Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 16 je konečně ten opravdový next gen hokej. První dojmy z hraní

Další rok, další hokej, další krůček směrem k dokonalosti. Změny však nejsou patrné na první pohled, ocení je zejména fandové série. Příležitostní hráči mohou v klidu zůstat u minulého ročníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J67i79ř22í 64H58o57r81á83k 2403420400176

Pro Vás co nadáváte na PC. Můžete si za to trošku samy. Za vším hledej peníze aneb když Vy PCčkáři si všechno stahujete a tím zisky z prodejů PC her nejsou tak velké. Konzolisti aby mohli hrát online si MUSÍ koupit originálku, jinak jim to hodí BAN a mají po srandě. Proto se samozřejmě prodá o dost více kusů.

Samozřejmě, že i já jsem si dříve vše stahoval a chtěl to mít co nejlevnější, ale řekněme, že jsem dospěl a svým způsobem "rád" si zaplatím za originálku na PS4.

0/0
31.8.2015 14:49

D95a36n73i76e93l 68P82a40v18l15í79k 2434506858430

NHL 15 měla jedno velké plus, které mohou závidět i fanoušci Fifa, nebo NFL. Grafika. Ta je vážně nádherná. To je ovšem všechno. Zbytek spíš negativa, veliký krok zpět od předchozích dílů.

0/0
7.7.2015 14:32

D87a75n24i71e80l 53P67a38v11l69í97k 2804296818410

Jsem fanoušek série a jsem vážně tak blbej, že jim to stále budu kupovat. I přes katastrofu zvanou NHL 15. Vousy jsou fajn. Já spíš ale doufám v to, že mí A.I. spoluhráči konečně pochopí pojem založení útoku a budou si najíždět dopředu, když držím puk v obranné třetině. V NHL 15 se mi až příliš často stává, že získám v naší třetině puk a já jednoduše nemám komu přihrát, protože všichni mí spoluhráči jsou za mnou a odmítají bruslit dopředu. Nehledě na občas podivné zákroky brankářů, kteří nejsou schopni chytit střelu od modré, ačkoliv puk zřetelně vidí. Puk se jim odrazí od lapačky na rameno a do branky.

+1/0
7.7.2015 14:29

K51a35r96e91l 56L42o97p25a82t20a 8366967261627

No, až to bude na PC možná mě to bude zajímat, ale když vidím ty prkenné pohyby hráčů, neskutečně odfláklý jakýkoliv pohyb puku, tak mě to vlastně zase nezajímá. :)

0/0
3.7.2015 16:05

V98á78c24l72a24v 92K18o25v69á58ř 4630374971718

Docela mě štve, že se NHL nedělá na PC, vždycky jsem si ho poctivě koupil (09 vyhozený peníze;-D:-/)...Když můžu hrát FIFU, NBA na PC pomocí gamepadu tak mě štve že tak nemůžu solit i NHL. Bohužel nejsem zase takovej pařan abych si kupoval konzoli...

0/0
22.6.2015 17:13

O17n94d87ř62e58j 75K63o53p45e57c38k10ý 6890595417618

Recenze parádní, hádky konzolistů a pcčkářů k smíchu. Možná byste si místo měření pinďourů mohli udělat laskavost a pořídit si domů PS4 či solidní desktop podle toho k jakému táboru se hlásíte.

0/0
21.6.2015 22:48

V53á55c51l74a11v 90K83o18v15á87ř 4330354641478

Jenomže mě se PS4/XBOX nevyplatí, hru si zahraju tak 2x tejdně max hodinku, víc času na paření si prostě neudělám...

0/0
22.6.2015 17:15

P38e28t43r 36S18l86o31v73á48k 9495975547429

Pc crybabies:) nemate kradnut, mali by ste hry:)))

+4/−9
20.6.2015 19:42

J65i43r23i 13B57e83d18n14a17r 5853324695266

O tom to asi úplně nebude. Pro EA Sports je zjevně jednodušší vydávat NHL jenom pro konzole na ty jejich sr.čkoidní grafiky, a neobtěžovat se se skutečnou NextGen high resolution grafikou pro PC, kterou by tyto odpadkoidní konzole nikdy nebyly schopny rozhýbat.

Navíc hry na konzole jsou oproti PC tak nechutně předražené, že to mnohem více výrobcům her sype. Možná jim i výrobci konzolí dávají nějaké všimné a doufají, že si kvůli těmto Playstation/Xbox-only hrám alespoň někdo ty jejich předražené konzole koupí.

0/−1
20.6.2015 20:41

P21e79t56r 69S51l38o88v97á29k 9205665627519

Tak si si poplakal a mozes ist hrat nhl 2009:)) pc master race:)))

0/−4
20.6.2015 21:28

T54o39m79á17š 11J75e56l58í27n73e91k 4830740519562

Hele, tady někomu táta koupil Xbox.

+3/0
21.6.2015 2:06

J43i30ř41í 20J65u91ř74i51c27a 2778973691

Krásný článek, vtipný, obsáhlý a shrnující. Jen houšť. R^

+5/0
19.6.2015 17:34

J65a43n 46R32o55z49k16o38š 3780348101841

Ach jo, proč já vždycky když slyším "next gen" obracím očí v sloup.

+1/0
19.6.2015 15:34

A56d23a66m 92Š15p63i84l76l86a42r 8639977772556

Nějaký neurologický symptom?

+3/0
19.6.2015 16:53

P96a59v78e86l 61Z38a13d16r89a24ž80i50l 1461439680

Bohužel NHL není tak silná značka jako FIFA a EA ji na PC nedělá. Je to škoda to určitě ano. Pro mě to byl důvod pořídit si PS4, nicméně NHL 15 se moc nevyvedlo.

+1/0
19.6.2015 13:02

M22a76r19t30i56n 63R52o34z81t45o62c91i30l 5829336795473

NHL na PC? Jak byste tuhle hru hrál na klávesnici? Dřív to šlo, sám jsem na PC hrál od 93 do 09, ale vzhledem hlavně ke Skill sticku ta hra na PC nepatří.

+1/−22
19.6.2015 9:56

J53a98n 52N55o59v90ý 3718703809497

Když jde k xboxu připojit klávesnice, proč by k PC nemohl jít připojit gamepad ? ;-D

+19/0
19.6.2015 10:06

M32i52c21h63a27l 50T17u74č64n54ý 9772313912543

Co to melete ?

+5/0
19.6.2015 10:07
Foto

P35e95t51r 98J45a81n32u66l43í43k 4968468906227

Na PC se hraje stejně jako na konzoli. Já třeba hraji na gamepadu od xboxu.

+8/0
19.6.2015 10:56

J61a85n 47P58i75r23a29s 1803695806456

Nevim jak u Vas, ale u meho PC mam, klavesnici, mys, volant, joystick a dokonce gamepad, ktery ma stejny pocet tlacitek a dokonce i stejne umistene jako u PS ci BOXu. Tak nevim kde by mel byt problem s hranim NHL na PC.

+12/0
19.6.2015 12:17

M50i23c18h67a35e68l 32P17a97v30l62i49c71e34k 2980274659187

tak ja treba hraju NHL jenom na klavesnici a jsem si jisty, ze bych Vam nakopal rit :)

+4/−1
19.6.2015 13:32

J77i66r80i 59B93e22d78n16a29r 5543774355536

Na PC si zahrajete cokoliv co jde hrát na konzoli, a ve 100x lepší grafice. Obráceně to však rozhodně neplatí.

0/0
20.6.2015 20:47

P36e69t62r 93S68l23o97v18á73k 9735385927919

Uz si na tom pc hral last of us?;)))

0/−2
20.6.2015 21:28

O97n46d74ř33e76j 95B62l71á90h23a 8641907287941

Já jsem si tohle quick review užil :) Hezky napsané, zaujalo.. Dobrá práce

+4/0
19.6.2015 9:47

J88i28n49d76r39i71c75h 36K78o18l40a39r 7130670105133

Doufam, ze kdyz budu hrat karieru a nasazim za ni vic golu, nez Gretzky a pretece jim tam v save field prave pro ukladani poctu golu, tak, ze to zase nezpusobi absolutni vymazani vsech nastradanych zkusenosti a dovednosti. Po roce obcasneho hrani ve volnych chvilich se stane toto a cela ta hra jde do kopru, uz jsem na ni pak nesahl.

0/−1
19.6.2015 9:28

T92o51m65á12š 24B42a40y94e77r 1814711814441

"Opravdový nextgen", protože rostou vousy a můžu si vybrat barvu tkaniček? Opravdu? Neříkám, že NHL16 bude špatná, ale stejně dobře se můžu bavit i u předchozího ročníku. Rostoucí ochlupení oželím.

+3/0
19.6.2015 9:19

A56n97d13r50e28j 18K88r34á95l 7975306255705

Aby nebyla "recenze" lepsi nez hra :-) R^

+3/0
19.6.2015 9:11

P66a65v92e46l 91K94r70a87l 4298229349252

A na Xbox 360 nic? :-/

+1/0
19.6.2015 8:50

P80a56v86e53l 98K57u10r93f91ü32r20s36t 3888843585209

kvůli nepochopitelnému postoji manažerů EA na nové verze NHL už jen slintám od NHL 09..

+5/0
19.6.2015 8:37

M78i96c52h45a86l 52T74u74č12n41ý 9882763202563

Jděte už do hajzlu EA s PS a Xboxem, my chceme NHL na PC !!

+23/−2
19.6.2015 8:21

Z36d85e77n34ě47k 61B11ř80í96z50a 2300318784435

Já mám pocit že to jde nějak emulovat, aby hry na Playstation šli hrát i na PC

+1/−2
19.6.2015 10:23

R55u65d57a 17S45l59a18v32í68k 5883388376801

To dost těžko.

0/−1
19.6.2015 15:10

Z22d50e66n67ě32k 82B45ř95í33z57a 2630478964195

tezko mas v hlave. Kdyz jsem to psal predtim, tak jsem byl na mobilu, a nechtelo se mi to hledat, ale ted mi stacilo par sekund, abych to nasel...

https://www.facebook.com/ps4emulator

+1/0
19.6.2015 18:26

M96i98c12h24a64l 73V40e28r45n83e81r 8407596477134

Pozor na to! Tyhle "údajné" emulátory PS3 a PS4 jsou vesměs taháky na peníze - instalují malware nebo lákají lidi přes složitý download na různé pochybné stránky a instalaci nějakého programu, přes který pak prý půjde stáhnout samotný emulátor.

Neříkám, že emulátor nových konzolí není možné vytvořit, ale dosavadní údajné emulátory byly vždy jen podfuk. Teprve až to vyzkoušíš sám, tak sem házej odkazy.

+3/0
19.6.2015 19:46

M26i88c95h19a79l 88V39e39r81n96e48r 8427476317174

Možné to je, ale je to dost náročné pro vytvoření emulátoru. Proto taky poslední dobrý emulátor je pro hry z PS2.

0/0
19.6.2015 16:57

Z92d68e48n50ě21k 32B66ř73í72z62a 2500928154825

https://www.youtube.com/watch?v=11lmtUcO8JI

0/0
19.6.2015 18:33

J85i90ř32í 97J92u17ř68i66c37a 2268293671

Kdyby si ji všichni co jí hrají kupovali, byla by i na PC. Pokud totiž máte hospodskou zahrádku a pravidelně každý víkend Vám ji někdo roztříská napadrť a investice do oprav jsou větší než zisk, tak ji prostě zrušíte poté, co se všechna hlídací opatření minou účinkem.

+1/−1
19.6.2015 17:38

Z69d29e27n26ě40k 92B96ř37í89z22a 2910198364795

wtf? 8-o

0/0
19.6.2015 18:34

P58e25t33r 55V39y94m33ě55t95a15l25í44k 9537247484357

Poslední hokej NHL 09, který vyšel pro PC jsem si koupil originálku za 500,-. Když bude stát NHL 16 pro PC 500,-, tak si taky koupím originálku. Takže asi tak.;-)

0/0
23.6.2015 23:28

T41o31m30á52š 62J47e56l56í32n56e95k 4760920729982

Paráda, už se těším, jak si to zahraju na mým PC. Oh wait...

+5/−1
19.6.2015 8:02

D23a70v23i57d 52Č43e80r86n34ý 8434239321210

Mě na NHL štve jak EA kašle na snahu o nějaký reálný pohyb hráčů na ledě. Hráči tam létají jako loutky. V tomhle bylo reálnější starý NHL 99. A namísto aby zapracovali na reálnosti dění na hřišti, tak se věnují takovým blbostem jako jsou vzory tkaniček. To je k zblití. Simulace? K smíchu

+7/−1
19.6.2015 7:07

M10a95r48t82i87n 64Č80e69r87n82ý 2267218689769

jo NHL 99 bylo poslední co jsem ze série hrál :-)

+1/0
19.6.2015 8:33

O33n81d98ř56e62j 32K16o12p72e40c65k94ý 6900595437958

NHL 99 jsem miloval. Zaprvé mi bylo deset, za druhé jsem lepší intro v životě neviděl a za třetí a to hlavně jsem velmi rychle přišel na to, že při střele z téměř nulového úhlu to byla na 90% branka. Takže 15 golů během pěti minut nebyl problém :-) Žádný díl poté už jsem nehrál, protože byť mám sportovní simulace nesmírně rád, nemám na ně dovednostní buňky. Neříkejte mi, že za těch 16 let nedošlo k posunu.

0/0
21.6.2015 22:36

J19a48r25e45k 55W35o17l22f 5870389910

Proč alespoň jednou za pět let neudělaj jeden díl i na PC :-/

+25/−2
19.6.2015 6:30

R38u35d87a 95S46l83a66v57í14k 5343868606981

Protože se to nevyplatí, hokej není tak masovou záležitostí jako fotbal. Hokej je populární tak v Kanadě, Skandinávii, Rusku, celkem u nás a na Slovensku a přiměřeně v USA. A z těchto zemí je dominantní platformou PC pouze v ČR, Slovensko a v Rusku, což jsou minoritní herní trhy. (Rusko je sice celkem velký trh, ale zase je tam dost rozšířené pirátství.)

+2/0
19.6.2015 15:04
Foto

H14o97n32z17a 26S92r72p 9304363902728

Na druhou stranu jsem teď na E3 viděl i simulátor házené, který byl i na PC :-)

+4/0
19.6.2015 15:17

V77o95j33t30ě96c73h 86R67ů34ž40e76k 1767842444292

Bakšiš od Sony a Mrkvosoftu.

+1/0
19.6.2015 17:22

P21e33t12r 38G70a32z87d25a 6408572139107

a majitelé pc zase utřou nos .......... :-P

+12/−3
19.6.2015 6:20

M94i94c64h70a12l 43K25r28e49j60č46í 1596390471293

"Next gen" je ten nejhorší buzzword, jaký kdy spatřil světlo světa. Možná ještě cloud... :-P

+10/−1
19.6.2015 0:51
Foto

R36a68d36e31k 47V72o96j80á48č28e96k 5293509893794

Souhlas.. navic pouzivat slovni spojeni "next-gen" uz zacina byt pase, nove konzole tady s nami uz nejaky ten patek jsou a vyvojari uz delaji hry prevazne (ne-li zcela) jen na posledni generaci konzoli. Takze z next-gen se stava - stalo current-gen. No jo ale kdyz next gen zni tak cool a clovek si pripada tak vyjimecne ze ma doma neco z next-genu. (Jsem PCckar) ,-)

+5/−1
19.6.2015 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.