Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 16 je konečně ten opravdový next gen hokej. První dojmy z hraní

Další rok, další hokej, další krůček směrem k dokonalosti. Změny však nejsou patrné na první pohled, ocení je zejména fandové série. Příležitostní hráči mohou v klidu zůstat u minulého ročníku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J48i42ř26í 37H26o16r17á37k 2393570590516

Pro Vás co nadáváte na PC. Můžete si za to trošku samy. Za vším hledej peníze aneb když Vy PCčkáři si všechno stahujete a tím zisky z prodejů PC her nejsou tak velké. Konzolisti aby mohli hrát online si MUSÍ koupit originálku, jinak jim to hodí BAN a mají po srandě. Proto se samozřejmě prodá o dost více kusů.

Samozřejmě, že i já jsem si dříve vše stahoval a chtěl to mít co nejlevnější, ale řekněme, že jsem dospěl a svým způsobem "rád" si zaplatím za originálku na PS4.

0/0
31.8.2015 14:49

D98a46n92i19e23l 68P88a76v64l30í49k 2954196958480

NHL 15 měla jedno velké plus, které mohou závidět i fanoušci Fifa, nebo NFL. Grafika. Ta je vážně nádherná. To je ovšem všechno. Zbytek spíš negativa, veliký krok zpět od předchozích dílů.

0/0
7.7.2015 14:32

D41a87n55i28e38l 81P54a27v85l18í76k 2434136638350

Jsem fanoušek série a jsem vážně tak blbej, že jim to stále budu kupovat. I přes katastrofu zvanou NHL 15. Vousy jsou fajn. Já spíš ale doufám v to, že mí A.I. spoluhráči konečně pochopí pojem založení útoku a budou si najíždět dopředu, když držím puk v obranné třetině. V NHL 15 se mi až příliš často stává, že získám v naší třetině puk a já jednoduše nemám komu přihrát, protože všichni mí spoluhráči jsou za mnou a odmítají bruslit dopředu. Nehledě na občas podivné zákroky brankářů, kteří nejsou schopni chytit střelu od modré, ačkoliv puk zřetelně vidí. Puk se jim odrazí od lapačky na rameno a do branky.

+1/0
7.7.2015 14:29

K51a80r58e75l 10L42o52p50a75t95a 8986637451387

No, až to bude na PC možná mě to bude zajímat, ale když vidím ty prkenné pohyby hráčů, neskutečně odfláklý jakýkoliv pohyb puku, tak mě to vlastně zase nezajímá. :)

0/0
3.7.2015 16:05

V45á76c95l37a59v 88K98o57v12á41ř 4640904691598

Docela mě štve, že se NHL nedělá na PC, vždycky jsem si ho poctivě koupil (09 vyhozený peníze;-D:-/)...Když můžu hrát FIFU, NBA na PC pomocí gamepadu tak mě štve že tak nemůžu solit i NHL. Bohužel nejsem zase takovej pařan abych si kupoval konzoli...

0/0
22.6.2015 17:13

O16n58d42ř46e94j 15K54o48p63e66c55k72ý 6440875907818

Recenze parádní, hádky konzolistů a pcčkářů k smíchu. Možná byste si místo měření pinďourů mohli udělat laskavost a pořídit si domů PS4 či solidní desktop podle toho k jakému táboru se hlásíte.

0/0
21.6.2015 22:48

V10á45c77l31a57v 57K87o44v55á61ř 4920864891888

Jenomže mě se PS4/XBOX nevyplatí, hru si zahraju tak 2x tejdně max hodinku, víc času na paření si prostě neudělám...

0/0
22.6.2015 17:15

P25e93t83r 19S13l80o90v54á24k 9815705897149

Pc crybabies:) nemate kradnut, mali by ste hry:)))

+4/−9
20.6.2015 19:42

J60i49r68i 16B97e21d34n19a16r 5433804255596

O tom to asi úplně nebude. Pro EA Sports je zjevně jednodušší vydávat NHL jenom pro konzole na ty jejich sr.čkoidní grafiky, a neobtěžovat se se skutečnou NextGen high resolution grafikou pro PC, kterou by tyto odpadkoidní konzole nikdy nebyly schopny rozhýbat.

Navíc hry na konzole jsou oproti PC tak nechutně předražené, že to mnohem více výrobcům her sype. Možná jim i výrobci konzolí dávají nějaké všimné a doufají, že si kvůli těmto Playstation/Xbox-only hrám alespoň někdo ty jejich předražené konzole koupí.

0/−1
20.6.2015 20:41

P95e49t59r 15S25l38o54v78á56k 9515905537439

Tak si si poplakal a mozes ist hrat nhl 2009:)) pc master race:)))

0/−4
20.6.2015 21:28

T75o98m38á55š 73J70e18l87í80n45e44k 4360830799552

Hele, tady někomu táta koupil Xbox.

+3/0
21.6.2015 2:06

J17i10ř43í 86J69u52ř74i74c25a 2698123241

Krásný článek, vtipný, obsáhlý a shrnující. Jen houšť. R^

+5/0
19.6.2015 17:34

J47a22n 17R15o91z16k69o64š 3600488971541

Ach jo, proč já vždycky když slyším "next gen" obracím očí v sloup.

+1/0
19.6.2015 15:34

A10d79a25m 69Š64p79i59l18l38a20r 8919857982266

Nějaký neurologický symptom?

+3/0
19.6.2015 16:53

P77a27v16e95l 23Z18a60d62r12a95ž73i74l 1781759440

Bohužel NHL není tak silná značka jako FIFA a EA ji na PC nedělá. Je to škoda to určitě ano. Pro mě to byl důvod pořídit si PS4, nicméně NHL 15 se moc nevyvedlo.

+1/0
19.6.2015 13:02

M81a10r17t29i27n 26R14o72z25t66o85c58i20l 5379476945383

NHL na PC? Jak byste tuhle hru hrál na klávesnici? Dřív to šlo, sám jsem na PC hrál od 93 do 09, ale vzhledem hlavně ke Skill sticku ta hra na PC nepatří.

+1/−22
19.6.2015 9:56

J86a85n 19N55o55v98ý 3848943579357

Když jde k xboxu připojit klávesnice, proč by k PC nemohl jít připojit gamepad ? ;-D

+19/0
19.6.2015 10:06

M14i46c93h30a97l 58T10u18č92n74ý 9802353112213

Co to melete ?

+5/0
19.6.2015 10:07
Foto

P41e56t85r 85J69a64n34u25l20í63k 4288328756597

Na PC se hraje stejně jako na konzoli. Já třeba hraji na gamepadu od xboxu.

+8/0
19.6.2015 10:56

J85a51n 80P25i80r32a83s 1743655656766

Nevim jak u Vas, ale u meho PC mam, klavesnici, mys, volant, joystick a dokonce gamepad, ktery ma stejny pocet tlacitek a dokonce i stejne umistene jako u PS ci BOXu. Tak nevim kde by mel byt problem s hranim NHL na PC.

+12/0
19.6.2015 12:17

M65i44c55h22a93e27l 55P38a33v69l85i43c60e79k 2470704849237

tak ja treba hraju NHL jenom na klavesnici a jsem si jisty, ze bych Vam nakopal rit :)

+4/−1
19.6.2015 13:32

J27i70r21i 16B28e92d21n52a95r 5603444545636

Na PC si zahrajete cokoliv co jde hrát na konzoli, a ve 100x lepší grafice. Obráceně to však rozhodně neplatí.

0/0
20.6.2015 20:47

P90e51t39r 57S70l16o68v81á40k 9585465417979

Uz si na tom pc hral last of us?;)))

0/−2
20.6.2015 21:28

O16n14d20ř39e66j 15B23l62á59h46a 8831537917581

Já jsem si tohle quick review užil :) Hezky napsané, zaujalo.. Dobrá práce

+4/0
19.6.2015 9:47

J58i72n91d47r80i39c38h 72K53o20l64a39r 7360760845713

Doufam, ze kdyz budu hrat karieru a nasazim za ni vic golu, nez Gretzky a pretece jim tam v save field prave pro ukladani poctu golu, tak, ze to zase nezpusobi absolutni vymazani vsech nastradanych zkusenosti a dovednosti. Po roce obcasneho hrani ve volnych chvilich se stane toto a cela ta hra jde do kopru, uz jsem na ni pak nesahl.

0/−1
19.6.2015 9:28

T15o11m18á63š 53B46a82y97e84r 1174791464591

"Opravdový nextgen", protože rostou vousy a můžu si vybrat barvu tkaniček? Opravdu? Neříkám, že NHL16 bude špatná, ale stejně dobře se můžu bavit i u předchozího ročníku. Rostoucí ochlupení oželím.

+3/0
19.6.2015 9:19

A79n95d21r43e76j 44K59r28á18l 7685536945485

Aby nebyla "recenze" lepsi nez hra :-) R^

+3/0
19.6.2015 9:11

P79a12v89e29l 51K56r57a38l 4298989549752

A na Xbox 360 nic? :-/

+1/0
19.6.2015 8:50

P62a73v64e21l 10K30u59r41f61ü20r43s30t 3798183675269

kvůli nepochopitelnému postoji manažerů EA na nové verze NHL už jen slintám od NHL 09..

+5/0
19.6.2015 8:37

M27i19c61h37a60l 63T27u40č50n36ý 9772593472153

Jděte už do hajzlu EA s PS a Xboxem, my chceme NHL na PC !!

+23/−2
19.6.2015 8:21

Z14d43e46n78ě64k 43B38ř68í76z17a 2430618274105

Já mám pocit že to jde nějak emulovat, aby hry na Playstation šli hrát i na PC

+1/−2
19.6.2015 10:23

R93u32d13a 33S47l95a11v68í45k 5363448216471

To dost těžko.

0/−1
19.6.2015 15:10

Z85d61e61n25ě55k 96B24ř41í77z85a 2500498904185

tezko mas v hlave. Kdyz jsem to psal predtim, tak jsem byl na mobilu, a nechtelo se mi to hledat, ale ted mi stacilo par sekund, abych to nasel...

https://www.facebook.com/ps4emulator

+1/0
19.6.2015 18:26

M83i57c43h36a66l 40V24e17r13n40e76r 8897126777684

Pozor na to! Tyhle "údajné" emulátory PS3 a PS4 jsou vesměs taháky na peníze - instalují malware nebo lákají lidi přes složitý download na různé pochybné stránky a instalaci nějakého programu, přes který pak prý půjde stáhnout samotný emulátor.

Neříkám, že emulátor nových konzolí není možné vytvořit, ale dosavadní údajné emulátory byly vždy jen podfuk. Teprve až to vyzkoušíš sám, tak sem házej odkazy.

+3/0
19.6.2015 19:46

M32i98c91h13a81l 22V22e78r92n12e82r 8417586547404

Možné to je, ale je to dost náročné pro vytvoření emulátoru. Proto taky poslední dobrý emulátor je pro hry z PS2.

0/0
19.6.2015 16:57

Z93d49e88n61ě73k 12B14ř22í37z18a 2160198704595

https://www.youtube.com/watch?v=11lmtUcO8JI

0/0
19.6.2015 18:33

J47i85ř74í 24J48u74ř14i38c36a 2218253801

Kdyby si ji všichni co jí hrají kupovali, byla by i na PC. Pokud totiž máte hospodskou zahrádku a pravidelně každý víkend Vám ji někdo roztříská napadrť a investice do oprav jsou větší než zisk, tak ji prostě zrušíte poté, co se všechna hlídací opatření minou účinkem.

+1/−1
19.6.2015 17:38

Z74d12e76n22ě10k 29B67ř24í78z12a 2870968644415

wtf? 8-o

0/0
19.6.2015 18:34

P24e91t82r 41V32y74m36ě14t77a62l17í36k 9307277284777

Poslední hokej NHL 09, který vyšel pro PC jsem si koupil originálku za 500,-. Když bude stát NHL 16 pro PC 500,-, tak si taky koupím originálku. Takže asi tak.;-)

0/0
23.6.2015 23:28

T67o23m58á96š 89J13e91l68í92n37e16k 4820610819542

Paráda, už se těším, jak si to zahraju na mým PC. Oh wait...

+5/−1
19.6.2015 8:02

D59a32v65i43d 81Č62e10r17n47ý 8284669741550

Mě na NHL štve jak EA kašle na snahu o nějaký reálný pohyb hráčů na ledě. Hráči tam létají jako loutky. V tomhle bylo reálnější starý NHL 99. A namísto aby zapracovali na reálnosti dění na hřišti, tak se věnují takovým blbostem jako jsou vzory tkaniček. To je k zblití. Simulace? K smíchu

+7/−1
19.6.2015 7:07

M93a80r51t10i10n 29Č14e97r92n71ý 2717308639759

jo NHL 99 bylo poslední co jsem ze série hrál :-)

+1/0
19.6.2015 8:33

O57n69d92ř80e53j 54K96o73p54e67c27k21ý 6390485567828

NHL 99 jsem miloval. Zaprvé mi bylo deset, za druhé jsem lepší intro v životě neviděl a za třetí a to hlavně jsem velmi rychle přišel na to, že při střele z téměř nulového úhlu to byla na 90% branka. Takže 15 golů během pěti minut nebyl problém :-) Žádný díl poté už jsem nehrál, protože byť mám sportovní simulace nesmírně rád, nemám na ně dovednostní buňky. Neříkejte mi, že za těch 16 let nedošlo k posunu.

0/0
21.6.2015 22:36

J50a94r32e50k 68W92o17l11f 5840679190

Proč alespoň jednou za pět let neudělaj jeden díl i na PC :-/

+25/−2
19.6.2015 6:30

R82u39d67a 89S84l21a69v29í62k 5923308926301

Protože se to nevyplatí, hokej není tak masovou záležitostí jako fotbal. Hokej je populární tak v Kanadě, Skandinávii, Rusku, celkem u nás a na Slovensku a přiměřeně v USA. A z těchto zemí je dominantní platformou PC pouze v ČR, Slovensko a v Rusku, což jsou minoritní herní trhy. (Rusko je sice celkem velký trh, ale zase je tam dost rozšířené pirátství.)

+2/0
19.6.2015 15:04
Foto

H87o76n69z21a 60S52r46p 9634123702318

Na druhou stranu jsem teď na E3 viděl i simulátor házené, který byl i na PC :-)

+4/0
19.6.2015 15:17

V12o36j55t73ě72c12h 82R96ů23ž85e17k 1887432964972

Bakšiš od Sony a Mrkvosoftu.

+1/0
19.6.2015 17:22

P57e46t28r 63G61a62z28d61a 6388182499707

a majitelé pc zase utřou nos .......... :-P

+12/−3
19.6.2015 6:20

M47i81c95h86a80l 13K21r25e21j18č85í 1316490161233

"Next gen" je ten nejhorší buzzword, jaký kdy spatřil světlo světa. Možná ještě cloud... :-P

+10/−1
19.6.2015 0:51
Foto

R14a86d89e78k 22V74o42j88á83č11e83k 5193929923854

Souhlas.. navic pouzivat slovni spojeni "next-gen" uz zacina byt pase, nove konzole tady s nami uz nejaky ten patek jsou a vyvojari uz delaji hry prevazne (ne-li zcela) jen na posledni generaci konzoli. Takze z next-gen se stava - stalo current-gen. No jo ale kdyz next gen zni tak cool a clovek si pripada tak vyjimecne ze ma doma neco z next-genu. (Jsem PCckar) ,-)

+5/−1
19.6.2015 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.