Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Temný rytíř dostál svému jménu, Batman: Arkham Knight je skvost

Počtvrté a údajně naposledy se Temný rytíř vrátil v sérii Arkham, aby ochránil svůj rodný Gotham před všemi možnými i nemožnými neřády. A v jeho kostýmu si to zatraceně užijete. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L22i30b47o74r 63H25e97n44d84r66y39c28h 6869440363872

Na PS4 pecka V

0/0
2.7.2015 6:53

K52a71r18e64l 32U62r11b12a49n 2664224821709

To je nějaká placená inzerce? Všichni dobře víme, že ta hra byla vydána v nehratelném stavu a byla znovu stažena z distribuce. Rv

+1/−3
1.7.2015 17:07

M85a66r32t88i23n 83M30o61t51y39č87k63a 6431317797694

Doporučuju přečíst článěk a nedělat ze sebe v diskuzi DEBILA!!!!

+3/0
1.7.2015 18:07

J61a52k64u77b 75B93r82i97n77e32r 6897672462721

PS rulezz;)

0/0
30.6.2015 19:27

J24a58n 84P60a23l80á71t 3945972308516

Kneel to PC Master Race!!!

0/0
30.6.2015 22:40
Foto

D67a89v29i77d 76S67e28b79a31s78t15i69a27n 3912208724495

Průšvih z PC verzí jsem nečekal, ale zároveň jsem jen rád, že už jsem x let konzolista a PC mám jen na práci. Neřeším pak zastaralost vybavení, výkonu atd.

Na hru se těším již od jejího ohlášení.

+4/−4
30.6.2015 17:05

K89a45t61e39ř93i15n66a 73D15r57a69h65o88k88o57u66p57i33l36o92v78á 9986551322483

Neřešíš zastaralost vybavení a výkonu. Pak máš jistě stále pouze originální PS či Xbox a nový Batman: Arkham Knight ti na něm běhá plynule. ;-)

+2/−1
30.6.2015 19:34

O65n50d44ř53e25j 43K31o70p98e54c17k83ý 6890375957238

O.o???

0/0
1.7.2015 10:07
Foto

D21a12v61i70d 19S64e89b25a21s59t43i85a46n 3562208454165

Samozřejmě že od PS2 jsem se postupně dostal k PS4, ale pořád to vyjde sakra levněji Taky jsem ozkoušel X360 a Wii, pár handheldů. Baví mě to i víc než na PC, pěkně kabel do televize, žádný kraviny okolo :)

Každému to jeho.

+1/0
1.7.2015 13:18

S17t54a49n25i38s61l41a36v 44N28o89v12a58k 7728439973953

Chtle jsem si to koupit jak to vyslo, ale kdyz jsem cetl na twitteru co to je za bastl! No tak toto ne, pockam si na vyprodej na steamu, vydavat AAA tituly v takovem stavu je  drzost vyvojaru a vydavatele. ;-€Rv

Jinak recenze dobra diky...

+2/0
30.6.2015 11:07
Foto

J65i87r52k69a 77K55ř85a54p37á14č82e86k 1838626975964

V posledním odstavci máte Batman Arkham City a ne Knight :-) jinak recenze parádní, věděl jsem, že to takhle dopadne. Těším se až mi to příjde, limitovaný edice maj zpoždění :-/

0/0
30.6.2015 9:27
Foto

O48n82d30ř51e73j 95Z73a10c38h 3823300713342

Opraveno, dík:)

+1/0
30.6.2015 10:12





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.