Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Temný rytíř dostál svému jménu, Batman: Arkham Knight je skvost

Počtvrté a údajně naposledy se Temný rytíř vrátil v sérii Arkham, aby ochránil svůj rodný Gotham před všemi možnými i nemožnými neřády. A v jeho kostýmu si to zatraceně užijete. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L92i60b40o87r 28H20e57n23d50r73y39c74h 6329570953922

Na PS4 pecka V

0/0
2.7.2015 6:53

K56a64r87e87l 47U39r34b34a41n 2424694971449

To je nějaká placená inzerce? Všichni dobře víme, že ta hra byla vydána v nehratelném stavu a byla znovu stažena z distribuce. Rv

+1/−3
1.7.2015 17:07

M18a44r17t87i28n 61M20o36t78y83č61k20a 6261557857844

Doporučuju přečíst článěk a nedělat ze sebe v diskuzi DEBILA!!!!

+3/0
1.7.2015 18:07

J59a63k64u94b 57B14r72i19n96e52r 6127742832201

PS rulezz;)

0/0
30.6.2015 19:27

J27a15n 36P95a52l44á80t 3605142818836

Kneel to PC Master Race!!!

0/0
30.6.2015 22:40
Foto

D60a30v84i14d 36S37e22b77a48s55t82i16a43n 3492608394445

Průšvih z PC verzí jsem nečekal, ale zároveň jsem jen rád, že už jsem x let konzolista a PC mám jen na práci. Neřeším pak zastaralost vybavení, výkonu atd.

Na hru se těším již od jejího ohlášení.

+4/−4
30.6.2015 17:05

K77a31t18e17ř60i94n73a 43D15r89a58h42o50k77o13u59p23i73l52o51v34á 9916251742623

Neřešíš zastaralost vybavení a výkonu. Pak máš jistě stále pouze originální PS či Xbox a nový Batman: Arkham Knight ti na něm běhá plynule. ;-)

+2/−1
30.6.2015 19:34

O15n70d71ř31e29j 62K12o83p50e25c36k59ý 6740525697898

O.o???

0/0
1.7.2015 10:07
Foto

D40a92v31i31d 29S15e15b14a13s82t36i86a85n 3922538384915

Samozřejmě že od PS2 jsem se postupně dostal k PS4, ale pořád to vyjde sakra levněji Taky jsem ozkoušel X360 a Wii, pár handheldů. Baví mě to i víc než na PC, pěkně kabel do televize, žádný kraviny okolo :)

Každému to jeho.

+1/0
1.7.2015 13:18

S41t96a88n12i71s82l69a94v 40N65o37v86a33k 7628979983803

Chtle jsem si to koupit jak to vyslo, ale kdyz jsem cetl na twitteru co to je za bastl! No tak toto ne, pockam si na vyprodej na steamu, vydavat AAA tituly v takovem stavu je  drzost vyvojaru a vydavatele. ;-€Rv

Jinak recenze dobra diky...

+2/0
30.6.2015 11:07
Foto

J43i61r32k52a 40K85ř65a65p27á26č79e75k 1968636325814

V posledním odstavci máte Batman Arkham City a ne Knight :-) jinak recenze parádní, věděl jsem, že to takhle dopadne. Těším se až mi to příjde, limitovaný edice maj zpoždění :-/

0/0
30.6.2015 9:27
Foto

O30n81d21ř71e11j 37Z30a48c60h 3343740483762

Opraveno, dík:)

+1/0
30.6.2015 10:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.