Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Temný rytíř dostál svému jménu, Batman: Arkham Knight je skvost

Počtvrté a údajně naposledy se Temný rytíř vrátil v sérii Arkham, aby ochránil svůj rodný Gotham před všemi možnými i nemožnými neřády. A v jeho kostýmu si to zatraceně užijete. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L93i66b70o59r 68H97e66n48d29r45y90c62h 6799570893142

Na PS4 pecka V

0/0
2.7.2015 6:53

K85a41r76e36l 60U19r96b91a36n 2814494101949

To je nějaká placená inzerce? Všichni dobře víme, že ta hra byla vydána v nehratelném stavu a byla znovu stažena z distribuce. Rv

+1/−3
1.7.2015 17:07

M26a65r19t27i51n 73M75o43t68y58č16k16a 6801657427294

Doporučuju přečíst článěk a nedělat ze sebe v diskuzi DEBILA!!!!

+3/0
1.7.2015 18:07

J88a44k53u19b 75B86r92i69n52e38r 6387562522171

PS rulezz;)

0/0
30.6.2015 19:27

J93a32n 33P78a70l38á83t 3815232248696

Kneel to PC Master Race!!!

0/0
30.6.2015 22:40
Foto

D25a50v87i67d 60S72e26b36a49s97t53i91a56n 3872318424855

Průšvih z PC verzí jsem nečekal, ale zároveň jsem jen rád, že už jsem x let konzolista a PC mám jen na práci. Neřeším pak zastaralost vybavení, výkonu atd.

Na hru se těším již od jejího ohlášení.

+4/−4
30.6.2015 17:05

K47a80t45e90ř61i54n43a 45D89r39a77h74o68k25o28u26p68i77l43o10v22á 9646161952703

Neřešíš zastaralost vybavení a výkonu. Pak máš jistě stále pouze originální PS či Xbox a nový Batman: Arkham Knight ti na něm běhá plynule. ;-)

+2/−1
30.6.2015 19:34

O15n35d58ř41e71j 34K36o91p92e51c45k49ý 6110105317708

O.o???

0/0
1.7.2015 10:07
Foto

D97a81v39i26d 23S84e90b56a31s50t61i71a11n 3242228534525

Samozřejmě že od PS2 jsem se postupně dostal k PS4, ale pořád to vyjde sakra levněji Taky jsem ozkoušel X360 a Wii, pár handheldů. Baví mě to i víc než na PC, pěkně kabel do televize, žádný kraviny okolo :)

Každému to jeho.

+1/0
1.7.2015 13:18

S96t19a18n93i44s89l18a16v 75N85o85v12a12k 7838859863773

Chtle jsem si to koupit jak to vyslo, ale kdyz jsem cetl na twitteru co to je za bastl! No tak toto ne, pockam si na vyprodej na steamu, vydavat AAA tituly v takovem stavu je  drzost vyvojaru a vydavatele. ;-€Rv

Jinak recenze dobra diky...

+2/0
30.6.2015 11:07
Foto

J71i12r43k94a 56K92ř80a16p43á61č26e42k 1578136425384

V posledním odstavci máte Batman Arkham City a ne Knight :-) jinak recenze parádní, věděl jsem, že to takhle dopadne. Těším se až mi to příjde, limitovaný edice maj zpoždění :-/

0/0
30.6.2015 9:27
Foto

O72n24d24ř29e67j 24Z94a52c47h 3513810573612

Opraveno, dík:)

+1/0
30.6.2015 10:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.