Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: F1 2015 jsou nečekaně osekané

Zatímco loňský ročník virtuálních formulí v podstatě jen aktualizoval soupisky, letošní díl měl větší ambice. Nový ročník přináší technologické změny, ale chybí mu kariéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R77u88d90o29l57f 23K27l18u49s15a17l 8477174509751

No, vypadá to navenek hezky, ale prostě tohle není úplně moje... krevní skupina, no ;) Jsem prostě na LFS ;)

+1/0
24.7.2015 12:07

J91a80n 21O59n39d83r21a 6267863769377

Celé mi to připadá jako příprava na DLC masakr

+5/0
24.7.2015 9:42

V12í48t 34P64a25v28l65i64š 3241259870511

Nechápu proč není uvedeno, že vyšla i verze na next gen konzole. Zřejmě je redakce PC master race špína

0/−17
24.7.2015 9:24

A84n57d55r93e51j 97B30r32a93b14e34c 4572461437704

Platforma v ramecku u recenze vzdy znaci, jakou verzi jsme recenzovali. Otazkou je, co o vas vypovida slovni spojeni "PC master race špína".

+15/0
24.7.2015 10:07

M45i94c65h72a13l 51K29r20e78j83č84í 1886870811523

"Next gen" co ani neutáhne 1080p@60fps? LOL! ;-D

+5/0
24.7.2015 12:04

R36o60s13ť39a 36M12e83c89a 3680273663546

Joo, nextgen pred dvema lety :)

0/0
25.7.2015 12:47

J43i97ř23í 75H28o80r57á29k 2683570510836

Mé oblíbené formule, hrával jsem je obrok a jakž takž koukal v TV. Teď už v TV to je o ničem a že bych měl nutkání to koupit? Asi ne, prosím vydejte alespoň nějaký tenis! Nejlépe Top spin :)

0/0
24.7.2015 8:47

P98a64v47e75l 20M66i18k41u49l51a 6778733536177

Jen mi chybí informace o tom, kolika jádrový CPU potřebuji, jak mnoho GB RAM a jak velká má být GPU, abych hru rozhýbal.

Asi si večer zajezdím Richard Burns Rally :-)R^

0/0
24.7.2015 7:26

M17a67t60e15j 95F55i46l95i85p 9222644176

First up, the minimum:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core 2 Quad @ 3.0GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: Intel 4th Gen Iris Graphics or AMD HD5770 or NVIDIA GTS450 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible soundcard

And then, the recommended spec, which is where you really want to be:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core i7 4770 or AMD FX 9370 Memory: 8 GB RAM Graphics: Intel 5th Gen Iris Pro or AMD R9 290 or Nvidia GTX970 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: Direct X compatible soundcard

+1/0
24.7.2015 8:05

P66a18v40e61l 82M77i18k29u39l70a 6648173786127

Díky, takže si neškrtnu a zůstanu u RBR.

Windows 7 32-bit, Intel dual-core E5400 2,7GHz@3,6GHz, 4 GB RAM DDR2, AMD HD 4770.

0/0
24.7.2015 15:02

D18a34n15i90e29l 49V32á21c72h88a 1688627607942

poslední F1 kterou sem hrál byla 2006 na PSP :D Celý ten sport je podělanej a ty hry jsou ještě horší...

+5/−4
24.7.2015 7:11

M46i12c78h35a20l 13P98a10v11l86á67t 9983643344769

Posledni dve F1 hry jsou fajn. S tim sportem mate ale bohuzel pravdu.

0/0
24.7.2015 18:21





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.