Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: F1 2015 jsou nečekaně osekané

Zatímco loňský ročník virtuálních formulí v podstatě jen aktualizoval soupisky, letošní díl měl větší ambice. Nový ročník přináší technologické změny, ale chybí mu kariéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R68u52d27o32l87f 40K76l14u27s91a56l 8847494629551

No, vypadá to navenek hezky, ale prostě tohle není úplně moje... krevní skupina, no ;) Jsem prostě na LFS ;)

+1/0
24.7.2015 12:07

J48a18n 25O72n50d36r88a 6937513709597

Celé mi to připadá jako příprava na DLC masakr

+5/0
24.7.2015 9:42

V16í69t 15P81a36v25l45i12š 3581289850871

Nechápu proč není uvedeno, že vyšla i verze na next gen konzole. Zřejmě je redakce PC master race špína

0/−17
24.7.2015 9:24

A75n67d51r93e78j 17B98r69a66b91e33c 4392621967854

Platforma v ramecku u recenze vzdy znaci, jakou verzi jsme recenzovali. Otazkou je, co o vas vypovida slovni spojeni "PC master race špína".

+15/0
24.7.2015 10:07

M96i52c42h62a33l 79K27r79e70j44č22í 1196300691133

"Next gen" co ani neutáhne 1080p@60fps? LOL! ;-D

+5/0
24.7.2015 12:04

R60o96s30ť31a 36M96e81c83a 3930253443716

Joo, nextgen pred dvema lety :)

0/0
25.7.2015 12:47

J89i48ř77í 81H52o73r28á59k 2153160850326

Mé oblíbené formule, hrával jsem je obrok a jakž takž koukal v TV. Teď už v TV to je o ničem a že bych měl nutkání to koupit? Asi ne, prosím vydejte alespoň nějaký tenis! Nejlépe Top spin :)

0/0
24.7.2015 8:47

P64a94v50e71l 33M43i94k88u49l96a 6878723426417

Jen mi chybí informace o tom, kolika jádrový CPU potřebuji, jak mnoho GB RAM a jak velká má být GPU, abych hru rozhýbal.

Asi si večer zajezdím Richard Burns Rally :-)R^

0/0
24.7.2015 7:26

M74a58t10e70j 57F68i17l45i54p 9892314666

First up, the minimum:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core 2 Quad @ 3.0GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: Intel 4th Gen Iris Graphics or AMD HD5770 or NVIDIA GTS450 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible soundcard

And then, the recommended spec, which is where you really want to be:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core i7 4770 or AMD FX 9370 Memory: 8 GB RAM Graphics: Intel 5th Gen Iris Pro or AMD R9 290 or Nvidia GTX970 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: Direct X compatible soundcard

+1/0
24.7.2015 8:05

P40a66v56e51l 53M55i89k44u98l71a 6118403226697

Díky, takže si neškrtnu a zůstanu u RBR.

Windows 7 32-bit, Intel dual-core E5400 2,7GHz@3,6GHz, 4 GB RAM DDR2, AMD HD 4770.

0/0
24.7.2015 15:02

D81a48n82i50e51l 88V19á19c41h52a 1108157447372

poslední F1 kterou sem hrál byla 2006 na PSP :D Celý ten sport je podělanej a ty hry jsou ještě horší...

+5/−4
24.7.2015 7:11

M62i57c58h94a80l 12P76a64v32l91á55t 9443263514969

Posledni dve F1 hry jsou fajn. S tim sportem mate ale bohuzel pravdu.

0/0
24.7.2015 18:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.