Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: F1 2015 jsou nečekaně osekané

Zatímco loňský ročník virtuálních formulí v podstatě jen aktualizoval soupisky, letošní díl měl větší ambice. Nový ročník přináší technologické změny, ale chybí mu kariéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R31u26d79o47l31f 79K82l89u82s98a61l 8607364869721

No, vypadá to navenek hezky, ale prostě tohle není úplně moje... krevní skupina, no ;) Jsem prostě na LFS ;)

+1/0
24.7.2015 12:07

J43a90n 77O98n80d61r10a 6587973949127

Celé mi to připadá jako příprava na DLC masakr

+5/0
24.7.2015 9:42

V58í32t 73P43a53v36l21i91š 3441239700811

Nechápu proč není uvedeno, že vyšla i verze na next gen konzole. Zřejmě je redakce PC master race špína

0/−17
24.7.2015 9:24

A91n83d15r63e67j 46B82r88a55b81e15c 4742211167574

Platforma v ramecku u recenze vzdy znaci, jakou verzi jsme recenzovali. Otazkou je, co o vas vypovida slovni spojeni "PC master race špína".

+15/0
24.7.2015 10:07

M78i50c68h25a30l 48K35r76e34j66č19í 1646180341253

"Next gen" co ani neutáhne 1080p@60fps? LOL! ;-D

+5/0
24.7.2015 12:04

R94o38s29ť30a 94M17e95c56a 3450903613216

Joo, nextgen pred dvema lety :)

0/0
25.7.2015 12:47

J23i12ř49í 67H68o41r30á62k 2233920540546

Mé oblíbené formule, hrával jsem je obrok a jakž takž koukal v TV. Teď už v TV to je o ničem a že bych měl nutkání to koupit? Asi ne, prosím vydejte alespoň nějaký tenis! Nejlépe Top spin :)

0/0
24.7.2015 8:47

P61a53v57e37l 39M10i37k27u80l31a 6668203456917

Jen mi chybí informace o tom, kolika jádrový CPU potřebuji, jak mnoho GB RAM a jak velká má být GPU, abych hru rozhýbal.

Asi si večer zajezdím Richard Burns Rally :-)R^

0/0
24.7.2015 7:26

M84a61t71e53j 22F78i38l86i23p 9622314276

First up, the minimum:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core 2 Quad @ 3.0GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: Intel 4th Gen Iris Graphics or AMD HD5770 or NVIDIA GTS450 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible soundcard

And then, the recommended spec, which is where you really want to be:

OS: Windows 7 64 bit or Windows 8 64 bit Processor: Intel Core i7 4770 or AMD FX 9370 Memory: 8 GB RAM Graphics: Intel 5th Gen Iris Pro or AMD R9 290 or Nvidia GTX970 DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 20 GB available space Sound Card: Direct X compatible soundcard

+1/0
24.7.2015 8:05

P50a95v75e14l 61M80i44k74u74l42a 6628483286157

Díky, takže si neškrtnu a zůstanu u RBR.

Windows 7 32-bit, Intel dual-core E5400 2,7GHz@3,6GHz, 4 GB RAM DDR2, AMD HD 4770.

0/0
24.7.2015 15:02

D90a34n93i42e80l 82V56á32c49h44a 1108517497412

poslední F1 kterou sem hrál byla 2006 na PSP :D Celý ten sport je podělanej a ty hry jsou ještě horší...

+5/−4
24.7.2015 7:11

M74i32c66h43a73l 18P82a85v30l14á26t 9143393114269

Posledni dve F1 hry jsou fajn. S tim sportem mate ale bohuzel pravdu.

0/0
24.7.2015 18:21







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.