Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze: Vanishing of Ethan Carter je nejhezčí hrou současnosti

Lehce meditativní hra by si vystačila jen se samotným procházením po nádherně zpracované přírodě, ale navíc nabízí i perfektní příběh a zajímavé hádanky. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M78a30r82e50k 21Z74a60h80r94a62d86i32l 6434879365681

Teda dát takhle zprasený video (480p?) k něčemu, co nazvete "nejhezčí hrou současnosti", je už fakt docela smutný... :-/

+3/0
3.8.2015 14:42

J23i27ř65í 85D61u12š62e40k 8422351841743

vždyt to vypada jak 4 roky stary skyrim. S modama vytahnu hezčí podívanou

0/0
3.8.2015 14:20

V15í94t15ě77z87s64l61a22v 10B95r13o60ž 5945466668383

To má být nějaká upravená verze, že si zaslouží recenzi až teď, při novém vydání na PS téměř po roce?

0/0
2.8.2015 20:21

A84n35d71r75e57j 33B74r59a28b88e37c 4932551777554

Je to recenze PS4 verze, ktera vysla pred dvema tydny.

0/0
2.8.2015 21:07

A16n95t72o25n42í49n 86L35e40j36s41e31k 1553889807605

Galerie je nějaká divná. Při kliknutí na náhled se zobrazí jiná fotka, než je v náhledu, navíc se některé fotky zobrazují víckrát a některé chybí.

+2/0
1.8.2015 16:13

K88a36r15e17l 67M74á65c85h76a 5110594108412

propánajána, jak autor může opěvovat grafiku u konzole, vždyť ps4 rendruje hry maximálně ve full hd, zahraju si to na dnešním kancelářským kompu s integrovanou grafikou v procesoru, po připojení k televizi uvidím grafiku v ultra hd a spálím polovinu elektřiny

+1/−5
1.8.2015 16:00

V57á64c49l83a63v 62R73y68š16a39v96ý 6625785828932

Dovolte mi, abych řekl něco stejně informačně hodnotného. Blábláblábláblábáblá blá

+2/0
3.8.2015 15:15

J95i44ř47í 53M21u30ž61í37k 5686107542552

"Kdybych chtěl, mohl bych se navážet do některých detailů, jako jsou krátká herní doba, malý počet puzzlů nebo nutnost častého vracení se, nicméně jako celek funguje hra dokonale."

Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že krátká herní doba je detail (pokud za to platím)...

+2/0
1.8.2015 15:00

H95y41n67e76k 10Š13l71a76h62ů71n25e26k 4909273816159

Krátká/dlouhá herní doba jsou relativní pojmy. Není to něco, co se dá vyžadovat.

+1/0
1.8.2015 19:02

M41i18r72o29s31l53a64v 24S72t89a98s86t12n68y 7174263856611

No, jsou relativní jen do určité míry, asi těžko budete argumentovat, že game time 5 hodin casual hráčům přece bohatě stačí (Bavím se s v obecné rovině, hrál jsem spoustu skvělých kratších adventur.).

0/0
4.8.2015 7:38

J70a96n 38Š76m35u47c62r 6911765245381

To tlačítko HD je u místních videí asi vážně jen pro parádu. Proč nelinkujete původní videa? Člověk aby si to pak ručně dohledával, pokud se na to chce podívat i jinak než ze tří metrů od obrazovky.Rv

+10/0
1.8.2015 11:33
Foto

J16a44r47e11k 40J82a14k85u80b65č96e53k 7649180928868

Coz o to, nasi kvalitu a komfort by to zvysilo, ale poklesly by prijmy :-)

0/0
2.8.2015 8:33

J84a25n 91Š73m85u48c65r 6791285235641

Hloupost. Když umí před video z YouTube cpát reklamu jiné weby, tak nechápu, proč by to nemělo jít i tady. I bez toho, aby se muselo video z už tak nekvalitního zdroje překódovat do hnusné mazanice s logem iDnes.

+1/0
2.8.2015 8:36
Foto

J93a43r23e85k 16J63a82k88u85b22č15e46k 7709630608778

Ja to prece neobhajuji, naprosto souhlasim s Janem Smucrem. A jiny nez financni motiv (primy ci neprimy) tady tezko hledat.

0/0
2.8.2015 9:21

M68i82c22h23a84l 60M60o23t36y95č94k25a 4503500141869

davam bod za prvni odstavec recenze...konecne to nekdo rekl naplno :)

(a ve druhem odstavci vám chybí první pismeno) :)

0/0
1.8.2015 10:33

P54e76t50r 12M91i79k83e48š 4280461386364

jj souhlasim hlavne posledni cast u jezera je doslova dechberouci. jediny minus je zatim az moc vysoka cena u Ps4 verze,  ktera je dle meho nazoru dost prestrelena a tudiz to spis spis doporucuju na PC ( minimalne do te doby nez to alespon o stovku dve klesne ).

0/0
1.8.2015 0:33

P16e55t18r 61M71i63k14e28š 4150851686974

Jinak bych jeste dodal ze pred hranim doprucuji preci ten jedno strankovy komix co je volne dostupny na netu ( pro neanglictinare  - nic duleziteho tam neni jen to kapku dobarvi charakter postavy za kterou hrajete ).

+1/0
1.8.2015 0:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.