Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze: Vanishing of Ethan Carter je nejhezčí hrou současnosti

Lehce meditativní hra by si vystačila jen se samotným procházením po nádherně zpracované přírodě, ale navíc nabízí i perfektní příběh a zajímavé hádanky. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M41a92r33e90k 80Z81a88h25r96a59d46i43l 6324779775141

Teda dát takhle zprasený video (480p?) k něčemu, co nazvete "nejhezčí hrou současnosti", je už fakt docela smutný... :-/

+3/0
3.8.2015 14:42

J44i62ř67í 44D72u59š88e55k 8592891741703

vždyt to vypada jak 4 roky stary skyrim. S modama vytahnu hezčí podívanou

0/0
3.8.2015 14:20

V28í23t47ě96z26s97l81a18v 10B50r15o14ž 5875976398823

To má být nějaká upravená verze, že si zaslouží recenzi až teď, při novém vydání na PS téměř po roce?

0/0
2.8.2015 20:21

A22n13d29r75e25j 84B58r69a32b46e19c 4392361517984

Je to recenze PS4 verze, ktera vysla pred dvema tydny.

0/0
2.8.2015 21:07

A55n68t60o58n64í65n 35L31e53j25s29e55k 1923579637555

Galerie je nějaká divná. Při kliknutí na náhled se zobrazí jiná fotka, než je v náhledu, navíc se některé fotky zobrazují víckrát a některé chybí.

+2/0
1.8.2015 16:13

K70a97r54e43l 63M77á73c79h88a 5510804578502

propánajána, jak autor může opěvovat grafiku u konzole, vždyť ps4 rendruje hry maximálně ve full hd, zahraju si to na dnešním kancelářským kompu s integrovanou grafikou v procesoru, po připojení k televizi uvidím grafiku v ultra hd a spálím polovinu elektřiny

+1/−5
1.8.2015 16:00

V58á45c37l48a73v 26R85y81š74a60v95ý 6398644222681

Dovolte mi, abych řekl něco stejně informačně hodnotného. Blábláblábláblábáblá blá

+2/0
3.8.2015 15:15

J90i44ř20í 30M18u52ž84í69k 5156257112872

"Kdybych chtěl, mohl bych se navážet do některých detailů, jako jsou krátká herní doba, malý počet puzzlů nebo nutnost častého vracení se, nicméně jako celek funguje hra dokonale."

Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že krátká herní doba je detail (pokud za to platím)...

+2/0
1.8.2015 15:00

H60y51n63e72k 47Š96l51a97h27ů28n35e55k 4889553736949

Krátká/dlouhá herní doba jsou relativní pojmy. Není to něco, co se dá vyžadovat.

+1/0
1.8.2015 19:02

M47i58r14o97s64l14a87v 54S41t60a48s97t73n75y 7314333726381

No, jsou relativní jen do určité míry, asi těžko budete argumentovat, že game time 5 hodin casual hráčům přece bohatě stačí (Bavím se s v obecné rovině, hrál jsem spoustu skvělých kratších adventur.).

0/0
4.8.2015 7:38

J34a40n 20Š86m57u41c23r 6241515725191

To tlačítko HD je u místních videí asi vážně jen pro parádu. Proč nelinkujete původní videa? Člověk aby si to pak ručně dohledával, pokud se na to chce podívat i jinak než ze tří metrů od obrazovky.Rv

+10/0
1.8.2015 11:33
Foto

J64a40r61e78k 88J32a56k21u12b32č56e62k 7199410858588

Coz o to, nasi kvalitu a komfort by to zvysilo, ale poklesly by prijmy :-)

0/0
2.8.2015 8:33

J53a33n 51Š95m11u81c59r 6311425835601

Hloupost. Když umí před video z YouTube cpát reklamu jiné weby, tak nechápu, proč by to nemělo jít i tady. I bez toho, aby se muselo video z už tak nekvalitního zdroje překódovat do hnusné mazanice s logem iDnes.

+1/0
2.8.2015 8:36
Foto

J10a71r84e50k 62J25a45k76u29b86č28e83k 7539730228698

Ja to prece neobhajuji, naprosto souhlasim s Janem Smucrem. A jiny nez financni motiv (primy ci neprimy) tady tezko hledat.

0/0
2.8.2015 9:21

M16i77c77h11a54l 71M82o68t89y10č75k17a 4813800401469

davam bod za prvni odstavec recenze...konecne to nekdo rekl naplno :)

(a ve druhem odstavci vám chybí první pismeno) :)

0/0
1.8.2015 10:33

P15e70t56r 48M27i81k92e46š 4720641656704

jj souhlasim hlavne posledni cast u jezera je doslova dechberouci. jediny minus je zatim az moc vysoka cena u Ps4 verze,  ktera je dle meho nazoru dost prestrelena a tudiz to spis spis doporucuju na PC ( minimalne do te doby nez to alespon o stovku dve klesne ).

0/0
1.8.2015 0:33

P35e48t97r 31M87i22k53e52š 4640821156374

Jinak bych jeste dodal ze pred hranim doprucuji preci ten jedno strankovy komix co je volne dostupny na netu ( pro neanglictinare  - nic duleziteho tam neni jen to kapku dobarvi charakter postavy za kterou hrajete ).

+1/0
1.8.2015 0:55





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.