Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze: Vanishing of Ethan Carter je nejhezčí hrou současnosti

Lehce meditativní hra by si vystačila jen se samotným procházením po nádherně zpracované přírodě, ale navíc nabízí i perfektní příběh a zajímavé hádanky. Recenzujeme verzi pro PlayStation 4.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M78a50r27e40k 72Z69a90h30r40a21d72i54l 6704129745211

Teda dát takhle zprasený video (480p?) k něčemu, co nazvete "nejhezčí hrou současnosti", je už fakt docela smutný... :-/

+3/0
3.8.2015 14:42

J70i91ř23í 45D51u81š51e32k 8632731651393

vždyt to vypada jak 4 roky stary skyrim. S modama vytahnu hezčí podívanou

0/0
3.8.2015 14:20

V52í23t33ě31z96s69l94a58v 53B39r28o63ž 5125956798513

To má být nějaká upravená verze, že si zaslouží recenzi až teď, při novém vydání na PS téměř po roce?

0/0
2.8.2015 20:21

A17n29d55r16e51j 68B60r95a21b84e30c 4562861537744

Je to recenze PS4 verze, ktera vysla pred dvema tydny.

0/0
2.8.2015 21:07

A42n26t76o96n19í23n 12L59e21j57s45e91k 1163899277645

Galerie je nějaká divná. Při kliknutí na náhled se zobrazí jiná fotka, než je v náhledu, navíc se některé fotky zobrazují víckrát a některé chybí.

+2/0
1.8.2015 16:13

K98a74r31e76l 56M31á95c77h56a 5110474118502

propánajána, jak autor může opěvovat grafiku u konzole, vždyť ps4 rendruje hry maximálně ve full hd, zahraju si to na dnešním kancelářským kompu s integrovanou grafikou v procesoru, po připojení k televizi uvidím grafiku v ultra hd a spálím polovinu elektřiny

+1/−5
1.8.2015 16:00

V82á50c83l20a22v 51R66y91š82a76v91ý 6945705198242

Dovolte mi, abych řekl něco stejně informačně hodnotného. Blábláblábláblábáblá blá

+2/0
3.8.2015 15:15

J44i77ř43í 40M22u19ž97í78k 5396327772632

"Kdybych chtěl, mohl bych se navážet do některých detailů, jako jsou krátká herní doba, malý počet puzzlů nebo nutnost častého vracení se, nicméně jako celek funguje hra dokonale."

Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že krátká herní doba je detail (pokud za to platím)...

+2/0
1.8.2015 15:00

H69y74n58e18k 71Š29l18a37h46ů33n49e49k 4969433866169

Krátká/dlouhá herní doba jsou relativní pojmy. Není to něco, co se dá vyžadovat.

+1/0
1.8.2015 19:02

M78i60r66o42s85l27a44v 25S88t37a12s71t53n28y 7154563516751

No, jsou relativní jen do určité míry, asi těžko budete argumentovat, že game time 5 hodin casual hráčům přece bohatě stačí (Bavím se s v obecné rovině, hrál jsem spoustu skvělých kratších adventur.).

0/0
4.8.2015 7:38

J17a83n 21Š57m83u67c33r 6851735935791

To tlačítko HD je u místních videí asi vážně jen pro parádu. Proč nelinkujete původní videa? Člověk aby si to pak ručně dohledával, pokud se na to chce podívat i jinak než ze tří metrů od obrazovky.Rv

+10/0
1.8.2015 11:33
Foto

J98a52r15e40k 46J21a95k45u60b29č53e85k 7319150988748

Coz o to, nasi kvalitu a komfort by to zvysilo, ale poklesly by prijmy :-)

0/0
2.8.2015 8:33

J88a31n 89Š80m72u42c23r 6321395325211

Hloupost. Když umí před video z YouTube cpát reklamu jiné weby, tak nechápu, proč by to nemělo jít i tady. I bez toho, aby se muselo video z už tak nekvalitního zdroje překódovat do hnusné mazanice s logem iDnes.

+1/0
2.8.2015 8:36
Foto

J36a80r67e90k 46J44a72k82u96b64č59e56k 7829540368978

Ja to prece neobhajuji, naprosto souhlasim s Janem Smucrem. A jiny nez financni motiv (primy ci neprimy) tady tezko hledat.

0/0
2.8.2015 9:21

M89i85c78h21a82l 93M45o42t14y10č61k66a 4763230821299

davam bod za prvni odstavec recenze...konecne to nekdo rekl naplno :)

(a ve druhem odstavci vám chybí první pismeno) :)

0/0
1.8.2015 10:33

P20e39t38r 53M23i83k80e12š 4330491496284

jj souhlasim hlavne posledni cast u jezera je doslova dechberouci. jediny minus je zatim az moc vysoka cena u Ps4 verze,  ktera je dle meho nazoru dost prestrelena a tudiz to spis spis doporucuju na PC ( minimalne do te doby nez to alespon o stovku dve klesne ).

0/0
1.8.2015 0:33

P16e76t62r 82M81i56k44e21š 4560371746924

Jinak bych jeste dodal ze pred hranim doprucuji preci ten jedno strankovy komix co je volne dostupny na netu ( pro neanglictinare  - nic duleziteho tam neni jen to kapku dobarvi charakter postavy za kterou hrajete ).

+1/0
1.8.2015 0:55







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.