Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat legendárního King’s Questu je zatím rozpačitý

Znovuoživení legendární firmy Sierra a další díl více než 30 let staré značky King’s Quest je veliká událost. První vydaná epizoda však hodně nepřesvědčila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M85i53r32o28s42l28a65v 31S12t46a77s87t28n17y 7174933556901

Nikdy jsem nebyl extra fanda KQ (za to miluju celou QfG sérii), ale tenhle revival mi přijde absurdní. Fandové původní série si rozhodně nepřijdou na své a pro nové hráče mi to zkrátka nepřijde vůbec poutavé a použití zavedené značky je v tomhle případě podle mě spíš na škodu.

0/0
10.8.2015 7:34

J58a47n 68P36r65o52k54o48p 2783576715226

Nechci se autora dotknout, ale trochu nechápu proč tyto hry hraje (píše na ně recenze) když je nemá rád? :) Upřímě mi teď trochu dělá problém Vás brát vážně a objektivně. Snad ze za to na mě nebudete zlobit, ale dle mého názoru byste měl recenzovat to co vás baví a ne to co nemáte rád pak se ztrácí objektivnost.

0/0
9.8.2015 20:52

J57a63n 21V25á11c23l61a29v94í90k 3932626561739

Autor píše, že adventury miluje, ale že k sérii ho nepojí nostalgický vztah. Celkem ideální člověk na napsání recenze, nemyslíte?

+3/0
9.8.2015 22:25

J56a40n 19P22r42o18k38o49p 2743686305586

Moc si to nemyslím jelikož sám autor uvádí, že se ke KQ nedostal pro jeho infantilnost ..... Recenzent by měl být nestraný např. Pokud bude hra určena dětem do 6ti let nemohu ji posuzovat jak se bude líbit lidem nad oněch 6 let. Pokud autor píše již v úvodu, že mu přišla hra infantilní a tudíž pro něj nudná tak opravdu není tím ideálním recenzentem. Pozn. Četl jsem pouze mobilní verzi a jedná se především o můj názor ani v nejmenším nechci autora nějak urazit (mám recenze pana Srpa vcelku rád :) ale místo kladů a záporů hry jako takové se dovídám, že je infantilní a tudíž nestojí za to .... Simon t. s. byl také infantilní, ale super hra :)

0/0
11.8.2015 17:08
Foto

H87o78n72z93a 49S18r59p 9894883232768

Já jsem tím chtěl spíše poukázat na paradox, kdy jsem v "dětském" věku místo her pro mě určených (jako KQ), hrál radši dospělácké hry jako Doom. Jinak adventury mám rád, jednu dobu jsem nehrál nic jiného, na KQ jsem se vcelku těšil (viz článek Nejočekávanější adventury 2015)a že to nedopadlo moc slavně není chyba moje :-)

0/0
11.8.2015 20:48

J12a16n 92P41r36o95k67o53p 2153796915956

To že to nedopadlo dobře samozřejmě Vaše chyba není :) a proto jsem KQ také nehodnotil já (dopadlo by to hůř, jelikož jsem veliký fanda adventur, a proto jsem i dost kritický), ale recenze mi vyzněla už od začátku tak, že KQ je špatný právě protože je to KQ. Jsem vcelku rád, že to tak myšleno nebylo. Jinak dobrá práce, píšete hezké recenze jen tak dál :). Děkuji a snad jsem Vás nějak neurazil to bych moc nerad (nerad kritizuji práci jiných obzvlášť když není zrovna jednoduchá :)

0/0
11.8.2015 21:50
Foto

H23o38n66z25a 62S82r17p 9884513942518

Díky, vážím si toho.

0/0
12.8.2015 7:49

V35o82j55t10ě51c84h 13T66r83u43h62l16á15ř 2485759126

Možná by bylo dobre napsat sem článek o turnaji The international v Dotě2, který skončil dneska brzo ráno a došlo tak vůbec k největší odměně v turnaji v historii Esportu a to, že vítěz si odnesl 6,6 milionů dolarů a celkově se rozdalo přes 18 milionů dolarů :-)

0/−1
9.8.2015 10:43

V53l16a25d24i78m94í82r 59K65r82i92s95t16e80n 7336342175638

mno ve sportovní sekci, je i např. to že Maslák paří DOTU;-)

0/0
9.8.2015 20:09







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.