Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat legendárního King’s Questu je zatím rozpačitý

Znovuoživení legendární firmy Sierra a další díl více než 30 let staré značky King’s Quest je veliká událost. První vydaná epizoda však hodně nepřesvědčila.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M11i41r52o62s37l66a42v 39S30t34a33s13t89n38y 7584533806121

Nikdy jsem nebyl extra fanda KQ (za to miluju celou QfG sérii), ale tenhle revival mi přijde absurdní. Fandové původní série si rozhodně nepřijdou na své a pro nové hráče mi to zkrátka nepřijde vůbec poutavé a použití zavedené značky je v tomhle případě podle mě spíš na škodu.

0/0
10.8.2015 7:34

J94a85n 43P86r76o39k41o97p 2833736955876

Nechci se autora dotknout, ale trochu nechápu proč tyto hry hraje (píše na ně recenze) když je nemá rád? :) Upřímě mi teď trochu dělá problém Vás brát vážně a objektivně. Snad ze za to na mě nebudete zlobit, ale dle mého názoru byste měl recenzovat to co vás baví a ne to co nemáte rád pak se ztrácí objektivnost.

0/0
9.8.2015 20:52

J93a80n 52V61á56c10l79a70v33í81k 3272286881709

Autor píše, že adventury miluje, ale že k sérii ho nepojí nostalgický vztah. Celkem ideální člověk na napsání recenze, nemyslíte?

+3/0
9.8.2015 22:25

J56a38n 21P32r46o66k76o97p 2283726795236

Moc si to nemyslím jelikož sám autor uvádí, že se ke KQ nedostal pro jeho infantilnost ..... Recenzent by měl být nestraný např. Pokud bude hra určena dětem do 6ti let nemohu ji posuzovat jak se bude líbit lidem nad oněch 6 let. Pokud autor píše již v úvodu, že mu přišla hra infantilní a tudíž pro něj nudná tak opravdu není tím ideálním recenzentem. Pozn. Četl jsem pouze mobilní verzi a jedná se především o můj názor ani v nejmenším nechci autora nějak urazit (mám recenze pana Srpa vcelku rád :) ale místo kladů a záporů hry jako takové se dovídám, že je infantilní a tudíž nestojí za to .... Simon t. s. byl také infantilní, ale super hra :)

0/0
11.8.2015 17:08
Foto

H63o23n31z39a 81S68r42p 9424403512598

Já jsem tím chtěl spíše poukázat na paradox, kdy jsem v "dětském" věku místo her pro mě určených (jako KQ), hrál radši dospělácké hry jako Doom. Jinak adventury mám rád, jednu dobu jsem nehrál nic jiného, na KQ jsem se vcelku těšil (viz článek Nejočekávanější adventury 2015)a že to nedopadlo moc slavně není chyba moje :-)

0/0
11.8.2015 20:48

J38a81n 58P72r20o78k22o67p 2253976165816

To že to nedopadlo dobře samozřejmě Vaše chyba není :) a proto jsem KQ také nehodnotil já (dopadlo by to hůř, jelikož jsem veliký fanda adventur, a proto jsem i dost kritický), ale recenze mi vyzněla už od začátku tak, že KQ je špatný právě protože je to KQ. Jsem vcelku rád, že to tak myšleno nebylo. Jinak dobrá práce, píšete hezké recenze jen tak dál :). Děkuji a snad jsem Vás nějak neurazil to bych moc nerad (nerad kritizuji práci jiných obzvlášť když není zrovna jednoduchá :)

0/0
11.8.2015 21:50
Foto

H12o85n61z36a 38S21r95p 9624793802428

Díky, vážím si toho.

0/0
12.8.2015 7:49

V45o66j49t93ě10c58h 84T56r40u14h77l82á50ř 2865929666

Možná by bylo dobre napsat sem článek o turnaji The international v Dotě2, který skončil dneska brzo ráno a došlo tak vůbec k největší odměně v turnaji v historii Esportu a to, že vítěz si odnesl 6,6 milionů dolarů a celkově se rozdalo přes 18 milionů dolarů :-)

0/−1
9.8.2015 10:43

V28l15a15d64i25m56í40r 28K52r30i41s14t31e43n 7886792565488

mno ve sportovní sekci, je i např. to že Maslák paří DOTU;-)

0/0
9.8.2015 20:09





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.