Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 16 vrací populární hokejovou sérii zpátky na vrchol

Po loňském kontroverzním ročníku se NHL vrací na nové konzole v plné síle. Pro milovníky hokeje je to takřka povinnost. Majitelé PC mají i nadále smůlu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J73a97n 66N61o93v97ý 3958423199537

Nemůžu si pomoci, ale co článek či recenze NHL 16 na českých webech to neuvěřitelná podoba s PR článkem, jak jsem již psal dřív.Vzhledem k tomu, že si EA Sports platí PR články na FIFU, tak mě to nepřekvapuje, ovšem jest škoda, že za pořádnou recenzí musí člověk do zahraničí.A tam bohužel převládá to, že vrchol bude návrat na PC, protože od doby kdy NHL na PC nevychází už nestojí za nic a nejodvážnější odhad ze zahraničí je ten, že se to EA prostě nevyplatí, ne z důvodu z jakého tvrdí, ale z toho, že nové ročníky nejsou takový pokrok aby hru na PC pustila.

+1/0
24.9.2015 0:54

J91a51n 17H84r34u74š72k12a 6943179773123

Conspirační teorie. Nic víc. Ono si to zahrát na 1/2 roku na PS4, nebo jen žvejkat je rozdíl. Zahraniční recenze čtu a jsou vesměs v pohodě.

Hraju to od 93' na PC až po dnešní verze a 16' se mi zdá po 14 zápasech bezkonkurenčně nejdál, ale to hooodně předbíhám.

0/0
24.9.2015 5:25

D86a19v25i60d 98Č61e45r86n75ý 8244409371940

tak letos na FIFU asi ani PR články potřebovat nebude. Hrál jsem teď PES 2016 a to je opravdu bída. Vypadá to naprosto stejně jako 2015 a ačkoliv jsem v některých letech dával přednost psovi, tak FIFA 15 byla mnohem lepší, takže letos očekávám, že bude o parník před PESem

0/0
24.9.2015 11:17

J67a45n 53N47o24v16ý 3498153449847

Dva přiznané už má.

0/0
24.9.2015 21:30
Foto

H91o27n29z27a 67S58r70p 9924593742718

Rozumim tomu dobre ze tvrdite, ze si EA sports plati PR clanek v CR, ale v zahranici ne a na PC hru nevydaji, protoze neni pro tamni hrace dost dobra? 8-o

0/0
24.9.2015 18:13

J20a57n 45N43o98v44ý 3968323779767

Nerozumíte.

0/0
24.9.2015 21:29
Foto

H20o79n89z65a 38S29r64p 9804103382958

Ctu to po vas počtvrté a porad nerozumim co jste tim chtel rict

0/0
24.9.2015 22:23

P51e33t33r 42S78t43r77a37n15s30k80y 8615339568

V tom případě byste se měl naučit formulovat smysluplné věty ve svém rodném jazyce, pak vám možná bude někdo rozumět.

0/0
24.9.2015 23:36

J87a17n 14N25o71v52ý 3828663179807

Můj rodný jazyk je Španělština, to si asi moc nepokecáme.

0/0
25.9.2015 20:24

D47a39v60i38d 38Č15e22r58n46ý 8744689331220

četl jsem recenzi na Blesku. Tam byla tak rozjuchaná a nadšená, že mi tam chyběla jen informace, že jde o komerční sdělení. Tady je to podobný, jen argumenty jsou trochu stupidnější, například ten, že nemůžete vynechat protože NHL16 nemá žádnou konkurenci 8-o

+2/0
23.9.2015 23:08

D10a29v11i28d 93Č72e56r38n27ý 8654199491220

díval jsem se na gameplay video protože trailer může přesvědčit jen blbce a dle mého soudu graficky tzo vypadá dost dobře, ale pořád to nevypadá ani trochu jako hokej na hřišti. Třeba bruslení hráčů, tam asi EA rezignovala na reálnost, jenže podle toho ta hra vypadá. V tomhle ohledu vypadala líp NHL 2000.

+2/0
23.9.2015 23:04

P60e64t38r 85J22a84r26o52š 8937495829

Tak urcite konzole..

+2/0
23.9.2015 14:03

M48i98r98o18s32l25a58v 87S63t94a13s94t70n33y 7884933596511

Ještě si pamatuju, jak jsem během Nagana hrál NHL '98, to byla revoluční hra.

+4/0
23.9.2015 9:53

P30a72v50e87l 26Z54a56d29r60a61ž83i16l 1691159790

Hraju NHL na PS od NHL10. NHL 16 je dobrá hra, vše by bylo super kdyby SERVERY při ONLINE hraní měly normální odezvu ! Jádro hry je dobré, offline hraní je super..ale online je zas a jenom o tom jak dobrá hra funguje online, a to je opět špatné.

Pokud Vás tedy baví offline mody jako GM, BaP atd. budete spokojeni. 

Pokud paříte online HUT, EASHL tak budete frustrovaní, protože si nejde normálně nahrát protože odezva je úplně na... nic.

+2/0
23.9.2015 9:45

K27r79i93s72t48i16á11n 17S31z84a27b56ó 3698677617332

Jo jo, naprostej souhlas , odezvy jsou fakt strašný, skoro nehratelný.  Na druhou stranu si nepamatuju, kdy mě takhle bavil offline . . .

+1/0
23.9.2015 9:59
Foto

M89i65c10h73a75l 41E59k82r53t 2605125636

Zvláštní, o problémech jsem četl, ale mám hru od dne vydání (digitální verzi z PS Store) a odehrál jsem cca 12 on-line zápasů napříč třemi módy (EASHL, UT + on-line s kamarádem) a nezaznamenal jsem žádné potíže.

0/0
24.9.2015 8:42

J95i14r57k34a 97N25o52v53á94k 6302215445289

Škoda že není na pc, kdysi jsem to hrál s docela mě to bavilo. Ale kupovat kvůli tomu konzoli nehodlám.

Výrobce mi sděluje, že na mě kašle a já mu sděluji totéž.

+16/−3
23.9.2015 8:14

J64a29k12u98b 97P86a61v97e38l 1920496680415

právě, že hlavně kvůli sportovním hrám je konzole úplně Boží! :-)

+3/0
23.9.2015 11:05

J14i85r29i 21B29o86r14o47v21y 7277376917583

Ti co chtějí hrát NHL 16 i na PC,a nejen na konzolích. Musí hledat na internetu. Ale ti, co to určitě neznají, tak doporučuji web http://www.addony.net, kde se začíná tvořit nová sezóna.

0/−2
23.9.2015 7:21
Foto

T53o25m18á37š 69H54r64a54b20a21l 7579837558730

Ale vždyť jsou to jen úpravy NHL 09!

+1/0
23.9.2015 7:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.