Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 16 vrací populární hokejovou sérii zpátky na vrchol

Po loňském kontroverzním ročníku se NHL vrací na nové konzole v plné síle. Pro milovníky hokeje je to takřka povinnost. Majitelé PC mají i nadále smůlu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J88a19n 10N53o91v79ý 3388283749347

Nemůžu si pomoci, ale co článek či recenze NHL 16 na českých webech to neuvěřitelná podoba s PR článkem, jak jsem již psal dřív.Vzhledem k tomu, že si EA Sports platí PR články na FIFU, tak mě to nepřekvapuje, ovšem jest škoda, že za pořádnou recenzí musí člověk do zahraničí.A tam bohužel převládá to, že vrchol bude návrat na PC, protože od doby kdy NHL na PC nevychází už nestojí za nic a nejodvážnější odhad ze zahraničí je ten, že se to EA prostě nevyplatí, ne z důvodu z jakého tvrdí, ale z toho, že nové ročníky nejsou takový pokrok aby hru na PC pustila.

+1/0
24.9.2015 0:54

J19a89n 68H95r36u78š50k12a 6983289543783

Conspirační teorie. Nic víc. Ono si to zahrát na 1/2 roku na PS4, nebo jen žvejkat je rozdíl. Zahraniční recenze čtu a jsou vesměs v pohodě.

Hraju to od 93' na PC až po dnešní verze a 16' se mi zdá po 14 zápasech bezkonkurenčně nejdál, ale to hooodně předbíhám.

0/0
24.9.2015 5:25

D55a82v49i55d 33Č27e27r98n10ý 8754809951930

tak letos na FIFU asi ani PR články potřebovat nebude. Hrál jsem teď PES 2016 a to je opravdu bída. Vypadá to naprosto stejně jako 2015 a ačkoliv jsem v některých letech dával přednost psovi, tak FIFA 15 byla mnohem lepší, takže letos očekávám, že bude o parník před PESem

0/0
24.9.2015 11:17

J79a10n 20N25o15v55ý 3938803569337

Dva přiznané už má.

0/0
24.9.2015 21:30
Foto

H55o23n32z83a 37S61r18p 9104893882448

Rozumim tomu dobre ze tvrdite, ze si EA sports plati PR clanek v CR, ale v zahranici ne a na PC hru nevydaji, protoze neni pro tamni hrace dost dobra? 8-o

0/0
24.9.2015 18:13

J40a53n 69N52o33v15ý 3108563359187

Nerozumíte.

0/0
24.9.2015 21:29
Foto

H24o86n10z42a 98S50r90p 9824233972838

Ctu to po vas počtvrté a porad nerozumim co jste tim chtel rict

0/0
24.9.2015 22:23

P74e35t25r 98S20t94r43a71n48s67k80y 8155149458

V tom případě byste se měl naučit formulovat smysluplné věty ve svém rodném jazyce, pak vám možná bude někdo rozumět.

0/0
24.9.2015 23:36

J68a66n 54N61o32v88ý 3798103979477

Můj rodný jazyk je Španělština, to si asi moc nepokecáme.

0/0
25.9.2015 20:24

D97a44v82i93d 62Č67e19r17n75ý 8464569781440

četl jsem recenzi na Blesku. Tam byla tak rozjuchaná a nadšená, že mi tam chyběla jen informace, že jde o komerční sdělení. Tady je to podobný, jen argumenty jsou trochu stupidnější, například ten, že nemůžete vynechat protože NHL16 nemá žádnou konkurenci 8-o

+2/0
23.9.2015 23:08

D37a34v94i15d 23Č62e68r56n16ý 8944379621800

díval jsem se na gameplay video protože trailer může přesvědčit jen blbce a dle mého soudu graficky tzo vypadá dost dobře, ale pořád to nevypadá ani trochu jako hokej na hřišti. Třeba bruslení hráčů, tam asi EA rezignovala na reálnost, jenže podle toho ta hra vypadá. V tomhle ohledu vypadala líp NHL 2000.

+2/0
23.9.2015 23:04

P34e38t60r 74J93a93r35o27š 8607215599

Tak urcite konzole..

+2/0
23.9.2015 14:03

M59i76r85o10s71l97a38v 98S22t87a20s34t97n92y 7744853446781

Ještě si pamatuju, jak jsem během Nagana hrál NHL '98, to byla revoluční hra.

+4/0
23.9.2015 9:53

P50a38v87e66l 98Z85a83d77r24a70ž61i83l 1181199720

Hraju NHL na PS od NHL10. NHL 16 je dobrá hra, vše by bylo super kdyby SERVERY při ONLINE hraní měly normální odezvu ! Jádro hry je dobré, offline hraní je super..ale online je zas a jenom o tom jak dobrá hra funguje online, a to je opět špatné.

Pokud Vás tedy baví offline mody jako GM, BaP atd. budete spokojeni. 

Pokud paříte online HUT, EASHL tak budete frustrovaní, protože si nejde normálně nahrát protože odezva je úplně na... nic.

+2/0
23.9.2015 9:45

K82r54i63s85t82i56á43n 96S98z63a68b45ó 3278367767112

Jo jo, naprostej souhlas , odezvy jsou fakt strašný, skoro nehratelný.  Na druhou stranu si nepamatuju, kdy mě takhle bavil offline . . .

+1/0
23.9.2015 9:59
Foto

M29i49c82h81a69l 31E70k19r85t 2235865296

Zvláštní, o problémech jsem četl, ale mám hru od dne vydání (digitální verzi z PS Store) a odehrál jsem cca 12 on-line zápasů napříč třemi módy (EASHL, UT + on-line s kamarádem) a nezaznamenal jsem žádné potíže.

0/0
24.9.2015 8:42

J23i38r59k13a 11N24o34v19á29k 6312575945939

Škoda že není na pc, kdysi jsem to hrál s docela mě to bavilo. Ale kupovat kvůli tomu konzoli nehodlám.

Výrobce mi sděluje, že na mě kašle a já mu sděluji totéž.

+16/−3
23.9.2015 8:14

J93a90k67u44b 27P48a59v86e92l 1600646680355

právě, že hlavně kvůli sportovním hrám je konzole úplně Boží! :-)

+3/0
23.9.2015 11:05

J89i22r33i 91B75o95r43o56v76y 7847356187413

Ti co chtějí hrát NHL 16 i na PC,a nejen na konzolích. Musí hledat na internetu. Ale ti, co to určitě neznají, tak doporučuji web http://www.addony.net, kde se začíná tvořit nová sezóna.

0/−2
23.9.2015 7:21
Foto

T26o22m51á90š 98H27r34a86b75a36l 7799517518940

Ale vždyť jsou to jen úpravy NHL 09!

+1/0
23.9.2015 7:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.