Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pohlcující špionážní epos Metal Gear Solid 5 by byla chyba nehrát

Opěvovaná špionážně akční série Metal Gear Solid (MGS) byla jednou z těch, které mohli majitelé osobních počítačů konzolistům dlouhá léta jen tiše závidět. PCčkáři tak plnou dávku japonského techno šílenství dostávají až nyní. A vězte, že je o co stát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V80á96c25l98a69v 59Z98e53m21á47n52e71k 4228143441660

Bude čeština nevíte někdo?

0/0
19.10.2015 11:28

P48e50t20r 88M34i25k42e16š 4970801146334

Tak jsem tomu teda dal o víkendu ještě šanci a musim se tu veřejně omluvit páč mě ta hra nakonec opravdu chytla a nemůžu se od toho odtrhnout čili si sypu popel na hlavu a přiznávám, že je to pecka. Jen je teda dle mého potřeba si k tomu nejdřív najít cestu a přetrpět ten nudnější úvod. R^

+2/0
19.10.2015 7:17

M98i58c82h40a20l 68V58e72r56n47e81r 8187496567564

Jenom poznámka k úvodu recenze - tento díl rozhodně není první pro PC. Na PC vyšel už Metal Gear Solid 1 a 2 a loni taky Ground Zeroes.

0/0
18.10.2015 18:43

Z47d92e37n17ě88k 33F12i65b24i39c66h 4187649634180

Pro mě rozhodně jedna z nejlepších her roku. Má svoje chyby. Má jich i celkem dost řekl bych. Ale díky zábavě, možnostem a faktu, že mě hra po 80ti hodinách pořád táhne zpět jí musim trochu pochválit. 

To že hra dostane někde 10/10 neznamená, že se musí líbit všem. Je to pouze indikátor, jak dobře odvedenou práci vývojář udělal...nikoliv jak moc se vám to bude líbit.

+1/0
18.10.2015 18:25

J11a87n 54P74e53t61r 5645215609530

Jakozto milovnik MGS serie musim rict, ze je to jeden z nejslabsich dilu, nebot v TPP chybi absoultne nejzakladnejsi vec cele serie a to je pribeh, ktery byl oklesten jen aby vysel 1.9.84. Po herni strance je to nicneme dobra hra, jen me ale strasne stve fakt, ze se tvurci zamerovali na milion veci a vynechali tu jedinou dulezitou...

0/0
17.10.2015 19:55

J54a70n 20K11a68r12e48l 76N68o93v23a69k 5726254108966

vítěz kategorie nejpřeceňovanější hra roku.. btw: zkuste si online čast.. a nezapomeňte na platbu "mikrotransakce" za bezpečnou základnu.. ;)

+3/−1
17.10.2015 17:45

M92a68r11e53k 59L92u18č47i45n 4920628731135

9 hodin? To je sakra málo. Já mám jako recenzent odehráno také 55 hodin, což je v mém případě 30% obsahu hry a to NEJ mě teprve čeká. Tahle hra je naprosto komplexní a obrovská a je to to NEJ, co jsem za poslední roky hrál. Musím přiznat, že jako fanoušek GTA si hru užívám mnohem více, než GTA V. Samozřejmě se tyhle hry nedají srovnávat, nicméně to tak je. A to mě GTA V taky hodně bavilo.

+2/0
17.10.2015 17:14

P93e82t81r 76L63e43h61n91e64r55t 2377275418956

Není mi jasné proč recenze přichází takovou dobu po vydání hry, to je ostuda a důvod k zamyšlení milá redakce.

A taky mě zaujla ta zmínka o setkání recenzenta s prvním MGS, a ten jeho závěr...pokud mu utkvělo v hlavě jen to pobíhání v krabici tak bych asi být jím nikde nevytrubobal že recenzuju hry.

+1/0
17.10.2015 14:45

M68a94r40t25i39n 74H56o68c94e20k 5179925604617

je to multiplayer, když už je to pro PC. jestli ne, tak je to nuda Rv

0/−8
17.10.2015 8:22

O71n64d74r48a 74V73l73k 9214416920199

zeptám se jako retard, ale je tohole ironie že jo? :D 8-o ..v dnešní době bych se nedivil ničemu

+9/0
17.10.2015 11:33

P80e47t14r 37L22e73h35n28e96r48t 2527155778336

Hocku běž si servírovat svoji okurčičku a práci pro chlapy nechej na skutečných hráčích.

+1/0
17.10.2015 14:39

J98a55n 35K86a70r68e69l 82N98o29v10a80k 5876524668326

bohužel mulťák to má.. jen se v něm krásně ukazuje nefunkčnost mechanik, které hra má pro hru více lidí..

+1/0
17.10.2015 17:47

P57e63t46r 16M57i36k51e40š 4820461806744

Mno nevim asi nejsem cílovka páč je to moje první MGS hra ( hraju na PS 4) zatim mam odehrano nejakejch 9 hodim a to kouzlo jsem vtom opravdu nenasel. Skoda pac po vsech tech 10/10 co se povaluji na netu jsem opravdu ocekaval nejakou pecku, Ale je fakt ze je to moje pvni MGS hra a je mozne zepro fanousky serie to bude herni nirvana. jedine co muzu vyzdvihnout je zatim perfektni zpracovani Afganistanu.

0/0
17.10.2015 2:48

P63e23t29r 59M95i24k74e28š 4470331696334

Zbytek je takovej nijakej stale dokola se opakujici questy at hlavni nebo vedlejsi ( treba ty vedlejsi specops mise kdy jsem ted delal asi 10tou a z toho 4 se odehravali v jedny a ty samy vesnici ). Ale znova podotykam sel jsem do toho MGS nepolibenej a verim tomu ze pro znalce serie to musi byt hrozne fajn pro nas ostatni je to dle meho jen nic moc spionazni thriler kterej jeste ke vsemu kazi ty nadprirozene prvky.

0/0
17.10.2015 3:18

T48o97m47á84š 37S41o84u82k60u74p 4903875670710

Odehrano 9 hodin? Tak to jste uplne na zacatku :D Ale doporucuji vytrvat, pribeh se postupne rozjede a nebudete chtit odlozit ovladac.

+2/0
17.10.2015 11:01

P75e71t13r 94M14i34k87e93š 4280851986494

ok diky za info ještě tomu teda šanci dam.

0/0
17.10.2015 11:21

P83e72t76r 48L83e34h93n23e66r58t 2887665128506

Tak po devíti hodinách opravdu nemůžete vynášet žádné závěry, já mám odehráno 375 hodin a mám zatím na ukazateli 59% slněných a dokončených misí a úkolů.

+4/0
17.10.2015 14:41

J60o97s24e88f 32J41u90h34á48s13z 1249522288

375 hodin? lol...

0/0
19.10.2015 20:46





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.