Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pohlcující špionážní epos Metal Gear Solid 5 by byla chyba nehrát

Opěvovaná špionážně akční série Metal Gear Solid (MGS) byla jednou z těch, které mohli majitelé osobních počítačů konzolistům dlouhá léta jen tiše závidět. PCčkáři tak plnou dávku japonského techno šílenství dostávají až nyní. A vězte, že je o co stát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V29á18c41l24a62v 41Z69e72m25á84n66e35k 4198113461880

Bude čeština nevíte někdo?

0/0
19.10.2015 11:28

P68e44t22r 29M16i73k21e98š 4710541426314

Tak jsem tomu teda dal o víkendu ještě šanci a musim se tu veřejně omluvit páč mě ta hra nakonec opravdu chytla a nemůžu se od toho odtrhnout čili si sypu popel na hlavu a přiznávám, že je to pecka. Jen je teda dle mého potřeba si k tomu nejdřív najít cestu a přetrpět ten nudnější úvod. R^

+2/0
19.10.2015 7:17

M37i64c18h17a43l 51V63e37r47n92e33r 8287816717154

Jenom poznámka k úvodu recenze - tento díl rozhodně není první pro PC. Na PC vyšel už Metal Gear Solid 1 a 2 a loni taky Ground Zeroes.

0/0
18.10.2015 18:43

Z10d12e69n56ě97k 11F44i39b43i59c40h 4377579634970

Pro mě rozhodně jedna z nejlepších her roku. Má svoje chyby. Má jich i celkem dost řekl bych. Ale díky zábavě, možnostem a faktu, že mě hra po 80ti hodinách pořád táhne zpět jí musim trochu pochválit. 

To že hra dostane někde 10/10 neznamená, že se musí líbit všem. Je to pouze indikátor, jak dobře odvedenou práci vývojář udělal...nikoliv jak moc se vám to bude líbit.

+1/0
18.10.2015 18:25

J92a35n 75P61e65t81r 5435125969710

Jakozto milovnik MGS serie musim rict, ze je to jeden z nejslabsich dilu, nebot v TPP chybi absoultne nejzakladnejsi vec cele serie a to je pribeh, ktery byl oklesten jen aby vysel 1.9.84. Po herni strance je to nicneme dobra hra, jen me ale strasne stve fakt, ze se tvurci zamerovali na milion veci a vynechali tu jedinou dulezitou...

0/0
17.10.2015 19:55

J18a23n 69K86a72r16e28l 14N14o64v10a69k 5196134878766

vítěz kategorie nejpřeceňovanější hra roku.. btw: zkuste si online čast.. a nezapomeňte na platbu "mikrotransakce" za bezpečnou základnu.. ;)

+3/−1
17.10.2015 17:45

M33a79r59e78k 53L70u12č70i40n 4670468471685

9 hodin? To je sakra málo. Já mám jako recenzent odehráno také 55 hodin, což je v mém případě 30% obsahu hry a to NEJ mě teprve čeká. Tahle hra je naprosto komplexní a obrovská a je to to NEJ, co jsem za poslední roky hrál. Musím přiznat, že jako fanoušek GTA si hru užívám mnohem více, než GTA V. Samozřejmě se tyhle hry nedají srovnávat, nicméně to tak je. A to mě GTA V taky hodně bavilo.

+2/0
17.10.2015 17:14

P18e38t93r 56L86e20h37n37e20r38t 2557755368866

Není mi jasné proč recenze přichází takovou dobu po vydání hry, to je ostuda a důvod k zamyšlení milá redakce.

A taky mě zaujla ta zmínka o setkání recenzenta s prvním MGS, a ten jeho závěr...pokud mu utkvělo v hlavě jen to pobíhání v krabici tak bych asi být jím nikde nevytrubobal že recenzuju hry.

+1/0
17.10.2015 14:45

M54a94r15t57i51n 81H15o12c89e41k 5949105764557

je to multiplayer, když už je to pro PC. jestli ne, tak je to nuda Rv

0/−8
17.10.2015 8:22

O32n48d14r97a 88V19l57k 9764896410819

zeptám se jako retard, ale je tohole ironie že jo? :D 8-o ..v dnešní době bych se nedivil ničemu

+9/0
17.10.2015 11:33

P91e58t30r 56L52e71h34n57e64r53t 2287575618446

Hocku běž si servírovat svoji okurčičku a práci pro chlapy nechej na skutečných hráčích.

+1/0
17.10.2015 14:39

J57a36n 23K38a26r10e63l 70N33o39v30a29k 5976974468546

bohužel mulťák to má.. jen se v něm krásně ukazuje nefunkčnost mechanik, které hra má pro hru více lidí..

+1/0
17.10.2015 17:47

P72e12t55r 36M94i39k43e76š 4410751506804

Mno nevim asi nejsem cílovka páč je to moje první MGS hra ( hraju na PS 4) zatim mam odehrano nejakejch 9 hodim a to kouzlo jsem vtom opravdu nenasel. Skoda pac po vsech tech 10/10 co se povaluji na netu jsem opravdu ocekaval nejakou pecku, Ale je fakt ze je to moje pvni MGS hra a je mozne zepro fanousky serie to bude herni nirvana. jedine co muzu vyzdvihnout je zatim perfektni zpracovani Afganistanu.

0/0
17.10.2015 2:48

P28e93t87r 89M76i84k60e92š 4560231286184

Zbytek je takovej nijakej stale dokola se opakujici questy at hlavni nebo vedlejsi ( treba ty vedlejsi specops mise kdy jsem ted delal asi 10tou a z toho 4 se odehravali v jedny a ty samy vesnici ). Ale znova podotykam sel jsem do toho MGS nepolibenej a verim tomu ze pro znalce serie to musi byt hrozne fajn pro nas ostatni je to dle meho jen nic moc spionazni thriler kterej jeste ke vsemu kazi ty nadprirozene prvky.

0/0
17.10.2015 3:18

T51o70m38á32š 58S15o27u61k54u18p 4263335280270

Odehrano 9 hodin? Tak to jste uplne na zacatku :D Ale doporucuji vytrvat, pribeh se postupne rozjede a nebudete chtit odlozit ovladac.

+2/0
17.10.2015 11:01

P66e26t59r 71M56i96k16e74š 4800561546694

ok diky za info ještě tomu teda šanci dam.

0/0
17.10.2015 11:21

P36e51t84r 27L46e30h41n27e14r46t 2337255258856

Tak po devíti hodinách opravdu nemůžete vynášet žádné závěry, já mám odehráno 375 hodin a mám zatím na ukazateli 59% slněných a dokončených misí a úkolů.

+4/0
17.10.2015 14:41

J66o33s57e10f 75J31u73h26á22s14z 1949492488

375 hodin? lol...

0/0
19.10.2015 20:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.