Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pohlcující špionážní epos Metal Gear Solid 5 by byla chyba nehrát

Opěvovaná špionážně akční série Metal Gear Solid (MGS) byla jednou z těch, které mohli majitelé osobních počítačů konzolistům dlouhá léta jen tiše závidět. PCčkáři tak plnou dávku japonského techno šílenství dostávají až nyní. A vězte, že je o co stát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V24á94c19l97a29v 35Z57e64m66á42n26e76k 4498903291530

Bude čeština nevíte někdo?

0/0
19.10.2015 11:28

P24e65t53r 13M29i70k52e72š 4580821486614

Tak jsem tomu teda dal o víkendu ještě šanci a musim se tu veřejně omluvit páč mě ta hra nakonec opravdu chytla a nemůžu se od toho odtrhnout čili si sypu popel na hlavu a přiznávám, že je to pecka. Jen je teda dle mého potřeba si k tomu nejdřív najít cestu a přetrpět ten nudnější úvod. R^

+2/0
19.10.2015 7:17

M55i67c76h68a48l 78V86e74r19n91e49r 8747346117104

Jenom poznámka k úvodu recenze - tento díl rozhodně není první pro PC. Na PC vyšel už Metal Gear Solid 1 a 2 a loni taky Ground Zeroes.

0/0
18.10.2015 18:43

Z23d22e94n48ě65k 59F44i74b75i40c72h 4617749134880

Pro mě rozhodně jedna z nejlepších her roku. Má svoje chyby. Má jich i celkem dost řekl bych. Ale díky zábavě, možnostem a faktu, že mě hra po 80ti hodinách pořád táhne zpět jí musim trochu pochválit. 

To že hra dostane někde 10/10 neznamená, že se musí líbit všem. Je to pouze indikátor, jak dobře odvedenou práci vývojář udělal...nikoliv jak moc se vám to bude líbit.

+1/0
18.10.2015 18:25

J53a15n 68P14e60t47r 5715725149900

Jakozto milovnik MGS serie musim rict, ze je to jeden z nejslabsich dilu, nebot v TPP chybi absoultne nejzakladnejsi vec cele serie a to je pribeh, ktery byl oklesten jen aby vysel 1.9.84. Po herni strance je to nicneme dobra hra, jen me ale strasne stve fakt, ze se tvurci zamerovali na milion veci a vynechali tu jedinou dulezitou...

0/0
17.10.2015 19:55

J18a80n 91K68a97r75e44l 79N90o64v96a48k 5896984858306

vítěz kategorie nejpřeceňovanější hra roku.. btw: zkuste si online čast.. a nezapomeňte na platbu "mikrotransakce" za bezpečnou základnu.. ;)

+3/−1
17.10.2015 17:45

M66a75r54e35k 83L47u19č59i57n 4730978931375

9 hodin? To je sakra málo. Já mám jako recenzent odehráno také 55 hodin, což je v mém případě 30% obsahu hry a to NEJ mě teprve čeká. Tahle hra je naprosto komplexní a obrovská a je to to NEJ, co jsem za poslední roky hrál. Musím přiznat, že jako fanoušek GTA si hru užívám mnohem více, než GTA V. Samozřejmě se tyhle hry nedají srovnávat, nicméně to tak je. A to mě GTA V taky hodně bavilo.

+2/0
17.10.2015 17:14

P48e48t18r 15L94e60h90n40e24r38t 2677985568826

Není mi jasné proč recenze přichází takovou dobu po vydání hry, to je ostuda a důvod k zamyšlení milá redakce.

A taky mě zaujla ta zmínka o setkání recenzenta s prvním MGS, a ten jeho závěr...pokud mu utkvělo v hlavě jen to pobíhání v krabici tak bych asi být jím nikde nevytrubobal že recenzuju hry.

+1/0
17.10.2015 14:45

M94a18r60t46i69n 37H26o67c79e17k 5169525274817

je to multiplayer, když už je to pro PC. jestli ne, tak je to nuda Rv

0/−8
17.10.2015 8:22

O16n47d41r98a 88V53l17k 9274876880429

zeptám se jako retard, ale je tohole ironie že jo? :D 8-o ..v dnešní době bych se nedivil ničemu

+9/0
17.10.2015 11:33

P34e86t35r 38L37e16h27n77e52r58t 2677275588696

Hocku běž si servírovat svoji okurčičku a práci pro chlapy nechej na skutečných hráčích.

+1/0
17.10.2015 14:39

J35a38n 90K64a23r96e43l 24N30o12v97a69k 5876914498406

bohužel mulťák to má.. jen se v něm krásně ukazuje nefunkčnost mechanik, které hra má pro hru více lidí..

+1/0
17.10.2015 17:47

P76e36t54r 97M38i37k36e23š 4720891286634

Mno nevim asi nejsem cílovka páč je to moje první MGS hra ( hraju na PS 4) zatim mam odehrano nejakejch 9 hodim a to kouzlo jsem vtom opravdu nenasel. Skoda pac po vsech tech 10/10 co se povaluji na netu jsem opravdu ocekaval nejakou pecku, Ale je fakt ze je to moje pvni MGS hra a je mozne zepro fanousky serie to bude herni nirvana. jedine co muzu vyzdvihnout je zatim perfektni zpracovani Afganistanu.

0/0
17.10.2015 2:48

P84e56t28r 21M12i71k82e36š 4390731396304

Zbytek je takovej nijakej stale dokola se opakujici questy at hlavni nebo vedlejsi ( treba ty vedlejsi specops mise kdy jsem ted delal asi 10tou a z toho 4 se odehravali v jedny a ty samy vesnici ). Ale znova podotykam sel jsem do toho MGS nepolibenej a verim tomu ze pro znalce serie to musi byt hrozne fajn pro nas ostatni je to dle meho jen nic moc spionazni thriler kterej jeste ke vsemu kazi ty nadprirozene prvky.

0/0
17.10.2015 3:18

T24o74m26á98š 10S45o50u13k79u18p 4433475240600

Odehrano 9 hodin? Tak to jste uplne na zacatku :D Ale doporucuji vytrvat, pribeh se postupne rozjede a nebudete chtit odlozit ovladac.

+2/0
17.10.2015 11:01

P98e47t45r 50M34i45k70e88š 4250901746704

ok diky za info ještě tomu teda šanci dam.

0/0
17.10.2015 11:21

P56e24t11r 31L75e90h78n35e86r36t 2647535858436

Tak po devíti hodinách opravdu nemůžete vynášet žádné závěry, já mám odehráno 375 hodin a mám zatím na ukazateli 59% slněných a dokončených misí a úkolů.

+4/0
17.10.2015 14:41

J25o88s42e70f 80J11u21h12á35s41z 1329582648

375 hodin? lol...

0/0
19.10.2015 20:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.