Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Need for Speed se vrací k největší slávě. Jako trefa do černého

Letošní Need for Speed jsou jako hudební kompilace toho nejlepšího, které umělcům mnohdy vycházejí až po jejich smrti. Chybí výraznější nové prvky, ale většinu skvělých konceptů z minulosti autoři zpracovali výborně. Menší mírou inovace tak paradoxně vdechli nový život do pozvolna skomírající série.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J20a97n 58C84h84l81á45d28e34k 8644781948115

"není člověk ten, aby se zavděčil všem" ... viz níže kecálci co jen kecají a brblají ;-D.

Já se na tyhle NFS rozhodně těším a rád si je zahraju - jako vždy, bez detailů, stínů, rozmazávání a jinejch kravin. ;-) Snad nezklamou jako poslední tituly - ty stály opravdu za hov**.

0/0
4.1.2016 17:08

V68o62j74t36ě33c13h 80H16o77r38s23k76ý 7607667731352

84% za co? že je to lepší než předchozí díly, co byly tak na 25%?

To ani náhodou. Prostě EA předvedla to co předvádí už pár let....

A to vydávat hry s neuvěřitelnym potenciálem, kterého ovšem nedosahují ani z daleka. Tomuhle dávám tak :-/30%

0/0
8.11.2015 13:07

L92e83o84š 56V73e69r71n35e76r 4224890836383

Pro mě Best Of díly celé série: 1, 3, 4, 5 (Porsche), Hot Pursuit 2.

0/0
8.11.2015 9:13

T36o80m81á37š 46V28o76c95h31t45a 8627980729138

Dá se to hrát ve dvou u jednoho PS? ^^

0/0
4.11.2015 8:10

A29n29d70r18e31j 78B53r98a70b93e19c 4532941927124

Myslim, ze ne.

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

Z10d56e89n 90T32o49m12a42n 7942339305

a na PS4 nemožnost bazarově prodat - kód byl již použit Rv

0/0
1.3.2016 21:50

D55a58n96i61e49l 92K73r95o68n16e56r 7504814626587

Heh...po 7 letech vedeni EA dospelo ke stejnemu zaveru, co jsem jim vzdycky rikal. Bylo to silene, vyvojari skoncili praci na NFS a ihned pracovali na dalsim dile.

0/0
3.11.2015 20:09

K81a81r21e42l 37M73á81c12h29a 5440164198812

prej Grafika hry je na konzoli PlayStation 4 parádní,,, pán pisalek má přehled , škoda že žádná konzole pořádnou grafiku (uhd) rendrovat ve hrách neumí

0/0
3.11.2015 18:13

A80n79d27r38e23j 96B58r97a49b72e42c 4682601307964

Haters gonna hate. Jsem PC hrac. Vubec poprve jsem neco recenzoval na konzoli. Ale i tak to vypadalo dobre. Rozhodne lepe nez spousta her na me postarsi PC sestave a horsim nastaveni.

+3/0
3.11.2015 18:23

T43o93m98á48š 19K69u89l29h59á83n89e92k 2815752938425

Jaký renderování uhd? Co to prosimvás melete? To jste si právě přečetl leták ElektroWordu a budete nám sem psát postupně zkratky co jste se naučil?

+5/−1
3.11.2015 20:59

J15a86n 64P23r86o35k39o22p 2683646105836

Ačkoliv jsem PC hráč musím souhlasit s panem Brabcem. Je pravdou, že díky pokročilým technologiím a neustále se rozvíjejícím trhem s grafickými kartami jsou hry na PC na tom graficky o poznání lépe, ale základem každé hry je optimalizace a ta u mnohých bývá na PC problémová. Je vcelku nanic, pokud spustíte hru na nejvyšší detaily, když se hra trhá a nejde ani pořádně hrát. Konzole tímto neduhem  (přecenění sil :) netrpí. A grafika dnešních konzolí je dle mého názoru na dobré úrovni.. Nicméně já raději dávám přednost zábavě před top grafikou (snad i proto vlastní konzoli WII a mohu říci, že Super mario world je jednou z mých nejoblíbenějších her i přes starou grafiku :) a díky indie scéně volím raději PC než konzoli. A předem říkám všem zatvrzelím PC hráčům a konzolistům, že vše má své klady i zápory a mělo by se nejdřív zkusit jedno i druhý, a až pak hanit :)

+1/0
3.11.2015 23:54

R41a47d10e67k 23H61o15r84a49k 4167697726205

Naprosto nejhorsim vysledkem je kdyz si arkada zacne hrat na simulaci. Dobry PR dokaze prodat prakticky cokoliv. Do doby nez si to budeme moci vyzkouset na vlastni ovladac jsem skepticky. Snad se plety a EA si sve penize zaslouzi. Nutnost byt online bude hlavne z duvodu kontroly licence. Warez scena bude muset tentokrat zamakat.

+1/0
3.11.2015 17:01

J89a96k78u39b 17V65e25s73e78l98ý 9624720647825

Tak tak, online jen kvůli licenci :-)

0/0
4.11.2015 13:11

J55a68k69u36b 50S14v88o45b28o45d89a 1342687241875

NFS uz mi nesmi pres prah je to kazdy rok horsi a horsi.  Cekam na GT!

0/0
3.11.2015 15:46

T57o64m79á94š 50J76a44r41e42š 4392574440

Dá se to přenastavit na ps4 z kloboučků na šipky nebo mám raději počkat na PC verzi ?

0/0
3.11.2015 13:46

M67i67c68h10a14l 49P95a32v38l80á46t 9423313164119

S tim "na pomezi arkady a simulatoru" si delate doufam legraci, ne?NFS byly vzdy ryzi arkadou s velmi veselym jizdnim modelem z jine planety. Ale byvala to sranda.

Jenze postupne se AI chovala divneji a divneji, pribyvaly otravne cutsceny, objevovaly se stale uchylnejsi a uchylnejsi herni rezimy (a mizely stare zname oblibene), kladl se vetsi a vetsi duraz na tuzing (naproste vizualni kraviny zamerene snad jen na nejmensi deti), technicka stranka vcetne grafiky se zlepsovala mezi dily mene a mene, objevil se stale vetsi a vetsi input lag.. No a jsme tam kde jsme. :o(

+2/0
3.11.2015 13:43

M61i60c92h26a41l 56P58a89v51l97á91t 9693413784339

PS: Ale pro deti, idealne na konzoli, je to stale zabavna blbina s auty.

0/0
3.11.2015 13:45
Foto

J37i92r20k56a 54K76ř59a76p88á29č29e27k 1658286825434

Každýho baví něco jinýho, asi budu vyjímka, ale mě třeba díl The Run přišel jako jeden z nejlepších, mělo to béčkovej příběh, písečný bouře, lavina, námraza, hlavní hrdina mluvil a nebyla to jen silueta za volantem a pasáže mimo auto měli dobrej náboj...ale k NFS, ty filmečky mě nudily už v Betě, grafika pěkná ale oproti videím nižší, na jízdní model jsem si zvykal nejdýl v rámci NFS, každopádně plus za tuning a za celkem chytrý a odolný policajty. A ten online ach jo, nechci si číst příspěvky z twitteru a furt něco sdílet.

0/0
3.11.2015 11:56

A61n28d69r43e79j 81B45r40a13b21e18c 4772581167564

Ty pseudoprispevky z Twitteru jsou vazne opruz, s tim souhlasim.

0/0
3.11.2015 12:10

J36i90r58i 57H18u49b20k59a 1553836104255

Hm...Remake Porsche Unleashed by nebylo? To byla snad poslední věc u které jsem se bavil:)

+8/0
3.11.2015 11:45

J37i21r37i 41B34e32c24v58a17r 7222199886

Přesně, Porsche považuji za vrchol celé série -s přihlédnutím k možnostem daným dobou vydání! R^

+4/0
3.11.2015 11:55

M57a21r74t25i51n 65C51u97m39p23e71l90i74k 7681350343222

evoluce, tovarni jezdec, super AI, uzasne trate, skvele hratelne na volantu...snad nejvic nfs a snad nej zavodni hra...pak uz to slo jen dolu a dolu

+2/0
3.11.2015 11:57

M18a20r86t95i81n 30C13u90m83p75e53l36i91k 7961280773492

FanBoy recenze...online paskvil pro maly deti, ktery nema nic spolecneho s koreny serie...grafika strasna, hratelnost strasna, online prvky nechutne a ke vsemu nefunkci...a jestli je nejvetsi plus hry prave grafika a filmecky (milion snad), tak to je dost smutny...proste NFS je uz deset let odpad...a pro me vzdy zrejme uz bude, protoze se serie uchylila k tomu, aby bavila maly fakany ovladajici vznasedla a sdileli si vysledky mezi sebou...a jestli tohle jsou udajny koreny serie, tak beze me...ja mel koreny serie trochu jinde...no nic, doba prvnich peti nfs se nevrati (a pro ea to ani nejsou koreny serie)

0/0
3.11.2015 11:14

A67n60d37r45e43j 14B28r57a27b96e97c 4642501597624

Clovek, ktereho nebavilo poslednich pet dilu, neni fanboy.

0/0
3.11.2015 11:27

M87a34r94t14i97n 11C60u38m54p21e59l80i74k 7531130313732

ja vim, trochu prehnana reakce..ale me ta serie tak hazi zluci a hra mi proste prijde brakovka...btw. ten navrat ke korenum tam snad taky nevidite, ne?

0/0
3.11.2015 11:56

A71n95d29r66e72j 83B71r75a82b77e33c 4122151927294

Tezko rict. Ja mam se serii NFS spojene prave ty Underground, Hot Pursuit a Most Wanted. Moc me bavilo i Porsche Unleashed a jako dite jsem hral i ty uplne prvni dily. Na ty uz mam ale jen matne vzpominky a pro realistictejsi zavodeni existuje hned nekolik kvalitnich alternativ. Tak je otazka, proc se nad stavajicim smerovanim NFS rozcilovat.

0/0
3.11.2015 11:58

M35a93r73t13i72n 33C73u51m65p10e98l90i31k 7531460823722

dam priklad: Kdyby autori nove vznikajiciho dooma ohlasili, ze pujde o navrat ke korenum a predstavili by nam taktickou tymovku, asi bychom nevericine kroutili hlavou, pro me je to to same...me prijde barbarske ignorovat opravdove koreny a vydavat ze ne vlastne uz jeden restart (prvni U pro me po nudnem HP2 restart predstavoval) ... jinak prvni nfs nikdy nepredstavovali realistictejsi zavodeni, byla to cistokrevna arkada, ale clovek mel pocit, ze ridi auto...po nfs bych nechci simulaci, ale rozhodne se mi nelibi to zesocialneni hry a dalsi zdementneni hry, kdy uz clovek ani nemuze rucne radit, neni videt, jakou rychlost ma zarazenou a kazdou chvili kouka na nejaky video

0/0
3.11.2015 13:00

A93n76d89r78e62j 43B31r60a20b42e31c 4282821157514

Rozumim vam. Ale od NFS chcete neco, cim uz to nejspis nikdy nebude. A pokud ano, tak spise jako nejaka odbocka. Treba jako byl Shift.

+3/0
3.11.2015 15:13

M16a66r61e49k 59S39e27l11i47n31g77e11r 5729847796536

Andreji, moc rad vidim, jak reagujete na prispevky v diskuzi. To nebyva na iDnesu zvykem, takze za me R^

+3/0
4.11.2015 0:21

A39n40d50r39e21j 26B38r56a40b39e81c 4222231417294

Diky. :)

0/0
4.11.2015 11:28

D47a26v92i49d 25S85v84o42b22o64d58a 2885408414641

Kdy to bude na PC ?? Víme ???

0/0
3.11.2015 8:12

T29r86u34n61g 76D87u52o63n21g 93T49h33a91n28h 5988455874337

Začátek roku nebo jaro 2016. Jen buďte trpělivý a nechte ty beta testery teda konzolisty opravovat bugy

+7/−1
3.11.2015 8:41
Foto

J88i58r62k56a 90K40ř38a52p55á17č26e56k 1678486255984

A hele, PC Master Race...

0/0
3.11.2015 10:49

P73e61t34r 87S79l51o59v73á38k 9375315467609

:D jo jo, a snad zase tak kvalitne jako batman, nech PC cry babies zas vyplakavaju vsade :D

0/0
3.11.2015 16:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.