Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Need for Speed se vrací k největší slávě. Jako trefa do černého

Letošní Need for Speed jsou jako hudební kompilace toho nejlepšího, které umělcům mnohdy vycházejí až po jejich smrti. Chybí výraznější nové prvky, ale většinu skvělých konceptů z minulosti autoři zpracovali výborně. Menší mírou inovace tak paradoxně vdechli nový život do pozvolna skomírající série.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J25a77n 59C96h57l91á80d83e50k 8534261448305

"není člověk ten, aby se zavděčil všem" ... viz níže kecálci co jen kecají a brblají ;-D.

Já se na tyhle NFS rozhodně těším a rád si je zahraju - jako vždy, bez detailů, stínů, rozmazávání a jinejch kravin. ;-) Snad nezklamou jako poslední tituly - ty stály opravdu za hov**.

0/0
4.1.2016 17:08

V93o79j71t43ě85c28h 77H83o55r96s23k16ý 7797367781522

84% za co? že je to lepší než předchozí díly, co byly tak na 25%?

To ani náhodou. Prostě EA předvedla to co předvádí už pár let....

A to vydávat hry s neuvěřitelnym potenciálem, kterého ovšem nedosahují ani z daleka. Tomuhle dávám tak :-/30%

0/0
8.11.2015 13:07

L37e10o82š 85V41e26r23n35e48r 4604860476723

Pro mě Best Of díly celé série: 1, 3, 4, 5 (Porsche), Hot Pursuit 2.

0/0
8.11.2015 9:13

T31o17m24á30š 80V94o31c71h85t57a 8157770669388

Dá se to hrát ve dvou u jednoho PS? ^^

0/0
4.11.2015 8:10

A59n80d22r11e93j 66B77r69a27b46e91c 4922931967854

Myslim, ze ne.

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

Z11d69e14n 51T44o94m20a74n 7432579285

a na PS4 nemožnost bazarově prodat - kód byl již použit Rv

0/0
1.3.2016 21:50

D63a31n55i14e60l 24K54r67o18n56e81r 7324364666597

Heh...po 7 letech vedeni EA dospelo ke stejnemu zaveru, co jsem jim vzdycky rikal. Bylo to silene, vyvojari skoncili praci na NFS a ihned pracovali na dalsim dile.

0/0
3.11.2015 20:09

K29a22r56e52l 20M77á84c79h92a 5630184918642

prej Grafika hry je na konzoli PlayStation 4 parádní,,, pán pisalek má přehled , škoda že žádná konzole pořádnou grafiku (uhd) rendrovat ve hrách neumí

0/0
3.11.2015 18:13

A68n55d38r76e16j 83B91r43a22b97e81c 4692461887454

Haters gonna hate. Jsem PC hrac. Vubec poprve jsem neco recenzoval na konzoli. Ale i tak to vypadalo dobre. Rozhodne lepe nez spousta her na me postarsi PC sestave a horsim nastaveni.

+3/0
3.11.2015 18:23

T71o55m11á95š 93K62u72l83h18á82n37e16k 2175782458365

Jaký renderování uhd? Co to prosimvás melete? To jste si právě přečetl leták ElektroWordu a budete nám sem psát postupně zkratky co jste se naučil?

+5/−1
3.11.2015 20:59

J75a44n 61P14r10o64k26o62p 2803376815236

Ačkoliv jsem PC hráč musím souhlasit s panem Brabcem. Je pravdou, že díky pokročilým technologiím a neustále se rozvíjejícím trhem s grafickými kartami jsou hry na PC na tom graficky o poznání lépe, ale základem každé hry je optimalizace a ta u mnohých bývá na PC problémová. Je vcelku nanic, pokud spustíte hru na nejvyšší detaily, když se hra trhá a nejde ani pořádně hrát. Konzole tímto neduhem  (přecenění sil :) netrpí. A grafika dnešních konzolí je dle mého názoru na dobré úrovni.. Nicméně já raději dávám přednost zábavě před top grafikou (snad i proto vlastní konzoli WII a mohu říci, že Super mario world je jednou z mých nejoblíbenějších her i přes starou grafiku :) a díky indie scéně volím raději PC než konzoli. A předem říkám všem zatvrzelím PC hráčům a konzolistům, že vše má své klady i zápory a mělo by se nejdřív zkusit jedno i druhý, a až pak hanit :)

+1/0
3.11.2015 23:54

R38a64d18e97k 78H12o19r56a73k 4717307186665

Naprosto nejhorsim vysledkem je kdyz si arkada zacne hrat na simulaci. Dobry PR dokaze prodat prakticky cokoliv. Do doby nez si to budeme moci vyzkouset na vlastni ovladac jsem skepticky. Snad se plety a EA si sve penize zaslouzi. Nutnost byt online bude hlavne z duvodu kontroly licence. Warez scena bude muset tentokrat zamakat.

+1/0
3.11.2015 17:01

J59a43k24u43b 10V82e59s83e91l74ý 9904110627685

Tak tak, online jen kvůli licenci :-)

0/0
4.11.2015 13:11

J36a93k96u95b 39S45v19o12b80o10d24a 1772517691465

NFS uz mi nesmi pres prah je to kazdy rok horsi a horsi.  Cekam na GT!

0/0
3.11.2015 15:46

T56o72m34á14š 39J37a44r17e95š 4302924670

Dá se to přenastavit na ps4 z kloboučků na šipky nebo mám raději počkat na PC verzi ?

0/0
3.11.2015 13:46

M79i38c81h58a23l 86P37a28v55l21á12t 9923243694639

S tim "na pomezi arkady a simulatoru" si delate doufam legraci, ne?NFS byly vzdy ryzi arkadou s velmi veselym jizdnim modelem z jine planety. Ale byvala to sranda.

Jenze postupne se AI chovala divneji a divneji, pribyvaly otravne cutsceny, objevovaly se stale uchylnejsi a uchylnejsi herni rezimy (a mizely stare zname oblibene), kladl se vetsi a vetsi duraz na tuzing (naproste vizualni kraviny zamerene snad jen na nejmensi deti), technicka stranka vcetne grafiky se zlepsovala mezi dily mene a mene, objevil se stale vetsi a vetsi input lag.. No a jsme tam kde jsme. :o(

+2/0
3.11.2015 13:43

M14i77c33h96a12l 58P69a23v33l31á63t 9153953124889

PS: Ale pro deti, idealne na konzoli, je to stale zabavna blbina s auty.

0/0
3.11.2015 13:45
Foto

J66i67r94k37a 23K81ř86a42p43á49č68e20k 1338696455164

Každýho baví něco jinýho, asi budu vyjímka, ale mě třeba díl The Run přišel jako jeden z nejlepších, mělo to béčkovej příběh, písečný bouře, lavina, námraza, hlavní hrdina mluvil a nebyla to jen silueta za volantem a pasáže mimo auto měli dobrej náboj...ale k NFS, ty filmečky mě nudily už v Betě, grafika pěkná ale oproti videím nižší, na jízdní model jsem si zvykal nejdýl v rámci NFS, každopádně plus za tuning a za celkem chytrý a odolný policajty. A ten online ach jo, nechci si číst příspěvky z twitteru a furt něco sdílet.

0/0
3.11.2015 11:56

A58n27d34r50e92j 35B66r88a89b55e40c 4792981527724

Ty pseudoprispevky z Twitteru jsou vazne opruz, s tim souhlasim.

0/0
3.11.2015 12:10

J14i96r90i 16H16u90b34k12a 1943196494205

Hm...Remake Porsche Unleashed by nebylo? To byla snad poslední věc u které jsem se bavil:)

+8/0
3.11.2015 11:45

J25i25r26i 36B73e63c20v40a44r 7602949406

Přesně, Porsche považuji za vrchol celé série -s přihlédnutím k možnostem daným dobou vydání! R^

+4/0
3.11.2015 11:55

M49a42r53t44i86n 24C96u51m87p18e88l21i79k 7951400193672

evoluce, tovarni jezdec, super AI, uzasne trate, skvele hratelne na volantu...snad nejvic nfs a snad nej zavodni hra...pak uz to slo jen dolu a dolu

+2/0
3.11.2015 11:57

M21a28r59t67i33n 71C79u50m44p25e64l81i26k 7981490863602

FanBoy recenze...online paskvil pro maly deti, ktery nema nic spolecneho s koreny serie...grafika strasna, hratelnost strasna, online prvky nechutne a ke vsemu nefunkci...a jestli je nejvetsi plus hry prave grafika a filmecky (milion snad), tak to je dost smutny...proste NFS je uz deset let odpad...a pro me vzdy zrejme uz bude, protoze se serie uchylila k tomu, aby bavila maly fakany ovladajici vznasedla a sdileli si vysledky mezi sebou...a jestli tohle jsou udajny koreny serie, tak beze me...ja mel koreny serie trochu jinde...no nic, doba prvnich peti nfs se nevrati (a pro ea to ani nejsou koreny serie)

0/0
3.11.2015 11:14

A70n55d94r93e62j 61B64r15a33b10e27c 4742471657734

Clovek, ktereho nebavilo poslednich pet dilu, neni fanboy.

0/0
3.11.2015 11:27

M48a29r85t71i38n 24C92u75m63p51e27l11i52k 7911340383632

ja vim, trochu prehnana reakce..ale me ta serie tak hazi zluci a hra mi proste prijde brakovka...btw. ten navrat ke korenum tam snad taky nevidite, ne?

0/0
3.11.2015 11:56

A96n89d31r16e49j 72B63r73a69b19e24c 4452211247464

Tezko rict. Ja mam se serii NFS spojene prave ty Underground, Hot Pursuit a Most Wanted. Moc me bavilo i Porsche Unleashed a jako dite jsem hral i ty uplne prvni dily. Na ty uz mam ale jen matne vzpominky a pro realistictejsi zavodeni existuje hned nekolik kvalitnich alternativ. Tak je otazka, proc se nad stavajicim smerovanim NFS rozcilovat.

0/0
3.11.2015 11:58

M17a77r43t75i87n 10C32u35m19p31e34l47i70k 7381680573982

dam priklad: Kdyby autori nove vznikajiciho dooma ohlasili, ze pujde o navrat ke korenum a predstavili by nam taktickou tymovku, asi bychom nevericine kroutili hlavou, pro me je to to same...me prijde barbarske ignorovat opravdove koreny a vydavat ze ne vlastne uz jeden restart (prvni U pro me po nudnem HP2 restart predstavoval) ... jinak prvni nfs nikdy nepredstavovali realistictejsi zavodeni, byla to cistokrevna arkada, ale clovek mel pocit, ze ridi auto...po nfs bych nechci simulaci, ale rozhodne se mi nelibi to zesocialneni hry a dalsi zdementneni hry, kdy uz clovek ani nemuze rucne radit, neni videt, jakou rychlost ma zarazenou a kazdou chvili kouka na nejaky video

0/0
3.11.2015 13:00

A73n94d72r49e69j 94B50r38a63b65e87c 4512391127924

Rozumim vam. Ale od NFS chcete neco, cim uz to nejspis nikdy nebude. A pokud ano, tak spise jako nejaka odbocka. Treba jako byl Shift.

+3/0
3.11.2015 15:13

M42a13r65e40k 76S86e30l85i63n24g43e15r 5269467546516

Andreji, moc rad vidim, jak reagujete na prispevky v diskuzi. To nebyva na iDnesu zvykem, takze za me R^

+3/0
4.11.2015 0:21

A44n71d52r16e51j 65B47r43a81b69e35c 4272151817964

Diky. :)

0/0
4.11.2015 11:28

D54a65v45i94d 41S36v74o25b95o18d63a 2945618484191

Kdy to bude na PC ?? Víme ???

0/0
3.11.2015 8:12

T85r23u29n59g 71D15u84o59n58g 70T59h58a88n21h 5498865134937

Začátek roku nebo jaro 2016. Jen buďte trpělivý a nechte ty beta testery teda konzolisty opravovat bugy

+7/−1
3.11.2015 8:41
Foto

J87i25r10k44a 48K98ř85a97p75á20č78e75k 1508506355284

A hele, PC Master Race...

0/0
3.11.2015 10:49

P73e72t77r 95S94l82o35v16á73k 9895565767269

:D jo jo, a snad zase tak kvalitne jako batman, nech PC cry babies zas vyplakavaju vsade :D

0/0
3.11.2015 16:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.