Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Star Wars Battlefront nabízí za hodně peněz málo obsahu

Je až neuvěřitelné, že od posledního dílu série Battlefront uplynulo už deset let. Electronic Arts restartují celou sérii a s prostým názvem Star Wars Battlefront nám servírují v pořadí již třetí díl multiplayerové akce, jíž se po právu přezdívá Battlefield ve Star Wars hávu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J88a13r51m89i32l 22K73o55k61r24h12e82l 7783710333793

Mnu, takze EA opet vydal nedodelany polotovar za plnou cenu, kde si musite jeste jednou tolik priplatit, aby se mu polotovar zmenil alespon v jakys takys tovar. Po BF3 jsem se zarekl, ze za to nehodlam nikdy utracet penize za takovy smejd, (beta BF4 mne v tom jen utvrdila) a dobre jsem udelal. Skoda jen, ze "komunita" fanousku jsou s prominutim tupe ovce a bezhlave kupujou kazdy smejd co se vyda, protoze dokud jim to fandove "nespocitaji" mizernymi prodeji, tak budou tydle polohry vydavat neustale. Snad se toho dozijou alespon moje deti, ze EA vyda neco opravdu dodelaneho :-P

+1/0
25.11.2015 14:26

O23n82d45ř91e86j 27M34a20r64e50k 2592577192385

taktika boje v sériích BF už zmizela dávno, naposledy jsem ji zažil v BF 2140, následující díly jsou už jen bezduché střílečky ve stylu CoD, hodící se opravdu jen k večernímu odreagování od starostí všedního dne. Škoda že v BF 4 které hraju, nemají protivníci na zádech loga EA nebo DICE hned by měl větší motivaci použít k jejich likvidaci nůž ;-D

+5/0
25.11.2015 11:32

P59e55t82r 14O79n85d93r41á47č75e82k 6978718215

Tak jsem myslel, že SWB koupím klukovi k vánocům. Teď jsem rád, že jsem to ještě nestihl. Děkuji za recenzi a komentáře zde v diskuzi. Na Hvězdný Války jen do kina.

+5/0
25.11.2015 9:13

J81i26ř41í 43S53o21j63k71a 5968122191158

já se moc bojím aby ve stejné kvalitě nebyl novej film, jak mohli nechat vyjít pod logem Star Wars takovej paskvil jako je Battlefront to fakt nechápu

+1/0
25.11.2015 9:54

J11a66k92u53b 29M25a50t75o48u22š 3855802442683

Jo a eště k tomu třikrát!!!;-)

+1/0
25.11.2015 10:08

O18n87d55ř22e34j 30S36o61c75h91ů96r26e11k 5711492170876

Jedničku jsem nehrál, ale dvojka byla velice povedená...

+1/0
25.11.2015 12:52

L91u32k42á73š 26R15a27t91h 2692924478587

Musím souhlasit, že se toho ve hře moc nepovedlo. Je to tragedie. S čím ovšem souhlasit nemůžu je výborná optimalizace. Věřím, že na starší GeForce běží hra skvěle, ale vlastníte-li AMD, budete o optimalizaci mluvit úplně jinak. Navíc je na oficiálním foru spousta hráčů, kterým mizí zvuky be hře sami od sebe, stejně jako mně a jediná oprava je restart počítače nebo manuální přenastavení konfiguračního souboru, což ovšem učiní zvuky dosti nekvalitními. Tu zmiňovanou úžasnou kvalitu zvuků si tak také moc nevychutnám. Slyším je buď špatně nebo vůbec.

+3/−1
25.11.2015 8:50

J68a40n 59P97r83o12k74o26p 2833766875776

No nebyl bych zas až tak naštvaný ...... víceméně jsem to čekal .....  je tam několik prvků, které mi teda extrémě vadí viz 3. osoba u hrdinu to jo, ale jinak je to téměř to samé co dvojka (co se týče spádu hratelnosti ....... a tam byla ta 3. osoba také). Koupil jsem si season pass tak za mě jsem spokojen a až dají dokupy všechny mapy tak teprve pak se uvidí co jim dám za známku. Snad vyslechnou vývojáři prosby hráčů a hru doladí a vydají editor map. Jinak chápu hráče Battlefieldu, že se jim hra moc nelíbí je to vážně o něčem jiném  jen to podobně vypadá. Hezký den.

+1/−1
25.11.2015 6:33

V49l90a10d56i12m24í78r 36T41e34n92k58r12á94t 6918823375305

Vážený velice se vám omlouvám předem, ale jste naprostý pablb!

Zaplatíte 100€ za hru, která svou kvalitou a obsahem nedosahuje ani nejedné F2P hře

proč season pass proboha?! VŽDYŤ ANI NEVÍTE, ZA CO JSTE TĚCH 50€ VHODIL CHLAPE!

+5/−5
25.11.2015 8:49

M64a36r88e13k 16Š60e47b28e26s69t73a 2903131243437

přece bylo k Season Passu nějaká unikátní gesto---A TO SE PŘECE VYPLATÍ! :D

+6/0
25.11.2015 9:20

V63l34a34d14i70m88í55r 24T20e26n44k47r11á95t 6888193915875

Pravda :D...nicméně tím"unikátním gestem" je podle mě právě tukaní si na čelo každého, kdo se dozví že se najde někdo, kdo tu blbost fakt koupil :D

+7/−2
25.11.2015 9:40

P63a22v61e88l 46K83a48f19k83a 8964193611505

No, se svými financemi si každý může dělat co chce a označovat kvůli tomu člověka tím výrazem co jsme napsal vy bych se osobně neodvážil :).

+1/0
25.11.2015 15:00

A30n78t24o47n69í67n 77H65o41l18í22k 8777853714230

Tak drsnejsi vyrazy neprojdou filtrem ..

+1/0
25.11.2015 15:46

J45a31n 37P59r81o12k49o11p 2813746875496

Děkuji :) jsem rád, že alespoň někdo chápe jak je slušnost důležitá. Přeji hezký den.

0/0
25.11.2015 17:05

V64l61a14d58i14m57í75r 23T67e85n58k28r51á23t 6328313145485

Samozřejmě ze může, ale když si koupím perlivou mattonku abych následně doplatil ještě plnou cenu za to, aby bublinky měla, tak je to hloupost ne ;) ?

+1/−1
25.11.2015 20:24

P20a59v22e35l 72K62a68f58k79a 8474803761415

Nesuďte lidi a jejich chování podle toho, jak to berete vy :).

Pokud bych byl velký fanda mattonky a chtěl bych ji mít doma ve sbírce hned, byť i za cenu toho, že bude trochu ochuzená o bublinky které dodám až později a za příplatek, tak bych ji asi taky koupil :).

Ostatně já sám jsem si teď koupil Fallouta 4. A to i přesto, že jsem už před koupí věděl o nedostatcích a chybách které ta hra má (i z historické zkušenosti s vydavatelem, tak ze všech článků co na toto téma ještě před vydáním vyšly). Prostě doufám, že se ta hra s přibývajícími patchy a datadisky zlepší (+ mody, ale ty neuvádím, bo jsou zdarma). Udělal jsem to pro to, že jsem velký fanda celé série a protože ten 1K CZK, co jsem za tu hru dal jsem už dávno "dostal zpátky" a to včetně Season passu, který už jsem koupil též a to i přesto, že vůbec netuším, co všechno v jeho rámci dostanu.

+2/0
26.11.2015 12:46

J71a81n 27P22r13o36k59o17p 2303196575546

Děkuji a souhlasím, podobně to vidím i já :)

0/0
27.11.2015 6:42

J58a72n 18P18r67o79k27o96p 2423646375376

Omlouvat se nemusíte hulvát zůstane hulvátem a já se na Vaši úroveň opravdu ponižovat nehodlám :) to je k té první části. K té druhé části Špatně jsem se do příspěvku vyjádřil já tuto hru jako takovou dostal jako dárek :), ale i ták proboha co je Vám do toho za co kdo utrácí peníze? Zde se máte vyjadřovat ke hráma ne k pohnutkám co lidi vede k jejich koupi. Nebo se snad mýlím? Věřte, že stále existují lidé co si hry kupují, aby podpořili autory hry či třeba jen tím, že přispívají na charitu skrze Humble bundle apod. (přispívám konkrétně na Červený kříž). Víte stále věřím, že pokud se k sobě nebudeme chovat slušně tak se nikam nedostaneme. Mohl jste se například zeptat pouze na to proč byla hra zakoupena a já bych Vám velice rád odpověděl a nemusel jste nikoho urážeta omlouvat se za to. Příště než něco napíšete zkuste u toho trochu zapřemýšlet. I přes Vaše urážky Vám přeji krásný den :)

+2/−2
25.11.2015 17:02

V39l88a51d88i55m76í37r 42T90e53n85k45r34á10t 6288933535405

Je mi do toho kupodivu velice hodně...pokud použiji jednoduché přirovnání, tak pokud se najde dost lidí, kteří zaplatí plnou cenu auta a přitom dostanou polovinu toho, co automobil mít má s tím, že když zaplatí ještě jedno, tak do toho svého možná časem dostanou i to ostatní, co tam má už dávno být znamená, že i my ostatní, kterým tahle obchodní strategie takříkajíc"otevírá kudly v kapsách", budeme nuceni řešit nakup stejně.

Možná to zní jako hloupé přirovnání, ale v zásadě to na trhu her děje a právě díky hrám jako Sw:B teď. Takže i pohnutky k nákupu jsou podstatné, to že jste hru dostal sice znamená že jste se season passem pouze zaplatil polovinu, ale stále je to podpora velice zlodějských praktik, které pokračují právě díky téhle ignoraci.

To že přispíváte na charitu vás bezpochyby šlechtí jako člověka, měli by to dělat všichni, kteří mají možnost. Ale s tématem to nemá nic společného.

O podpoře autorů se s vámi přít taktéž nehodlám, to je samozřejmostí, ale stejnou samozřejmostí by mělo být vyžadovat kvalitu za své peníze, což ea dlouhodobě nedodává. A o tom že zrovna ea by absence vašich 50€ asi nepoložila asi taky spekluovat zrovna nemusíme

+2/−1
25.11.2015 20:22

J88a49n 64P79r23o88k60o50p 2213676625786

No vite kdysi tady byli lide, kteri to videli stejne jako Vy ..... Vetsina z nich byli diktatori, kteri urcili co lide mohou a co ne a kupodivu svete div se vzdy se jednalo pouze o to co jim vyhovovalo a co oni povazovali za spravne. Chci se Vas proto zeptat musim udelat vse (jak jste vyse popsal Vas to ohrome poskodilo) co urcite? Co vy povazujete za spravne? Pokud mi odpovite ano tak uz Vim co jste za cloveka a nebudu se s Vami nadale bavit. Nemam rad narcisticke a egoisticke osoby ve svete nadelaly az moc spatnych veci a myslim si ze se bez nich svet obejde. S charitou jsem poukazoval na duvod proc nekteri lide prispivaji a obcas za to dostanou brnefit nejake hry nebo neceho podobneho. No zamyslete se nad tim jaky jste clovek a jaky ma vyznam pro Vas vnucovat lidem svou vlastni vuli a nazor. Nakonec ale dejte pozor, aby se to jednoho dne neobratilo proti Vam. At uz odpovite jakkoliv na moji otazku stale jeste verim ze nejste spatny clovek a zde se jedna pouze o jakysi vzdor a Vase pochroumane ego tim, ze nekdo dela co Vy zrovna nechcete. Vse co napisete, ale uz jen tezko budete brat zpet .... Hezky den Vam popreji i tentokrat (i kdyz se priznam ze jsem mirne zklaman cekal jsem kapanek jine pohnutky, ktere Vas vedli k napsani predchozich prispevku) PS: omlouvam se za diakritiku pisi na mobilu

0/−1
26.11.2015 21:24

V98l17a53d88i82m24í84r 70T61e52n80k24r63á15t 6858713835665

Vidím, že sejít se s vami někde na půli cesty by bylo nemožné.

Téměř "sluníčkářsky" mi tu podsouváte urážky, aniž by jste jakkoliv reflektoval argumenty. Nazýváte mě egoistou a diktátorem, tak nevím, já vás aspoň poslal k šípku na plnou hubu.

Mějte se jak chcete. Jen se zamyslete nad tím, proč dříve neexistovali zbytečně season passy s dlc k ničemu, za plné ceny jsme měli PLNÉ hry a když už byl datadisk, tak to byla bomba co skutečně přidává nový obsah a má smysl...jen proto že to lidé podporují bez otázek...a velmi podobné je to i v dalších oblastech, bohužel

+1/0
27.11.2015 15:07

J61a32n 53P11r74o87k72o59p 2753616385156

Zaprve ctete poradne ptal jsem se Vas na neco, na coz jste ani nebyl schopen odpovedet. Ja Vas neurazim a ani o to nestojim Vas urazet. Rad se sejdu na puli cesty a diskutovat s Vami rozume a slusne nic vic nic min. Nenazval jsem Vas egoistou ani diktatorem (jen jsem konstatoval, ze tyto osoby nemam rad a uprime pokud bystem lidem diktoval a vnucoval sve nazory tak co jineho byste potom byl? Na to jste mi ale neodpovedel a branite se proti tomuto tak usuzuji ze jimi nejste - coz me tesi). Tak ted k tomu podstatnejsimu, konecne se dostavame k diskuzi o hre, pokud tedy stojite o muj nazor tak prodejni system (uz podle Bati a Forda) utvari sama spolecnost a obchodni model se ji prizpusobuje. Proc by si ji lide kupovali, kdyby to byla tak vyrazne spatna hra a proc by si kupovali seasson pass? Zkuste vzit zase v potaz ze vetsina her by bez prodeje seasson passu a DLC nemela kyzenou navratnost a v budoucnu by nemusely tyto hry vubec vychazet a to ze ji lide budou bojkotovat jeste neznamena ze misto teto hry vyjde jina s lepsim prodejnim modelem. Drive bylo spousta jinych veci, ktere v prodeji vadili (treba moznost hru instalovat omezene treba jen 5x viz Bioshok a presto to byla vyborna hra). Jinak i ja se budu branit pokud me bude nekdo jak rikate na plnou hubu urazet, ale pokud by Vam to nevadilo velice rad bych si podiskutoval o hrach s kymkoliv rozumnym (coz Vase uvahy beru za celkem inteligentni) a zakopal valecnou sekeru, jen cekam ze vezmete v potaz i nazory druhyh a nebudete je odsuzovat a vulgarne napadat pokud se budou lisit. Jinak abych se sam priznal starsi plne hry, ktere zpetne hraji jsem si dost idealizoval a dnes me jiz tak moc nebavi (jsou mezi nimi perly ale moc jich neni) zato treba novy Wolfenstein a jeho dlc nebo Borderlands 1 & 2 a jejich DLC hraji porad. Preji hezky den.

0/0
27.11.2015 17:53

J64i69ř79í 22S54o78j91k44a 5278132191828

i když jsem letitý fanoušek Battlefieldu a filmů Star Wars, a okamžitě ce Battlefront vyšel tak jsem si ho koupil a mohu upřímně říct že něco tak strašného jsem už dlouho nehrál, vše dobré z Battlefieldu je pryč, žádná kooperativní kampaň jen pár stupidních mysí které můžete hrát ve dvou a pak multiplayer kde jak blázni ve 40 lidech na mikro mapě střílíte na vše co se pohne, zapojení vozidel či stíhaček je naprosto náhodné protože nejsou nikde zaparkované ale nacházíte je náhodně ve formě "tabletek", společně s kamarády jsme hru hráli cca 2 hodiny, prošli všechny kooperativní mise a od té doby nevidím jediný důvod hru znovu spustit, škoda že nešla koupit pomocí Steam, okamžitě bych jí vrátil ;-€ !!

+4/−1
25.11.2015 6:05

J78i46ř67í 49K26o18p13ř87i66v54a 3164390359968

I na Originu ji muzete vratit. Me stacila demoverze, dekuji nechci vic. Battlefronty 1-2 se daly parit podstatne dele.

+3/0
25.11.2015 7:20

J41i65ř26í 32S48o32j41k56a 5868212431508

děkuji za info, to jsem netušil že jde vrátit i na Originu, jdu se na to mrknout snad přijdu na to jak, ještě jednou děkuji

+1/0
25.11.2015 8:25

J65i77ř26í 29S18o86j19k90a 5898192381888

tak bohužel to lze jen do 24 hodin, takže mam smůlu ;-€;-€

0/0
25.11.2015 8:28

M41i95r72o24s67l48a19v 82K21r68a43h14u93l39í45k 6297904884

tak to nemá moc význam, když to člověk den stahuje :-D

kdyby tam dali třeba do 3 dnů nebo tak něco... takhle je to funkce typu vlk se nažral a koza zůstala celá ;-D

+2/0
25.11.2015 10:09

P36a22v32e42l 42K96a10f11k81a 8364153541725

Požadavek na vrácení peněz lze zadat do 24 hodin od prvního spuštění hry, a to v horizontu sedmi dnů od data koupě. V případě předobjednávek potom do sedmi dnů od vydání. Pokud si novou hru od společnosti EA zakoupíte v prvních 30 dnech od data vydání a nebudete si ji moci zahrát kvůli technickým problémům na straně EA, můžete o vrácení peněz požádat do 72 hodin po prvním spuštění hry, namísto 24.

0/0
25.11.2015 15:05

M40i27r80o13s13l52a60v 63K96r43a22h35u78l50í88k 6987114914

aha tak to je pak ok. Jen je tam ale stále problém, že to musí být koupeno přímo na originu(pokud se nepletu), kde (nevím jak teď) to bylo předražené jako prase.

0/0
25.11.2015 15:08

J12i41ř11í 69S59o90j35k16a 5218822201858

přesně tak stálo to tam 59 eur a na alze to bylo za 1200, no jo za blbost a nedočkavost se platí :-(

0/0
25.11.2015 17:37

L17i97b49o66r 14N12a20v84r24á81t95i74l 3396773194

Klidně ať teď dostanu samé negativní palce... Ale zcela narovinu...

1. Absolutně mi chybí Single campaign

2. Připadá mi to jako Battlefield 4 s jinými texturami a s mnohem horší hratelností - jako sledovat přehřívání zbraně?!?!?! To snad ne! A "vozidla" jsou víceméně nepoužitelná, neb se můžete i s největším strojem zaseknout za mini kamenem...

3. Víceméně žádný pořádný vývoj vaší postavy, v podstatě jen dokupování lepších zbraní...

4. Celkový obsah je opravdu velmi chudý na to, že nejlevnější verze pro XBOX stojí 1899 Kč.

5. Fakt nechápu, jak tomu jiné velké herní magazíny mohly dát tak vysoká hodnocení... Pro mě opravdu zklamáníRv

+16/0
25.11.2015 2:27

M17i62l56a21n 11P80a43c12e23k 6700703662883

Netusim proc by ti mel nekdo davat minusy. V podstate jsi to shrnul naprosto spravne. Ja si treba myslim, ze i tech 60% je zbytecne moc. Tohle je takovy prumer. Ceny pujdou brzy dolu.

+3/0
25.11.2015 3:46

M76a95r41t77i53n 20V35e23s85e22l46ý 7854886

Hral jsem ve veřejném betatestu. Těšil jsem se na to jako malý dítě, protože SW je moje krevní skupina. Po hodině hraní jsem to odinstaloval. Za mě souhlas, mizerná hra se skvělou grafikou za neuvěřitelnou cenu.

+4/0
25.11.2015 7:40

J25a77k30u44b 35M39a80t81o28u52š 3645702192153

Tak třeba až se bude do kin blížit další pokračování SW tak už to vychytají :)

+3/0
25.11.2015 10:14

V72l95a35d94i42m44í30r 18T27e50n28k31r28á52t 6948313505205

Souhlas, pokud neznáte, zkuste Warframe..F2P hra, která nabízí tak 30x více hloubky a obsahu než dá dohromady toto za 100€...pokud SW univerzium, pak The Old Republic

0/0
25.11.2015 20:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.