Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Star Wars Battlefront nabízí za hodně peněz málo obsahu

Je až neuvěřitelné, že od posledního dílu série Battlefront uplynulo už deset let. Electronic Arts restartují celou sérii a s prostým názvem Star Wars Battlefront nám servírují v pořadí již třetí díl multiplayerové akce, jíž se po právu přezdívá Battlefield ve Star Wars hávu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J16a85r91m19i26l 35K85o32k83r70h10e53l 7323130753123

Mnu, takze EA opet vydal nedodelany polotovar za plnou cenu, kde si musite jeste jednou tolik priplatit, aby se mu polotovar zmenil alespon v jakys takys tovar. Po BF3 jsem se zarekl, ze za to nehodlam nikdy utracet penize za takovy smejd, (beta BF4 mne v tom jen utvrdila) a dobre jsem udelal. Skoda jen, ze "komunita" fanousku jsou s prominutim tupe ovce a bezhlave kupujou kazdy smejd co se vyda, protoze dokud jim to fandove "nespocitaji" mizernymi prodeji, tak budou tydle polohry vydavat neustale. Snad se toho dozijou alespon moje deti, ze EA vyda neco opravdu dodelaneho :-P

+1/0
25.11.2015 14:26

O89n67d18ř16e12j 69M11a14r69e46k 2292937112555

taktika boje v sériích BF už zmizela dávno, naposledy jsem ji zažil v BF 2140, následující díly jsou už jen bezduché střílečky ve stylu CoD, hodící se opravdu jen k večernímu odreagování od starostí všedního dne. Škoda že v BF 4 které hraju, nemají protivníci na zádech loga EA nebo DICE hned by měl větší motivaci použít k jejich likvidaci nůž ;-D

+5/0
25.11.2015 11:32

P77e45t12r 59O59n77d40r46á94č63e75k 6638978835

Tak jsem myslel, že SWB koupím klukovi k vánocům. Teď jsem rád, že jsem to ještě nestihl. Děkuji za recenzi a komentáře zde v diskuzi. Na Hvězdný Války jen do kina.

+5/0
25.11.2015 9:13

J31i98ř15í 64S18o36j71k68a 5308262521558

já se moc bojím aby ve stejné kvalitě nebyl novej film, jak mohli nechat vyjít pod logem Star Wars takovej paskvil jako je Battlefront to fakt nechápu

+1/0
25.11.2015 9:54

J35a62k64u45b 73M36a41t41o90u65š 3115192862513

Jo a eště k tomu třikrát!!!;-)

+1/0
25.11.2015 10:08

O63n64d60ř32e21j 29S87o30c11h33ů48r38e71k 5471962180246

Jedničku jsem nehrál, ale dvojka byla velice povedená...

+1/0
25.11.2015 12:52

L85u17k13á51š 77R80a58t89h 2482324658917

Musím souhlasit, že se toho ve hře moc nepovedlo. Je to tragedie. S čím ovšem souhlasit nemůžu je výborná optimalizace. Věřím, že na starší GeForce běží hra skvěle, ale vlastníte-li AMD, budete o optimalizaci mluvit úplně jinak. Navíc je na oficiálním foru spousta hráčů, kterým mizí zvuky be hře sami od sebe, stejně jako mně a jediná oprava je restart počítače nebo manuální přenastavení konfiguračního souboru, což ovšem učiní zvuky dosti nekvalitními. Tu zmiňovanou úžasnou kvalitu zvuků si tak také moc nevychutnám. Slyším je buď špatně nebo vůbec.

+3/−1
25.11.2015 8:50

J64a96n 95P77r66o72k16o18p 2973146335676

No nebyl bych zas až tak naštvaný ...... víceméně jsem to čekal .....  je tam několik prvků, které mi teda extrémě vadí viz 3. osoba u hrdinu to jo, ale jinak je to téměř to samé co dvojka (co se týče spádu hratelnosti ....... a tam byla ta 3. osoba také). Koupil jsem si season pass tak za mě jsem spokojen a až dají dokupy všechny mapy tak teprve pak se uvidí co jim dám za známku. Snad vyslechnou vývojáři prosby hráčů a hru doladí a vydají editor map. Jinak chápu hráče Battlefieldu, že se jim hra moc nelíbí je to vážně o něčem jiném  jen to podobně vypadá. Hezký den.

+1/−1
25.11.2015 6:33

V15l60a41d96i45m63í92r 43T82e50n25k11r82á98t 6858833115415

Vážený velice se vám omlouvám předem, ale jste naprostý pablb!

Zaplatíte 100€ za hru, která svou kvalitou a obsahem nedosahuje ani nejedné F2P hře

proč season pass proboha?! VŽDYŤ ANI NEVÍTE, ZA CO JSTE TĚCH 50€ VHODIL CHLAPE!

+5/−5
25.11.2015 8:49

M71a96r32e37k 46Š35e51b59e15s74t89a 2103261813837

přece bylo k Season Passu nějaká unikátní gesto---A TO SE PŘECE VYPLATÍ! :D

+6/0
25.11.2015 9:20

V45l46a27d49i61m53í84r 38T31e19n24k81r93á93t 6668853325165

Pravda :D...nicméně tím"unikátním gestem" je podle mě právě tukaní si na čelo každého, kdo se dozví že se najde někdo, kdo tu blbost fakt koupil :D

+7/−2
25.11.2015 9:40

P65a41v35e44l 76K23a15f54k84a 8584273521815

No, se svými financemi si každý může dělat co chce a označovat kvůli tomu člověka tím výrazem co jsme napsal vy bych se osobně neodvážil :).

+1/0
25.11.2015 15:00

A34n42t26o46n62í68n 44H49o86l86í67k 8117283324530

Tak drsnejsi vyrazy neprojdou filtrem ..

+1/0
25.11.2015 15:46

J56a64n 47P87r67o93k60o49p 2573106695136

Děkuji :) jsem rád, že alespoň někdo chápe jak je slušnost důležitá. Přeji hezký den.

0/0
25.11.2015 17:05

V43l16a68d35i20m77í37r 89T48e76n57k14r27á87t 6658773535675

Samozřejmě ze může, ale když si koupím perlivou mattonku abych následně doplatil ještě plnou cenu za to, aby bublinky měla, tak je to hloupost ne ;) ?

+1/−1
25.11.2015 20:24

P43a58v90e61l 96K30a21f38k84a 8874723921685

Nesuďte lidi a jejich chování podle toho, jak to berete vy :).

Pokud bych byl velký fanda mattonky a chtěl bych ji mít doma ve sbírce hned, byť i za cenu toho, že bude trochu ochuzená o bublinky které dodám až později a za příplatek, tak bych ji asi taky koupil :).

Ostatně já sám jsem si teď koupil Fallouta 4. A to i přesto, že jsem už před koupí věděl o nedostatcích a chybách které ta hra má (i z historické zkušenosti s vydavatelem, tak ze všech článků co na toto téma ještě před vydáním vyšly). Prostě doufám, že se ta hra s přibývajícími patchy a datadisky zlepší (+ mody, ale ty neuvádím, bo jsou zdarma). Udělal jsem to pro to, že jsem velký fanda celé série a protože ten 1K CZK, co jsem za tu hru dal jsem už dávno "dostal zpátky" a to včetně Season passu, který už jsem koupil též a to i přesto, že vůbec netuším, co všechno v jeho rámci dostanu.

+2/0
26.11.2015 12:46

J46a92n 64P10r42o28k61o56p 2323896425146

Děkuji a souhlasím, podobně to vidím i já :)

0/0
27.11.2015 6:42

J78a17n 42P69r78o37k82o95p 2893666205216

Omlouvat se nemusíte hulvát zůstane hulvátem a já se na Vaši úroveň opravdu ponižovat nehodlám :) to je k té první části. K té druhé části Špatně jsem se do příspěvku vyjádřil já tuto hru jako takovou dostal jako dárek :), ale i ták proboha co je Vám do toho za co kdo utrácí peníze? Zde se máte vyjadřovat ke hráma ne k pohnutkám co lidi vede k jejich koupi. Nebo se snad mýlím? Věřte, že stále existují lidé co si hry kupují, aby podpořili autory hry či třeba jen tím, že přispívají na charitu skrze Humble bundle apod. (přispívám konkrétně na Červený kříž). Víte stále věřím, že pokud se k sobě nebudeme chovat slušně tak se nikam nedostaneme. Mohl jste se například zeptat pouze na to proč byla hra zakoupena a já bych Vám velice rád odpověděl a nemusel jste nikoho urážeta omlouvat se za to. Příště než něco napíšete zkuste u toho trochu zapřemýšlet. I přes Vaše urážky Vám přeji krásný den :)

+2/−2
25.11.2015 17:02

V81l18a47d24i80m91í49r 26T55e18n20k21r61á87t 6338583915205

Je mi do toho kupodivu velice hodně...pokud použiji jednoduché přirovnání, tak pokud se najde dost lidí, kteří zaplatí plnou cenu auta a přitom dostanou polovinu toho, co automobil mít má s tím, že když zaplatí ještě jedno, tak do toho svého možná časem dostanou i to ostatní, co tam má už dávno být znamená, že i my ostatní, kterým tahle obchodní strategie takříkajíc"otevírá kudly v kapsách", budeme nuceni řešit nakup stejně.

Možná to zní jako hloupé přirovnání, ale v zásadě to na trhu her děje a právě díky hrám jako Sw:B teď. Takže i pohnutky k nákupu jsou podstatné, to že jste hru dostal sice znamená že jste se season passem pouze zaplatil polovinu, ale stále je to podpora velice zlodějských praktik, které pokračují právě díky téhle ignoraci.

To že přispíváte na charitu vás bezpochyby šlechtí jako člověka, měli by to dělat všichni, kteří mají možnost. Ale s tématem to nemá nic společného.

O podpoře autorů se s vámi přít taktéž nehodlám, to je samozřejmostí, ale stejnou samozřejmostí by mělo být vyžadovat kvalitu za své peníze, což ea dlouhodobě nedodává. A o tom že zrovna ea by absence vašich 50€ asi nepoložila asi taky spekluovat zrovna nemusíme

+2/−1
25.11.2015 20:22

J20a67n 58P56r28o22k77o67p 2163596895956

No vite kdysi tady byli lide, kteri to videli stejne jako Vy ..... Vetsina z nich byli diktatori, kteri urcili co lide mohou a co ne a kupodivu svete div se vzdy se jednalo pouze o to co jim vyhovovalo a co oni povazovali za spravne. Chci se Vas proto zeptat musim udelat vse (jak jste vyse popsal Vas to ohrome poskodilo) co urcite? Co vy povazujete za spravne? Pokud mi odpovite ano tak uz Vim co jste za cloveka a nebudu se s Vami nadale bavit. Nemam rad narcisticke a egoisticke osoby ve svete nadelaly az moc spatnych veci a myslim si ze se bez nich svet obejde. S charitou jsem poukazoval na duvod proc nekteri lide prispivaji a obcas za to dostanou brnefit nejake hry nebo neceho podobneho. No zamyslete se nad tim jaky jste clovek a jaky ma vyznam pro Vas vnucovat lidem svou vlastni vuli a nazor. Nakonec ale dejte pozor, aby se to jednoho dne neobratilo proti Vam. At uz odpovite jakkoliv na moji otazku stale jeste verim ze nejste spatny clovek a zde se jedna pouze o jakysi vzdor a Vase pochroumane ego tim, ze nekdo dela co Vy zrovna nechcete. Vse co napisete, ale uz jen tezko budete brat zpet .... Hezky den Vam popreji i tentokrat (i kdyz se priznam ze jsem mirne zklaman cekal jsem kapanek jine pohnutky, ktere Vas vedli k napsani predchozich prispevku) PS: omlouvam se za diakritiku pisi na mobilu

0/−1
26.11.2015 21:24

V77l79a81d53i28m34í80r 47T75e40n50k25r58á70t 6958303185895

Vidím, že sejít se s vami někde na půli cesty by bylo nemožné.

Téměř "sluníčkářsky" mi tu podsouváte urážky, aniž by jste jakkoliv reflektoval argumenty. Nazýváte mě egoistou a diktátorem, tak nevím, já vás aspoň poslal k šípku na plnou hubu.

Mějte se jak chcete. Jen se zamyslete nad tím, proč dříve neexistovali zbytečně season passy s dlc k ničemu, za plné ceny jsme měli PLNÉ hry a když už byl datadisk, tak to byla bomba co skutečně přidává nový obsah a má smysl...jen proto že to lidé podporují bez otázek...a velmi podobné je to i v dalších oblastech, bohužel

+1/0
27.11.2015 15:07

J14a34n 14P79r55o52k61o34p 2893356455226

Zaprve ctete poradne ptal jsem se Vas na neco, na coz jste ani nebyl schopen odpovedet. Ja Vas neurazim a ani o to nestojim Vas urazet. Rad se sejdu na puli cesty a diskutovat s Vami rozume a slusne nic vic nic min. Nenazval jsem Vas egoistou ani diktatorem (jen jsem konstatoval, ze tyto osoby nemam rad a uprime pokud bystem lidem diktoval a vnucoval sve nazory tak co jineho byste potom byl? Na to jste mi ale neodpovedel a branite se proti tomuto tak usuzuji ze jimi nejste - coz me tesi). Tak ted k tomu podstatnejsimu, konecne se dostavame k diskuzi o hre, pokud tedy stojite o muj nazor tak prodejni system (uz podle Bati a Forda) utvari sama spolecnost a obchodni model se ji prizpusobuje. Proc by si ji lide kupovali, kdyby to byla tak vyrazne spatna hra a proc by si kupovali seasson pass? Zkuste vzit zase v potaz ze vetsina her by bez prodeje seasson passu a DLC nemela kyzenou navratnost a v budoucnu by nemusely tyto hry vubec vychazet a to ze ji lide budou bojkotovat jeste neznamena ze misto teto hry vyjde jina s lepsim prodejnim modelem. Drive bylo spousta jinych veci, ktere v prodeji vadili (treba moznost hru instalovat omezene treba jen 5x viz Bioshok a presto to byla vyborna hra). Jinak i ja se budu branit pokud me bude nekdo jak rikate na plnou hubu urazet, ale pokud by Vam to nevadilo velice rad bych si podiskutoval o hrach s kymkoliv rozumnym (coz Vase uvahy beru za celkem inteligentni) a zakopal valecnou sekeru, jen cekam ze vezmete v potaz i nazory druhyh a nebudete je odsuzovat a vulgarne napadat pokud se budou lisit. Jinak abych se sam priznal starsi plne hry, ktere zpetne hraji jsem si dost idealizoval a dnes me jiz tak moc nebavi (jsou mezi nimi perly ale moc jich neni) zato treba novy Wolfenstein a jeho dlc nebo Borderlands 1 & 2 a jejich DLC hraji porad. Preji hezky den.

0/0
27.11.2015 17:53

J84i88ř36í 58S39o40j39k18a 5698982771538

i když jsem letitý fanoušek Battlefieldu a filmů Star Wars, a okamžitě ce Battlefront vyšel tak jsem si ho koupil a mohu upřímně říct že něco tak strašného jsem už dlouho nehrál, vše dobré z Battlefieldu je pryč, žádná kooperativní kampaň jen pár stupidních mysí které můžete hrát ve dvou a pak multiplayer kde jak blázni ve 40 lidech na mikro mapě střílíte na vše co se pohne, zapojení vozidel či stíhaček je naprosto náhodné protože nejsou nikde zaparkované ale nacházíte je náhodně ve formě "tabletek", společně s kamarády jsme hru hráli cca 2 hodiny, prošli všechny kooperativní mise a od té doby nevidím jediný důvod hru znovu spustit, škoda že nešla koupit pomocí Steam, okamžitě bych jí vrátil ;-€ !!

+4/−1
25.11.2015 6:05

J44i78ř27í 43K97o56p25ř57i59v26a 3554650919978

I na Originu ji muzete vratit. Me stacila demoverze, dekuji nechci vic. Battlefronty 1-2 se daly parit podstatne dele.

+3/0
25.11.2015 7:20

J33i38ř91í 92S43o54j12k62a 5558612881988

děkuji za info, to jsem netušil že jde vrátit i na Originu, jdu se na to mrknout snad přijdu na to jak, ještě jednou děkuji

+1/0
25.11.2015 8:25

J40i65ř89í 10S30o14j55k59a 5458752351278

tak bohužel to lze jen do 24 hodin, takže mam smůlu ;-€;-€

0/0
25.11.2015 8:28

M36i42r19o86s61l68a42v 69K66r41a17h10u25l76í64k 6327514804

tak to nemá moc význam, když to člověk den stahuje :-D

kdyby tam dali třeba do 3 dnů nebo tak něco... takhle je to funkce typu vlk se nažral a koza zůstala celá ;-D

+2/0
25.11.2015 10:09

P33a64v53e97l 26K59a66f59k94a 8504193421625

Požadavek na vrácení peněz lze zadat do 24 hodin od prvního spuštění hry, a to v horizontu sedmi dnů od data koupě. V případě předobjednávek potom do sedmi dnů od vydání. Pokud si novou hru od společnosti EA zakoupíte v prvních 30 dnech od data vydání a nebudete si ji moci zahrát kvůli technickým problémům na straně EA, můžete o vrácení peněz požádat do 72 hodin po prvním spuštění hry, namísto 24.

0/0
25.11.2015 15:05

M57i13r73o65s10l44a24v 10K85r28a28h42u97l57í89k 6837534484

aha tak to je pak ok. Jen je tam ale stále problém, že to musí být koupeno přímo na originu(pokud se nepletu), kde (nevím jak teď) to bylo předražené jako prase.

0/0
25.11.2015 15:08

J33i17ř63í 51S69o72j37k25a 5598302121728

přesně tak stálo to tam 59 eur a na alze to bylo za 1200, no jo za blbost a nedočkavost se platí :-(

0/0
25.11.2015 17:37

L90i60b34o77r 58N95a50v20r64á86t36i79l 3476463354

Klidně ať teď dostanu samé negativní palce... Ale zcela narovinu...

1. Absolutně mi chybí Single campaign

2. Připadá mi to jako Battlefield 4 s jinými texturami a s mnohem horší hratelností - jako sledovat přehřívání zbraně?!?!?! To snad ne! A "vozidla" jsou víceméně nepoužitelná, neb se můžete i s největším strojem zaseknout za mini kamenem...

3. Víceméně žádný pořádný vývoj vaší postavy, v podstatě jen dokupování lepších zbraní...

4. Celkový obsah je opravdu velmi chudý na to, že nejlevnější verze pro XBOX stojí 1899 Kč.

5. Fakt nechápu, jak tomu jiné velké herní magazíny mohly dát tak vysoká hodnocení... Pro mě opravdu zklamáníRv

+16/0
25.11.2015 2:27

M65i27l11a76n 75P51a11c85e34k 6980153432103

Netusim proc by ti mel nekdo davat minusy. V podstate jsi to shrnul naprosto spravne. Ja si treba myslim, ze i tech 60% je zbytecne moc. Tohle je takovy prumer. Ceny pujdou brzy dolu.

+3/0
25.11.2015 3:46

M37a83r84t93i97n 22V36e67s17e29l98ý 7924426

Hral jsem ve veřejném betatestu. Těšil jsem se na to jako malý dítě, protože SW je moje krevní skupina. Po hodině hraní jsem to odinstaloval. Za mě souhlas, mizerná hra se skvělou grafikou za neuvěřitelnou cenu.

+4/0
25.11.2015 7:40

J42a83k45u79b 82M14a32t47o70u96š 3575532352313

Tak třeba až se bude do kin blížit další pokračování SW tak už to vychytají :)

+3/0
25.11.2015 10:14

V89l74a10d78i53m62í49r 81T79e12n42k81r34á20t 6678583975125

Souhlas, pokud neznáte, zkuste Warframe..F2P hra, která nabízí tak 30x více hloubky a obsahu než dá dohromady toto za 100€...pokud SW univerzium, pak The Old Republic

0/0
25.11.2015 20:30





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.