Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Star Wars Battlefront nabízí za hodně peněz málo obsahu

Je až neuvěřitelné, že od posledního dílu série Battlefront uplynulo už deset let. Electronic Arts restartují celou sérii a s prostým názvem Star Wars Battlefront nám servírují v pořadí již třetí díl multiplayerové akce, jíž se po právu přezdívá Battlefield ve Star Wars hávu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J46a83r50m33i53l 75K86o51k68r18h52e83l 7203900293393

Mnu, takze EA opet vydal nedodelany polotovar za plnou cenu, kde si musite jeste jednou tolik priplatit, aby se mu polotovar zmenil alespon v jakys takys tovar. Po BF3 jsem se zarekl, ze za to nehodlam nikdy utracet penize za takovy smejd, (beta BF4 mne v tom jen utvrdila) a dobre jsem udelal. Skoda jen, ze "komunita" fanousku jsou s prominutim tupe ovce a bezhlave kupujou kazdy smejd co se vyda, protoze dokud jim to fandove "nespocitaji" mizernymi prodeji, tak budou tydle polohry vydavat neustale. Snad se toho dozijou alespon moje deti, ze EA vyda neco opravdu dodelaneho :-P

+1/0
25.11.2015 14:26

O95n37d33ř83e98j 71M65a46r51e27k 2622137982525

taktika boje v sériích BF už zmizela dávno, naposledy jsem ji zažil v BF 2140, následující díly jsou už jen bezduché střílečky ve stylu CoD, hodící se opravdu jen k večernímu odreagování od starostí všedního dne. Škoda že v BF 4 které hraju, nemají protivníci na zádech loga EA nebo DICE hned by měl větší motivaci použít k jejich likvidaci nůž ;-D

+5/0
25.11.2015 11:32

P68e30t16r 79O56n79d11r30á65č34e56k 6358498675

Tak jsem myslel, že SWB koupím klukovi k vánocům. Teď jsem rád, že jsem to ještě nestihl. Děkuji za recenzi a komentáře zde v diskuzi. Na Hvězdný Války jen do kina.

+5/0
25.11.2015 9:13

J72i72ř63í 44S14o82j47k50a 5288202611848

já se moc bojím aby ve stejné kvalitě nebyl novej film, jak mohli nechat vyjít pod logem Star Wars takovej paskvil jako je Battlefront to fakt nechápu

+1/0
25.11.2015 9:54

J69a88k65u19b 98M25a89t83o49u81š 3895932162673

Jo a eště k tomu třikrát!!!;-)

+1/0
25.11.2015 10:08

O51n45d25ř77e78j 53S98o67c94h68ů31r78e87k 5681942940326

Jedničku jsem nehrál, ale dvojka byla velice povedená...

+1/0
25.11.2015 12:52

L61u58k10á85š 46R83a58t72h 2572724608637

Musím souhlasit, že se toho ve hře moc nepovedlo. Je to tragedie. S čím ovšem souhlasit nemůžu je výborná optimalizace. Věřím, že na starší GeForce běží hra skvěle, ale vlastníte-li AMD, budete o optimalizaci mluvit úplně jinak. Navíc je na oficiálním foru spousta hráčů, kterým mizí zvuky be hře sami od sebe, stejně jako mně a jediná oprava je restart počítače nebo manuální přenastavení konfiguračního souboru, což ovšem učiní zvuky dosti nekvalitními. Tu zmiňovanou úžasnou kvalitu zvuků si tak také moc nevychutnám. Slyším je buď špatně nebo vůbec.

+3/−1
25.11.2015 8:50

J10a56n 55P21r52o12k42o43p 2513386545256

No nebyl bych zas až tak naštvaný ...... víceméně jsem to čekal .....  je tam několik prvků, které mi teda extrémě vadí viz 3. osoba u hrdinu to jo, ale jinak je to téměř to samé co dvojka (co se týče spádu hratelnosti ....... a tam byla ta 3. osoba také). Koupil jsem si season pass tak za mě jsem spokojen a až dají dokupy všechny mapy tak teprve pak se uvidí co jim dám za známku. Snad vyslechnou vývojáři prosby hráčů a hru doladí a vydají editor map. Jinak chápu hráče Battlefieldu, že se jim hra moc nelíbí je to vážně o něčem jiném  jen to podobně vypadá. Hezký den.

+1/−1
25.11.2015 6:33

V89l96a23d40i92m20í95r 80T86e94n71k54r19á59t 6648973415295

Vážený velice se vám omlouvám předem, ale jste naprostý pablb!

Zaplatíte 100€ za hru, která svou kvalitou a obsahem nedosahuje ani nejedné F2P hře

proč season pass proboha?! VŽDYŤ ANI NEVÍTE, ZA CO JSTE TĚCH 50€ VHODIL CHLAPE!

+5/−5
25.11.2015 8:49

M16a95r35e16k 40Š67e74b32e75s26t92a 2613881203307

přece bylo k Season Passu nějaká unikátní gesto---A TO SE PŘECE VYPLATÍ! :D

+6/0
25.11.2015 9:20

V54l70a56d85i44m41í63r 62T64e82n23k60r83á66t 6438513765445

Pravda :D...nicméně tím"unikátním gestem" je podle mě právě tukaní si na čelo každého, kdo se dozví že se najde někdo, kdo tu blbost fakt koupil :D

+7/−2
25.11.2015 9:40

P19a18v47e28l 64K89a82f71k27a 8864293631935

No, se svými financemi si každý může dělat co chce a označovat kvůli tomu člověka tím výrazem co jsme napsal vy bych se osobně neodvážil :).

+1/0
25.11.2015 15:00

A42n81t43o87n14í93n 51H55o83l73í42k 8717513564540

Tak drsnejsi vyrazy neprojdou filtrem ..

+1/0
25.11.2015 15:46

J23a47n 18P82r50o84k53o10p 2213176515916

Děkuji :) jsem rád, že alespoň někdo chápe jak je slušnost důležitá. Přeji hezký den.

0/0
25.11.2015 17:05

V48l36a27d13i48m21í80r 52T57e37n43k76r96á51t 6598593325145

Samozřejmě ze může, ale když si koupím perlivou mattonku abych následně doplatil ještě plnou cenu za to, aby bublinky měla, tak je to hloupost ne ;) ?

+1/−1
25.11.2015 20:24

P95a95v17e37l 34K95a45f84k37a 8134123601455

Nesuďte lidi a jejich chování podle toho, jak to berete vy :).

Pokud bych byl velký fanda mattonky a chtěl bych ji mít doma ve sbírce hned, byť i za cenu toho, že bude trochu ochuzená o bublinky které dodám až později a za příplatek, tak bych ji asi taky koupil :).

Ostatně já sám jsem si teď koupil Fallouta 4. A to i přesto, že jsem už před koupí věděl o nedostatcích a chybách které ta hra má (i z historické zkušenosti s vydavatelem, tak ze všech článků co na toto téma ještě před vydáním vyšly). Prostě doufám, že se ta hra s přibývajícími patchy a datadisky zlepší (+ mody, ale ty neuvádím, bo jsou zdarma). Udělal jsem to pro to, že jsem velký fanda celé série a protože ten 1K CZK, co jsem za tu hru dal jsem už dávno "dostal zpátky" a to včetně Season passu, který už jsem koupil též a to i přesto, že vůbec netuším, co všechno v jeho rámci dostanu.

+2/0
26.11.2015 12:46

J85a42n 65P10r56o34k51o42p 2363336475756

Děkuji a souhlasím, podobně to vidím i já :)

0/0
27.11.2015 6:42

J68a73n 88P76r50o40k42o14p 2123696895946

Omlouvat se nemusíte hulvát zůstane hulvátem a já se na Vaši úroveň opravdu ponižovat nehodlám :) to je k té první části. K té druhé části Špatně jsem se do příspěvku vyjádřil já tuto hru jako takovou dostal jako dárek :), ale i ták proboha co je Vám do toho za co kdo utrácí peníze? Zde se máte vyjadřovat ke hráma ne k pohnutkám co lidi vede k jejich koupi. Nebo se snad mýlím? Věřte, že stále existují lidé co si hry kupují, aby podpořili autory hry či třeba jen tím, že přispívají na charitu skrze Humble bundle apod. (přispívám konkrétně na Červený kříž). Víte stále věřím, že pokud se k sobě nebudeme chovat slušně tak se nikam nedostaneme. Mohl jste se například zeptat pouze na to proč byla hra zakoupena a já bych Vám velice rád odpověděl a nemusel jste nikoho urážeta omlouvat se za to. Příště než něco napíšete zkuste u toho trochu zapřemýšlet. I přes Vaše urážky Vám přeji krásný den :)

+2/−2
25.11.2015 17:02

V41l98a91d17i12m35í52r 49T55e76n96k89r63á85t 6598123975615

Je mi do toho kupodivu velice hodně...pokud použiji jednoduché přirovnání, tak pokud se najde dost lidí, kteří zaplatí plnou cenu auta a přitom dostanou polovinu toho, co automobil mít má s tím, že když zaplatí ještě jedno, tak do toho svého možná časem dostanou i to ostatní, co tam má už dávno být znamená, že i my ostatní, kterým tahle obchodní strategie takříkajíc"otevírá kudly v kapsách", budeme nuceni řešit nakup stejně.

Možná to zní jako hloupé přirovnání, ale v zásadě to na trhu her děje a právě díky hrám jako Sw:B teď. Takže i pohnutky k nákupu jsou podstatné, to že jste hru dostal sice znamená že jste se season passem pouze zaplatil polovinu, ale stále je to podpora velice zlodějských praktik, které pokračují právě díky téhle ignoraci.

To že přispíváte na charitu vás bezpochyby šlechtí jako člověka, měli by to dělat všichni, kteří mají možnost. Ale s tématem to nemá nic společného.

O podpoře autorů se s vámi přít taktéž nehodlám, to je samozřejmostí, ale stejnou samozřejmostí by mělo být vyžadovat kvalitu za své peníze, což ea dlouhodobě nedodává. A o tom že zrovna ea by absence vašich 50€ asi nepoložila asi taky spekluovat zrovna nemusíme

+2/−1
25.11.2015 20:22

J62a69n 82P88r58o36k71o95p 2603616715286

No vite kdysi tady byli lide, kteri to videli stejne jako Vy ..... Vetsina z nich byli diktatori, kteri urcili co lide mohou a co ne a kupodivu svete div se vzdy se jednalo pouze o to co jim vyhovovalo a co oni povazovali za spravne. Chci se Vas proto zeptat musim udelat vse (jak jste vyse popsal Vas to ohrome poskodilo) co urcite? Co vy povazujete za spravne? Pokud mi odpovite ano tak uz Vim co jste za cloveka a nebudu se s Vami nadale bavit. Nemam rad narcisticke a egoisticke osoby ve svete nadelaly az moc spatnych veci a myslim si ze se bez nich svet obejde. S charitou jsem poukazoval na duvod proc nekteri lide prispivaji a obcas za to dostanou brnefit nejake hry nebo neceho podobneho. No zamyslete se nad tim jaky jste clovek a jaky ma vyznam pro Vas vnucovat lidem svou vlastni vuli a nazor. Nakonec ale dejte pozor, aby se to jednoho dne neobratilo proti Vam. At uz odpovite jakkoliv na moji otazku stale jeste verim ze nejste spatny clovek a zde se jedna pouze o jakysi vzdor a Vase pochroumane ego tim, ze nekdo dela co Vy zrovna nechcete. Vse co napisete, ale uz jen tezko budete brat zpet .... Hezky den Vam popreji i tentokrat (i kdyz se priznam ze jsem mirne zklaman cekal jsem kapanek jine pohnutky, ktere Vas vedli k napsani predchozich prispevku) PS: omlouvam se za diakritiku pisi na mobilu

0/−1
26.11.2015 21:24

V41l83a72d75i14m25í35r 59T34e33n97k93r35á23t 6958913855855

Vidím, že sejít se s vami někde na půli cesty by bylo nemožné.

Téměř "sluníčkářsky" mi tu podsouváte urážky, aniž by jste jakkoliv reflektoval argumenty. Nazýváte mě egoistou a diktátorem, tak nevím, já vás aspoň poslal k šípku na plnou hubu.

Mějte se jak chcete. Jen se zamyslete nad tím, proč dříve neexistovali zbytečně season passy s dlc k ničemu, za plné ceny jsme měli PLNÉ hry a když už byl datadisk, tak to byla bomba co skutečně přidává nový obsah a má smysl...jen proto že to lidé podporují bez otázek...a velmi podobné je to i v dalších oblastech, bohužel

+1/0
27.11.2015 15:07

J53a82n 11P13r17o36k34o57p 2193436795396

Zaprve ctete poradne ptal jsem se Vas na neco, na coz jste ani nebyl schopen odpovedet. Ja Vas neurazim a ani o to nestojim Vas urazet. Rad se sejdu na puli cesty a diskutovat s Vami rozume a slusne nic vic nic min. Nenazval jsem Vas egoistou ani diktatorem (jen jsem konstatoval, ze tyto osoby nemam rad a uprime pokud bystem lidem diktoval a vnucoval sve nazory tak co jineho byste potom byl? Na to jste mi ale neodpovedel a branite se proti tomuto tak usuzuji ze jimi nejste - coz me tesi). Tak ted k tomu podstatnejsimu, konecne se dostavame k diskuzi o hre, pokud tedy stojite o muj nazor tak prodejni system (uz podle Bati a Forda) utvari sama spolecnost a obchodni model se ji prizpusobuje. Proc by si ji lide kupovali, kdyby to byla tak vyrazne spatna hra a proc by si kupovali seasson pass? Zkuste vzit zase v potaz ze vetsina her by bez prodeje seasson passu a DLC nemela kyzenou navratnost a v budoucnu by nemusely tyto hry vubec vychazet a to ze ji lide budou bojkotovat jeste neznamena ze misto teto hry vyjde jina s lepsim prodejnim modelem. Drive bylo spousta jinych veci, ktere v prodeji vadili (treba moznost hru instalovat omezene treba jen 5x viz Bioshok a presto to byla vyborna hra). Jinak i ja se budu branit pokud me bude nekdo jak rikate na plnou hubu urazet, ale pokud by Vam to nevadilo velice rad bych si podiskutoval o hrach s kymkoliv rozumnym (coz Vase uvahy beru za celkem inteligentni) a zakopal valecnou sekeru, jen cekam ze vezmete v potaz i nazory druhyh a nebudete je odsuzovat a vulgarne napadat pokud se budou lisit. Jinak abych se sam priznal starsi plne hry, ktere zpetne hraji jsem si dost idealizoval a dnes me jiz tak moc nebavi (jsou mezi nimi perly ale moc jich neni) zato treba novy Wolfenstein a jeho dlc nebo Borderlands 1 & 2 a jejich DLC hraji porad. Preji hezky den.

0/0
27.11.2015 17:53

J39i91ř86í 82S57o64j16k89a 5208542861728

i když jsem letitý fanoušek Battlefieldu a filmů Star Wars, a okamžitě ce Battlefront vyšel tak jsem si ho koupil a mohu upřímně říct že něco tak strašného jsem už dlouho nehrál, vše dobré z Battlefieldu je pryč, žádná kooperativní kampaň jen pár stupidních mysí které můžete hrát ve dvou a pak multiplayer kde jak blázni ve 40 lidech na mikro mapě střílíte na vše co se pohne, zapojení vozidel či stíhaček je naprosto náhodné protože nejsou nikde zaparkované ale nacházíte je náhodně ve formě "tabletek", společně s kamarády jsme hru hráli cca 2 hodiny, prošli všechny kooperativní mise a od té doby nevidím jediný důvod hru znovu spustit, škoda že nešla koupit pomocí Steam, okamžitě bych jí vrátil ;-€ !!

+4/−1
25.11.2015 6:05

J11i37ř45í 84K93o32p23ř74i13v73a 3754270449408

I na Originu ji muzete vratit. Me stacila demoverze, dekuji nechci vic. Battlefronty 1-2 se daly parit podstatne dele.

+3/0
25.11.2015 7:20

J79i64ř48í 79S67o25j26k54a 5928672121488

děkuji za info, to jsem netušil že jde vrátit i na Originu, jdu se na to mrknout snad přijdu na to jak, ještě jednou děkuji

+1/0
25.11.2015 8:25

J39i48ř36í 79S95o43j38k23a 5408162971878

tak bohužel to lze jen do 24 hodin, takže mam smůlu ;-€;-€

0/0
25.11.2015 8:28

M72i24r20o66s63l35a27v 21K65r23a34h35u35l70í74k 6297564844

tak to nemá moc význam, když to člověk den stahuje :-D

kdyby tam dali třeba do 3 dnů nebo tak něco... takhle je to funkce typu vlk se nažral a koza zůstala celá ;-D

+2/0
25.11.2015 10:09

P82a52v26e91l 83K82a36f76k93a 8794833161265

Požadavek na vrácení peněz lze zadat do 24 hodin od prvního spuštění hry, a to v horizontu sedmi dnů od data koupě. V případě předobjednávek potom do sedmi dnů od vydání. Pokud si novou hru od společnosti EA zakoupíte v prvních 30 dnech od data vydání a nebudete si ji moci zahrát kvůli technickým problémům na straně EA, můžete o vrácení peněz požádat do 72 hodin po prvním spuštění hry, namísto 24.

0/0
25.11.2015 15:05

M48i58r50o90s94l10a15v 86K38r42a83h36u73l34í12k 6537694714

aha tak to je pak ok. Jen je tam ale stále problém, že to musí být koupeno přímo na originu(pokud se nepletu), kde (nevím jak teď) to bylo předražené jako prase.

0/0
25.11.2015 15:08

J62i93ř83í 30S24o45j55k32a 5368832371588

přesně tak stálo to tam 59 eur a na alze to bylo za 1200, no jo za blbost a nedočkavost se platí :-(

0/0
25.11.2015 17:37

L33i41b80o16r 17N85a75v30r82á34t56i79l 3956233834

Klidně ať teď dostanu samé negativní palce... Ale zcela narovinu...

1. Absolutně mi chybí Single campaign

2. Připadá mi to jako Battlefield 4 s jinými texturami a s mnohem horší hratelností - jako sledovat přehřívání zbraně?!?!?! To snad ne! A "vozidla" jsou víceméně nepoužitelná, neb se můžete i s největším strojem zaseknout za mini kamenem...

3. Víceméně žádný pořádný vývoj vaší postavy, v podstatě jen dokupování lepších zbraní...

4. Celkový obsah je opravdu velmi chudý na to, že nejlevnější verze pro XBOX stojí 1899 Kč.

5. Fakt nechápu, jak tomu jiné velké herní magazíny mohly dát tak vysoká hodnocení... Pro mě opravdu zklamáníRv

+16/0
25.11.2015 2:27

M18i56l19a12n 73P49a19c21e52k 6320643382353

Netusim proc by ti mel nekdo davat minusy. V podstate jsi to shrnul naprosto spravne. Ja si treba myslim, ze i tech 60% je zbytecne moc. Tohle je takovy prumer. Ceny pujdou brzy dolu.

+3/0
25.11.2015 3:46

M54a48r76t77i12n 11V82e59s94e91l27ý 7944676

Hral jsem ve veřejném betatestu. Těšil jsem se na to jako malý dítě, protože SW je moje krevní skupina. Po hodině hraní jsem to odinstaloval. Za mě souhlas, mizerná hra se skvělou grafikou za neuvěřitelnou cenu.

+4/0
25.11.2015 7:40

J93a50k79u69b 36M50a27t32o70u24š 3795742342833

Tak třeba až se bude do kin blížit další pokračování SW tak už to vychytají :)

+3/0
25.11.2015 10:14

V83l32a69d63i83m30í47r 93T37e84n78k11r92á21t 6108573615275

Souhlas, pokud neznáte, zkuste Warframe..F2P hra, která nabízí tak 30x více hloubky a obsahu než dá dohromady toto za 100€...pokud SW univerzium, pak The Old Republic

0/0
25.11.2015 20:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.