Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Star Wars Battlefront nabízí za hodně peněz málo obsahu

Je až neuvěřitelné, že od posledního dílu série Battlefront uplynulo už deset let. Electronic Arts restartují celou sérii a s prostým názvem Star Wars Battlefront nám servírují v pořadí již třetí díl multiplayerové akce, jíž se po právu přezdívá Battlefield ve Star Wars hávu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J63a47r36m96i79l 79K70o38k70r73h58e83l 7443100293233

Mnu, takze EA opet vydal nedodelany polotovar za plnou cenu, kde si musite jeste jednou tolik priplatit, aby se mu polotovar zmenil alespon v jakys takys tovar. Po BF3 jsem se zarekl, ze za to nehodlam nikdy utracet penize za takovy smejd, (beta BF4 mne v tom jen utvrdila) a dobre jsem udelal. Skoda jen, ze "komunita" fanousku jsou s prominutim tupe ovce a bezhlave kupujou kazdy smejd co se vyda, protoze dokud jim to fandove "nespocitaji" mizernymi prodeji, tak budou tydle polohry vydavat neustale. Snad se toho dozijou alespon moje deti, ze EA vyda neco opravdu dodelaneho :-P

+1/0
25.11.2015 14:26

O69n26d88ř92e75j 62M45a68r76e34k 2152517682525

taktika boje v sériích BF už zmizela dávno, naposledy jsem ji zažil v BF 2140, následující díly jsou už jen bezduché střílečky ve stylu CoD, hodící se opravdu jen k večernímu odreagování od starostí všedního dne. Škoda že v BF 4 které hraju, nemají protivníci na zádech loga EA nebo DICE hned by měl větší motivaci použít k jejich likvidaci nůž ;-D

+5/0
25.11.2015 11:32

P73e48t47r 44O71n72d87r36á89č86e85k 6188448775

Tak jsem myslel, že SWB koupím klukovi k vánocům. Teď jsem rád, že jsem to ještě nestihl. Děkuji za recenzi a komentáře zde v diskuzi. Na Hvězdný Války jen do kina.

+5/0
25.11.2015 9:13

J48i84ř40í 74S78o17j24k75a 5918652741868

já se moc bojím aby ve stejné kvalitě nebyl novej film, jak mohli nechat vyjít pod logem Star Wars takovej paskvil jako je Battlefront to fakt nechápu

+1/0
25.11.2015 9:54

J83a89k38u12b 55M64a85t12o30u83š 3445962642573

Jo a eště k tomu třikrát!!!;-)

+1/0
25.11.2015 10:08

O49n81d88ř97e15j 89S54o11c89h38ů48r74e75k 5881452590726

Jedničku jsem nehrál, ale dvojka byla velice povedená...

+1/0
25.11.2015 12:52

L55u78k95á84š 13R46a61t84h 2392524578757

Musím souhlasit, že se toho ve hře moc nepovedlo. Je to tragedie. S čím ovšem souhlasit nemůžu je výborná optimalizace. Věřím, že na starší GeForce běží hra skvěle, ale vlastníte-li AMD, budete o optimalizaci mluvit úplně jinak. Navíc je na oficiálním foru spousta hráčů, kterým mizí zvuky be hře sami od sebe, stejně jako mně a jediná oprava je restart počítače nebo manuální přenastavení konfiguračního souboru, což ovšem učiní zvuky dosti nekvalitními. Tu zmiňovanou úžasnou kvalitu zvuků si tak také moc nevychutnám. Slyším je buď špatně nebo vůbec.

+3/−1
25.11.2015 8:50

J27a11n 94P77r23o59k74o92p 2123676685966

No nebyl bych zas až tak naštvaný ...... víceméně jsem to čekal .....  je tam několik prvků, které mi teda extrémě vadí viz 3. osoba u hrdinu to jo, ale jinak je to téměř to samé co dvojka (co se týče spádu hratelnosti ....... a tam byla ta 3. osoba také). Koupil jsem si season pass tak za mě jsem spokojen a až dají dokupy všechny mapy tak teprve pak se uvidí co jim dám za známku. Snad vyslechnou vývojáři prosby hráčů a hru doladí a vydají editor map. Jinak chápu hráče Battlefieldu, že se jim hra moc nelíbí je to vážně o něčem jiném  jen to podobně vypadá. Hezký den.

+1/−1
25.11.2015 6:33

V38l88a47d73i16m89í20r 22T84e34n71k50r85á60t 6648783525465

Vážený velice se vám omlouvám předem, ale jste naprostý pablb!

Zaplatíte 100€ za hru, která svou kvalitou a obsahem nedosahuje ani nejedné F2P hře

proč season pass proboha?! VŽDYŤ ANI NEVÍTE, ZA CO JSTE TĚCH 50€ VHODIL CHLAPE!

+5/−5
25.11.2015 8:49

M30a59r12e52k 23Š20e47b78e97s74t84a 2843781523207

přece bylo k Season Passu nějaká unikátní gesto---A TO SE PŘECE VYPLATÍ! :D

+6/0
25.11.2015 9:20

V36l87a73d56i23m20í33r 62T47e63n42k75r32á37t 6378973195245

Pravda :D...nicméně tím"unikátním gestem" je podle mě právě tukaní si na čelo každého, kdo se dozví že se najde někdo, kdo tu blbost fakt koupil :D

+7/−2
25.11.2015 9:40

P59a31v48e46l 36K46a34f63k67a 8204223461985

No, se svými financemi si každý může dělat co chce a označovat kvůli tomu člověka tím výrazem co jsme napsal vy bych se osobně neodvážil :).

+1/0
25.11.2015 15:00

A49n92t97o74n34í76n 14H95o32l19í36k 8497153594770

Tak drsnejsi vyrazy neprojdou filtrem ..

+1/0
25.11.2015 15:46

J71a55n 69P47r85o74k63o91p 2883876505466

Děkuji :) jsem rád, že alespoň někdo chápe jak je slušnost důležitá. Přeji hezký den.

0/0
25.11.2015 17:05

V20l88a56d64i51m35í26r 42T35e39n38k61r73á42t 6208633975385

Samozřejmě ze může, ale když si koupím perlivou mattonku abych následně doplatil ještě plnou cenu za to, aby bublinky měla, tak je to hloupost ne ;) ?

+1/−1
25.11.2015 20:24

P20a86v40e73l 84K95a64f51k98a 8224743391155

Nesuďte lidi a jejich chování podle toho, jak to berete vy :).

Pokud bych byl velký fanda mattonky a chtěl bych ji mít doma ve sbírce hned, byť i za cenu toho, že bude trochu ochuzená o bublinky které dodám až později a za příplatek, tak bych ji asi taky koupil :).

Ostatně já sám jsem si teď koupil Fallouta 4. A to i přesto, že jsem už před koupí věděl o nedostatcích a chybách které ta hra má (i z historické zkušenosti s vydavatelem, tak ze všech článků co na toto téma ještě před vydáním vyšly). Prostě doufám, že se ta hra s přibývajícími patchy a datadisky zlepší (+ mody, ale ty neuvádím, bo jsou zdarma). Udělal jsem to pro to, že jsem velký fanda celé série a protože ten 1K CZK, co jsem za tu hru dal jsem už dávno "dostal zpátky" a to včetně Season passu, který už jsem koupil též a to i přesto, že vůbec netuším, co všechno v jeho rámci dostanu.

+2/0
26.11.2015 12:46

J85a45n 35P66r84o42k62o70p 2963786425446

Děkuji a souhlasím, podobně to vidím i já :)

0/0
27.11.2015 6:42

J45a26n 41P84r21o41k52o38p 2893586395596

Omlouvat se nemusíte hulvát zůstane hulvátem a já se na Vaši úroveň opravdu ponižovat nehodlám :) to je k té první části. K té druhé části Špatně jsem se do příspěvku vyjádřil já tuto hru jako takovou dostal jako dárek :), ale i ták proboha co je Vám do toho za co kdo utrácí peníze? Zde se máte vyjadřovat ke hráma ne k pohnutkám co lidi vede k jejich koupi. Nebo se snad mýlím? Věřte, že stále existují lidé co si hry kupují, aby podpořili autory hry či třeba jen tím, že přispívají na charitu skrze Humble bundle apod. (přispívám konkrétně na Červený kříž). Víte stále věřím, že pokud se k sobě nebudeme chovat slušně tak se nikam nedostaneme. Mohl jste se například zeptat pouze na to proč byla hra zakoupena a já bych Vám velice rád odpověděl a nemusel jste nikoho urážeta omlouvat se za to. Příště než něco napíšete zkuste u toho trochu zapřemýšlet. I přes Vaše urážky Vám přeji krásný den :)

+2/−2
25.11.2015 17:02

V78l24a70d68i86m83í26r 29T59e98n32k75r38á16t 6538773655755

Je mi do toho kupodivu velice hodně...pokud použiji jednoduché přirovnání, tak pokud se najde dost lidí, kteří zaplatí plnou cenu auta a přitom dostanou polovinu toho, co automobil mít má s tím, že když zaplatí ještě jedno, tak do toho svého možná časem dostanou i to ostatní, co tam má už dávno být znamená, že i my ostatní, kterým tahle obchodní strategie takříkajíc"otevírá kudly v kapsách", budeme nuceni řešit nakup stejně.

Možná to zní jako hloupé přirovnání, ale v zásadě to na trhu her děje a právě díky hrám jako Sw:B teď. Takže i pohnutky k nákupu jsou podstatné, to že jste hru dostal sice znamená že jste se season passem pouze zaplatil polovinu, ale stále je to podpora velice zlodějských praktik, které pokračují právě díky téhle ignoraci.

To že přispíváte na charitu vás bezpochyby šlechtí jako člověka, měli by to dělat všichni, kteří mají možnost. Ale s tématem to nemá nic společného.

O podpoře autorů se s vámi přít taktéž nehodlám, to je samozřejmostí, ale stejnou samozřejmostí by mělo být vyžadovat kvalitu za své peníze, což ea dlouhodobě nedodává. A o tom že zrovna ea by absence vašich 50€ asi nepoložila asi taky spekluovat zrovna nemusíme

+2/−1
25.11.2015 20:22

J49a88n 61P40r50o59k47o19p 2233116425856

No vite kdysi tady byli lide, kteri to videli stejne jako Vy ..... Vetsina z nich byli diktatori, kteri urcili co lide mohou a co ne a kupodivu svete div se vzdy se jednalo pouze o to co jim vyhovovalo a co oni povazovali za spravne. Chci se Vas proto zeptat musim udelat vse (jak jste vyse popsal Vas to ohrome poskodilo) co urcite? Co vy povazujete za spravne? Pokud mi odpovite ano tak uz Vim co jste za cloveka a nebudu se s Vami nadale bavit. Nemam rad narcisticke a egoisticke osoby ve svete nadelaly az moc spatnych veci a myslim si ze se bez nich svet obejde. S charitou jsem poukazoval na duvod proc nekteri lide prispivaji a obcas za to dostanou brnefit nejake hry nebo neceho podobneho. No zamyslete se nad tim jaky jste clovek a jaky ma vyznam pro Vas vnucovat lidem svou vlastni vuli a nazor. Nakonec ale dejte pozor, aby se to jednoho dne neobratilo proti Vam. At uz odpovite jakkoliv na moji otazku stale jeste verim ze nejste spatny clovek a zde se jedna pouze o jakysi vzdor a Vase pochroumane ego tim, ze nekdo dela co Vy zrovna nechcete. Vse co napisete, ale uz jen tezko budete brat zpet .... Hezky den Vam popreji i tentokrat (i kdyz se priznam ze jsem mirne zklaman cekal jsem kapanek jine pohnutky, ktere Vas vedli k napsani predchozich prispevku) PS: omlouvam se za diakritiku pisi na mobilu

0/−1
26.11.2015 21:24

V75l94a85d95i17m16í27r 90T12e20n94k26r24á85t 6278183195825

Vidím, že sejít se s vami někde na půli cesty by bylo nemožné.

Téměř "sluníčkářsky" mi tu podsouváte urážky, aniž by jste jakkoliv reflektoval argumenty. Nazýváte mě egoistou a diktátorem, tak nevím, já vás aspoň poslal k šípku na plnou hubu.

Mějte se jak chcete. Jen se zamyslete nad tím, proč dříve neexistovali zbytečně season passy s dlc k ničemu, za plné ceny jsme měli PLNÉ hry a když už byl datadisk, tak to byla bomba co skutečně přidává nový obsah a má smysl...jen proto že to lidé podporují bez otázek...a velmi podobné je to i v dalších oblastech, bohužel

+1/0
27.11.2015 15:07

J35a98n 60P34r82o89k69o27p 2833306195486

Zaprve ctete poradne ptal jsem se Vas na neco, na coz jste ani nebyl schopen odpovedet. Ja Vas neurazim a ani o to nestojim Vas urazet. Rad se sejdu na puli cesty a diskutovat s Vami rozume a slusne nic vic nic min. Nenazval jsem Vas egoistou ani diktatorem (jen jsem konstatoval, ze tyto osoby nemam rad a uprime pokud bystem lidem diktoval a vnucoval sve nazory tak co jineho byste potom byl? Na to jste mi ale neodpovedel a branite se proti tomuto tak usuzuji ze jimi nejste - coz me tesi). Tak ted k tomu podstatnejsimu, konecne se dostavame k diskuzi o hre, pokud tedy stojite o muj nazor tak prodejni system (uz podle Bati a Forda) utvari sama spolecnost a obchodni model se ji prizpusobuje. Proc by si ji lide kupovali, kdyby to byla tak vyrazne spatna hra a proc by si kupovali seasson pass? Zkuste vzit zase v potaz ze vetsina her by bez prodeje seasson passu a DLC nemela kyzenou navratnost a v budoucnu by nemusely tyto hry vubec vychazet a to ze ji lide budou bojkotovat jeste neznamena ze misto teto hry vyjde jina s lepsim prodejnim modelem. Drive bylo spousta jinych veci, ktere v prodeji vadili (treba moznost hru instalovat omezene treba jen 5x viz Bioshok a presto to byla vyborna hra). Jinak i ja se budu branit pokud me bude nekdo jak rikate na plnou hubu urazet, ale pokud by Vam to nevadilo velice rad bych si podiskutoval o hrach s kymkoliv rozumnym (coz Vase uvahy beru za celkem inteligentni) a zakopal valecnou sekeru, jen cekam ze vezmete v potaz i nazory druhyh a nebudete je odsuzovat a vulgarne napadat pokud se budou lisit. Jinak abych se sam priznal starsi plne hry, ktere zpetne hraji jsem si dost idealizoval a dnes me jiz tak moc nebavi (jsou mezi nimi perly ale moc jich neni) zato treba novy Wolfenstein a jeho dlc nebo Borderlands 1 & 2 a jejich DLC hraji porad. Preji hezky den.

0/0
27.11.2015 17:53

J73i13ř28í 27S22o56j80k51a 5208452701478

i když jsem letitý fanoušek Battlefieldu a filmů Star Wars, a okamžitě ce Battlefront vyšel tak jsem si ho koupil a mohu upřímně říct že něco tak strašného jsem už dlouho nehrál, vše dobré z Battlefieldu je pryč, žádná kooperativní kampaň jen pár stupidních mysí které můžete hrát ve dvou a pak multiplayer kde jak blázni ve 40 lidech na mikro mapě střílíte na vše co se pohne, zapojení vozidel či stíhaček je naprosto náhodné protože nejsou nikde zaparkované ale nacházíte je náhodně ve formě "tabletek", společně s kamarády jsme hru hráli cca 2 hodiny, prošli všechny kooperativní mise a od té doby nevidím jediný důvod hru znovu spustit, škoda že nešla koupit pomocí Steam, okamžitě bych jí vrátil ;-€ !!

+4/−1
25.11.2015 6:05

J83i46ř77í 66K24o35p73ř29i10v13a 3274170869258

I na Originu ji muzete vratit. Me stacila demoverze, dekuji nechci vic. Battlefronty 1-2 se daly parit podstatne dele.

+3/0
25.11.2015 7:20

J69i12ř15í 46S88o43j70k92a 5718302221958

děkuji za info, to jsem netušil že jde vrátit i na Originu, jdu se na to mrknout snad přijdu na to jak, ještě jednou děkuji

+1/0
25.11.2015 8:25

J67i14ř61í 38S41o25j62k88a 5858982521908

tak bohužel to lze jen do 24 hodin, takže mam smůlu ;-€;-€

0/0
25.11.2015 8:28

M59i68r93o44s28l73a98v 10K20r35a40h20u48l14í98k 6817134234

tak to nemá moc význam, když to člověk den stahuje :-D

kdyby tam dali třeba do 3 dnů nebo tak něco... takhle je to funkce typu vlk se nažral a koza zůstala celá ;-D

+2/0
25.11.2015 10:09

P53a16v46e12l 39K15a25f47k74a 8854903331355

Požadavek na vrácení peněz lze zadat do 24 hodin od prvního spuštění hry, a to v horizontu sedmi dnů od data koupě. V případě předobjednávek potom do sedmi dnů od vydání. Pokud si novou hru od společnosti EA zakoupíte v prvních 30 dnech od data vydání a nebudete si ji moci zahrát kvůli technickým problémům na straně EA, můžete o vrácení peněz požádat do 72 hodin po prvním spuštění hry, namísto 24.

0/0
25.11.2015 15:05

M83i13r62o54s38l74a75v 57K52r55a23h94u57l78í30k 6287914214

aha tak to je pak ok. Jen je tam ale stále problém, že to musí být koupeno přímo na originu(pokud se nepletu), kde (nevím jak teď) to bylo předražené jako prase.

0/0
25.11.2015 15:08

J63i16ř81í 84S97o84j23k66a 5648392131358

přesně tak stálo to tam 59 eur a na alze to bylo za 1200, no jo za blbost a nedočkavost se platí :-(

0/0
25.11.2015 17:37

L33i24b28o12r 15N36a45v51r54á53t38i47l 3956633894

Klidně ať teď dostanu samé negativní palce... Ale zcela narovinu...

1. Absolutně mi chybí Single campaign

2. Připadá mi to jako Battlefield 4 s jinými texturami a s mnohem horší hratelností - jako sledovat přehřívání zbraně?!?!?! To snad ne! A "vozidla" jsou víceméně nepoužitelná, neb se můžete i s největším strojem zaseknout za mini kamenem...

3. Víceméně žádný pořádný vývoj vaší postavy, v podstatě jen dokupování lepších zbraní...

4. Celkový obsah je opravdu velmi chudý na to, že nejlevnější verze pro XBOX stojí 1899 Kč.

5. Fakt nechápu, jak tomu jiné velké herní magazíny mohly dát tak vysoká hodnocení... Pro mě opravdu zklamáníRv

+16/0
25.11.2015 2:27

M87i43l57a46n 27P55a92c79e69k 6280113272633

Netusim proc by ti mel nekdo davat minusy. V podstate jsi to shrnul naprosto spravne. Ja si treba myslim, ze i tech 60% je zbytecne moc. Tohle je takovy prumer. Ceny pujdou brzy dolu.

+3/0
25.11.2015 3:46

M69a24r18t20i28n 48V30e88s80e38l76ý 7254916

Hral jsem ve veřejném betatestu. Těšil jsem se na to jako malý dítě, protože SW je moje krevní skupina. Po hodině hraní jsem to odinstaloval. Za mě souhlas, mizerná hra se skvělou grafikou za neuvěřitelnou cenu.

+4/0
25.11.2015 7:40

J56a68k19u62b 53M47a12t30o33u77š 3315812662183

Tak třeba až se bude do kin blížit další pokračování SW tak už to vychytají :)

+3/0
25.11.2015 10:14

V76l30a47d41i85m35í27r 87T83e39n30k36r77á24t 6688973625285

Souhlas, pokud neznáte, zkuste Warframe..F2P hra, která nabízí tak 30x více hloubky a obsahu než dá dohromady toto za 100€...pokud SW univerzium, pak The Old Republic

0/0
25.11.2015 20:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.