Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Just Cause 3 je asi nejrozporuplnější hra letošního roku

Zběsilá akční jízda, v níž deaktivujete raketu za letu, vozíte se na střechách aut a počet explozí za minutu láme světové rekordy, se přece nudy obávat nemusí, že? Chyba.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J97a11n 45K47o84h57l 4863927121834

Ve slevě si to pořídím.. třeba to do té doby poběží jak má :-) Svět vypadá zajímavě, a knížku mám po jistotu po ruce u každé druhé hry.. navíc ke druhému dílu jsem se dostal teprve někdy loni, a dost mě bavil..

0/0
12.12.2015 8:50

K64a27r17e77l 72M43a15r50e65k 5915542723252

Hlavním tahákem nového dílu je lano? Pardon, ale lano ve druhém díle nebylo? Bylo!! Trojka je prachsprosta zdimacka na prachy, je to upravena dvojka. Nejvic prace tak je zřejmě na marketingu, ktery se musi tvářit že prodává něco úplně nového i když o nic nového nejde...

+1/−3
11.12.2015 11:26

Z98d97e59n81e97k 33C91i84z27e33k 2915291268821

Na JC3 jsem se tesil a dohral jsem ji v podstate jednim dechem. Takze ja rozhodne hodnotim R^ Urcite mne JC3 pobavilo vic, nez treba novy Fallout 4, ktery (i kdyz jsem velky Fallout fanda) hodnotim jako velke zklamani a v soukromem zebricku F4 ziskal pozici propadaku roku. :-(

+5/−2
11.12.2015 10:43

P82e83t47r 66S81v72o18b17o31d39a 7393495669667

Tato rozporuplnost byla už v předchozích dílech. Ta hra je svým způsobem neuvěřitelně nudná a stereotypní. Vlastně mě bavila po chvílích, hrát ji ale v kuse déle mě nudilo hodně. Chápu obě strany, není pro každého. Koho bavily díly předtím, bude spokojený.

+1/0
11.12.2015 10:32

D62a56n98i68e34l 85S45o49b34o74t88a 9699194986460

Na Steamu je poměr kladných a záporných recenzí 3600:2000, což potvrzuje tuhle recenzi. Na JC3 jsem se hodně těšil a tohle mě neodradí. Pokud je hra víceméně podobná jako předchozí díl, u kterého se dokážu odreagovat i po letech, tak si jí stejně koupím. Snad jen ten loading bude u pc lepší.

+2/0
11.12.2015 9:39
Foto

V93á25c58l56a60v 32H66á28z34a 6724109173916

Novinka v Just Cause 3 je vystřelovací lano, kterým můžeme k sobě spojit dvě věci? Recenzent nehrál nebo alespoň neviděl předchozí díl?

+4/0
11.12.2015 6:18

M76i29c52h57a65l 34V31e70r33n32e93r 8407476427584

Tohle jsem taky nepochopil. Trojku jsem teda ještě nehrál, takže nevím, co je tam nového, ale dvojku hraju s přestávkami pořád, a proslula právě tím, že se dá hákem třeba přivázat motorka za startující stíhačku nebo socha k autu atd.

+6/0
11.12.2015 7:53
Foto

H71o77n21z62a 18S69r36p 9244803922168

Tak teď se stydím, v prvním díle to nebylo, v druhém díle byla možnost tuším připevnit pouze dvě věci k sobě, ale ani to mě neomlouvá...

+3/0
11.12.2015 8:05

M43a95r38t74i95n 33P77o53k72o14r32n40y 1141849765754

Je to trochu spatne napsane. Samotne upotani 2 veci lanem bylo uz v prechozim dile. V tomhle lze ovsem pote dat prikaz a lano ony 2 pripoutane veci pritahne k sobe, coz, pokud vim, v minulem dile neslo.

+2/0
11.12.2015 8:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.