Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Just Cause 3 je asi nejrozporuplnější hra letošního roku

Zběsilá akční jízda, v níž deaktivujete raketu za letu, vozíte se na střechách aut a počet explozí za minutu láme světové rekordy, se přece nudy obávat nemusí, že? Chyba.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J82a13n 29K30o21h56l 4773717711254

Ve slevě si to pořídím.. třeba to do té doby poběží jak má :-) Svět vypadá zajímavě, a knížku mám po jistotu po ruce u každé druhé hry.. navíc ke druhému dílu jsem se dostal teprve někdy loni, a dost mě bavil..

0/0
12.12.2015 8:50

K36a96r89e82l 93M50a25r78e39k 5515842893732

Hlavním tahákem nového dílu je lano? Pardon, ale lano ve druhém díle nebylo? Bylo!! Trojka je prachsprosta zdimacka na prachy, je to upravena dvojka. Nejvic prace tak je zřejmě na marketingu, ktery se musi tvářit že prodává něco úplně nového i když o nic nového nejde...

+1/−3
11.12.2015 11:26

Z38d37e51n50e50k 84C79i22z61e71k 2415981778411

Na JC3 jsem se tesil a dohral jsem ji v podstate jednim dechem. Takze ja rozhodne hodnotim R^ Urcite mne JC3 pobavilo vic, nez treba novy Fallout 4, ktery (i kdyz jsem velky Fallout fanda) hodnotim jako velke zklamani a v soukromem zebricku F4 ziskal pozici propadaku roku. :-(

+5/−2
11.12.2015 10:43

P67e38t66r 32S29v55o51b93o87d63a 7213725619767

Tato rozporuplnost byla už v předchozích dílech. Ta hra je svým způsobem neuvěřitelně nudná a stereotypní. Vlastně mě bavila po chvílích, hrát ji ale v kuse déle mě nudilo hodně. Chápu obě strany, není pro každého. Koho bavily díly předtím, bude spokojený.

+1/0
11.12.2015 10:32

D59a80n67i25e56l 16S39o47b27o16t62a 9929424736510

Na Steamu je poměr kladných a záporných recenzí 3600:2000, což potvrzuje tuhle recenzi. Na JC3 jsem se hodně těšil a tohle mě neodradí. Pokud je hra víceméně podobná jako předchozí díl, u kterého se dokážu odreagovat i po letech, tak si jí stejně koupím. Snad jen ten loading bude u pc lepší.

+2/0
11.12.2015 9:39
Foto

V17á26c54l66a98v 74H37á54z70a 6714379113956

Novinka v Just Cause 3 je vystřelovací lano, kterým můžeme k sobě spojit dvě věci? Recenzent nehrál nebo alespoň neviděl předchozí díl?

+4/0
11.12.2015 6:18

M37i72c19h81a55l 23V89e42r26n89e15r 8887766567644

Tohle jsem taky nepochopil. Trojku jsem teda ještě nehrál, takže nevím, co je tam nového, ale dvojku hraju s přestávkami pořád, a proslula právě tím, že se dá hákem třeba přivázat motorka za startující stíhačku nebo socha k autu atd.

+6/0
11.12.2015 7:53
Foto

H15o54n69z73a 83S78r41p 9574813352448

Tak teď se stydím, v prvním díle to nebylo, v druhém díle byla možnost tuším připevnit pouze dvě věci k sobě, ale ani to mě neomlouvá...

+3/0
11.12.2015 8:05

M95a87r35t51i15n 98P22o92k59o17r87n64y 1861129785784

Je to trochu spatne napsane. Samotne upotani 2 veci lanem bylo uz v prechozim dile. V tomhle lze ovsem pote dat prikaz a lano ony 2 pripoutane veci pritahne k sobe, coz, pokud vim, v minulem dile neslo.

+2/0
11.12.2015 8:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.