Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Just Cause 3 je asi nejrozporuplnější hra letošního roku

Zběsilá akční jízda, v níž deaktivujete raketu za letu, vozíte se na střechách aut a počet explozí za minutu láme světové rekordy, se přece nudy obávat nemusí, že? Chyba.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J79a33n 94K77o87h22l 4843857601804

Ve slevě si to pořídím.. třeba to do té doby poběží jak má :-) Svět vypadá zajímavě, a knížku mám po jistotu po ruce u každé druhé hry.. navíc ke druhému dílu jsem se dostal teprve někdy loni, a dost mě bavil..

0/0
12.12.2015 8:50

K41a24r16e50l 55M46a66r57e89k 5505382573262

Hlavním tahákem nového dílu je lano? Pardon, ale lano ve druhém díle nebylo? Bylo!! Trojka je prachsprosta zdimacka na prachy, je to upravena dvojka. Nejvic prace tak je zřejmě na marketingu, ktery se musi tvářit že prodává něco úplně nového i když o nic nového nejde...

+1/−3
11.12.2015 11:26

Z38d19e72n32e33k 78C17i46z29e79k 2275471438861

Na JC3 jsem se tesil a dohral jsem ji v podstate jednim dechem. Takze ja rozhodne hodnotim R^ Urcite mne JC3 pobavilo vic, nez treba novy Fallout 4, ktery (i kdyz jsem velky Fallout fanda) hodnotim jako velke zklamani a v soukromem zebricku F4 ziskal pozici propadaku roku. :-(

+5/−2
11.12.2015 10:43

P63e93t62r 54S28v80o53b11o54d16a 7613375819117

Tato rozporuplnost byla už v předchozích dílech. Ta hra je svým způsobem neuvěřitelně nudná a stereotypní. Vlastně mě bavila po chvílích, hrát ji ale v kuse déle mě nudilo hodně. Chápu obě strany, není pro každého. Koho bavily díly předtím, bude spokojený.

+1/0
11.12.2015 10:32

D92a16n13i16e32l 17S65o68b25o88t61a 9179524446220

Na Steamu je poměr kladných a záporných recenzí 3600:2000, což potvrzuje tuhle recenzi. Na JC3 jsem se hodně těšil a tohle mě neodradí. Pokud je hra víceméně podobná jako předchozí díl, u kterého se dokážu odreagovat i po letech, tak si jí stejně koupím. Snad jen ten loading bude u pc lepší.

+2/0
11.12.2015 9:39
Foto

V43á87c12l21a58v 13H62á37z94a 6194759713366

Novinka v Just Cause 3 je vystřelovací lano, kterým můžeme k sobě spojit dvě věci? Recenzent nehrál nebo alespoň neviděl předchozí díl?

+4/0
11.12.2015 6:18

M63i66c70h94a95l 16V52e22r76n20e25r 8367316937784

Tohle jsem taky nepochopil. Trojku jsem teda ještě nehrál, takže nevím, co je tam nového, ale dvojku hraju s přestávkami pořád, a proslula právě tím, že se dá hákem třeba přivázat motorka za startující stíhačku nebo socha k autu atd.

+6/0
11.12.2015 7:53
Foto

H72o92n21z38a 19S88r21p 9274583262338

Tak teď se stydím, v prvním díle to nebylo, v druhém díle byla možnost tuším připevnit pouze dvě věci k sobě, ale ani to mě neomlouvá...

+3/0
11.12.2015 8:05

M97a40r77t17i95n 55P45o39k14o57r28n65y 1201469915984

Je to trochu spatne napsane. Samotne upotani 2 veci lanem bylo uz v prechozim dile. V tomhle lze ovsem pote dat prikaz a lano ony 2 pripoutane veci pritahne k sobe, coz, pokud vim, v minulem dile neslo.

+2/0
11.12.2015 8:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.