Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Just Cause 3 je asi nejrozporuplnější hra letošního roku

Zběsilá akční jízda, v níž deaktivujete raketu za letu, vozíte se na střechách aut a počet explozí za minutu láme světové rekordy, se přece nudy obávat nemusí, že? Chyba.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J57a84n 50K17o29h50l 4493237881624

Ve slevě si to pořídím.. třeba to do té doby poběží jak má :-) Svět vypadá zajímavě, a knížku mám po jistotu po ruce u každé druhé hry.. navíc ke druhému dílu jsem se dostal teprve někdy loni, a dost mě bavil..

0/0
12.12.2015 8:50

K66a83r23e37l 72M19a51r53e69k 5925882233852

Hlavním tahákem nového dílu je lano? Pardon, ale lano ve druhém díle nebylo? Bylo!! Trojka je prachsprosta zdimacka na prachy, je to upravena dvojka. Nejvic prace tak je zřejmě na marketingu, ktery se musi tvářit že prodává něco úplně nového i když o nic nového nejde...

+1/−3
11.12.2015 11:26

Z58d92e40n39e10k 39C28i82z17e60k 2825131128931

Na JC3 jsem se tesil a dohral jsem ji v podstate jednim dechem. Takze ja rozhodne hodnotim R^ Urcite mne JC3 pobavilo vic, nez treba novy Fallout 4, ktery (i kdyz jsem velky Fallout fanda) hodnotim jako velke zklamani a v soukromem zebricku F4 ziskal pozici propadaku roku. :-(

+5/−2
11.12.2015 10:43

P96e92t64r 24S65v24o34b11o11d38a 7583795669137

Tato rozporuplnost byla už v předchozích dílech. Ta hra je svým způsobem neuvěřitelně nudná a stereotypní. Vlastně mě bavila po chvílích, hrát ji ale v kuse déle mě nudilo hodně. Chápu obě strany, není pro každého. Koho bavily díly předtím, bude spokojený.

+1/0
11.12.2015 10:32

D23a18n94i79e44l 97S90o23b88o21t48a 9839704796590

Na Steamu je poměr kladných a záporných recenzí 3600:2000, což potvrzuje tuhle recenzi. Na JC3 jsem se hodně těšil a tohle mě neodradí. Pokud je hra víceméně podobná jako předchozí díl, u kterého se dokážu odreagovat i po letech, tak si jí stejně koupím. Snad jen ten loading bude u pc lepší.

+2/0
11.12.2015 9:39
Foto

V32á39c33l70a25v 53H60á14z78a 6334979603576

Novinka v Just Cause 3 je vystřelovací lano, kterým můžeme k sobě spojit dvě věci? Recenzent nehrál nebo alespoň neviděl předchozí díl?

+4/0
11.12.2015 6:18

M91i11c80h30a71l 25V68e97r65n12e68r 8137136837144

Tohle jsem taky nepochopil. Trojku jsem teda ještě nehrál, takže nevím, co je tam nového, ale dvojku hraju s přestávkami pořád, a proslula právě tím, že se dá hákem třeba přivázat motorka za startující stíhačku nebo socha k autu atd.

+6/0
11.12.2015 7:53
Foto

H53o74n80z53a 54S51r78p 9984343192518

Tak teď se stydím, v prvním díle to nebylo, v druhém díle byla možnost tuším připevnit pouze dvě věci k sobě, ale ani to mě neomlouvá...

+3/0
11.12.2015 8:05

M58a62r13t25i56n 45P47o43k31o86r40n28y 1221549205604

Je to trochu spatne napsane. Samotne upotani 2 veci lanem bylo uz v prechozim dile. V tomhle lze ovsem pote dat prikaz a lano ony 2 pripoutane veci pritahne k sobe, coz, pokud vim, v minulem dile neslo.

+2/0
11.12.2015 8:37





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.