Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

New York v troskách pohltí na desítky hodin. Recenze The Division

Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J32a96n 65H98r78á82š32e52k 9455617320647

nesouhlasim s tvrzenim ze v DZ najdete nejlepsi gear, malokdy mi tam padla zluta. vetsinou to dopadlo takze clovek dosel do mista kde je boss ale skupina agentu to vystrilela chvilku pred vami takze nezbyva nez bezet jinam a doufat...podle me je nejlepsi gear k zakoupeni ve forme zlatych navodu v hlavni zakladne, kupuje se za specialni menu ktera se nejlip ziskava hranim hlavnich misi na nejtezsi obtiznost a ktomu potrebujete tri kamarady nebo chvilku hledani na publicu nez vam hra hodi schopny hrace...

0/0
18.3.2016 9:39
Foto

O52n90d24ř38e59j 34Z96a88c18h 3723440283162

Je fajn, že si každý najde cestu, které mu vyhovuje. My jsme v DZ běhali dokola stejnou trasu, posílali si gear... přišlo mi to nejefektivnější. Příští týden vyjde patch, uvidíme, jestli něco z toho pořeší.

0/0
18.3.2016 10:27

J33a83r44o 17R17y82z83e59k 2121247571517

nudnejšie recenzie ako sú na BW aby človek pohľadal...

+1/−1
17.3.2016 12:44

M38a11t34ě39j 95Ř48í43h59a 6961682290759

A mohu se zeptat v čem ta nudnost spočívá ? Co v ní chybí či co je navíc? Recenze se mi zdá, že má veškeré náležitosti, které má mít. Přečetl jsem ji rychle a odnesl si o hře nějaké podvědomí.

+1/0
17.3.2016 13:41

J54a79r57o 84R30y93z35e18k 2561367431647

áno, priateľu, recenzia sú po technickej stránke výborné, ale strašne nebavia čítať.. je to takmer ako manuál k automatickej práčke, žiadny humor, žiadna fantázia, kreativita...

+1/0
17.3.2016 13:45

M26i28c61h27a24l 56T69r16u64p36l 5451752549596

Je vidět, že autor se nedostal to High-Endu hry nemohl by jinak napsat "Výroba vlastních předmětů hraje druhé housle" což není pravda, výroba předmětů z plánků, které jsou k dostání u spec. vendorů je tím nejdůležitějším co se týče vybavení. Jinak si nejde přizpůsobit gear tak jak potřebujete.

0/0
16.3.2016 8:42
Foto

O17n48d14ř31e67j 89Z33a46c48h 3863170393782

Možná, že jsem na craft zanevřel zbytečně brzy. Zatím mi ovšem pořád vychází nejlíp z hlediska čas/loot farmení DZ.

0/0
16.3.2016 13:41

J53i38ř36í 57S13e91j76k13o61r82a 9278407448509

A farmeni dz vede k hromade zbytecnyho lootu k dekonstrukci, coz je zakladni kamen pro craft a ziskani ranku 50 pro nakup receptu, jelikoz high-end byl zredukovan po 2 dnech natolik aby se vyplatilo snazit se top recepty.

0/0
16.3.2016 21:12
Foto

K15a28t84k73a 92B57o84š27k79o57v49á 8869397433574

U The Division se pořád nemůžu rozhodnout, co že to je vlastně za hru?

Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit, jestli se hra dá opravdu hrát jen v jedné osobě s tím, že pro některé mise budete mít přidělené AI parťáky? Nebo musíte mít další tři členy týmu, abyste si zahráli a vychutnali hru se vším všudy (Dark Zone nepočítám).

Díky

+1/0
15.3.2016 10:33

J38a38k80u75b 69Z61a75c84h81a17ř 3489969566242

hra dohrána sólo na 30 úroveň, není potřeba parťáků

+2/0
15.3.2016 11:54
Foto

K10a68t83k71a 91B11o96š81k88o54v15á 8609797513394

díky

0/0
15.3.2016 13:35

J33o44s37e26f 32J49u68h12á16s69z 1389572328

Co je to za hru? Moderní (mmo)RPG - mmo v závorce úmyslně, na rozdíl od WoW nikoho nepotkáš, maximálně uvidíš zprávy v chatu (lze vypnout).

Já mám zatím nahráno něco přes 30 hodin, level mám 17 (hraju to systematicky zona po zoně podle levelu, kde dělám vše včetně sběru collectibles). Normální hra je lehce hratelná solo. Pak jsou tam příběhové mise, které jsou rovněž hratelné solo, ale lze upravit obtížnost a tam už je potřeba parťáků - osobně hraju vše na hard v partě a obtížnost se přizpůsobuje úrovni všech hráčů (čili varianta, že Tě protáhne někde s lvl 30 je eliminována tím, že nepřátelé budou rovněž 30/hard a on to sám nezvládne). Výhoda vyšší obtížnosti je šance na lepší loot, ale jelikož si lze dobrý loot i vyrobit nebo sehnat v Dark Zone, je to celkem nenucená možnost. Na normal to sama dáš v úplně pohodě.

0/0
15.3.2016 12:30
Foto

K96a17t75k76a 77B81o10š34k25o39v73á 8729657453784

moc děkuju za vyčerpávající odpověď :-)

0/0
15.3.2016 13:35

K77a86r71o31l79í31n36a 96P66o33s78p43í82c46h44a13l89o93v37á 6526401319176

Super, takže se jedná o hru typu Borderlands, což mi vyhovuje. Když se o hře začalo mluvit, byla jsem natěšená, ale pak začaly vycházet informace, že se bude jednat o čistě multiplayerovou hru a můj zájem opadl. Pokud to má ale nakonec hratelnost podobnou Borderlands, tak super.

Můžete mi ale prosím upřesnit jak je to se singleplayer kampaní a hlavně s příběhem? Jedná se o AAčkový kvalitní příběh, nebo je to spíš okousaná parodie na příběh ála Titanfall?

Děkuji :)

0/0
15.3.2016 17:57
Foto

K52a14t73k61a 50B44o12š10k92o75v94á 8459707893604

Přesně tyhle pocity jsem zažívala já. Představení The Division = totální nadšení, jak se pak začaly objevovat nové a nové informace směřující k tomu, že to bude spíš multiplayer, byla jsem zklamaná a o hru se přestala zajímat. Teď opět vysvitla naděje, že si ji přeci jen zahraju :-).

Podle toho, jak je hra popisovaná, si nemyslím, že je tam klasická singleplayer kampaň, myslím si, že prostě plníš určitě úkoly podle úrovně v nějaké části New Yorku a když se ti to povede splnit, posuneš se dál. A lidi, co jsem zatím vyslechla, říkají, že příběh je poměrně kvalitní, ale jsou i tací, kdo to přirovnávají k Watch Dogs :-/ tak nevím :-(

0/0
16.3.2016 7:15

K70a59r75o36l53í50n80a 25P75o54s80p55í36c38h62a55l83o49v44á 6416981729776

Dnes jsem v Re-play viděla recenzi a docela mě zaujala. :) Pokud to bude mít příběh typu Watch Dogs, to mi vadit nebude, mě se docela líbil, byť jsem ho dosud nedohrála, protože mi v tu dobu odešla grafika :-/ Hlavně, že to není čistý multiplayer, který se jen tváří jako že má příběh, jako třeba ten Titanfall.

Na hrách miluju právě tu příběhovou stránku, párkrát jsem zkusila multi, ale vždy to sklouzne do hrozného stereotypu, nehledě na strávený čas a peníze. Nejdéle jsem s kamarády vydržela u World of tanks, kde mám odehráno asi 1500 bitev (spolklo mi to asi 2000kč), ale už tři roky jsem na to ani nesáhla. Když se člověk dostane k devítkám, zjistí, ze se to bez peněz skoro nedá hrát.

Radši si zahraju počtvrté hru s dobrým příběhem (Borderlands, Mass Effect, Zaklínač, Crysis, apod) a ponořím se do ní, než hrát stále dokola nějaký stereotyp :)

0/0
19.3.2016 20:49

J31o32s15e82f 44J40u81h53á68s17z 1539332468

Příběh je spíš "příběh" - něco se tam sice děje, ale je to skutečně vedlejší prvek hry... Rozhodně to není AA :)

0/0
17.3.2016 12:10

K90a69r70o40l26í60n33a 79P35o67s56p29í47c48h66a82l24o15v20á 6356281759636

Dnes jsem viděla recenzi v Re-play a vypadá to zajímavě :) Hlavně že to není čistý mulťák tvářící se jako že má příběh, jako je tomu třeba v tom Titanfall :)

0/0
19.3.2016 20:54

P75e29t58r 20Š92t20ě50p 2723823690556

Já to hraju čistě jako singleplayer kvůli příběhu. Všechno se dá sólovat, jenom v DZ je sólista v nevýhodě - ale tam v podstatě není nutné chodit.

0/0
16.3.2016 18:57

T12o59n12í52k 70K38u42t61t70m98a34n57n 6753828622

Craftění bych doporučil dát druhou šanci a nepodcenit ho. Z green parts na blue parts, atd. spousta hráčů zbytečně přešla, výbavu jakékoliv barvy za pár šupů prodala, ale přitom z rozebírání a craftění můžete dosáhnout fialovýho výsledku ;)

+1/0
15.3.2016 9:51

J16a30r50o69s19l40a79v 43H51o63r62a84k 8147314247732

Presne, nekde se mi objevily plany na fialovej batuzek, takze jen co reachnu level 17, tak se bude craftit :) .

0/0
15.3.2016 10:30
Foto

L46u77b73o65m96í37r 22S54l17o81b56o47d31a 9235574593845

"Nekde" se jen tak neobjevil, jsou to rewardy za splneni vsech side misi v prislusne zone. Nejblize vas na lvl19 ceka purple Steyr AUG za mise v zone jizne od DZ.

+1/0
15.3.2016 12:04

J45a44r66o19s75l49a14v 41H50o71r71a37k 8857774987852

Tak samozrejme ze se nebojevil 'nekde' :) , byla to pravdepodobne odmena za misi.

0/0
15.3.2016 12:27

J94o12s42e11f 46J84u41h64á53s42z 1959842718

To není pravda, první craft je skutečně lvl 17 batoh a to za splnění všech side missions v oblasti Hell's Kitchen a další tuším lvl 17 pistoli za Times Square

0/0
15.3.2016 14:04

J61a94r25o40s70l55a71v 38H37o12r21a64k 8887564327802

Spis nez srovnavat s wowkem by asi chtelo srovnani s velice podobnym Destiny.

+3/−1
15.3.2016 9:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.