Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

New York v troskách pohltí na desítky hodin. Recenze The Division

Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J41a90n 84H44r85á56š10e32k 2446348202616

nesouhlasim s tvrzenim ze v DZ najdete nejlepsi gear, malokdy mi tam padla zluta. vetsinou to dopadlo takze clovek dosel do mista kde je boss ale skupina agentu to vystrilela chvilku pred vami takze nezbyva nez bezet jinam a doufat...podle me je nejlepsi gear k zakoupeni ve forme zlatych navodu v hlavni zakladne, kupuje se za specialni menu ktera se nejlip ziskava hranim hlavnich misi na nejtezsi obtiznost a ktomu potrebujete tri kamarady nebo chvilku hledani na publicu nez vam hra hodi schopny hrace...

0/0
18.3.2016 9:39
Foto

O97n52d33ř92e54j 85Z69a16c40h 3133780593122

Je fajn, že si každý najde cestu, které mu vyhovuje. My jsme v DZ běhali dokola stejnou trasu, posílali si gear... přišlo mi to nejefektivnější. Příští týden vyjde patch, uvidíme, jestli něco z toho pořeší.

0/0
18.3.2016 10:27

J68a57r47o 78R72y91z35e77k 2791317521647

nudnejšie recenzie ako sú na BW aby človek pohľadal...

+1/−1
17.3.2016 12:44

M12a95t85ě87j 51Ř94í86h71a 6431142890909

A mohu se zeptat v čem ta nudnost spočívá ? Co v ní chybí či co je navíc? Recenze se mi zdá, že má veškeré náležitosti, které má mít. Přečetl jsem ji rychle a odnesl si o hře nějaké podvědomí.

+1/0
17.3.2016 13:41

J51a43r96o 44R45y50z37e22k 2351417261987

áno, priateľu, recenzia sú po technickej stránke výborné, ale strašne nebavia čítať.. je to takmer ako manuál k automatickej práčke, žiadny humor, žiadna fantázia, kreativita...

+1/0
17.3.2016 13:45

M62i53c70h41a84l 82T27r30u80p37l 5521882829286

Je vidět, že autor se nedostal to High-Endu hry nemohl by jinak napsat "Výroba vlastních předmětů hraje druhé housle" což není pravda, výroba předmětů z plánků, které jsou k dostání u spec. vendorů je tím nejdůležitějším co se týče vybavení. Jinak si nejde přizpůsobit gear tak jak potřebujete.

0/0
16.3.2016 8:42
Foto

O88n18d90ř86e68j 64Z66a55c37h 3393940893412

Možná, že jsem na craft zanevřel zbytečně brzy. Zatím mi ovšem pořád vychází nejlíp z hlediska čas/loot farmení DZ.

0/0
16.3.2016 13:41

J39i93ř39í 39S69e79j86k35o97r33a 9548867598859

A farmeni dz vede k hromade zbytecnyho lootu k dekonstrukci, coz je zakladni kamen pro craft a ziskani ranku 50 pro nakup receptu, jelikoz high-end byl zredukovan po 2 dnech natolik aby se vyplatilo snazit se top recepty.

0/0
16.3.2016 21:12
Foto

K69a19t23k90a 17B60o27š61k29o31v47á 8729607423164

U The Division se pořád nemůžu rozhodnout, co že to je vlastně za hru?

Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit, jestli se hra dá opravdu hrát jen v jedné osobě s tím, že pro některé mise budete mít přidělené AI parťáky? Nebo musíte mít další tři členy týmu, abyste si zahráli a vychutnali hru se vším všudy (Dark Zone nepočítám).

Díky

+1/0
15.3.2016 10:33

J25a41k46u93b 51Z87a36c51h97a82ř 3189959916902

hra dohrána sólo na 30 úroveň, není potřeba parťáků

+2/0
15.3.2016 11:54
Foto

K83a45t10k18a 78B96o46š23k48o86v39á 8249777733184

díky

0/0
15.3.2016 13:35

J90o96s29e53f 29J81u90h18á91s18z 1969422678

Co je to za hru? Moderní (mmo)RPG - mmo v závorce úmyslně, na rozdíl od WoW nikoho nepotkáš, maximálně uvidíš zprávy v chatu (lze vypnout).

Já mám zatím nahráno něco přes 30 hodin, level mám 17 (hraju to systematicky zona po zoně podle levelu, kde dělám vše včetně sběru collectibles). Normální hra je lehce hratelná solo. Pak jsou tam příběhové mise, které jsou rovněž hratelné solo, ale lze upravit obtížnost a tam už je potřeba parťáků - osobně hraju vše na hard v partě a obtížnost se přizpůsobuje úrovni všech hráčů (čili varianta, že Tě protáhne někde s lvl 30 je eliminována tím, že nepřátelé budou rovněž 30/hard a on to sám nezvládne). Výhoda vyšší obtížnosti je šance na lepší loot, ale jelikož si lze dobrý loot i vyrobit nebo sehnat v Dark Zone, je to celkem nenucená možnost. Na normal to sama dáš v úplně pohodě.

0/0
15.3.2016 12:30
Foto

K25a18t98k63a 35B70o45š84k47o63v80á 8449697123924

moc děkuju za vyčerpávající odpověď :-)

0/0
15.3.2016 13:35

K58a64r36o20l61í42n16a 84P88o51s72p18í91c36h17a10l80o63v77á 6966401879746

Super, takže se jedná o hru typu Borderlands, což mi vyhovuje. Když se o hře začalo mluvit, byla jsem natěšená, ale pak začaly vycházet informace, že se bude jednat o čistě multiplayerovou hru a můj zájem opadl. Pokud to má ale nakonec hratelnost podobnou Borderlands, tak super.

Můžete mi ale prosím upřesnit jak je to se singleplayer kampaní a hlavně s příběhem? Jedná se o AAčkový kvalitní příběh, nebo je to spíš okousaná parodie na příběh ála Titanfall?

Děkuji :)

0/0
15.3.2016 17:57
Foto

K88a17t38k33a 53B43o47š19k59o78v96á 8599367803864

Přesně tyhle pocity jsem zažívala já. Představení The Division = totální nadšení, jak se pak začaly objevovat nové a nové informace směřující k tomu, že to bude spíš multiplayer, byla jsem zklamaná a o hru se přestala zajímat. Teď opět vysvitla naděje, že si ji přeci jen zahraju :-).

Podle toho, jak je hra popisovaná, si nemyslím, že je tam klasická singleplayer kampaň, myslím si, že prostě plníš určitě úkoly podle úrovně v nějaké části New Yorku a když se ti to povede splnit, posuneš se dál. A lidi, co jsem zatím vyslechla, říkají, že příběh je poměrně kvalitní, ale jsou i tací, kdo to přirovnávají k Watch Dogs :-/ tak nevím :-(

0/0
16.3.2016 7:15

K80a34r19o32l19í22n61a 61P52o57s39p62í10c79h90a14l62o69v89á 6476131339196

Dnes jsem v Re-play viděla recenzi a docela mě zaujala. :) Pokud to bude mít příběh typu Watch Dogs, to mi vadit nebude, mě se docela líbil, byť jsem ho dosud nedohrála, protože mi v tu dobu odešla grafika :-/ Hlavně, že to není čistý multiplayer, který se jen tváří jako že má příběh, jako třeba ten Titanfall.

Na hrách miluju právě tu příběhovou stránku, párkrát jsem zkusila multi, ale vždy to sklouzne do hrozného stereotypu, nehledě na strávený čas a peníze. Nejdéle jsem s kamarády vydržela u World of tanks, kde mám odehráno asi 1500 bitev (spolklo mi to asi 2000kč), ale už tři roky jsem na to ani nesáhla. Když se člověk dostane k devítkám, zjistí, ze se to bez peněz skoro nedá hrát.

Radši si zahraju počtvrté hru s dobrým příběhem (Borderlands, Mass Effect, Zaklínač, Crysis, apod) a ponořím se do ní, než hrát stále dokola nějaký stereotyp :)

0/0
19.3.2016 20:49

J61o51s51e42f 23J39u93h76á79s28z 1929822528

Příběh je spíš "příběh" - něco se tam sice děje, ale je to skutečně vedlejší prvek hry... Rozhodně to není AA :)

0/0
17.3.2016 12:10

K87a17r78o62l36í54n85a 74P23o79s46p39í67c74h44a89l46o42v83á 6566251569796

Dnes jsem viděla recenzi v Re-play a vypadá to zajímavě :) Hlavně že to není čistý mulťák tvářící se jako že má příběh, jako je tomu třeba v tom Titanfall :)

0/0
19.3.2016 20:54

P67e78t48r 32Š57t80ě58p 2443163950476

Já to hraju čistě jako singleplayer kvůli příběhu. Všechno se dá sólovat, jenom v DZ je sólista v nevýhodě - ale tam v podstatě není nutné chodit.

0/0
16.3.2016 18:57

T26o55n90í37k 21K57u46t44t48m71a14n12n 6543638592

Craftění bych doporučil dát druhou šanci a nepodcenit ho. Z green parts na blue parts, atd. spousta hráčů zbytečně přešla, výbavu jakékoliv barvy za pár šupů prodala, ale přitom z rozebírání a craftění můžete dosáhnout fialovýho výsledku ;)

+1/0
15.3.2016 9:51

J85a43r85o19s35l37a40v 36H20o82r86a32k 8387924637452

Presne, nekde se mi objevily plany na fialovej batuzek, takze jen co reachnu level 17, tak se bude craftit :) .

0/0
15.3.2016 10:30
Foto

L40u42b30o58m88í98r 19S31l36o20b80o18d18a 9635754933675

"Nekde" se jen tak neobjevil, jsou to rewardy za splneni vsech side misi v prislusne zone. Nejblize vas na lvl19 ceka purple Steyr AUG za mise v zone jizne od DZ.

+1/0
15.3.2016 12:04

J96a94r25o57s96l69a20v 84H28o79r53a33k 8347184507842

Tak samozrejme ze se nebojevil 'nekde' :) , byla to pravdepodobne odmena za misi.

0/0
15.3.2016 12:27

J36o72s69e34f 15J70u85h34á64s82z 1259552328

To není pravda, první craft je skutečně lvl 17 batoh a to za splnění všech side missions v oblasti Hell's Kitchen a další tuším lvl 17 pistoli za Times Square

0/0
15.3.2016 14:04

J28a56r16o92s64l40a97v 47H86o43r71a19k 8727694297642

Spis nez srovnavat s wowkem by asi chtelo srovnani s velice podobnym Destiny.

+3/−1
15.3.2016 9:07





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.