Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

New York v troskách pohltí na desítky hodin. Recenze The Division

Záchrana posledních zbytků civilizace v kulisách zdevastovaného New Yorku hráče polarizuje. Za zdánlivou střílečkou je totiž hutná hra na hrdiny, jejímž motorem je honba za lepší výbavou. A pokud si vás hra zaháčkuje, připravte se, že v ní strávíte desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54a33n 57H53r10á47š53e23k 9795487790687

nesouhlasim s tvrzenim ze v DZ najdete nejlepsi gear, malokdy mi tam padla zluta. vetsinou to dopadlo takze clovek dosel do mista kde je boss ale skupina agentu to vystrilela chvilku pred vami takze nezbyva nez bezet jinam a doufat...podle me je nejlepsi gear k zakoupeni ve forme zlatych navodu v hlavni zakladne, kupuje se za specialni menu ktera se nejlip ziskava hranim hlavnich misi na nejtezsi obtiznost a ktomu potrebujete tri kamarady nebo chvilku hledani na publicu nez vam hra hodi schopny hrace...

0/0
18.3.2016 9:39
Foto

O66n16d50ř36e17j 61Z23a14c29h 3303700343412

Je fajn, že si každý najde cestu, které mu vyhovuje. My jsme v DZ běhali dokola stejnou trasu, posílali si gear... přišlo mi to nejefektivnější. Příští týden vyjde patch, uvidíme, jestli něco z toho pořeší.

0/0
18.3.2016 10:27

J88a97r58o 45R72y10z32e21k 2891787841957

nudnejšie recenzie ako sú na BW aby človek pohľadal...

+1/−1
17.3.2016 12:44

M15a42t83ě69j 91Ř58í27h83a 6581862790109

A mohu se zeptat v čem ta nudnost spočívá ? Co v ní chybí či co je navíc? Recenze se mi zdá, že má veškeré náležitosti, které má mít. Přečetl jsem ji rychle a odnesl si o hře nějaké podvědomí.

+1/0
17.3.2016 13:41

J12a31r57o 61R27y22z43e59k 2941647731537

áno, priateľu, recenzia sú po technickej stránke výborné, ale strašne nebavia čítať.. je to takmer ako manuál k automatickej práčke, žiadny humor, žiadna fantázia, kreativita...

+1/0
17.3.2016 13:45

M90i67c57h11a82l 26T61r73u66p65l 5251132949306

Je vidět, že autor se nedostal to High-Endu hry nemohl by jinak napsat "Výroba vlastních předmětů hraje druhé housle" což není pravda, výroba předmětů z plánků, které jsou k dostání u spec. vendorů je tím nejdůležitějším co se týče vybavení. Jinak si nejde přizpůsobit gear tak jak potřebujete.

0/0
16.3.2016 8:42
Foto

O70n43d90ř34e38j 66Z49a95c27h 3593650713262

Možná, že jsem na craft zanevřel zbytečně brzy. Zatím mi ovšem pořád vychází nejlíp z hlediska čas/loot farmení DZ.

0/0
16.3.2016 13:41

J34i14ř41í 15S46e83j82k86o75r96a 9528277918709

A farmeni dz vede k hromade zbytecnyho lootu k dekonstrukci, coz je zakladni kamen pro craft a ziskani ranku 50 pro nakup receptu, jelikoz high-end byl zredukovan po 2 dnech natolik aby se vyplatilo snazit se top recepty.

0/0
16.3.2016 21:12
Foto

K75a14t81k59a 24B70o92š83k76o20v97á 8469247863284

U The Division se pořád nemůžu rozhodnout, co že to je vlastně za hru?

Mohl by mi někdo zasvěcený prozradit, jestli se hra dá opravdu hrát jen v jedné osobě s tím, že pro některé mise budete mít přidělené AI parťáky? Nebo musíte mít další tři členy týmu, abyste si zahráli a vychutnali hru se vším všudy (Dark Zone nepočítám).

Díky

+1/0
15.3.2016 10:33

J32a95k51u21b 24Z88a83c78h48a16ř 3529129786712

hra dohrána sólo na 30 úroveň, není potřeba parťáků

+2/0
15.3.2016 11:54
Foto

K24a29t56k17a 34B35o34š75k88o61v27á 8879897533854

díky

0/0
15.3.2016 13:35

J93o61s85e44f 63J81u63h42á23s32z 1699612788

Co je to za hru? Moderní (mmo)RPG - mmo v závorce úmyslně, na rozdíl od WoW nikoho nepotkáš, maximálně uvidíš zprávy v chatu (lze vypnout).

Já mám zatím nahráno něco přes 30 hodin, level mám 17 (hraju to systematicky zona po zoně podle levelu, kde dělám vše včetně sběru collectibles). Normální hra je lehce hratelná solo. Pak jsou tam příběhové mise, které jsou rovněž hratelné solo, ale lze upravit obtížnost a tam už je potřeba parťáků - osobně hraju vše na hard v partě a obtížnost se přizpůsobuje úrovni všech hráčů (čili varianta, že Tě protáhne někde s lvl 30 je eliminována tím, že nepřátelé budou rovněž 30/hard a on to sám nezvládne). Výhoda vyšší obtížnosti je šance na lepší loot, ale jelikož si lze dobrý loot i vyrobit nebo sehnat v Dark Zone, je to celkem nenucená možnost. Na normal to sama dáš v úplně pohodě.

0/0
15.3.2016 12:30
Foto

K80a52t56k72a 36B68o84š72k22o47v97á 8669347443164

moc děkuju za vyčerpávající odpověď :-)

0/0
15.3.2016 13:35

K96a34r29o37l97í43n84a 34P87o69s65p49í53c66h76a36l81o77v60á 6486291759536

Super, takže se jedná o hru typu Borderlands, což mi vyhovuje. Když se o hře začalo mluvit, byla jsem natěšená, ale pak začaly vycházet informace, že se bude jednat o čistě multiplayerovou hru a můj zájem opadl. Pokud to má ale nakonec hratelnost podobnou Borderlands, tak super.

Můžete mi ale prosím upřesnit jak je to se singleplayer kampaní a hlavně s příběhem? Jedná se o AAčkový kvalitní příběh, nebo je to spíš okousaná parodie na příběh ála Titanfall?

Děkuji :)

0/0
15.3.2016 17:57
Foto

K74a51t55k29a 69B26o78š47k38o61v36á 8449787463454

Přesně tyhle pocity jsem zažívala já. Představení The Division = totální nadšení, jak se pak začaly objevovat nové a nové informace směřující k tomu, že to bude spíš multiplayer, byla jsem zklamaná a o hru se přestala zajímat. Teď opět vysvitla naděje, že si ji přeci jen zahraju :-).

Podle toho, jak je hra popisovaná, si nemyslím, že je tam klasická singleplayer kampaň, myslím si, že prostě plníš určitě úkoly podle úrovně v nějaké části New Yorku a když se ti to povede splnit, posuneš se dál. A lidi, co jsem zatím vyslechla, říkají, že příběh je poměrně kvalitní, ale jsou i tací, kdo to přirovnávají k Watch Dogs :-/ tak nevím :-(

0/0
16.3.2016 7:15

K73a19r24o13l12í16n59a 42P12o94s60p98í77c89h80a68l63o50v15á 6596201289956

Dnes jsem v Re-play viděla recenzi a docela mě zaujala. :) Pokud to bude mít příběh typu Watch Dogs, to mi vadit nebude, mě se docela líbil, byť jsem ho dosud nedohrála, protože mi v tu dobu odešla grafika :-/ Hlavně, že to není čistý multiplayer, který se jen tváří jako že má příběh, jako třeba ten Titanfall.

Na hrách miluju právě tu příběhovou stránku, párkrát jsem zkusila multi, ale vždy to sklouzne do hrozného stereotypu, nehledě na strávený čas a peníze. Nejdéle jsem s kamarády vydržela u World of tanks, kde mám odehráno asi 1500 bitev (spolklo mi to asi 2000kč), ale už tři roky jsem na to ani nesáhla. Když se člověk dostane k devítkám, zjistí, ze se to bez peněz skoro nedá hrát.

Radši si zahraju počtvrté hru s dobrým příběhem (Borderlands, Mass Effect, Zaklínač, Crysis, apod) a ponořím se do ní, než hrát stále dokola nějaký stereotyp :)

0/0
19.3.2016 20:49

J55o71s61e35f 85J12u18h92á67s21z 1789752548

Příběh je spíš "příběh" - něco se tam sice děje, ale je to skutečně vedlejší prvek hry... Rozhodně to není AA :)

0/0
17.3.2016 12:10

K88a86r72o58l24í52n77a 38P88o56s24p96í33c11h25a25l82o90v72á 6226831379106

Dnes jsem viděla recenzi v Re-play a vypadá to zajímavě :) Hlavně že to není čistý mulťák tvářící se jako že má příběh, jako je tomu třeba v tom Titanfall :)

0/0
19.3.2016 20:54

P92e23t90r 31Š33t29ě16p 2193903260326

Já to hraju čistě jako singleplayer kvůli příběhu. Všechno se dá sólovat, jenom v DZ je sólista v nevýhodě - ale tam v podstatě není nutné chodit.

0/0
16.3.2016 18:57

T54o21n71í75k 70K62u14t97t32m69a45n19n 6133208452

Craftění bych doporučil dát druhou šanci a nepodcenit ho. Z green parts na blue parts, atd. spousta hráčů zbytečně přešla, výbavu jakékoliv barvy za pár šupů prodala, ale přitom z rozebírání a craftění můžete dosáhnout fialovýho výsledku ;)

+1/0
15.3.2016 9:51

J79a83r82o77s81l40a96v 65H49o39r18a43k 8867214657122

Presne, nekde se mi objevily plany na fialovej batuzek, takze jen co reachnu level 17, tak se bude craftit :) .

0/0
15.3.2016 10:30
Foto

L13u34b56o40m62í21r 83S68l12o75b73o34d89a 9575424173475

"Nekde" se jen tak neobjevil, jsou to rewardy za splneni vsech side misi v prislusne zone. Nejblize vas na lvl19 ceka purple Steyr AUG za mise v zone jizne od DZ.

+1/0
15.3.2016 12:04

J55a46r74o21s35l76a92v 45H77o84r63a14k 8607114737742

Tak samozrejme ze se nebojevil 'nekde' :) , byla to pravdepodobne odmena za misi.

0/0
15.3.2016 12:27

J39o82s97e28f 51J42u14h19á58s87z 1339972898

To není pravda, první craft je skutečně lvl 17 batoh a to za splnění všech side missions v oblasti Hell's Kitchen a další tuším lvl 17 pistoli za Times Square

0/0
15.3.2016 14:04

J27a92r91o43s31l60a44v 72H65o34r48a91k 8357114197192

Spis nez srovnavat s wowkem by asi chtelo srovnani s velice podobnym Destiny.

+3/−1
15.3.2016 9:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.