Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P87a37v15e25l 34D35r18d22l56a 4878324519757

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F72i34l20i22p 86K26r17a27u54s 9179138836957

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M55a33r76t32i11n 92N19o24v72a82k 1162760657723

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A56n75d66r15e96j 70B15r58a33b59e23c 4752501877184

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M79a10r18t71i90n 86N95o52v95a11k 1182290777123

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A43n44d47r40e47j 21B49r21a90b75e10c 4652941957474

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A18l24e58š 56H62o89r31á67k 7251568756755

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K58a42r15e82l 19M15a37r57e14k 5565712853732

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A71n42d68r70e60j 51B74r14a75b94e45c 4222321397924

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J29i84ř90í 76J56u88ř80i95c44a 2108333161

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H62e89r64b97e18r31t 97V58á43c59l81a51v84s43k17ý 4869805631182

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M14a39r42e21k 91S33e42l91i53n85g50e90r 5239717706786

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J69a75n 70M38a59r42y74š93k20a 8630911289237

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V58á66c26l29a80v 36S55v93o78b87o86d65a 3201279880960

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K97a91r25o73l 19Š91e38f43č63í70k 5814419898668

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K96a42r32o58l 71Š98e42f71č34í20k 5194539198788

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P16e28t10r 41J74a15r62o13š 2214191565607

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M73i10r54e70k 43Z26á59v25o26d14n34ý 7292597900638

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K75a43r53e73l 76U29r14b33a53n 2274724621829

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M48i96r11e56k 53Z19á95v30o61d77n59ý 7442537630178

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P71e11t50r 26J57a10r37o82š 2604271915847

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P40e56t80r 93J23a22r36o70š 2984411705457

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H21e93r62b29e89r44t 77V55á66c36l72a19v73s18k55ý 4219465551842

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A97n52d80r22e68j 44B84r74a14b96e82c 4222571887244

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A34n74t47o77n30í46n 62H64o85l32í50k 8147763344420

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P45e93t86r 47J48a80r57o63š 2824341475427

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J28a19n 16K50a86r53e49l 46N83o98v53a57k 5326144348696

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A37n29d45r68e30j 72B81r43a35b86e95c 4682551627524

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M55i40c75h17a41l 93B69r33e61š59k69o79v68e20c 4471208264616

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M76i85l89o11š 31K44o79h28o76u19t 6164674395951

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J72a41r76o83s62l73a49v 35N96ě52m38e36c 5367120577801

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F75r26a25n98t44i24š42e39k 77K98ý30h51o91s 8478881813416

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O92n69d61ř52e18j 23F52i29g98u11r36a 5379819198818

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D74r48a82h78o65m80í24r 96S25t61r84o28u58h16a94l 4285538172844

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V44o63j68t98ě43c33h 54P46a90v16l28í85k 5584981284248

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J63a65r79e98k 66W53o86l81f 5860369970

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T55o14m47á26š 18D78u74š23e63j30o41v97s44k11ý 3227253627900

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P16e47t36r 51T86i19c69h54ý 4870701805974

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F88i98l76i78p 67M64u14c79a30l40a 8540603129

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A15n84d89r66e45j 45B22r88a47b84e23c 4812911227404

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T78o80m36á87š 14U93r75b53a37n 4639136330268

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G85a21b48r82i31e71l 66H78o25r92t84e64n 9941179323624

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M40a66r78t26i29n 65Z47i47k41m30u32n34d 7575125614511

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V69á68c60l82a81v 89P65o16u11s91t95k58a 3640301342

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F77i81l67i72p 67T94ř11e62b55a 6543690658126

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M15a28r41e82k 72S62e39l47i15n69g20e70r 5969277426466

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V75a81š41e39k 37H35a74v92r80á37n72e86k 8119879256868

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A88n12d59r55e31j 40B56r59a12b92e94c 4192141427304

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.