Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P15a81v90e92l 56D69r45d17l47a 4378314949837

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F17i52l14i33p 31K24r15a54u54s 9719348706477

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M56a67r15t37i87n 68N97o44v38a87k 1932190317673

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A14n11d41r35e45j 34B37r26a17b19e89c 4102491447204

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M59a19r66t31i18n 22N76o12v20a48k 1622950497783

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A63n20d24r98e55j 11B52r23a46b87e45c 4192401597944

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A46l87e28š 62H33o77r77á37k 7861238556375

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K98a31r85e82l 38M86a47r53e97k 5755102923432

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A66n46d72r77e85j 97B81r26a16b73e59c 4432421257104

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J84i82ř37í 85J10u73ř53i91c59a 2148173321

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H91e16r95b69e86r35t 29V66á41c15l58a10v24s73k20ý 4929575361482

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M94a70r47e67k 25S48e24l92i69n23g54e22r 5729787756896

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J19a19n 13M71a18r23y58š67k78a 8330361719367

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V62á60c43l33a65v 22S60v53o48b80o30d72a 3421599530850

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K92a84r31o47l 83Š11e82f53č63í40k 5804229788878

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K90a22r51o65l 16Š62e20f87č17í66k 5254459708388

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P81e97t75r 63J15a81r85o48š 2144331525617

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M76i89r69e34k 40Z48á74v59o88d18n30ý 7752527890758

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K15a77r64e31l 47U39r54b70a64n 2644274171969

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M12i52r17e28k 23Z54á84v29o28d82n35ý 7762707200488

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P73e77t10r 20J24a15r79o70š 2494111145317

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P32e28t14r 69J23a40r76o57š 2464101125617

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H97e15r55b85e93r38t 54V76á29c15l96a86v63s16k91ý 4919315811672

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A26n19d32r62e11j 24B22r22a45b92e62c 4122721747474

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A22n18t58o92n75í20n 56H37o12l26í31k 8267153164470

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P84e35t63r 42J85a52r74o51š 2544711815267

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J19a82n 66K13a33r22e26l 92N83o42v38a16k 5566684808306

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A45n79d96r17e15j 96B18r37a47b40e88c 4932461667144

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M30i93c93h47a53l 45B23r96e14š88k23o63v51e95c 4571848264706

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M54i16l74o74š 74K20o21h74o39u64t 6924334315561

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J27a38r17o22s62l31a37v 84N32ě81m92e28c 5917420657401

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F88r54a71n33t91i59š39e55k 28K82ý35h78o16s 8578131803666

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O65n46d23ř88e45j 31F94i43g69u82r91a 5809559288778

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D18r97a75h47o60m97í63r 66S97t60r92o79u94h57a78l 4745778222604

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V35o94j51t50ě53c33h 76P88a32v76l46í74k 5714631574708

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J17a80r64e29k 67W12o79l24f 5370529500

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T98o84m90á17š 23D68u94š92e81j65o57v31s24k83ý 3187413887610

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P85e30t26r 47T86i70c92h22ý 4910911335254

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F37i22l10i81p 76M13u41c69a32l15a 8760703749

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A15n58d58r50e44j 58B69r90a62b51e32c 4342611977294

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T23o11m75á12š 68U66r38b44a31n 4429176150108

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G29a38b79r52i54e72l 81H22o43r71t57e42n 9631339733704

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M77a56r24t15i22n 55Z31i39k73m11u17n75d 7245375174371

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V53á68c71l33a70v 78P78o88u26s17t78k38a 3280691152

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F43i63l72i52p 85T91ř10e87b72a 6173500778536

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M64a15r96e16k 63S30e87l93i61n50g98e98r 5769357886146

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V76a92š21e14k 95H73a22v50r84á31n44e53k 8799989266308

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A10n35d33r20e19j 72B73r97a80b20e80c 4222731537184

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.