Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P81a52v11e27l 79D21r54d37l16a 4678124139987

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F40i95l74i38p 69K93r34a41u77s 9139258436627

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M74a77r41t77i59n 26N67o81v57a47k 1892950477953

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A18n89d76r34e66j 29B49r54a63b30e52c 4872411667894

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M50a64r89t25i40n 13N27o34v56a78k 1352940467973

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A74n76d80r13e97j 39B36r57a37b49e65c 4132101407414

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A41l22e20š 37H86o12r95á22k 7651468816635

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K26a54r91e68l 80M19a50r45e72k 5845412373272

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A79n37d19r60e53j 49B49r80a26b61e63c 4412151427874

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J72i38ř25í 83J45u62ř38i55c33a 2438693861

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H56e92r46b45e71r88t 57V57á93c66l79a79v67s63k15ý 4129325361902

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M48a30r87e34k 25S31e96l35i86n53g70e93r 5329917216286

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J37a67n 84M42a63r10y48š38k92a 8580571299397

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V42á93c49l98a31v 76S24v47o45b11o13d86a 3981439870680

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K48a35r46o27l 89Š72e89f10č90í93k 5754679118678

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K35a37r98o82l 91Š88e51f22č30í48k 5404599238488

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P14e88t19r 92J91a42r25o54š 2524921585147

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M55i19r22e78k 69Z29á77v58o10d60n94ý 7782957220268

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K77a58r22e75l 61U94r89b85a58n 2174754431649

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M79i84r15e34k 87Z43á42v10o50d78n21ý 7812647480448

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P19e20t22r 80J75a63r66o42š 2764411625247

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P59e14t13r 36J63a96r72o93š 2364171455637

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H22e74r98b47e39r20t 22V60á79c75l45a36v10s78k97ý 4479185721702

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A73n81d94r47e51j 56B83r90a53b18e12c 4742571677104

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A64n28t12o65n28í11n 43H92o23l76í13k 8567643594640

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P64e43t70r 80J26a37r56o89š 2544291685527

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J77a11n 86K68a98r24e78l 44N52o53v69a39k 5806674288436

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A94n91d34r36e33j 52B67r13a76b51e72c 4172381567464

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M59i58c65h91a35l 18B13r41e84š24k22o75v93e14c 4891238974926

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M97i30l91o45š 98K20o96h20o26u36t 6174504875161

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J93a21r72o88s41l19a39v 62N16ě20m23e56c 5577630237631

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F53r78a55n40t36i53š24e58k 54K93ý25h90o76s 8348441353166

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O81n82d40ř10e80j 87F63i97g91u19r77a 5879509568828

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D56r72a57h60o20m61í61r 78S61t28r93o26u27h62a38l 4705838172734

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V74o32j22t81ě64c25h 57P47a26v74l35í17k 5974211674288

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J29a72r34e73k 53W13o30l22f 5160639690

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T11o68m30á35š 70D24u75š33e69j73o18v42s13k71ý 3447863527540

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P29e82t57r 98T43i65c46h19ý 4630701535204

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F16i28l93i24p 88M26u89c14a21l41a 8740503939

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A19n85d69r61e38j 65B59r75a92b33e16c 4692661137834

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T25o16m52á31š 22U63r55b23a28n 4249546540828

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G41a22b53r42i63e89l 56H94o83r80t96e21n 9761279823224

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M33a56r84t42i74n 96Z67i19k61m85u47n95d 7675555174831

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V82á27c63l48a89v 51P79o20u17s10t44k18a 3410531942

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F80i43l88i71p 38T22ř78e85b72a 6123900558256

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M92a87r49e76k 95S24e92l23i77n91g69e52r 5459767426396

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V87a36š64e65k 14H14a16v95r26á93n14e96k 8539609566438

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A35n86d32r67e32j 48B93r47a39b27e87c 4722451357604

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.