Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z DOOMu: Milovaná značka skončila v nekompetentních rukou

Tvůrci čtvrtého DOOMu naprosto netuší, které ingredience byly zásadní pro návykovost arénových akcí. Síťová hra je proto nesourodou směsí nápadů, které nedrží zcela pohromadě. Ve hře je možné spatřit záblesky potenciálu, jehož autoři naprosto nevyužili.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P91a98v42e25l 35D36r64d25l98a 4548864289717

Podle videa grafika docela ujde. Ale četl někdo všechny knihy DOOMu? Tam byl docela masakr, když se teleportovaly branama přišli o zbraně a všechno oblečení. To by byl teprve mazec, znovu a znovu si zbraně a armor najít.;-D

0/0
12.4.2016 20:05

F35i16l39i13p 79K65r73a92u49s 9589578246677

Teda musim priznat, ze po chvili cteni jsem mel pocit, ze to recenzovala Spáčilová :D

+4/0
6.4.2016 9:43

M15a36r27t41i49n 59N51o33v36a94k 1852740957223

Pisálek nejdřív píše o hře podle propagačních materiálů, pak čeká ze bude stejná jako CoD a dle teto logiky setře BETU. Stejně nakonec v recenzi ji dá 105%, zlatý exkrement a podobně. Teda recenze vyjde až po dodatečné kontrole Metacritic

zde je starší ale skvěla recenze...

http://bonusweb.idnes.cz/simcity-5-c6m-/Karta.aspx?idKarty=14833

+1/0
5.4.2016 22:28

A26n26d85r63e28j 34B83r74a18b91e61c 4572321837604

Pripadne neni od veci si precist clanek. Problem je prave v tom, ze zamlceli ty "CODovite prvky" typu spawnovani se zbranemi, moznost nosit jen dve, absenci sbirani arzenalu a chybejici trickjumping.

+2/−2
5.4.2016 22:58

M21a42r67t31i84n 76N16o10v40a49k 1592110397843

Jak mě pomůže přečíst si znovu článek když nepoznáte ironii? Když už nic jiného tak "Vás" nezarazilo: 105%, zlaty exkrement, odkaz na CoD, odkaz na povedenou recenzi a dokonce Metacritic?

Je videt že zde články vydávají opravdový odborníci...

0/0
6.4.2016 19:27

A56n86d79r52e70j 86B28r52a45b40e96c 4812511187914

Kdyz prispevek zacinate slovem "pisalek" jako ironie to na me vazne nepusobi. A nemam z toho ten dojem ani po opetovnem precteni. V utocnem tonu ostatne pokracujete.

0/0
8.4.2016 12:37

A56l73e51š 59H71o77r72á11k 7231848786585

Hlavně aby šla aspoň trochu ořezat ta grafika. Na obrazovce je tolik bordelu a krve, že se v tom člověk dost špatně orientuje. A ten motion blur nemá u MP co dělat.

+1/0
5.4.2016 15:25

K94a10r85e21l 33M53a35r57e90k 5315722743962

Hlavně ty oslavne ody jake se na to pěly... Aha, že by zas jen uplaceni novináři?

+2/−1
5.4.2016 14:41

A79n68d71r79e12j 41B41r74a13b57e97c 4512181817214

Sam jste uplaceny novinar. :) Treba ja hru chvalil na zaklade dostupnych informaci a videii, ze kterych to pusobilo skvele. Ale videa jsou dobre sestrihana a v oficialnich informacich zase chybely vcelku zasadni zminky o nekterych principech hry.

+3/−2
5.4.2016 14:44

J15i36ř18í 73J97u85ř14i67c66a 2818113811

Měl byste jít na mobil. Vydělal byste si na úplatcích víc. Tam jsou dle diskutérů uplácení všichni. Buď Applem nebo MS a nakonec samsungem.

0/0
6.4.2016 17:52

H64e95r68b13e48r92t 68V49á15c96l14a42v25s17k77ý 4929675541452

Stačí napsat: Jsem včerejší.

0/0
7.4.2016 15:11

M30a95r36e16k 81S49e60l69i69n71g94e73r 5939967736736

Jeste bych dodal "druhou stranu mince" - http://www.hrej.cz/preview/doom-dojmy-z-bety-5389/ - nazory hned ctyr autoru

+1/0
5.4.2016 14:31

J92a11n 74M42a54r49y78š71k21a 8670671679107

Nutnost více zásahů. Ale to je přece ono ne jak v Call of Duty stačí aby osel byl někde za rohem a zabil vás jednou ranou. Druhé velké plus májí za odstrnění toho pitomého běhání, ještě chybí odstranit pokud do někoho pálíte to jeho pitomé nereálné vyskakování a už to bude dokonalé. Beta mě nadchla.

+2/−2
5.4.2016 12:28

V80á70c52l58a13v 18S24v20o60b47o17d21a 3851859100540

ty si asi nehrál ty hry o kterých autor píše co :-/

0/−1
5.4.2016 14:29

K36a44r70o29l 43Š83e94f93č79í52k 5284309938608

ja mam pocit, ze tahle hra je zamerana na deti ve veku od 13 do 18 - 25, prva a druha skupinka uz nepoznaji klasicky Doom :-)

0/0
5.4.2016 16:48

K42a70r87o58l 11Š13e37f72č22í35k 5304259888918

+ maji uplne jine pozadavky. S tym uz my starsi nic nenadelame

0/0
5.4.2016 16:50

P60e31t93r 11J70a60r35o80š 2674221735467

Ano. Musi to byt jednoduche, aby mladej neztratil zajem. Skill je dneska skoro sproste slovo.

+1/0
5.4.2016 23:18

M10i32r25e29k 23Z29á40v18o29d85n27ý 7352537390658

Nerozumím tomuto komentáři. Síťové hry nehraju, takže je mi jedno, jaký bude multiplayer, nicméně mi přijde dobře, že Doom se vydal svojí cestou a nesnaží se jen kopírovat oblíbené věci z jiných her. Kdyby všechny hry vypadaly stejně, hrály by se stejně, tak k čemu by vůbec byly.

+1/0
5.4.2016 10:17

K77a42r66e91l 70U70r68b72a63n 2624354691719

Asi jste nepochopil, že oni právě že jen kopírují všechny nápady z jiných her a matlají to vše dohromady.

+7/0
5.4.2016 10:29

M66i41r98e37k 33Z30á45v24o97d75n35ý 7972107690788

Jo, to autor píše v jednom odstavci. A ve druhém píše, jak tam nic takového není. A ve třetím píše, že se můžete přeměňovat do démona, což asi jen tak ve hrách nenajdete. Myslím, že problém tedy není na mém příjmači :))

+1/0
5.4.2016 10:38

P40e90t85r 80J84a42r10o37š 2384561955147

Premena na demona - Painkiller

0/0
5.4.2016 23:22

P43e39t53r 57J53a56r75o54š 2924261545677

Ale on je prave ukradl. Bohuzel to vypada, ze ne zrovna ty nejlepsi.

0/0
5.4.2016 23:19

H21e39r38b54e21r31t 77V72á94c43l74a63v92s56k38ý 4809795591232

Vtipné porovnat článek s tímto: http://bonusweb.idnes.cz/odhaleni-doom-4-2015-0ei-/Novinky.aspx?c=A150615_083654_bw-novinky_anb

+2/0
5.4.2016 10:10

A93n32d91r16e67j 11B70r90a67b55e21c 4342831247404

Ano, to bylo psane bez moznosti si titul zahrat. Spousta tech konceptu na papire znela dobre. Ale nikdo jaksi nezminoval, ze nesbirate zbrane a budete nosit jen dva kousky. Nevidim nic spatneho na tom zmenit na zaklade zkusenosti nazor. Spousta her z vyvojarskych videii vypada skvele a vysledek za moc nestoji.

+14/−3
5.4.2016 11:03

A86n67t86o41n25í97n 28H51o91l22í61k 8807623204800

Mozna by stacilo priste proste mlcet, kdyz vlastne nic nevim.

+4/−2
5.4.2016 19:00

P22e61t46r 86J73a86r61o26š 2434311285247

Resp to mohli udelat jako mod. Klasicky DM + CoD DM. No co uz. Aspon vim, ze nemusim spechat s novym kompem. Singl si muzu dat kdykoliv pozdeji az prijde vhodna doba. Ale trosku to mrzi.

0/0
5.4.2016 23:24

J20a70n 33K51a17r18e80l 31N54o65v49a71k 5546164908766

dočetl jsem až k řádku kde píšete, že chybí (trickjump)... dále již ve čtení nepokračuji.. protože se tomu říka bunnyjumping.. trickjump je uplne něco jiného.. :)

0/−2
5.4.2016 10:04

A17n48d59r78e78j 15B73r58a23b12e12c 4782501807224

Asi jste to vzdal predcasne. Bunnyhoping je soucasti trickjumpingu a v Quake hrach se jeste rozdeluje na strafe jumping (vanilla fyzika, zahrnuje sipku dopredu) a ten druhy na jehoz nazev si nevzpomenu (QW fyzika, moznost 100% ovladat pohyb i ve vzduchu,). Ja mel skutecne na mysli trick jumping, jelikoz zde neni nic. Zadny circle jump, zadny strafe jump, zkratka nic.

+6/0
5.4.2016 10:58
Foto

M53i63c81h83a29l 72B96r51e20š38k68o73v13e79c 4251428184476

Multiplayer mě nezajímá, jsem zvědavý na kampaň, nicméně ta konzolovost to asi zabije.

+7/0
5.4.2016 9:59

M88i70l36o39š 51K17o70h20o54u71t 6114434325171

Další legenda byla pohřbena...

+1/0
5.4.2016 9:35

J63a69r31o73s92l47a22v 34N63ě39m15e81c 5637620297541

bože, k čemu?

0/0
5.4.2016 8:58

F97r35a47n14t15i74š21e57k 89K30ý88h79o10s 8828951713686

ech...no nic no...čili Brutal Doom dál vede :-)

+1/0
5.4.2016 8:55

O56n17d90ř54e77j 67F95i42g91u39r81a 5169799498898

Budte radi ze zakazali mody. Podivejte se jak dopadlo WOT diky modum. Stala se z toho traparna, ktera spis odpuzuje...

0/−5
5.4.2016 8:50

D65r39a50h27o56m59í37r 17S24t25r96o90u17h72a29l 4435158342874

Kdyby nebyly mody pro WoT, už by mě přestalo bavit. Nebavím se teď o aimbotech a podobně. Mám na mysli vizuální úpravy, hlas posádky atd. Možnost zmodifikování hry a vytváření modů je často zábava sama o sobě.

+4/0
5.4.2016 9:06
Foto

V54o54j76t88ě16c70h 68P53a60v90l67í10k 5404641964638

Proč jen mi ten článek přijde jako překlad z angličtiny ...

+1/0
5.4.2016 8:13

J27a65r13e56k 34W30o77l79f 5380139400

Vždyť to je Unreal Tournament jakej DOOM :)

+6/0
5.4.2016 6:46

T97o90m51á92š 84D19u42š12e52j41o50v95s72k78ý 3697313457540

UT byl o hodně lepší. :-/

0/−1
5.4.2016 13:24

P70e46t98r 48T72i88c77h18ý 4690691875514

Takze sase zpatky zDaemonu.

+1/0
5.4.2016 6:33

F30i63l85i92p 88M24u57c60a68l18a 8870713219

zazdili to hlavně tím že tomu daly jméno DOOM ( k takovému stylu hry se prostě nehodí ), kdyby to pojmenovali jinak nikdo se v tom nešťourá a bude to "pecka"

+3/0
5.4.2016 6:28

A53n83d62r59e25j 83B33r15a10b67e80c 4942521297154

Tak tak. Jako nova znacka by to bylo fajn.

+3/0
5.4.2016 10:59

T92o46m46á53š 33U44r70b80a18n 4309586150458

Ruka bez ruky jako žena bez ženy. V nekompetentních ženou?

+1/−8
5.4.2016 5:58

G52a65b56r88i48e78l 63H11o16r96t26e84n 9341919143794

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ruka&Hledej=Hledej

+3/0
5.4.2016 7:12

M62a86r87t55i75n 65Z25i88k81m77u74n17d 7405395254531

Omlouvám se, to mělo být mínus :D

0/0
5.4.2016 7:29

V12á24c84l51a61v 45P51o86u72s26t54k66a 3810511272

To snad ne.

0/0
5.4.2016 8:15

F46i54l94i83p 38T53ř35e82b64a 6763100238816

Bože, oni okopírovali i ten deformovanej HUD =(

0/0
5.4.2016 3:30

M62a74r28e37k 32S18e53l94i75n60g76e47r 5129457926406

S clankem vicemene souhlasim, i tak jsem se ale i pres uvedene chyby slusne v bete bavil.

0/0
5.4.2016 0:31

V23a38š25e65k 33H17a34v88r21á77n98e17k 8409559976368

Slušně se bavit je na DooM málo....

+16/0
5.4.2016 1:00

A61n86d19r71e13j 71B13r17a32b88e24c 4452501887614

To dobre vystihuje moje pocity. Jako milovnika arenovych akci me to bavilo, ale bete bych "objektivne" dal tak 70 %.

0/0
5.4.2016 11:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.