Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F73r93a91n12t88i67š36e55k 59S35t59u36r94m 4902750660986

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08

L74u28k23á88š 38V53l62k 2231699294816

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13

J72a10r12o64s63l96a35v 97T26r78o54j27a60n 3778229860597

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17

R98a14d75e31k 74L20a43n46g 1896967816278

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57

M35a13j23k49a 23Š66u30m80b96e23r34o71v93á 3925983711625

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09

R58a90d13e54k 46L43a25n12g 1316947866258

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K15a63t92k59a 76B50o68š20k79o69v80á 8409687343954

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10

K89a36r17o17l 88Š62e49f76č71í20k 5334419148518

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23

J85a63n 74W27a35w59r79o18s68z 6716979228

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51

D56a57v94i97d 52R77y94c73h15e31t60s23k55ý 9556791670120

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58

V33á69c43l78a57v 40K92a18r29a44s 1917911486491

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41

F52i42l71i36p 89K96r62a50u61s 9439918936387

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55

V76á73c57l63a15v 13K47a21r83a65s 1107761366941

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30

J29a18n 61T94o56d90o67r15o35v20i87č 9755631827262

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57

M11a17j31k49a 95Š54u78m82b57e98r53o21v82á 3645963781355

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45

S91t58a12n49i58s35l93a60v 42H80o54r48á11k 5190562

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51

M56a53j78k39a 88Š87u60m41b46e91r60o87v35á 3505713591565

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K37a39t75k20a 70B42o45š19k51o24v13á 8949757433984

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50

P73e58t60r 50V82o52c39í33l81k12a 1554957798957

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50

K14a71r80o49l 17Š56e50f31č30í16k 5814299828618

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K58a83t30k74a 58B25o77š82k35o67v63á 8799927403124

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12

K60a20r90o61l 66Š22e89f31č92í30k 5464289778548

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K87a68t42k44a 81B82o59š80k48o24v59á 8229517233964

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55

J29i41ř97í 34P53o47s79p23í65š12i67l 8282810696648

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19

P66e62t20r 69M45i45k70e59š 4560211346154

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00

M31i32r28o31s39l17a71v 21S80t32a68s64t12n74y 7714233136831

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31

J57a15n 43P68r10o93c20h82á94z24k58a 9751402718426

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.