Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F89r45a74n19t96i86š18e42k 93S72t50u33r50m 4392650780856

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08

L56u41k74á27š 23V36l81k 2481269694316

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13

J83a16r19o48s91l16a77v 82T72r90o34j28a58n 3698419170687

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17

R56a11d47e86k 38L15a29n54g 1686327756198

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57

M92a69j80k26a 85Š57u87m62b11e41r44o60v82á 3155933311235

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09

R26a56d80e28k 22L90a24n32g 1436557106888

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K92a32t82k11a 73B79o31š53k11o71v21á 8529537673254

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10

K66a85r14o32l 20Š97e41f51č75í93k 5894809788658

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23

J93a52n 12W87a73w18r18o61s59z 6186359728

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51

D76a21v54i45d 38R73y54c74h57e46t38s32k88ý 9906611800160

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58

V16á82c97l51a86v 17K28a19r64a79s 1597171156351

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41

F94i95l47i30p 29K96r39a65u26s 9369138186567

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55

V23á78c97l82a55v 37K54a52r35a36s 1317891146351

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30

J36a72n 92T94o67d52o20r43o35v51i69č 9425821767502

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57

M66a71j48k78a 59Š15u39m66b96e13r79o59v82á 3695683251405

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45

S24t71a13n92i32s41l44a65v 46H79o53r56á22k 5230532

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51

M77a12j67k64a 82Š20u54m29b95e16r95o90v87á 3915373721655

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K35a38t27k21a 72B56o44š39k13o22v23á 8359857193834

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50

P89e35t81r 80V11o14c42í29l69k51a 1164857368497

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50

K56a73r18o16l 86Š30e83f94č42í14k 5544339348788

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K97a40t93k20a 95B21o11š61k19o55v70á 8619917183564

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12

K69a65r70o17l 88Š55e48f14č29í98k 5874109938928

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K76a35t77k78a 62B31o38š56k94o89v25á 8489937633624

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55

J44i34ř38í 74P48o72s47p83í25š45i33l 8582360746218

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19

P18e20t17r 68M41i30k92e82š 4380851276224

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00

M69i79r91o50s60l83a51v 83S73t59a34s55t29n39y 7514623436391

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31

J71a12n 81P83r81o14c41h35á32z42k50a 9501982878306

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.