Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F85r56a53n60t63i12š64e39k 15S69t53u87r54m 4552850560386

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08

L63u46k83á82š 39V59l91k 2881949824546

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13

J86a15r19o95s33l81a69v 55T60r93o83j71a42n 3118509850387

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17

R82a50d58e49k 61L32a50n64g 1876547566968

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57

M61a70j67k28a 20Š51u10m59b56e63r71o84v40á 3945433781735

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09

R50a81d88e73k 62L16a53n34g 1156357816688

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K40a44t37k23a 58B98o32š26k52o32v59á 8509357803284

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10

K77a72r19o65l 88Š70e90f47č72í66k 5324979648238

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23

J92a14n 26W27a90w26r29o44s70z 6806949208

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51

D62a30v28i32d 48R47y81c86h74e61t95s68k92ý 9966491960630

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58

V56á36c11l66a12v 59K27a43r32a43s 1647981436111

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41

F37i70l77i17p 69K28r49a28u83s 9269778476417

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55

V18á56c34l92a75v 32K79a24r54a93s 1537601706111

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30

J88a26n 14T26o87d41o59r67o97v25i88č 9795771237372

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57

M51a84j87k63a 27Š18u85m96b49e88r75o62v86á 3825753331565

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45

S97t27a60n12i79s98l89a16v 81H50o57r18á14k 5950532

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51

M65a86j12k18a 64Š95u52m91b12e28r63o37v21á 3785723841315

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K90a41t80k60a 62B34o70š84k97o57v45á 8679377873454

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50

P91e32t95r 98V79o66c68í60l54k35a 1584837268717

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50

K78a36r19o65l 36Š27e71f24č92í13k 5614409338668

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K48a17t33k73a 39B27o44š88k81o72v14á 8639327803354

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12

K34a13r50o54l 22Š29e30f36č12í11k 5704739768388

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K91a47t48k43a 11B22o47š11k83o53v97á 8379887533464

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55

J60i71ř93í 89P87o67s98p20í84š20i46l 8272800316728

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19

P67e53t66r 59M88i34k64e30š 4310681876334

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00

M29i95r56o84s39l75a89v 50S39t76a82s87t69n92y 7364623336631

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31

J93a65n 79P21r85o54c69h39á64z21k95a 9511722318106

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.