Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Uncharted 4 je kandidát na hru roku. Je to nejlepší díl série

Série Uncharted patří k nejúspěšnějším exkluzivitám značky PlayStation. Je synonymem pro úžasnou grafiku a napínavý příběh plný nezapomenutelných momentů. Čtvrtý díl má být přitom posledním dobrodružstvím s hlavním hrdinou Nathanem Drakem. A je to neskutečná jízda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F87r69a79n76t55i13š36e33k 51S71t15u83r34m 4502930500876

Já chci CoOp. Díky němu jsme užili s kámošema spoustu srandy u 3ky ještě několik měsíců po dohrání Singlu. ;-(

0/0
25.5.2016 15:08

L97u80k17á68š 95V21l29k 2371539184576

Selfie v Uncharted 4 ;-D

http://i.imgur.com/qx8Brf4.webm

0/0
21.5.2016 19:13

J82a96r56o40s47l92a49v 52T91r22o45j43a55n 3598939690767

Tahle hra má jedinou chybu, není na PC a já konzoli nemám. :(

+5/0
17.5.2016 21:17

R27a88d52e67k 45L75a16n18g 1346317686308

Premyslim, ze si poridim Uncharted 4, ale vubec neznam predchozi dily. Budu stihat a nebudu se ztracet, je to uzpusobene i jako samostatna hra pro nekoho, kdo nema se serii zkusenosti, nebo je ptoreba znat predchozi epizody?

0/0
17.5.2016 14:57

M13a68j94k98a 72Š53u13m72b34e33r51o69v97á 3305683331155

Tak dcera říká, že je samozřejmě lepší znát předchozí díly, ale žádná pokračující dějová linie tam není, takže nic nebrání hrát čtyřku bez znalostí předchozího děje:-)

0/0
17.5.2016 15:09

R34a68d29e71k 67L81a68n78g 1836217646328

Super, diky :)

0/0
17.5.2016 16:55
Foto

K48a58t72k41a 96B76o32š77k75o54v92á 8889817153574

jsou tam na to narážky, takže je lepší znát předchozí příběhy, ale dá se to hrát jako samostatný příběh...toť můj názor

0/0
17.5.2016 15:10

K65a47r43o76l 55Š43e50f52č62í89k 5464919148718

urcite si kupte kolekci 1 2 3 4. Hrat 4ku jenom tak bez vedomosti z minulosti vas ochudobni o dost veci :-)

0/0
17.5.2016 15:23

J59a23n 80W70a75w56r10o72s93z 6536369798

Taky bych doporučoval pořízení Uncharted: The Nathan Drake Collection. V ceně poloviny nové hry dostanete celý bundle 3 her, které opravdu stojí za to. Možná první už trochu pokulhává, ale i tak mě neskutečně bavila (Hráno někdy v období vánoc).

Bez znalosti postav se bojím, že k tomu příběhu tak nepřilnete.

0/0
17.5.2016 15:51

D50a98v76i13d 81R38y90c36h34e37t41s57k74ý 9856561540100

Konzole nikoho nezajímají...

+3/−13
17.5.2016 13:58

V80á82c94l60a12v 28K53a30r94a38s 1777771256471

naštěstí Rychetský už vůbec ne...

+9/−1
17.5.2016 14:41

F65i72l73i15p 59K25r38a61u14s 9449388856137

Není to špatná hra, ale není to Doom.

+1/−5
17.5.2016 10:55

V68á80c89l92a61v 49K70a74r10a16s 1837211306971

.. a to je dobře R^

+6/0
17.5.2016 17:30

J86a44n 71T27o61d29o77r25o28v23i80č 9215251247772

Je neskutečné, co kluci z NG dokáži pokaždé z Plejáku vyždímat. Ze všech stran furt člověk slyší, jak to nejde a to nejde a pak nakráčí ND a všechny posadí na pr..l.

+15/0
17.5.2016 9:57

M24a24j70k18a 66Š14u59m29b38e71r92o13v26á 3675843391425

Dcera je u 10. kapitoly a myslím, že až to dohraje, regulérně to obrečí - Nate je její nejoblíbenější herní postava. Já to mám jako film - sleduju, když hraje - a i tak je to úžasná podívanáR^

+10/0
17.5.2016 9:45

S42t62a19n82i87s25l25a14v 91H52o66r21á78k 5460772

Pokud jste nehráli, tak v podobném duchu jsou třeba The last of us nebo Beyond two souls. Úžasné věci. Bohužel PS4 hned tak mít nebudu, takže se spokojím s první trojicí Uncharted.

0/0
25.5.2016 12:51

M61a18j94k55a 64Š82u58m15b83e27r14o41v32á 3855453611185

The last of us hrála - určitě její druhá nejoblíbenější hra. Ale Beyond two souls ještě ne, díky za tip;-)

Jinak momentálně "žijeme" čekáním na novou Mafii a případné nové zvěsti o pokračování The last of us:-)

0/0
27.5.2016 10:38
Foto

K39a91t94k98a 19B84o70š57k58o39v29á 8359977203424

hnidopich: Nathanova manželka je Elena, ne Eleena ;-)

0/0
17.5.2016 7:50

P25e37t29r 67V61o11c21í37l11k39a 1324477368177

V mistni recenzi na prvni dil ji zase rikaj Elen :-)

0/0
17.5.2016 10:50

K85a21r95o52l 56Š35e17f88č28í31k 5884699578548

No a mimochodem je to SPOILER :-)

+1/0
17.5.2016 12:50
Foto

K50a42t76k64a 59B51o39š21k58o43v31á 8849907653874

v jakém smyslu slova?

0/0
17.5.2016 13:12

K23a97r88o28l 10Š32e32f39č17í75k 5314719678828

hrali jste Uncharted 1 2 3? Znate vztah Eleny a Nate? Tak pro nas kdo hrali jenom 1 2 3 je novinka, ze jsou "spolu" v zmysle manzel a manzelka ;-D

0/0
17.5.2016 15:21
Foto

K77a35t84k45a 61B84o70š28k73o13v14á 8319947543174

a že vám to vyzradili v recenzi je v pořádku??? Četl jste vůbec recenzi?

Citace: "Hlavní hrdina a vysloužilý dobrodruh Nathan Drake vyměnil střílení za razítkování a s MANŽELKOU Elenou žije poklidný život na hony vzdálený všem jeho předchozím dobrodružstvím."

A Uncharted jsem nehrála, nejsem majitelkou PS4, resp. PS3, ale příběh znám

0/0
18.5.2016 6:55

J39i58ř46í 88P88o94s98p58í61š81i32l 8772740926858

Hrál jsem předchozí 3 díly a nejvíce se mi líbila dvojka. Teď jsem v 16 úrovni čtvrtého dílu a musím říci, že super. Hra se opravdu povedla a její hodnocení přes 90% odpovídá. Určitě mohu doporučit R^

+7/0
17.5.2016 7:19

P34e66t93r 59M72i72k13e21š 4860611666284

Jsem zatim u 13 kapitoly ( cca mírně za polovinou )a je to super hra, ale má pár háčků zaprvý oproti předchozím dílům má člověk pořád pocit jak je možný že to všechno někdo nenašel už dávno před Drakem ( hlavně na Madagaskaru a ve Skotsku to hrozně bije do očí ) a za druhý mi trochu vadí ten odklon od tý indiana jonesovský lehkosti minulých třech dílů a příklon ke stylu Last of Us ( ale to je jen muj osobní problém je dle reakcí na netu je vidět že ostatní to naopak výtaj ) a poslední výtka směřuje k výběru lokací minulí díly byly super vtom že měli vynikajícně vybraný neokoukaný lokace ( i ten tropickej ostrov v jedničce byl na tu donu dost originální ) kdežto v dnešní době se na tropickém ostrově odehrává každá druhá hra a je tu už cítit lehká únava materiálu. Ale jinak je ta hra super a jsem rád že jsem do ní šel.

+1/0
17.5.2016 7:00

M52i80r88o51s85l43a50v 21S75t72a20s84t60n98y 7594903596371

Uf.

+4/0
17.5.2016 7:31

J28a76n 68P11r40o11c20h17á92z50k20a 9151642988466

"Výtaj" Opravdu? :D Nechcete se prosím! místo hraní opět přiučit češtině?

0/0
19.5.2016 6:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.