Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pražskému ghettu vládne policie. Recenze Deus Ex: Mankind Divided

Pokračování slavné série Deus Ex se vrací po dlouhých pěti letech. Hra se tentokrát odehrává skoro celá v Praze. Policejní násilí, segregace i strach z terorismu jsou zde na denním pořádku. Ačkoliv Mankind Divided má slabší místa, zbožňované sérii ostudu rozhodně nedělá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H39o59n73z78a 39K96l18v20á87n44e84k 9739157415110

Jop. Paradni hra az na to ze. V praze mi hra padala po vystrelu dokud se nevydal patch a nevypli se dlc. Takze hru sem musel o tyden posunout, takze předprodej pro mne uplny propadak, stejny problem sem mel v zakladne v praze u cvičení strelby po výcviku kdiz sem chtel odejit hra o5 spadla, smutny to příběh u aaa titulu.

0/0
31.8.2016 15:05

P16e68t52r 50M45o91s39t52ý38n 3319227267580

co na to říct - Human Revolution V

0/0
30.8.2016 23:18

V83i25k49t59o52r 60A37m41l55e95r 4194588632496

Hre skodi prehnane sci-fi prvky. Chapu, ze se jedna o hru z blizke budoucnosti, ale jen tezko nekdo muze uverit tomu, ze uz v roce 2029 zde bude existovat neco jako zeleznicni rychlodraha.

+9/−1
30.8.2016 22:13

J38i30ř65í 72J29u93ř89i86c55a 2728873781

:-)R^

+1/0
31.8.2016 12:39

M61i37r53o14s35l88a61v 26S79t45a15s63t60n88y 7824273906291

Souhlasím, ufoni v jedničce působili mnohem přízemněji.

+2/0
31.8.2016 13:16

G92o96r 84L63o96c96k 1425212632615

Deus Ex: Mankind Divided je asi nejhorší port hry z konzolí, který jsem zažil. Na hru jsem během 2 hodin uplatnil na Steamu refund. Refund mimochodem proběhl do 30 minut, obvykle trvá podstatně déle, zřejmě Valve z ohlasů rychle zjistilo, jak to s touto hrou po technické stránce je a vyřizoval to nějaký automat.

1) Neskutečné množství grafických glitchů již v první části hry na OC 980ti, ale stejné problémy byly hlášeny nejen u Nvidie, ale paradoxně i u AMD, pro které měla být hra optimalizována.

2) Citlivost/akcelerace myši taková, že jsem byl hru sotva schopen ovládat. Na nějakou přesnost míření nutnost zapomenout.

3) Při běhu do schodů se postava plíží.

4) Hra padá.

Chápu, že už vydali různé patche, které by měli situaci zlepšit, ale v pravdě tohle je jako vydání alpha verze, na mém herním PC nehratelné... Pak se mi moc líbil komentář na redditu: "Thank you for ****** destroying my Titan X!". Také nechápu náročnost této hry, grafiku nemá žádnou úžasnou, asi problém engine či portu...

Kol a kolem si studio zadělalo na problém, cca třetina hodnocení na Steamu je negativních, u mě to každopádně byl poslední pokus se značkou Deus Ex (a to jsem se na hru velmi těšil) a silně pochybuji, že si od tohoto studia ještě něco koupím, rozhodně tedy ne port z konzolí.

0/−3
30.8.2016 14:53

R19a55d93i82m 85S33r65a46m54e10k 2324304799123

neberte to jako rýpání, ale nemůže být problém jinde když jiní PC hráči nemají s touto hrou nejmenší technický problém? (viz příspěvek Dominika Černého)

0/0
30.8.2016 16:57
Foto

M21i84c25h40a83l 67S77i20n51g49r 6197363881786

Dovolím si nesouhlasit ve všech bodech.

ad 1) žádné závadné "glitche" jsem zatím nezaznamenal, vše běží jako po másle. Hra je absolutně plynulá pro maximální nastavení a fullHD (GTX 1070), nic se mi nepálí, nic mi nehoří, karta si pomlaskává a komp jede, jak má.

ad 2) citlivost myši lze samozřejmě nastavit jak na úrovni OS, tak na úrovni hry

ad 3) mně se neplíží

ad 4) mně nepadá

Negativní recenze na Steamu - jak je v nich uvedeno - si většinou stěžují na mikrotransakce, nikoli na kvalitu hry jako takovou.

0/0
30.8.2016 19:49

M19a61r83e42k 90Š75e61b81e48s72t51a 2963361733717

zvláštní, mě všechno funguje a mám starší 770ku .) nespadlo to, myš je ok, prostě všechno jede jak má...

0/0
31.8.2016 10:15

J96i46ř17í 73D29u26š52e95k 8192901831593

to je záměr nebo chyba autorů že je ta česká vlajka obráceně?

+6/0
30.8.2016 13:00
Foto

K96a70t77k52a 11B65o86š36k12o60v23á 8929897323114

tipla bych to na chybu autorů...asi jako když Google ke Dni nezávislosti Filipín nebo koho otočil jejich vlajku - až na to, že obrácená vlajka značí válečný stav...

+1/0
30.8.2016 15:13

M32i41r96o91s90l25a37v 12S75t66a39s62t14n47y 7644473346271

Podotknu, že dystopická Praha je i v relativně aktuální Dreamfall Chapters. Nešvary s pseudočeskými jmény jsou tam ale taky.

+2/0
30.8.2016 12:43

L56u44k38á51š 63H60r23d75l75i10č28k92a 8154171417881

Dobrá hra, ale crash v metru a debilní čeština mi dost snižují dojem. Váklaf, Rouzika, wtf?

+2/0
30.8.2016 12:12

T49o45m95á96š 92C36h94r47a46s54t19n73ý 2711984101833

google translator

+1/0
30.8.2016 12:18

M55a63t36ě28j 62Ž67a92l71o74u44d80e97k 3602224169256

Divím se, že tak velké studio, si nemohlo dovolit jednoho českého externistu aby jim zkontroloval všechny ty drobnosti. Hra by pak získala na větší autentičnosti a atmosféře. [>-]

+12/0
30.8.2016 10:32

P86a38v47e45l 53P29o19s24p54í87š15i66l 3631294483805

tak tu autenticnost bude mit pro 99,9% hracu tak jako tak. pro tech par hracu z cech di zily trhat nebudou:)

+2/0
30.8.2016 21:47

P62a80v48e95l 43P69o89s49p61í49š42i66l 3181414793535

si

+1/0
30.8.2016 21:47

V81o44j38t89ě11c48h 70R48ů47ž49e88k 1257312484522

Nebo to aspoň nechat na google překladači, i ten už dokázal pochopit, že "soft drink", doopravdy neznamená "jemný nápoj".

Hádám, že ty překlady dělal nějaký stážista s anglicko-českým slovníkem.

0/0
1.9.2016 0:35
Foto

K64a30t35k19a 54B54o52š95k47o56v84á 8639157333754

Snímkování mi padá pořád, hra se zasekne klidně i na půl minuty, načítání nových lokací (ale vlastně i těch, kde už Adam byl) je neskutečně pomalé, hra úplně spadla snad jen dvakrát, na druhou stranu oceňuji vývojáře z Nixxes, že se problémy snaží odstranit co nejdříve...jinak příběhu zatím nemůžu nic vytknout, netuším, kde se přesně nacházím a kolik mi zbývá do konce, ale když nebudu hodnotit technickou stránku, DEMD se mi líbí a ne zrovna málo. Potěšilo mě, že se ve hře objevily i některé postavy z DEHR, hudba je opět dokonalá, moc potěšili čeští dabéři.

Čeho je škoda, že do předobjednávek dali jen OST Sampler, který se navíc skládá ze songů dávno použitých pro různé trailery...

0/0
30.8.2016 10:23

M54a64r47t53i26n 30V62i39o48c81h37n66a 6615140781870

Deus Ex: Mankind Divided je fakt adventura?! ;-D

+1/0
30.8.2016 9:58

A11n89d11r94e27j 28B25r57a14b39e78c 4182641907934

Haha, neni. Opraveno.

+1/0
30.8.2016 12:43

M25a95r51t11i42n 40V66i43o28c87h74n69a 6705110371320

Jářku, ani označení akční není úplně košer, je to RPG ;-D A jako platforma není jen PS4. Já třeba koupil PC verzi ;-)

0/0
30.8.2016 16:57

A42n17d18r12e35j 47B71r70a75b75e46c 4622251347444

Vnímám to spíše jako střílečku s RPG prvky. A platforma v boxíku znamená recenzovanou platformu. Už jsme v redakci zvažovali, že to změníme. Lidi to mate.

+1/0
30.8.2016 21:37

P20e32t34r 33Z36á81l95e23s96n16ý 3734144520251

Aha, tak to jsem jeden ze zmatených, také jsem si myslel, že je to informace o tom, na jaké platformy to vychází. Asi mě mate podobnost úvodní tabulky u recenze s kartou hry.

0/0
30.8.2016 22:55

V85á84c89l69a20v 90Š42k94o30d92a 2861737184

Možná by stálo za to to pole rozdělit na dvě

Hra vychází na: PC, PS4

Recenzováno na: PS4

+2/0
31.8.2016 9:08

T92o34m38á40š 94J55a27r98e92š 4332474220

kolik hodin na základní dohrání ať vím zda sosat nebo kupovat .... je to alespoň 20-30 hod na dohrání s většinou postraních misí?

0/0
30.8.2016 9:27
Foto

K96a97t96k84a 76B12o21š89k74o61v78á 8399877203804

pokud budete fakt dělat všechny mise, prozkoumávat všechna místa a naslouchat rozhovorům, tak to na těch 20+ hodin vyjde...obzvlášť pokud půjdete stealth stylem

+1/0
30.8.2016 10:18

T29o34m47á43š 62J26a90r62e28š 4752234850

děkuji za info

0/0
30.8.2016 13:05
Foto

K40a44t32k61a 55B58o73š63k72o42v11á 8959547743754

jen pro představu, mám zatím nahráno 23 hodin...ale jelikož nevím, jak moc ke konci jsem se přiblížila, nemohu bohužel říct, jak moc odehraný čas ještě stoupne :-)

0/0
30.8.2016 15:17

D95a48n60i38e83l 65V51á47c24h92a 1588117257772

většina lidí tu hru stejně nedohraje jako u každé hry... :) tak who cares :D

0/0
30.8.2016 7:55

M42a48r93t98i21n 42V13i25o11c79h46n96a 6715900841880

To jako fakt?! Pár her jsem sice nedohrál, ale většinu v pohodě dojel. :-P

0/0
30.8.2016 17:02

R27a29d27e78k 67J21a63h33o35d22a 3943302894973

Tak třeba Deus Ex jsem dohrál všechny díly. U tohoto počkám teda na nějakou akci na steamu. Na black friday by to mohlo být už za solidní cenu.

0/0
30.8.2016 19:41

K30a94r85o12l 95Š73e60f41č33í12k 5274899888668

ten zaver mi pokazil celkovy zazitek z hry, ale s recenzi souhlasim. Hraji na PC a zatim sem narazil jenom na pomali nacitani novich lokaci, mam SSD ale obcas si pockam i minutu. Nevim cim to je, ale snad to vyresi pres patch. No a jeste k pribehu, mam pocit, ze na nas ceka 1 nebo 2 DLC. Neci mi chybi, ale nechci spolierovat :-) za mne 8.5/10. Dal bych i 9.5, ale ten konec mne odradzil :-P

0/0
30.8.2016 0:38

D40o14m21i77n56i31k 78C80e10r55n57y 5595423804909

Mam dojem, že jeden patch byl hned při vydání hry a na pc nemám jediný problém, načítání taky pohoda a mam taky ssd.

0/0
30.8.2016 1:39
Foto

J25i33ř57í 89Š25a22f70e59r 4951641979637

Tak se zkus třeba během toho pomalého načítání doučit česky, bude to tak pro všechny lepší.

0/0
31.8.2016 5:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.