Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

K29a80r18e56l 75U10r30b85a21n 2984864151399

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

+1/0
doporučit
11.10.2016 14:39

J88a30k30u39b 13Z31e36m60á59n39e96k 2194853581118

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

+2/0
doporučit
10.10.2016 12:19

P94a12v57e40l 25T12a24š44e59k 3177673342574

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

0/0
doporučit
15.10.2016 20:54

V90á29c17l55a87v 98C20h64a86r63v66á10t 9908944685519

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

0/0
doporučit
10.10.2016 9:11

J20i46ř89í 50Ř28e89h18o51ř 9558888376748

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

+1/0
doporučit
10.10.2016 10:20

V84á69c32l44a95v 78C69h40a31r51v30á86t 9478464185479

paráda, děkuji :-)

0/0
doporučit
10.10.2016 10:39

J89i39ř34í 16J54u92ř48i69c76a 2828383111

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

+2/0
doporučit
10.10.2016 11:00

J20i64ř98í 97Ř71e45h78o26ř 9418318146228

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

+1/−1
doporučit
10.10.2016 11:09

J35a37k29u68b 26M13a12t81o81u69š 3605262642303

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

+1/0
doporučit
10.10.2016 11:45

J29i90ř31í 62Ř66e22h50o68ř 9298658516318

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

0/0
doporučit
10.10.2016 13:02

K25a12r66e90l 16U67r35b21a80n 2264724791539

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

0/0
doporučit
14.10.2016 10:28

V73á80c56l29a50v 13C81h43a50r25v86á94t 9788644905709

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

+1/0
doporučit
10.10.2016 12:24





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.