Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Ve strategii Cossacks 3 dostanete nařezáno, ani nebudete vědět jak

Strategie Cossacks 3 by se mohla líbit fandům prvního dílu, pro nikoho jiného asi není. Zůstaly mechanismy, vysoká obtížnost a bohužel i staré chyby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K43a62r14e72l 81U78r57b78a98n 2654174701269

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

+1/0
11.10.2016 14:39

J28a11k18u28b 32Z15e38m70á80n31e81k 2754403711588

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

+2/0
10.10.2016 12:19

P67a83v32e95l 56T21a28š32e61k 3127893822744

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

0/0
15.10.2016 20:54

V27á30c36l26a47v 97C18h29a34r42v90á90t 9878614405329

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

0/0
10.10.2016 9:11

J96i51ř17í 97Ř20e24h42o20ř 9238148106788

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

+1/0
10.10.2016 10:20

V56á26c41l32a63v 67C62h11a55r59v92á73t 9508474595899

paráda, děkuji :-)

0/0
10.10.2016 10:39

J15i65ř33í 65J91u39ř15i47c75a 2758913121

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

+2/0
10.10.2016 11:00

J86i26ř12í 42Ř97e38h72o18ř 9108688366308

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

+1/−1
10.10.2016 11:09

J97a39k75u47b 58M42a57t72o64u52š 3155572802433

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

+1/0
10.10.2016 11:45

J86i26ř21í 92Ř55e87h74o59ř 9238388576598

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

0/0
10.10.2016 13:02

K75a21r73e50l 89U46r39b13a66n 2624624661889

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

0/0
14.10.2016 10:28

V42á27c29l47a44v 21C53h60a63r51v56á96t 9168224485549

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

+1/0
10.10.2016 12:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.