Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Ve strategii Cossacks 3 dostanete nařezáno, ani nebudete vědět jak

Strategie Cossacks 3 by se mohla líbit fandům prvního dílu, pro nikoho jiného asi není. Zůstaly mechanismy, vysoká obtížnost a bohužel i staré chyby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K78a47r77e61l 38U43r31b16a90n 2404294961859

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

+1/0
11.10.2016 14:39

J56a96k40u86b 59Z15e54m33á78n83e37k 2714673231828

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

+2/0
10.10.2016 12:19

P85a58v69e32l 17T85a95š68e43k 3537783242114

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

0/0
15.10.2016 20:54

V74á49c11l19a42v 40C98h77a68r71v77á65t 9438424515759

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

0/0
10.10.2016 9:11

J20i48ř54í 57Ř72e46h67o32ř 9428108276238

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

+1/0
10.10.2016 10:20

V52á60c72l57a39v 15C32h68a51r95v71á88t 9538214185929

paráda, děkuji :-)

0/0
10.10.2016 10:39

J36i88ř65í 20J85u30ř87i95c16a 2778423511

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

+2/0
10.10.2016 11:00

J16i10ř91í 29Ř86e47h15o21ř 9418718436738

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

+1/−1
10.10.2016 11:09

J90a55k13u30b 93M43a49t78o19u78š 3665322242953

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

+1/0
10.10.2016 11:45

J34i56ř54í 94Ř24e86h98o31ř 9768328186348

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

0/0
10.10.2016 13:02

K83a41r78e45l 58U61r97b19a16n 2644354541569

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

0/0
14.10.2016 10:28

V36á67c63l84a83v 85C94h94a40r92v19á95t 9538724225969

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

+1/0
10.10.2016 12:24





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.