Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Ve strategii Cossacks 3 dostanete nařezáno, ani nebudete vědět jak

Strategie Cossacks 3 by se mohla líbit fandům prvního dílu, pro nikoho jiného asi není. Zůstaly mechanismy, vysoká obtížnost a bohužel i staré chyby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K94a81r81e32l 41U67r88b23a28n 2184164481379

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

+1/0
11.10.2016 14:39

J15a90k49u88b 65Z50e55m97á40n89e23k 2434923551848

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

+2/0
10.10.2016 12:19

P78a87v55e40l 32T82a19š65e28k 3447363282704

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

0/0
15.10.2016 20:54

V84á82c85l25a72v 30C64h58a38r59v14á62t 9248534665759

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

0/0
10.10.2016 9:11

J89i82ř52í 11Ř48e67h29o76ř 9268348936228

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

+1/0
10.10.2016 10:20

V45á63c20l76a93v 24C75h57a80r56v25á58t 9288664175139

paráda, děkuji :-)

0/0
10.10.2016 10:39

J71i54ř16í 20J87u11ř68i15c76a 2238183691

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

+2/0
10.10.2016 11:00

J39i28ř48í 81Ř47e21h56o89ř 9908838846978

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

+1/−1
10.10.2016 11:09

J28a72k63u54b 28M42a34t53o52u52š 3295452762773

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

+1/0
10.10.2016 11:45

J62i26ř96í 12Ř73e32h68o69ř 9478918556568

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

0/0
10.10.2016 13:02

K53a51r52e98l 43U42r36b66a37n 2494884211249

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

0/0
14.10.2016 10:28

V84á39c32l70a20v 54C84h36a29r78v32á45t 9488404655619

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

+1/0
10.10.2016 12:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.