Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Watch Dogs 2 je slušná akce s otravnou hackerskou partičkou

První díl Watch Dogs se snažil uchopit pojetí městské akce jinak než konkurence. Dvojka sice přináší zajímavé novinky, ale dělá stejné chyby jako jednička. Zklamou nic moc příběh a nesympatický hlavní hrdina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J27o54s41e65f 86L42a52s19k75o45š 2797660670

Koupeno na steamu a vráceno. Za prvé mi hrozně vadil naprosto nelogický systém ukládání hry. Hra se uloží někde a někdy. Ale co mi vadilo nejvíc, že neexistuje možnost si hru někde sám uložit. Až iritující chyby ve hře typu ječících panikářů na chodníku, když jedete normálně po silnici. Dementní dopravy kdy na křižovatce stojí auto a prostě nejede. Až po naprostou demenci nepřátel.

Jednička mě celkem bavila, dvojka je blbost.

0/0
24.1.2017 16:49

T71o76m57á52š 47V10o66j21í39ř 1245112536335

První nezvládnutý díl od vás dostane 88% a druhý, který ho mnohonásobně převyšuje 70%? Souhlasím s 99% zahraničních recenzí, konečně se Ubisoftu něco povedlo, super hra!

0/0
31.12.2016 13:01

M20i11r71e14k 25S41á42l 1135721208324

škoda že nejde o kopii (aspoň části města). moc by se mi líbilo hrát něco, kde bych se zároveň zorientoval někde, kde jsem přitom nikdy nebyl.

občas řádím na google maps a docela slušně se už vyznám v pár bezvýznamných městečkách různě po světě, ale není to taková zábava jako by to bylo ve hře.

nevíte o nějakých hrách, který jsou zasazený aspoň zčásti do reálných kulis? třebas i oldies??? dík předem za info:-)R^

0/0
15.11.2016 17:09
Foto

K64a32t42k56a 22B17o32š20k97o36v20á 8639837283164

Assassin's Creed - trilogie s Eziem. Florencie, Benátky, Řím i tehdejší Konstantinopol jsou znázorněny poměrně věrohodně (až na některé detaily, samozřejmě)

0/0
17.11.2016 14:39

M32i94r83e50k 67S55á63l 1765301768294

aha, ale to bude asi historická podoba.. já myslel něco z plus mínus dneška, podoba max z osumdesátek nebo mladší

0/0
24.11.2016 17:51

J33a72k44u57b 72V49l46k 4881632807602

Mě by zajímalo kolik lidí co tu hodnotilo tu hru opravdu má a hrálo ji. Dle světových recenzí je ta hra na dobré úrovni. Ano každý má svůj šálek vkusu, pro mě Watch Dogs 2 má 85%.

Světové hodnocení :Polygon – 8, GameReactor – 9, SegmentNext – 9, Eurogamer Italy – 8, God is a Geek – 9, IBTimes UK – 4.5/5, The Sixth Axis – 9, Xbox Achievements – 8.5, Pocket Lint – 4/5, Forbes – 9, Metro – 8, Attack of the Fanboy – 4/5.

+1/0
15.11.2016 15:48
Foto

K32a16r28e27l 12S64u64c46k 9937839481222

WATCH DOGS

https://www.youtube.com/watch?v=tC7LfDviTM0

0/−1
15.11.2016 14:19

H18o40n38z61a 59K24a84h53o92v40e55c 1106134794

Nějak nechápu vaše hodnocení. Jedničce dáte 88% a druhému dílu 70% ? Přitom všude čtu a i vidím ve videích, že je dvojka lepší.

0/0
15.11.2016 14:09
Foto

L19u17k98á29š 81N22a14v83a82r74a 2208398921149

Moc povedená recenze, hodně jsem se pobavil. ;-DR^

0/0
15.11.2016 13:10

J62o44s32e35f 92J26u44h53á91s40z 1399882448

Watch Dogs 1 jsem si tehdy koupil v den vydání celej natěšenej a byla to blbost. Nesmyslný jízdní vlastnosti aut a dost nudnej příběh - ani jsem to vlastně nedohrál. Když jsem si, vzhledem k oznámení dvojky, před několika měsíci Watch Dogs znovu nainstaloval, měl jsem tam při plnění arkády nesmyslný grafický bug (celá obrazovka blikala žlutě, ale jen při sbírání mincí v parkouru). Hlásil jsem to Ubisoftu a po víc než měsíci! mi přišla odpověď; dotaz na aktualitu grafických ovladačů. Takže díky Ubishite, nikdy víc. To už bych si radši koupil Mafii 3 nebo nový Homefront než tohle..

+1/−2
15.11.2016 12:31

D98a48v27i32d 44S51ý91k34o71r41a 7404481251857

Taky si nechám zajít chuť....

+1/0
15.11.2016 11:26

F25i23l93i18p 66K83r55a64t58o40c17h81v79i45l 4663255736562

Nevim... skvelej hlavni pribeh i postavy v Mafii 3 jsou na prd, protoze nefunguje to okolo a je to repetetivni. Tady zas pribeh je k nicemu a ty ostatni veci dobry.

0/0
14.11.2016 22:37

J49i80ř64í 67S96o59j95k45a 5838472771888

koukám že je to stejná pecka jako Watch Dogs 1, ještě že jsem podruhé nenalétl

+1/−2
14.11.2016 19:58

K66a76r61o19l 61Š72e56f72č23í24k 5864599668618

chybi mi zminka o grafice, vypada to moc hezky

0/−2
14.11.2016 19:39

J64a46k91u94b 88M86i93c61h59á57l18e62k 3147423447203

Mě ta parta přišla jako banda anti-system anarchistů tralala, co mlátí lidi jojem. Nic pro mě.

+3/0
14.11.2016 19:12

D21a41n49i70e80l 49V30á25c97h74a 1298847697552

odradil mě hlavní hrdina, příběh je pro mě priorita jinak mě hra nebaví Rv koupím ze zvědavosti za pár let v ultra slevě

+2/−1
14.11.2016 17:05

M28a15r19e87k 95S90e13l48i37n66g56e27r 5159807686416

Na jinem webu si v recenzi pribeh i hlavniho hrdinu pochvalovali, takze je to otazka pohledu.

+2/−2
14.11.2016 18:19

D56a57n96i93e39l 27V13á48c55h54a 1578947137852

proto je můj názor subjektivní :) já prostě nemám rád tyhle ,,jokery''

0/0
15.11.2016 20:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.