Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Z nejhezčí hry pro virtuální realitu budete zvracet. Recenze Robinsona

Výlet na planetu plnou dinosaurů zní jako dokonalý nápad pro virtuální realitu. Robinson: The Journey je nejkrásnější hra pro PlayStation VR. Zamrzí však technické problémy a fakt, že z hraní se vám bude motat hlava a zvedat žaludek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K43a65r35o49l 25Š29e77f52č93í42k 5604179338388

v clanku uvadite, ze hra nepodporuje ovldace Move It, ale na fotkach vidim neco, co se na to podoba respektive to vypada na 100% jako ovladac Move it od Sony :-)

0/0
27.11.2016 17:42
Foto

O98n89d12ř17e87j 93Z63a65c80h 3363360313782

Je to trochu paradox, no :). Crytek před vydáním psal, že se podpora Move ve hře může objevit později, ale moc bych na to nesázel.

0/0
28.11.2016 10:31

M36a76r53t65i97n 68H87ř45e89b66í88k 1612896123871

Hru jsem nehrál, nevlastním ani Playstation VR či něco podobného, ale poslední dobou se setkávám stále s více a více her, co mají podle mě uspokojivou grafiku a přitom vídám komentáře a hodnocení, že to vypadá strašně. Myslím, že jsou lidé až moc rozmazlený co se grafiky her týče. Každý to srovnává s hrami s tou nejpokročilejší grafikou. Nevím co furt všichni mát s grafikou. Mám svou hranici, kdy je pro mě grafiky hry uspokojivá a neuspokojivá, tou hranicí je GTA San Andreas, cokoliv co je graficky ned či na stejné úrovní jako GTA SA je pro mě ok, u her pod touto hranicí hledám zase naopak něco jiného, příběh či design atd... To že je vám z VR špatně? A za to může hra?? Když se oblbuje mozek, tak logicky z toho může být někomu trochu nevolno, ale za to nemůže přeci hra.

+1/−4
26.11.2016 18:03

H37y14n42e21k 40Š14l82a65h57ů84n56e25k 4789763836979

A kdo si v této recenzi stěžuje na grafiku?

+1/0
26.11.2016 20:03

I22g92n50á51c 74M49r76k61v48i44č92k18a 2328222559965

to jste mněkoušové

0/0
26.11.2016 16:27

J91i74ř38í 75J93u25ř90i73c53a 2218953791

Co vám ukousli?

+9/0
26.11.2016 17:01

J50a52n 19K68o15h67l 4763687491594

Mě je blbě i ze samotného prohlížení obrázků a videí..

+4/−3
26.11.2016 13:47

F23r87a37n79t71i94š21e73k 42J45a39n59d33a 5147477180143

Na hry tohoto typu se musí zvykat. Někdo kdo ve Virtuální realitě nikdy nebyl, nemůže do hry nebo aplikace tohoto typu skočit po hlavě a čekat, že mu nebude špatně. Každý kdo s tím má zkušenosti to ví. Zážitky jsou ale od běžného hraní úplně jinde.

+3/−1
26.11.2016 11:00
Foto

J96a12r75o97s62l52a95v 21R95e35z33n12i64k 1459852567425

Zazitky z hrani jsou opravdu uplne jinde a kupodivu me zatim nejvic bavilo neco, co bych ve VR necekal a to Tethered. Robinsona zkusim, ale podle recenzi nevim a za pajcku me prijde drahy.

0/−1
26.11.2016 13:12

M60a49r48e23k 52Š94e62b78e78s60t49a 2903291153307

podle mě to není tak jednoduché jak to říkáte.....já osobně miluju vesmírný střílečky na VR...není mě vůbec špatně a cítím se naopak výborně, je to jako bych byl v minulém životě pilot nějakého x-wingu-----ale----při DriveClubu, což sou auta, mě dělá problém to brždění z vysokých rychlostí a musím si zvyknout a přesvědčit mozek že je to OK....a kamarád s kterým to teď testujeme má zase uplně jiné pocity a preference..........na čem se ale shodnem je, že tak tři hodiny sou max pro naše oči! :D

0/0
26.11.2016 16:49

T96o62m78á65š 73B61a60y44e40r 1684751694861

Škoda.

+1/0
26.11.2016 9:54

P70e76t98r 52L12i90n52h97a69r90t 2538164224283

Konečně víte i vy "ostatní", jaké to je, když je vám ze hry blbě :-P

+6/0
26.11.2016 2:24

Z82d91e56n29ě75k 29K12r15a11u65s 9306810802100

me staci 10 minut autem nebo autobusem :-D staci me listek za 13 korun a zazitek bude obdobny

+4/0
26.11.2016 14:03

T14o17m54á75š 35B75a18y12e60r 1954871384621

Dinosaura však v MHD nepotkáte.

+3/0
26.11.2016 21:33

J32a37k71u35b 58M61a42t76o51u83š 3485102492843

No... ikdyž v auto bu se jde potkat jde co.

+1/0
26.11.2016 21:41

D64a75v43i32d 29H19e51l92l62e45r 6776803460196

Noci strávené svíjením se v horečce v posteli s příležitostným blitím, se vracejí. :D

0/0
26.11.2016 23:06







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.