Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Horizon Zero Dawn je úchvatná cesta do pravěku budoucnosti

Na apokalyptické vize jsme si ve hrách už zvykli. Tvůrci Horizon Zero Dawn však na to jdou originálně. Současnost upadla v zapomnění, lidé se klaní pravěkým božstvům a po světě se prohánějí stroje, které vzhledem i chováním napodobují pravěká zvířata. Pokud máte PlayStation 4, Horizon by ve vaší sbírce neměl chybět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J64a18n 65W83a78w40r51o52s17z 6636799418

Koukám jak se to tady valí hlava nehlava. Každopádně exkluzivky jako jsou na PS prostě jinde nenajdete. Třeba takový Nioh, to je panečku hardcore hra, to by byl tady pro master race mokrý sen.

+1/0
24.2.2017 16:33

L41u92k49á72š 31P49e63t27ř98í82k 2369847354665

118 hodnoceni od ctenaru ve chvili, kdy hra jeste ani nevysla? Aspon vim, proc na hodnoceni ctenaru na BW vubec neberu ohled.

+3/0
24.2.2017 14:07

M30i38c45h84a15l 44P26i40n36d91j95a66k 5253364567687

Diskuze ne o hre ale "konzole VS PC" ;-D

konzole je opravdu super na hrani a pral bych si abych mel dost casu na hrani a penez mit v jednom svem pokoji jak nadupane PC tak konzoli nicmene nemam (hlavne ten cas). A proto zustavam u PC, i kdyz jsme doma nejakou dobu kozoli meli. Problem je ze PC je moje a nemusim se s nikym delit a je pekne ze konzole stoji 6 tisic, ale velka dobra TV uz stoji pdostatne vice a pokud bych se nechtel delit museli bychom tech TV mit doma vic. Ale asi jde hlavne o ten cas... :-)

+1/0
24.2.2017 10:29

P87e39t43r 61G53e92b28a57u35e62r 7366798365291

Jenom škoda že není cz lokalizace.;-(

0/0
23.2.2017 16:24

J53a37n 16K97a73r36e81l 34N62o14v79a70k 5276574188296

;-D;-D;-D;-D

0/−1
23.2.2017 18:03

J28a18k69u74b 74M28a49t73o17u45š 3635822812653

Tak na PC je to v podstatě standart

0/0
23.2.2017 18:58

J32a27n 38T71o41d55o22r21o61v60i81č 9155141797572

Na PC je to standart, ale standart tam už nejsou tak dobré hry jak na PlayStation.

+3/−8
23.2.2017 19:10

O72n32d10ř98e27j 43M18a70r66e53k 2772197652335

i jako vtip je to slabé :-P

+5/−2
23.2.2017 19:18

P66e90t27r 51L79e47h57n52e87r85t 2757725158966

Uvedte mi nějaké exkluzivity PC které dokáží vyrazit dech?

+2/0
24.2.2017 8:29

J17a24n 91T22o45d92o59r72o41v81i81č 9475871197672

To není vtip, to je prostě fakt, Bľoodborne, Uncharted, Ratchet and Clank, TLG, Journey, Flower Infamous,Gravity Rush, The Order, co je takúžasného na PC a to nás letos

+2/0
23.2.2017 23:42

M14a86r76e13k 54Š37e93b90e86s61t10a 2193241783227

Fortnite, Grim Dawn, Star Citizen, Civilization 6, Path Of Exile, Underrail, Total War, Torment: Tides Of Numenera, Tyranny, World Of Warcraft, Black Desert Online, Guild Wars 2, ARMA3, Planet Coasters, Master Of Orion, Warhammer: DoW3, Shadow Warrior 2, Age Of Wonders 3, Northgard, Factorio, Rimworld, Renowned Exploresrs, Hearts Of Iron, Cities:Skylines, Prison Architect, The Age of Deacadence, ANNO série, Wreckfest, DOTA2, LoL, Unreal Tournament

Jen taková troška na kterou sem si vzpoměl.....

+3/0
24.2.2017 8:45

J22a51n 70T13o73d58o39r85o96v29i40č 9165271857692

Ano mulťák,mulťák hraní na vojáky,proto hraji na Plejáku, tam jsou i normální hry.

+1/0
24.2.2017 9:53

M97a98r69e42k 30Š80e87b94e11s51t79a 2303111343827

tím myslíte simulátor chození v písku a interaktivní film který dohrajete za 3 hodiny? já vám to neberu, jen asi nejsem tak omezenej a hraju jak na PC tak na PS4 .)

+1/0
24.2.2017 9:55

M92i49l57a61n 68H69a95v27í16ř 4929554575

jedna z mála letošních her, který mě zaujaly. A ona to musí být konzolovka :-/

+13/−2
23.2.2017 12:23
Foto

L16u34k96á86š 72N11o90v11o19t54n45ý 6916407628748

Tak snad konzole za šest tisíc není takový zásek do rozpočtu. A i kdyby si člověk koupil PRO za desítku, tak pořád to je dobrá cena na hraní v 4K. Ozbvláště v dnešní době, kdy lidé vypláznou za telefon klidně i dvakrát tolik.

+7/0
23.2.2017 15:19

M11i31l78a19n 84H71a45v46í65ř 4689334115

já jsem PCčkář, konzoli jsem nikdy neměl a kvůli jedný (nebo pár) hře si jí kupovat nebudu. Na hraní ve 4k bych potřeboval i něco na čem to 4k pustím. Radši pošetřím na nový PC, který je letos v plánu, než si křivit ruce s gamepadem ;-)

S těma telefonama máte pravdu, ale to není můj případ, víc jak 6tis. za telefon nedám, a to musí vydržet aspoň 3-4 roky. Platit polovinu ceny za značku jablka třeba se mi opravdu příčí, ať je to telefon sebelepší, ten za 6tis umí volat a psát sms taky.

+11/−3
23.2.2017 16:01

J37a13n 51K36a36r35e40l 14N94o26v81a42k 5376334918906

;-D;-D;-D Nesnáším hloupé.. i když vlastně.. rád se zasměji.. btw 4k PC a hraju některé tituly také na gamepadu ups.. jo to je strašný.. hrát na něčem co je ergonomicky lepší pro organizmus než klávesnice s myší.. Vivá PC master race Rv

+1/−13
23.2.2017 18:07

M39i13l25a76n 38H43a51v14í71ř 4759484165

nějak nechápu, máš na mysli to "křivit ruce"? Proto je tam ten smajlík, aby pro ty nejchytřejší bylo jasný, že je to nadsázka.

A 4k PC? A co jako? Říkám někde, že to nejde? Jen sem poukazoval na to, že kupovat konzoli se 4k by pro mě znamenalo koupit i 4k monitor/televizi pokud bych to chtěl využít, takže ta investice by byla trochu víc než jen konozle. Ty chytráku, ale chápu, vymyšlený jméno, tak tu trolíš. :-P

+3/0
23.2.2017 18:33

O43n87d59ř31e13j 76M89a73r16e12k 2192647142325

nehádej se s ním on za to nemůže že je trochu slabší duchem ;-D

0/0
23.2.2017 19:22

P70e16t15r 95L75e56h48n53e55r35t 2657175338976

Aby ta vaše věta s křivením vyzněla jako vtip bylo nutné použít jiný smajlík, navíc to v celém kontextu vaší glorifikace PC vyznělo že cokoli mimo myši a klávesnice Vám způsobuje kopřivku.

A jen tak BTW nemusíš si přece kupovat PS4 pro, stačí klasická PS 4.

0/0
24.2.2017 8:35

M69i10l31a64n 58H90a96v60í37ř 4329204335

jo tak glorifikace jo? A kde že? ;-D žádný skrytý text tam nemám.

0/0
24.2.2017 9:44

G55a11b27r33i10e16l 21H33o20r80t97e65n 9791719583944

Možná je to lepší pro váš orgasmus (nebo jak jste to myslel), ale pro značnou část her (RTS, FPS) je prostě lepší klávesnice + myš. Mnohem lepší. To samé kvalitní letecké simulátor, tam zase gamepad hraje šesté housle proti joysticku. Atd.:-P

0/0
23.2.2017 22:59

J44a13n 94T47o68d66o74r46o12v86i10č 9555401727542

Na PS4 se dá hrát s krysou a klávesnicí i na Xo

0/0
23.2.2017 19:08

J76a72n 65P33i92r52a38s 1123655116216

Nechci Vám kazit dobrou náladu, ale ve 4K si dnes rozumně nezahrajete na ničem. Možná tak s Tinanem X (Pascall). Rozhodně ne na xBoxu nebo PS4 pro. Na solidní hraní ve 4K dnes není běžně dostupný stroj.

+4/−1
23.2.2017 19:30

J74a58n 29K32o97h78l 4283477641924

Taky si počkám.. dříve nebo později to vyjde i na PC.. jako GTA :-)

To hraní za ženský charakter se mi líbí. Třeba Skyrim jsem dohrál asi 3x, a vždy za 'dragongirl' V

+1/−12
23.2.2017 10:32

H28y25n85e85k 43Š51l85a97h28ů21n77e79k 4179533886169

GTA nebylo exkluzivka na PS4.

+7/0
23.2.2017 10:58

P16a35v12e90l 74D91o80l67e54ž10a87l 3823636125766

Přesně tak.. First party studio od Sony to vydá na PC. Stejně tak jako vyšly Killzone co?

+9/0
23.2.2017 11:49

J21a35k88u83b 54H49o46ř16á18k 8859257660

Nikdy to nevyje na PC. Je to sony exluzivita stejne jako Last of Us, Uncharted atd. Takze smula :-)

+3/0
23.2.2017 16:24
Foto

P81e10t95r 78S21t78e18i71n22b21a62u12e53r 8327149275887

Inspirace z Far Cry Primal z toho opravdu sálá!

Hurá, začneme šetřit a počkáme si na PC verzi.

+1/−9
23.2.2017 8:31

O51n97d25ř64e19j 11S67t80a63r15o61c66h 5870943812874

Tak vzhledem k tomu, že se jedná o exkluzivitu od Sony pro Playstation 4, tak to si počkáte :-)

+11/−1
23.2.2017 8:36
Foto

P76e24t84r 54S13t19e70i83n92b14a98u23e36r 8817109265427

Aha, nebude... no uvidíme :(

dík za info

0/0
23.2.2017 9:36
Foto

L87u29k44á26š 51N27o90v94o20t40n25ý 6136197548338

Začneš šetřit na konzolí? :-P

+1/0
23.2.2017 9:03

A66n29t64o55n88í41n 44H48o88l54í79k 8267953674670

Tezko .. pac za cenu hry a konzole to proste nestoji. To by tech uzasnych exklusivek muselo byt tak 5.

+2/−6
23.2.2017 11:39

K36a33r61o49l 55Š16e62f53č59í72k 5674639178978

5 urcite najdete a PS4 slim muzete mit za "babku". Nemusite si kupovat PRO verzi :-)

+2/0
23.2.2017 11:53

P39e67t88r 94K54o89s69t61k44a 7706522562841

Last of Us, Infamous, Bloodborne, Horizon, Order 1886,Uncharted 4, Until Dawn... do budoucna Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human, FF VII Remake, Last of US 2... Těch úžasných exkluzivek je celá řada :-)

+7/0
23.2.2017 13:15

F95r37a95n47t74i98š52e71k 88K79i57n15g 7773590660

God of War IV

+1/0
23.2.2017 16:53

O21n95d26ř73e80j 40M90a24r21e36k 2102237772665

možná jsou úžasné pro konzolisty ale né pro skutečné hráče kteří hrají skutečné hry na PC a né ty asijské pohádky na konzole :-)

+1/−6
23.2.2017 19:25
Foto

M70i26c78h12a59l 76M57e32r75d30a 2870181549672

Obvious troll is obvious.

0/0
23.2.2017 20:34

P78e19t47r 48H21o19c94h33m73a35n 2810146645451

Vždyť má pravdu.

+1/0
23.2.2017 22:35
Foto

M81i35c47h97a39l 93M32e18r40d36a 2740981889632

Co znamená skutečný hráč a skutečná hra? Hráč je ten, co hraje a hra je to, co se hraje.

Většina z nich z Asie ani nepochází. A pohádky...to je těžký. Většina her jsou pohádky. Hlavní hrdina, často úplný nikdo, zachrání svět před silami, které by čistě logicky neměl mít šanci porazit.

Teda pokud nejde o anime styl grafiky, který si lidé pletou s pohádkou, také není ani u jedné z nich. FF a Bloodborne se tomu trochu blíží těmi super-velkými zbraněmi a monstry.

Takže v čem přesně má pravdu?

+1/0
24.2.2017 0:57

O73n50d52ř91e31j 46L56u42k27e62š 1738651565750

Označovat se za skutečného hráče a omezovat se jen na jednu platformu je poněkud směšné...

0/0
26.2.2017 14:01

J92a14n 75W77a72w91r85o92s93z 6506209258

Nioh, perfektní hra pro souls fajnšmekry.

0/0
24.2.2017 16:38

M31i83c85h26a56l 60K29a46l70a33š 7149906489

Hmmm, inspirace z primalu tam asi sálá leda kulové, protože tahle hra se vyvíjela už od roku 2013. Tehdy o Primalu ještě nikdo ani neslyšel, protože se sotva řešila 4 koumáku.

0/0
14.3.2017 10:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.