Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M66i40r95o43s64l49a59v 31S91t96a33s54t33n88y 7794593726511

Vzhledem k délce recenze mi přijde velice úsměvný, že není žádným způsobem hodnocena kvalita ústředního příběhu, člověk by si myslel, že to je docela podstatné, ale ne, důležitější je jak se nově střílí a kryje se :-)

+12/0
doporučit
20.3.2017 9:21
Foto

F63i57l70i15p 52G25a29j95d81o97s21i11k 8922616984560

Zcela chybí informace o rychlosti výtahů. Rv

+9/0
doporučit
20.3.2017 10:39

D18a78v35i34d 63Ř81e32z31n15í55č26e97k 4664201111667

Počkám rok dva až bude venku čeština, opraveny chyby a všechny DLC vydány pak si to koupím. Věřím, že v tu dobu to bude opravdu zážitek, který by měl být již při vydání hry.

+10/−1
doporučit
20.3.2017 9:16

P76a46t87r24i53k 61S87p80i24t68z67b60a20r90t 1144716554765

Hru kterou vytvářel otevřený rasista vůči bílým (naštěstí ho poté vyhodili), animace obličejů měla nastarosti cosplayerka bez předchozích zkušeností a snaha aby tým byl co nejvíc rasově a genderově vyvážen na úkor kvality hry.

Hrozná animace obličejů, průměrný béčkový příběh (snad to další díl zlepší), hrozný systém krytí a volby/nevolby. Ale hlavně že je vše genderově a rasově vyvážené. Ještě chybí nějací transexuálové tam

+7/0
doporučit
20.3.2017 13:44

A79n11t34o47n87í81n 35H49o10l95í97k 8317393704960

Proste pockat. Vydavani nedodelku za plnou cenu nesmi fungovat ..

+6/0
doporučit
20.3.2017 11:32

Z53d34e55n72ě84k 12S55t90r53n20a94d 1245700216239

85% pro hru, o které sám autor píše, že má spoustu (nikoli několik) nedodělků, je podle mého příliš. Bez těchto nedodělků by to tedy byla dokonalá hra s hodnocením 100%, což znamená nejlepší hru všech dob?

+5/0
doporučit
21.3.2017 7:25

V51i54t 52O88t39a98h42a38l 5585160879134

Mě chybí zásadní informace, z kolika barviček můžu vybírat na konci.

Přidali aspoň čtvrtou, když je to 4. díl?

+4/0
doporučit
20.3.2017 10:49

J61a90n 82K91o38z95á63k 2656653577971

Přiznejme si to na rovinu - laťku Mass Effectu 1,2,3 už Bioware nikdy nepřekoná.

+3/−1
doporučit
20.3.2017 9:29

J69a73n 33F20r80i37d92r66i63c38h 6855548539783

Ne, nedovedu přihmouřit oči nad detaily, které v součtu kazí dojem z celé hry. KDyby to byla nějaká novinka bez tradice, tak je to OK, ale tohle pro mě není Mass Effect ale parodie na něj.

Ono taky co čekat po Dragon Age 2. ;-(

+2/−1
doporučit
20.3.2017 9:23

P50a41v96e21l 95K96a66f96k98a 8934983701275

k případné češtině:

Lidé z týmu RPGčeštiny by velice rádi spolupracovali na překladu dalšího dílu série Mass Effect, ale má to dva dost zásadní problémy. Jednak nemáme nástroje pro vytažení textů, jednak nemáme pro tento překlad vedoucího projektu. A proto nemůžeme oznámit počátek prací na lokalizaci této hry.

Stejně jako u několika našich předchozích projektů technickou stránku řešíme s týmem lokalizace.net, který má aktuálně ty nejlepší programátory v Česku.

Pokud máte zájem o pozici vedoucího projektu, či máte zájem o spolupráci v nějaké formě, napište na email masseffect@rpgcestiny.cz Nabízíme zázemí našeho týmu, pomoc zkušených lidí z řad vedoucích, překladatelů, korektorů a testerů a možnost sebepropagace na zavedených kanálech a stránkách.

http://marek_tvrdy.zing.cz/clanek/3680/preklad-deus-ex-mankind-divided

+1/0
doporučit
23.3.2017 15:48

P65a28t17r54i56k 92S56p81i24t15z88b61a10r65t 1484336744745

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-andromeda ať žije metacritic! Je krásný že ukáže jak to je. Tohle samé má i fallout 4ka. Skvělé recenzentské hodnocení ale uživatelé to zničili

+1/0
doporučit
22.3.2017 0:19

T46o39m23á87š 64C65h54r69a60s40t72n74ý 2391214201203

Ty romance jsou koukám v Andromedě stejně rozbitý jak v Inquisition. Kde jsou časy kdy ty postavy měli i duši, jako Zevran...Fenris...

+1/0
doporučit
20.3.2017 14:21
Foto

M36i48c56h82a38l 60M96e95r35d35a 2170581959412

Všichni píšou, že v recenzi není nic o příběhu. Chcete spoilery nebo co? Bude to klasická Sci-Fi zápletka, kterou budou zachraňovat dobře napsané vedlejší postavy. Takhle fungují Bioware příběhy prakticky od KotOR.

+1/0
doporučit
20.3.2017 11:42

J28a72n33a 28L61a40n13z77o62v50á 6984863426257

Zajímavé je, že žádná recenze se nezmiňuje o příběhu. Všichni mluví o tom, že soubojový systém je super, a že fetch questy nejsou tak hrozné a semtam zmínka o animacích a špatně napsaných postavách. Takže je to hromada vaty s odfláknutým příběhem? To je za mě na nejlepší sci-fi RPG značku dost tristní,

+1/−1
doporučit
20.3.2017 11:00

J19a49n 75V77á51c88l38a98v76í90k 3462856411279

BioWare brzy doplati na svuj tragicky marketing, kdy místo aby studio dokazalo prezentovat silne stranky nove hry a navnadit hrace, tak jedine, co se clovek na internetu docte, je nejaka "afera" kolem mimiky par postav.

Je to skoda, od toho studia jsem ještě nehral spatnou hru, ale bez kvalitního marketingu se dnes prodeje delat nedaji a EA si ztratove studio vydrzovat nebude.

+1/−3
doporučit
20.3.2017 15:36

J61a38r58o94s73l28a22v 10J50a20k58u78b17o58v 8842155835517

ta hra je uponahlana a nedorobena.. no v podstate Bioware nic ine neostavalo ako vydat ju cim skor... o rok pride Cyberpunk 2077, tak nechceli ist priamo proti nemu..

0/−1
doporučit
20.3.2017 14:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.