Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M89i21r84o80s72l20a20v 20S45t69a23s52t90n42y 7824563966191

Vzhledem k délce recenze mi přijde velice úsměvný, že není žádným způsobem hodnocena kvalita ústředního příběhu, člověk by si myslel, že to je docela podstatné, ale ne, důležitější je jak se nově střílí a kryje se :-)

+12/0
doporučit
20.3.2017 9:21
Foto

F33i61l34i63p 83G57a81j28d21o46s74i95k 8582946574560

Zcela chybí informace o rychlosti výtahů. Rv

+9/0
doporučit
20.3.2017 10:39

D48a43v81i68d 13Ř85e55z65n38í28č95e75k 4904141541667

Počkám rok dva až bude venku čeština, opraveny chyby a všechny DLC vydány pak si to koupím. Věřím, že v tu dobu to bude opravdu zážitek, který by měl být již při vydání hry.

+10/−1
doporučit
20.3.2017 9:16

P47a25t24r55i81k 36S37p37i97t54z98b73a45r49t 1204286934445

Hru kterou vytvářel otevřený rasista vůči bílým (naštěstí ho poté vyhodili), animace obličejů měla nastarosti cosplayerka bez předchozích zkušeností a snaha aby tým byl co nejvíc rasově a genderově vyvážen na úkor kvality hry.

Hrozná animace obličejů, průměrný béčkový příběh (snad to další díl zlepší), hrozný systém krytí a volby/nevolby. Ale hlavně že je vše genderově a rasově vyvážené. Ještě chybí nějací transexuálové tam

+7/0
doporučit
20.3.2017 13:44

A93n49t73o37n16í47n 15H67o35l65í60k 8157373164900

Proste pockat. Vydavani nedodelku za plnou cenu nesmi fungovat ..

+6/0
doporučit
20.3.2017 11:32

Z17d58e42n79ě11k 74S21t16r54n69a57d 1855810296889

85% pro hru, o které sám autor píše, že má spoustu (nikoli několik) nedodělků, je podle mého příliš. Bez těchto nedodělků by to tedy byla dokonalá hra s hodnocením 100%, což znamená nejlepší hru všech dob?

+5/0
doporučit
21.3.2017 7:25

V17i76t 80O56t20a15h91a19l 5195760509234

Mě chybí zásadní informace, z kolika barviček můžu vybírat na konci.

Přidali aspoň čtvrtou, když je to 4. díl?

+4/0
doporučit
20.3.2017 10:49

J11a70n 75K92o26z92á82k 2386893767481

Přiznejme si to na rovinu - laťku Mass Effectu 1,2,3 už Bioware nikdy nepřekoná.

+3/−1
doporučit
20.3.2017 9:29

J92a68n 81F43r29i66d57r60i33c47h 6455578829343

Ne, nedovedu přihmouřit oči nad detaily, které v součtu kazí dojem z celé hry. KDyby to byla nějaká novinka bez tradice, tak je to OK, ale tohle pro mě není Mass Effect ale parodie na něj.

Ono taky co čekat po Dragon Age 2. ;-(

+2/−1
doporučit
20.3.2017 9:23

P80a95t85r24i49k 33S13p60i60t20z44b77a76r41t 1924986904975

http://www.metacritic.com/game/pc/mass-effect-andromeda ať žije metacritic! Je krásný že ukáže jak to je. Tohle samé má i fallout 4ka. Skvělé recenzentské hodnocení ale uživatelé to zničili

+1/0
doporučit
22.3.2017 0:19

T40o38m86á86š 37C70h72r51a61s25t26n74ý 2641224911673

Ty romance jsou koukám v Andromedě stejně rozbitý jak v Inquisition. Kde jsou časy kdy ty postavy měli i duši, jako Zevran...Fenris...

+1/0
doporučit
20.3.2017 14:21
Foto

M45i95c95h23a50l 53M44e42r18d71a 2980501899262

Všichni píšou, že v recenzi není nic o příběhu. Chcete spoilery nebo co? Bude to klasická Sci-Fi zápletka, kterou budou zachraňovat dobře napsané vedlejší postavy. Takhle fungují Bioware příběhy prakticky od KotOR.

+1/0
doporučit
20.3.2017 11:42

J66a33n56a 46L27a53n46z93o68v24á 6514963716867

Zajímavé je, že žádná recenze se nezmiňuje o příběhu. Všichni mluví o tom, že soubojový systém je super, a že fetch questy nejsou tak hrozné a semtam zmínka o animacích a špatně napsaných postavách. Takže je to hromada vaty s odfláknutým příběhem? To je za mě na nejlepší sci-fi RPG značku dost tristní,

+1/−1
doporučit
20.3.2017 11:00

J43a85n 55V32á85c19l94a95v12í76k 3572856921549

BioWare brzy doplati na svuj tragicky marketing, kdy místo aby studio dokazalo prezentovat silne stranky nove hry a navnadit hrace, tak jedine, co se clovek na internetu docte, je nejaka "afera" kolem mimiky par postav.

Je to skoda, od toho studia jsem ještě nehral spatnou hru, ale bez kvalitního marketingu se dnes prodeje delat nedaji a EA si ztratove studio vydrzovat nebude.

+1/−3
doporučit
20.3.2017 15:36

J78a64r71o31s60l44a58v 91J27a27k93u47b30o51v 8372805715527

ta hra je uponahlana a nedorobena.. no v podstate Bioware nic ine neostavalo ako vydat ju cim skor... o rok pride Cyberpunk 2077, tak nechceli ist priamo proti nemu..

0/−1
doporučit
20.3.2017 14:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.