Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Thimbleweed Park je jako stroj času, který vás přenese 25 let zpět

Autoři zodpovědní za ty největší adventurní klasiky od Lucas Arts dávají vzpomenout na doby dávno minulé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O71n60d11ř23e33j 72M65a33r17e41k 2632287982375

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
11.4.2017 14:34

K46a76r96o88l 14Š87e73f45č85í70k 5104169968318

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
11.4.2017 11:43

M39i24r67o39s17l47a33v 25S10t49a82s68t53n39y 7824223456391

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
11.4.2017 8:42
Foto

M23i25c34h32a94l 64J26a64n35o96v25á25č 8527326665673

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
11.4.2017 8:35

M11a76r26e94k 88Š91e88b22e60s96t48a 2313291303157

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
11.4.2017 8:58

V13a57š64e75k 82H16a14v91r72á74n89e82k 8969279846348

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
11.4.2017 9:25

M40a45r85t71i80n 44B28e44r34a33n 6459205436671

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
11.4.2017 10:11

V76a43š16e76k 19H22a93v67r89á83n93e72k 8349329236118

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
11.4.2017 19:26

M16a24r42t21i24n 90B83e43r43a31n 6229455416581

Trilby's Notes

0/0
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.