Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

O44n31d55ř47e77j 74M18a98r10e83k 2242297552295

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
doporučit
11.4.2017 14:34

K61a38r16o68l 21Š54e32f68č96í21k 5264399168618

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
doporučit
11.4.2017 11:43

M17i47r17o54s92l55a43v 23S43t60a92s63t75n40y 7174313226221

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
doporučit
11.4.2017 8:42
Foto

M71i79c60h73a39l 21J51a78n75o74v33á43č 8317486685563

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
doporučit
11.4.2017 8:35

M91a61r76e69k 36Š98e85b48e94s55t75a 2573781913617

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
doporučit
11.4.2017 8:58

V74a98š13e66k 35H10a43v18r94á13n23e78k 8679889986388

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
doporučit
11.4.2017 9:25

M54a93r29t47i55n 54B52e84r72a92n 6219775836451

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
doporučit
11.4.2017 10:11

V93a10š83e23k 58H44a27v80r42á55n58e53k 8809669236298

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
doporučit
11.4.2017 19:26

M27a59r94t26i31n 62B58e53r16a30n 6559285936421

Trilby's Notes

0/0
doporučit
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.