1080° Snowboarding (N64)

Všem příznivcům závodních her a netradičních sportů přinášíme dnes kromě recenze ještě tuto sadu cheatů (či spíše rad), které vám pomohou k bonusovým postavám a snowboardům.

Iceman
K získání první bonusové postavy musíte najet do menu s výběrem závodníků. Nalistujte si obrazovku na Japonku Akari, tak abyste viděli před sebou její statistiky. Ve správný moment je nutné zmáčknout levé C – tlačítko a pokračovat ve výběru snowboardů. Podaří-li se, u výběru prken musí být místo fotky Akari Hayami, fotka Icemana.

Gold Boarder
K jeho zpřístupnění je nutné dojet na nejtěžší obtížnost (expert courses) celý Match race do konce. A to s bonusovou postavou Iceman. Po úspěšném dojetí proveďte opět v menu stejnou proceduru, tentokrát ale s jezdcem Kensuke Kimachim a použitím horního C – tlačítka.

Panda
Přehrajte všechny standardní rekordy, tzn. ty, které jsou pojmenovány po autorském teamu hry, tedy EAD. Stejně jako v předchozích případech najeďte do menu a u jezdce pojmenovaného Rob Haywood stiskněte ve správný okamžik pravé C – tlačítko. Místo jeho fotky by se u výběru snowboardů měl znázornit obrázek pandy.

Penguin Board
Pokud v tréninku zvládnete všechny akrobatické kousky, tak se po výběru snowboardu označeného jako Tahoe 151 automaticky zpřístupní Penguin Board.


Technika

Studia

Očekávané

Elektromobilita

Termíny

Biatlon 23/24

Nepřehlédněte