1914: The Great War - videopreview

Více než jedenapůlminutové videopreview na připravovanou 3D strategii z první světové války 1914: The Great War od JoWoodu.
1914: The Great War

Zatímco se druhá světová válka díky filmařům i výrobcům her stává pojmem srovnatelným se starověkými hrdinskými eposy, její neméně krvavá a strašná předchůdkyně, první světová válka, i přes svoji obrovitost a hrůznost zůstává jaksi v pozadí zájmu. Snad proto, že se v ní ješte nepoužívala ve velké míře moderní technika, nebo proto, že v době jejího začátku bylo uspořádání světa zcela jiné než v současnosti. V každém případě se rozvleklým zákopovým bojům nedostává zasloužené pozornosti a proto jistě každého potěší připravovaná válečná strategie 1914: The Great War od JoWoodu.

Great War se zaměří na nejznámější část války, boje v tisících kilometrech zákopů západní Evropy. Vy se zhostíte role důstojníka, ryzího vojáka bojujícího za svou vlast a nějaké ty metály. Válčit budete buď v armádě císaře Viléma za německé ozbrojené sbory, nebo ve vojscích Spojenců. Ve hře se dočkáte více než šedesáti různých jednotek čtyř národů, zastoupeny totiž budou všichni velcí účastníci tohoto historického konfliktu - Němci, Francouzi, Angličané i Američané. Bojů se přitom zůčastní i první tanky a letadla a chybět nebude ani nejstrašnější zbraň tohoto konfliktu - plyn.

Všechny výše uvedené jednotky mají být maximálně realistické, modelovány budou přitom stejně jako celá grafika ve 3D. Jak naznačuje i toto video, hra vypadá zajímavě a vizuálně poutavě, proto se těšme na plnou verzi, jejíž vydání se plánuje již na toto čtvrtletí.

1914 - The Great War - screenshoty 1914 - The Great War - screenshoty 1914 - The Great War - screenshoty

1914: The Great War
Výrobce: Trinode Entertainment
Vydavatel: JoWood
Oficiální homepage: N/A
Typ hry: válečná 3D strategie
Typ souboru: video (*.avi, DivX - kodek)
Velikost: 5,44 / 14,7 MB
Download: BonusWeb.cz - low-res, BonusWeb.cz - hi-res


Technika

Studia

Očekávané

Elektromobilita

Termíny

Biatlon 23/24

Nepřehlédněte