Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Cities Skylines je nejlepší budovatelská strategie za poslední dobu

Nová budovatelská strategie Cities: Skylines chtěla pokořit dřívějšího krále SimCity. A jak to dopadlo? Král je mrtev, ať žije král.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T62o71m41á55š 24K18ř63e66č12e97k 5449614804751

Škoda, ženikoho nenapadne kombinovat budovatelskou strategii tohoto typu s real time bojovou kde by hráč musel mít skutečný fugující stát/město a ekonomiku na to a by měl peníze i na armádu a musel se rozhodnout jestli postaví vojenské letiště které k něčemu bjde ne jako v sim city nebo jestli postaví univerzitu...a kde by mohl být skutečný boj o suroviny atd ne jako civilizace kde než se něco postaví trvá to století a ekonomika je také podivná

0/0
2.5.2015 13:25

W16o79y36t60m70a55n 49L27a53v51r11i84n44č13í38k 3597133100149

Zde jsem vytvořil češtinu :) Přeložené je naprosto vše včetně tutorialů a chirper :)

http://www.mediafire.com/download/2v6nbxxv6qh2xa4/Cities_Skylines_%C4%8De%C5%A1tina.rar

+1/0
7.4.2015 16:26

V53i13t 62O21t89a11h73a70l 5585740519524

Směr jednosměrné dálnice či silnice je možno jednoduše zdarma otočit. Je to přes nástroj upgrade silnice, a použije se stejný typ a silnici projedete myší v protisměru. Tím obrátíte směr jednosměrky.

0/0
26.3.2015 17:42

J12i81ř81í 72S69o31j12k45a 5498722441288

tak jsem si včera na 6 hodin zahrál tento zázrak, naletěl jsem na recenze a věřil že se jedná o propracovanou a zábavnou hru, a s naprosto čistým svědomím musím říct že je to totální blbost, po té co zjistíte co a jak se ovládá a kam se co umístí tak už je hra naprosto o ničem, skončil jsem před posledním odemčením letiště takže jsem si hru prošel celou a nechce se mi věřit že za tohle může chtít někdo peníze, bezkonkurenčně nejnudnější strategie kterou jsem hrál ;-€;-€;-€ !!!!!!

+1/−4
24.3.2015 8:21

P88e53t39r 73B60u38r52k93a 2438574377727

A o čem bys chtěl aby to bylo? Jinými slovy, co ti tam chybí? Bez konkrétních věcí je tvoje "zhodnocení" lehce bezcenné...Rv

+3/−1
24.3.2015 10:44

M52a68r46e58k 95Š83e90b52e11s98t98a 2123621393677

v budovatelské strategii nejde dělat nic jiného než budovat.....to vám to trvalo 6 hodin než ste to zjístil? :D :D

+2/−1
25.3.2015 10:16

P37e11t64r 63B79u67r43k31a 2458714107207

Tak jest...R^

0/−1
25.3.2015 13:50

V29l32a56d19i53m53í18r 29K10r84i52s48t64e80n 7916262895548

Mohu mít dotaz, jak se  ve hře vyprazdňuje hřbitov? Zajímalo by mne jak to mají animačně  vyřešený ;-) "hřbitov a skládka jsou věci se kterými nehnete dokud je nevyprázdníte"

0/0
23.3.2015 23:19
Foto

P36a20v31e69l 24R92u78b92a56s 3141184478115

normalne ... odveze se to do krematoria

0/0
24.3.2015 7:19

M54a89r54e58k 53S19t67r52n57a25d 4974987744273

mala poznamka k chaosu s linkama autobusu - necha se nastavit barva linky, takze se da v nich orientovat docela prehledne. Zatim mam jen 3 linky - zelenou, cervenou a zlutou. a je to na pohodu. pokud zmenite barvu bus linky tak se prebarvi i autobusy - uplna nadhera!

+4/0
23.3.2015 22:34
Foto

L41u89k45á88š 88N59a17v63a39r59a 2958138201629

Heršvec! To vypadá jako budovatelské porno. Kombinace SC4 a Simutransu. Na nejbližším Steam výprodeji putuje do košíku. :-)

Jinak velice pěkně napsaná recenze. R^

+9/0
23.3.2015 10:40

J82a65n 52K90o19h71l 4713107101774

Jediná ze dvou her, které jsem si v životě předobjednal, protože v podstatě vygumovala všechny nedostatky SC4RH, kterou hraju doteď V Nicméně si ji zahraji později až na novém železe, ale aspoň už v té době bude ve steam workshopu spousta nových map a vylepšení.. na editace se těším, stejně jako na to, až si vybuduju svou první přehradu :-) Čeho bych se v případě Paradoxu obával, je spíš množství budoucích zásahů do hry, přidávání DLC se všemožnou tematikou a z toho plynoucí problémy s kompatibilitou uložených her.. uvidíme no :-)

+4/−1
23.3.2015 6:37

T65o21m12á70š 44K63i93j57a39s 4907155210505

City life jste zkoušel? ;)

0/0
23.3.2015 10:42

R16u83d21a 22S90l59a93v61í49k 5973148696901

To by mělo zůstat v zapomnění.

0/0
23.3.2015 13:43

J71a17n 88K13o55h41l 4893677321764

Nevím, buď jsem to minul, nebo mě to ve své době neoslovilo, stejně jako třeba X(X)L nebo to nepovedené SimCity asi dva roky zpátky. Jinak jsem ráno shlédl i nějaká ta videa na youtube a import i úpravy map vypadají vážně docela jednoduše, takže myslím že čas na investici do kompu se rychle blíží :-)

0/0
23.3.2015 18:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.