Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: The Legend of Zelda: Breath of the Wild je kandidát na hru roku

The Legend of Zelda: Breath of the Wild sklízí jedno absolutní hodnocení za druhým. Její podmanivost tkví ve správném pojetí otevřeného světa, povedených soubojích a chytrých hádankách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J21i35ř34í 76D12u80š50e39k 8982961931403

To je jako záměr ta grafika nebo je to hra pro děti nějak moc tomu nerozumím.

+2/0
17.3.2017 11:17

B62o26h90u93m38i70l 40P12e72s48e23k 6665757703694

Videl jste v pohybu ? :)

0/0
14.3.2017 17:15

P83e69t34r 35Z21a31s67k53o94č26i71l 2265332968489

Tu grafiku myslej vážně? Vždyť tam je všechno tak hrubý, bez stínování, to je jak z dob 286tek. Nebo je to jen pro Nintenda a ty mají ten hardware tak ubohej? Takový práce a takhle to dopadne, že to radši nereleasenou i pro PC.

+3/−9
11.3.2017 23:54
Foto

O85n72d42ř59e66j 52N87o97v94á97k 5670127235710

To je umělecký styl. Má to mít lehce komixový nádech. Chápu, že ne každému cel shader vyhovuje

+10/0
12.3.2017 0:20

H21y67n11e41k 21Š65l69a73h70ů81n18e93k 4719943776669

Proč by to releasovali na PC?

+1/0
12.3.2017 0:42

J54o16s14e33f 61Č50i33h25á14k 7271949700396

Vypadá to nádherně R^

+4/−1
11.3.2017 20:00

M37a52r29t54i80n 83J58a70n84d22a 7404787223116

božínku, to vypadá hloupě a zastarale

+2/−3
11.3.2017 17:28
Foto

O60n50d71ř79e92j 30N38o52v61á96k 5880197695430

Silnejsi zbrane vydrzi dele, dobre zbrane je treba setrit. Ancient zbrane si lze koupit, ale jsou relativne drahe. Kvalitu zbrane lze zjistit tak, ze ji polozim na zem. V popisu je pak zobrazena sipka zelena, skvela kvalita, cervena - brzy se rozbije, bez symbolu - neco mezi. Master Sword jsem taky jeste nenasel

0/−1
11.3.2017 13:27

V84á36c93l69a97v 44Š43k38o87d48a 2891217294

Věřím že pro fanouška série to musí být skutečně naprostá pecka, mě to ovšem jako člověka který za Linka nikdy nehrál nechává celkem chladným...

+6/0
11.3.2017 12:21

R95a69d92i73m 53Z49a49t72o74p41e46k 9122505112847

Částečně máte pravdu, ale pokud jste nikdy žádnou Zeldu nehrál, ochudil jste se o několik špičkových her (Minish Cap, Windwaker, Majoras Mask, Twilight Princess, Skyward Sword) a o jednu z nejlepších her historie (Ocarina of Time). A to říkám jako člověk, co ani jiné hry na Nintendo konzolích nikdy nehrál a nepovažoval bych se za fanouška serie, spíše za fanouška skvělých her, což Zeldy prostě jsou. Pokud máte rozumné PC a gamepad, tak zkuste Windwakera v Gamecube emulatoru a prokousejte se přes první cca hodinu a uvidíte.

0/0
11.3.2017 21:03

R90a32d65i71m 23S24r84a57m28e69k 2804764669313

Mně to mrzí, Nintendo dokonce i mám, ale ani Ocarinu jsem onu výše zmíněnou hodinu nedal. Ostatní N značky jsou naprostá pecka, ale já tu Zeldu prostě nedávám i kdybych moc chtěl. Snad se to někdy změní.

0/0
12.3.2017 7:18

M61i33c89h80a10l 42M81o67t32y44č69k30a 4703200941579

95% redakce vs 59% ctenari. To se moc casto nevidi

0/0
11.3.2017 11:20

H66y56n43e58k 46Š65l82a28h96ů15n20e22k 4749133726729

Samozřejmě, že spousta lidí, co tu tady na BW ohodnotila nízko, tu hru ani nikdy neviděla.

+8/−1
11.3.2017 11:32

Z81d50e22n17ě55k 31K49r67a12u33s 9986300112920

S tim nesouhlasim spousta lidi dela i presny opak je to videt hlavne u her od ubisfotu kde lidi davali 10/10 assasinovy nebo might and magic jen podle traileru a ta hra jeste pul roku nebyla ani v prodeji, ne kazdymu tahle hra musi vyhovovat, kazdej clovek hodnoti podle sam sebe jak ho hra zaujme popripade odradi nikdo neni 100% obejktivni.

0/0
11.3.2017 14:46

H52y74n61e70k 13Š33l43a18h83ů95n50e70k 4839943316689

Takže to lidi hodnotí podle traileru? Tohle jsem neměl na mysli, když jsem psal "...hru ani nikdy neviděla...".

+2/0
11.3.2017 19:51

Z92d29e70n95ě47k 30K97r86a11u45s 9176740552230

jasne ale vy ste to spojil s tim ze kazdej kdo da low hodnoceni automaticky tu hru nikdy nehral

+1/0
12.3.2017 8:13
Foto

O65n61d26ř14e61j 44N60o13v10á49k 5380727655250

Hra si rozhodne hodnoceni nad 90 zaslouzi. Jedine co me mrzi jsou kratke dungeony, ktere padly za obet otevrenemu svetu. A pak pribeh zalozeny hlavne na probirani se minulosti... ale to je subjektivni pocit

+3/0
11.3.2017 13:30

H66y83n46e53k 45Š43l40a79h58ů15n54e31k 4769733696669

Je to skvělá hra. Mám za sebou 40 hodin a ještě nejsem ani v polovině R^

+1/0
11.3.2017 10:48

J26a67k61u70b 40M87i54c79h42á86l18e88k 3297313667743

To opotřebovávání zbraní mi připomnělo FarCry 2 - pár výstřelů a z pušky byl šrot :) Musím přiznat, že za chvíli je to ale otravné, když musíte neustále tahat deset různých zbraní. Možná je tam nějaká perma zbraň? Nevim, daleko nejsem.

0/0
11.3.2017 9:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.