Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Thimbleweed Park je jako stroj času, který vás přenese 25 let zpět

Autoři zodpovědní za ty největší adventurní klasiky od Lucas Arts dávají vzpomenout na doby dávno minulé.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O23n94d70ř88e25j 90M33a59r28e94k 2812167632345

staré hry mají své kouzlo i dnes, na adventury od Lucase rád vzpomínám, ale po čem se mi teda rozhodně nestýská je to hrozné ovládání, takže za mě palec dolů

0/0
11.4.2017 14:34

K61a31r30o68l 50Š68e61f86č79í38k 5204599638328

Pan Srp!!! Nezlobte se prosim, ale cekal jsem vic. Pisete recenzi, ale spis mi to pripomina preview. Mohli jste napsat vic o pribehu a puzzlech/hadankach nebo zakladni popis hl. hrdinu. Nerikam, ze mate psat dlhe eposy to rozhodne ne, ale od recenze cekam vic ;-)

+2/0
11.4.2017 11:43

M31i87r97o19s87l75a20v 10S48t51a56s38t87n86y 7784673266151

The Dig je fajn po příběhové stránce a tím, že i dnes je vidět, jak vysokými produkčními hodnotami tehdy musela hra oplývat, ale herně je to mnohem blíž třeba Mystu, což můj šálek čaje není.

Pro mě je nejoblíbenější adventura od Lucasů třetí díl Monkey Islandu (ale můžu od nich v podstatě vše).

0/0
11.4.2017 8:42
Foto

M58i89c80h41a67l 66J50a48n78o35v24á42č 8777656375113

Nejsu nejmladší, ale tohle ovládání je uz i na me moc...

0/0
11.4.2017 8:35

M38a40r96e71k 28Š87e23b60e82s77t21a 2223791743187

přesně tak...já mám třeba moc rád staré hry a mám rád i pixelovou grafiku.....ale tohle už je opravdu moc!!!

0/0
11.4.2017 8:58

V21a22š15e11k 72H50a88v29r40á67n49e95k 8849859156728

Taky jsem si myslel, že například textový interface s psaním příkazů bude na mě moc, ale pak jsem se dostal k Chzo mythos od Yahtzeeho. Dil Trilby's Notes, s tímhle zcela zastaralým ovládáním ale považuji za nejlepší v sérii.

(Jinak pokud jste nehráli, doporučuji :)

0/0
11.4.2017 9:25

M90a11r86t57i47n 70B53e86r69a76n 6299585896541

To jsou spíš filmy, než hry.

Já radši zůstanu u skutečně interaktivních her :-P ...

0/0
11.4.2017 10:11

V38a67š13e27k 12H30a72v63r63á59n48e20k 8659139786908

Tak to tedy nevím, co jste hrál :) :-P

0/0
11.4.2017 19:26

M38a74r76t15i29n 21B92e27r69a50n 6679285406951

Trilby's Notes

0/0
12.4.2017 7:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.