Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J29a90n 81K30i30s18z56a 6900191756963

Jsem rád, že na nových pc ještě stále jede Sudden Strike 2 či starší Red Alert 2 + datadisk... jen škoda že skončila společnost Janes, Sierra a další kvalitní společnosti, které dělaly pěkné hry, kde umělá inteligence byla opravdu inteligentní a člověk měl požitek...

+2/0
doporučit
18.8.2017 12:20

K40a95r70e17l 20U93r20b19a32n 2704784621879

Raději starý dobrý panzer general..

0/0
doporučit
18.8.2017 9:18

P23e95t17r 29K50o71n64v18a25l35i44n88a 1395645688900

asi stale zustanu u CoH :)

0/0
doporučit
18.8.2017 9:18

T64o93m87á37š 65C51h50r72a70s36t32n37ý 2461154481963

Takze kampan neni dynamicka? Pak ten storytelling je ale dost jednostranny, ne?

0/0
doporučit
18.8.2017 8:35

M29a12r66t42i93n 59V83i89o35c34h75n86a 6555800751150

Na Xzone to zatím dva hráči pěkně sepsuli :-/

0/0
doporučit
18.8.2017 8:29

J80a53n 62Š79l24é68g98l 8852400648773

Upřímně tahle recenze je naprosto šílená. Nejhůř je na tom druhý odstavec... V úvodu recenze člověk nenajde představení hry nic takového... Upřímně opravdu špatné. Kdo by nevěděl o čem hra je tak je naprosto ztracený.

0/−1
doporučit
18.8.2017 7:11

M76i11r37o85s86l88a39v 50S41t45a66s33t32n10y 7374533746261

Tak trochu tam chybí nějaká drobná glosa o sérii Sudden Strike jako celku.

0/0
doporučit
18.8.2017 8:10

J26a96n 82Š80l50é61g41l 8332930448493

Máte z recenze možnost poznat jestli se o jedná o realtime nebo tahovou? :-)

Tahle recenze je opravdu špatná. Neobsahuje základní informace....

0/−1
doporučit
18.8.2017 9:20
Foto

M87i97c42h18a29l 28G21r57e33š47l11i67k 9911456632486

Realtime.. to sa z recenzie dá poznať celkom ľahko. :-)

+2/0
doporučit
18.8.2017 10:26

J17a95n 56Š90l68é71g42l 8642470618783

A kde je to napsané? :-)

0/0
doporučit
18.8.2017 14:50

P28a56v44e35l 56K15a55f96k95a 8774343891905

hra sice jde zapauzovat a mezitím lze zadat rozkazy, ale v mnoha případech nemáte žádné potvrzení,

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/sudden-strike-4-recenze-07m-/Recenze.aspx?c=A170817_093010_bw-pc-recenze_oz

0/0
doporučit
18.8.2017 15:20
Foto

M18i34c63h68a92l 58G80r22e57š25l76i84k 9851486922966

Nikde. Ale k čomu je u ťahovej stratégie pauza? :-)

0/0
doporučit
18.8.2017 15:52

J39a70n 74Š63l79é59g77l 8142890658423

To víte, že existuje simultání hry? Třeba nové Jagged Alliance, KKND to mělo apod... Takže ono totiž nejsou jenom tahovky a realtime :-)

0/0
doporučit
19.8.2017 12:23
Foto

M44i40c18h50a21l 27G31r11e76š62l18i11k 9781686302466

Existujú rôzne hry, ale toto je podľa popisu evidentne real time. :-)

0/0
doporučit
19.8.2017 15:16







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.