Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J23a61r12e31k 14W61o68l76f 5610949950

Nepotřebuju žádný módy ani 100 různých lig, stačí ni prostě jen NHL pro PC!!

+9/0
doporučit
14.9.2017 10:01

B40l46a60ž78e22j 73M43o66t73y42č46k18a 8917947885910

přesně, jak rád jsem to hrálR^

+3/0
doporučit
14.9.2017 14:42
Foto

M74a78r55t61i60n 55Š16u65b41r17t 1625231974195

Jo, jo. S brachou jsme zacinali s NHL FACE-OFF, pak legenda NHL93, jeden klavesnici, druhy mysi. Pak dalsi roky na PC, naposledy tusim 2003. Nehrali jsme nic jineho, takze v roce 2009 koupe PS1 a jeste jednou tehle hry a uz hrajeme jen jednou rocne. Kdyby byla NHL na PC, asi bychom kazdy doma meli vsechny roky, takhle to opravdu za koupi PS4 nestoji, kdyz clovek nic jineho nikdy nehral. Ale NHL93 se hrat jeste da, i kdyz pousti se to hodne slozite ;-).

+1/0
doporučit
14.9.2017 20:59

K42a72r54o87l 53S57e27f16c76i60k 2616870615468

Tak tohle nemuzu pochopit. PS4 si muzete koupit v bazaru nebo za par drobnych ve vyprodejech. Kdyz vas to tak moc laka tak neni co resit + kdyz budete mit PS tak si mozna koupite i nejakou exkluzivitu jako napr. This is US nebo Unchartrd serii. Fakt to stoji za to ;-)

+2/−3
doporučit
15.9.2017 0:07

J78o93s38e88f 67Č53i76h80á72k 7121309610906

Neznám exkluzivku This is US.

+1/0
doporučit
16.9.2017 7:18

R97a28d65i67m 76S34r65a79m32e19k 2824624259473

Pravděpodobně se jedná se o překlep a autor měl na mysli Last of Us. Recenze verze pro PS4:

https://bonusweb.idnes.cz/the-last-of-us-remastered-recenze-dqz-/Recenze.aspx?c=A140808_135410_bw-ps4-recenze_srp

0/0
doporučit
16.9.2017 7:57

J86a35n 97N44o53v77á54k 7141531544266

R^

0/0
doporučit
16.9.2017 10:53

J43a14n 79K53a15r10á21s71e83k 2243843256692

NHL 18 obsahuje nove i Erste Bank ligu a s ni i Orli Znojmo, jupiii :)

+3/0
doporučit
14.9.2017 9:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.