Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 18 přináší jen jednu pořádnou inovaci, zato výtečnou

Letošní ročník přináší jen minimum změn, situaci však zachraňuje skvělý arkádový režim 3 na 3. Příště už by to ovšem chtělo nový engine.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J70a48r38e25k 15W68o53l61f 5710669230

Nepotřebuju žádný módy ani 100 různých lig, stačí ni prostě jen NHL pro PC!!

+10/0
14.9.2017 10:01

B22l98a52ž91e62j 51M51o13t35y29č75k24a 8777977235240

přesně, jak rád jsem to hrálR^

+3/0
14.9.2017 14:42
Foto

M90a61r55t93i85n 59Š31u43b57r35t 1885511694345

Jo, jo. S brachou jsme zacinali s NHL FACE-OFF, pak legenda NHL93, jeden klavesnici, druhy mysi. Pak dalsi roky na PC, naposledy tusim 2003. Nehrali jsme nic jineho, takze v roce 2009 koupe PS1 a jeste jednou tehle hry a uz hrajeme jen jednou rocne. Kdyby byla NHL na PC, asi bychom kazdy doma meli vsechny roky, takhle to opravdu za koupi PS4 nestoji, kdyz clovek nic jineho nikdy nehral. Ale NHL93 se hrat jeste da, i kdyz pousti se to hodne slozite ;-).

+1/0
14.9.2017 20:59

K33a31r86o52l 46S98e30f82c70i26k 2666290665948

Tak tohle nemuzu pochopit. PS4 si muzete koupit v bazaru nebo za par drobnych ve vyprodejech. Kdyz vas to tak moc laka tak neni co resit + kdyz budete mit PS tak si mozna koupite i nejakou exkluzivitu jako napr. This is US nebo Unchartrd serii. Fakt to stoji za to ;-)

+2/−3
15.9.2017 0:07

J33o59s27e91f 54Č75i70h20á20k 7291359490316

Neznám exkluzivku This is US.

+1/0
16.9.2017 7:18

R57a14d26i61m 60S65r94a52m92e89k 2544754249563

Pravděpodobně se jedná se o překlep a autor měl na mysli Last of Us. Recenze verze pro PS4:

https://bonusweb.idnes.cz/the-last-of-us-remastered-recenze-dqz-/Recenze.aspx?c=A140808_135410_bw-ps4-recenze_srp

0/0
16.9.2017 7:57

J17a89n 39N36o66v91á36k 7201971184966

R^

0/0
16.9.2017 10:53

J96a92n 63K22a21r67á27s96e76k 2713773546632

NHL 18 obsahuje nove i Erste Bank ligu a s ni i Orli Znojmo, jupiii :)

+3/0
14.9.2017 9:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.