Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J94a58r50e75k 91W94o65l35f 5240179680

Nepotřebuju žádný módy ani 100 různých lig, stačí ni prostě jen NHL pro PC!!

+9/0
doporučit
14.9.2017 10:01

B50l57a75ž20e69j 63M27o15t55y39č44k22a 8217587775610

přesně, jak rád jsem to hrálR^

+3/0
doporučit
14.9.2017 14:42
Foto

M42a31r28t60i46n 45Š59u81b10r46t 1795561324775

Jo, jo. S brachou jsme zacinali s NHL FACE-OFF, pak legenda NHL93, jeden klavesnici, druhy mysi. Pak dalsi roky na PC, naposledy tusim 2003. Nehrali jsme nic jineho, takze v roce 2009 koupe PS1 a jeste jednou tehle hry a uz hrajeme jen jednou rocne. Kdyby byla NHL na PC, asi bychom kazdy doma meli vsechny roky, takhle to opravdu za koupi PS4 nestoji, kdyz clovek nic jineho nikdy nehral. Ale NHL93 se hrat jeste da, i kdyz pousti se to hodne slozite ;-).

+1/0
doporučit
14.9.2017 20:59

K86a46r16o28l 13S56e58f95c61i30k 2506720685868

Tak tohle nemuzu pochopit. PS4 si muzete koupit v bazaru nebo za par drobnych ve vyprodejech. Kdyz vas to tak moc laka tak neni co resit + kdyz budete mit PS tak si mozna koupite i nejakou exkluzivitu jako napr. This is US nebo Unchartrd serii. Fakt to stoji za to ;-)

+2/−3
doporučit
15.9.2017 0:07

J10o46s54e27f 82Č29i54h26á58k 7491139220266

Neznám exkluzivku This is US.

+1/0
doporučit
16.9.2017 7:18

R38a68d26i47m 57S33r61a56m75e14k 2404734159933

Pravděpodobně se jedná se o překlep a autor měl na mysli Last of Us. Recenze verze pro PS4:

https://bonusweb.idnes.cz/the-last-of-us-remastered-recenze-dqz-/Recenze.aspx?c=A140808_135410_bw-ps4-recenze_srp

0/0
doporučit
16.9.2017 7:57

J46a69n 97N19o73v75á72k 7811631914616

R^

0/0
doporučit
16.9.2017 10:53

J72a12n 32K70a87r66á24s90e40k 2303363446822

NHL 18 obsahuje nove i Erste Bank ligu a s ni i Orli Znojmo, jupiii :)

+3/0
doporučit
14.9.2017 9:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.