Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

O59l10d67r61i16c91h 46S77t16e59p55a39n70o45v93s89k81y 2385794302585

A jak takhle? https://www.youtube.com/watch?v=pQnTkQGVPP0&feature=youtu.be Gran Turismo by se mělo jmenovat Destriction Derby. Bylo by zábavnější a úspěšnější. A závodníky nevychovává spíš naopak. Každej blbec má S hodnocení, takže se jezdí s blbcema furt a pokud S jezdec způsobí dalších 20 kolizí během závodu tak se nemusí z S ani propadnout!!!!!!! Tady je ukázka jak jeden blbec všem zkazil závod. Všem! počkal si než ho dojede první a všechny boural a propadl se jen do áčka! Takovým lidem ban jenže to by vlastně dostali ban všichni. Není čistého závodu, všichni jezdí jako prasata. Gran Turismo by se nad tímto mělo zamyslet. Třeba Iracing který používá systém hodnocení jezdce který Gran turismo nešikovně okopíravalo tak v iracingu funguje parádně. Tam není problém odjet 50 závodů čistě ale u gran turisma je problém odjet jeden závod čistě. I když startujete první a je jedno jestli v S třídě nebo D třídě, vždycky vás sejme ten za váma. Jezdci tam jezdí bez respektu druhým. No je to hrůza naprostý propadák

0/0
doporučit
17.12.2017 14:05

M97i92l63a50n 54S25ý49k52o30r45a 1498435417586

No nic, naštěstí je tu řešení zapnout PS3 a návrat do minulosti, až tohle bude na PS storu za 300 kila, budu o tom uvažovat :-)

0/0
doporučit
30.10.2017 11:37

T64o20m72á65š 64S11e20k22e22r52e28š 2423157417890

Neviem pochopiť, čo by ste chceli hrať v single player módu? Mimo iné je tam dosť krásnych tréningov, tipov a pod, ktoré vám určite pomožu lepšie závodiť. Závody už len so svojej podstaty sú o sútažení medzi hráčmi. Ai dokáže poraziť kde kdo. Počet kol na závod? Existuje tam vlastní režim kde je možnosť nastavenia délky závodu od 1 po 200 kol nebo dle minut po max 24 hodin. Čo sa stane keď budete nejlepší v online závodení? Závody sú po oficiálnimi křidli FIA. Takže najlepší závodníci sa účastní oficiálneho predávaní cen FIA v Paríži, trebás si podáte ruku se svojím idolem. Alebo sa vám poštastný GT academy. Banda exotů v online závodení? Ano GT hlása, že závodení je pro každeho ne jen pro skušené matadory. Ale i deti, ktoré sa s fyzikou zatím neobeznámili. Princíp je jednoduchý jazdím čisto, matchmaking ma spojí s hráčmi čo jazdia čisto. Chcem hrať demolition derby prečo nie matchmaking mi najde aj takých. Mne jedníné čo chýba v GT je vytvorenie vlastnej stáje. Aby sme mohli s chalanmi jazdiť spolu sútažný online mode.Poznámky tipu len 160 áut a pod. Ano k celkovému počtu áut na svete je to asi žalostné množstvo. Je tam ale možnosť auta "upravovať" a to pomocou vlastných polepou. To znamená : chcem si navrhnuť design auta prečo nie stači mi tužka, papier, scaner a je to. Z mne daleko lepší ako úpravy ala need for speed. Pokial niekto chce kludne odpoviem na dotazy ale zatial tam mám len 50 hodin takže všetko neviem :)

0/0
doporučit
30.10.2017 8:28

O53l71d49r74i75c66h 46S27t17e90p52a92n56o70v20s21k96y 2225794822265

Takže všechny závody pod hlavičkou Fia se jezdí na 3 kola? Já jsem doufal v něco víc. Bylo by fajn, kdyby ty tři kola byly jen pro začátek a pak byla možnost postupovat dál v zajímavější závody klidně i v šampionát. Věřil jsem v kvality GT a myslel jsem že to předčí i iracing kde je to jen o online závodění ale nepredčilo. Jak říkám chybí mi tam motivace jezdit ty tři kola. Kdybych se pak dostával víš a víš byl by to pak nářez ale nenapadlo je to bohužel.

0/0
doporučit
30.10.2017 10:05

T26o73m77á19š 45S85e49k44e17r48e82š 2583987587940

Akuálne pre online je len 1 typ závodu. Obsahuje 3 výkonnostné kategórie N, Gr.4 a Gr.3. Závody sa spúštajú v intervale 20 min. Každá kategória má 1 trať. Medzi závodmi sa da jazdiť kvalifikačná časovka. Tá zostáva platná až do zmeni trate. tzn. odjazdím najlepšie ako viem (stači len 1 krát za týždeň) a na základe toho mi vyberie súperov. Tých sa snaží vyberať rovnocenne napr. mám naj kolo 1:50:00 tak spoluhráči budú niekde v rozpati 1-2 sec. aj keď record trate je napr 1:40:00. A verte tomu alebo nie ale aj tie 4 kolá s rovnocennými supermi sú celkom peklo. Zvyšné 3 typy závodou sa ešte nespustili, takže neviem povedať na kolko kol sa jazdí. Ale sú to Národnostný pohár ( jazdíte za svoju národnosť dle PSN accountu ), Pohár výrobcou ( vyberiete si oblúbenú značku (Ferrari, Porsche,... Škoda tam bohužial nie je). Posledný typ je polyphony digital pohár. Zatial tam je v popise len, že všetci jazdia len s 1 typom vozidla (napr. Ferrari italia 458 Gr.3). Všetky tieto poháre budú mať skúšobný provoz o 4-11-2017. Potom bude informácii viacej. Ovšak je pravdepodobné, že tam budú aj vytrvalosné závody. Myslím nedávno bolo organizovana aj 24hod na Nurburgringu.

0/0
doporučit
30.10.2017 10:37

J73a66n 74D22l47o13u81h23ý 7714539490129

Nekupuju si hru abych 20 minut cekal, nez si budu moct zahrat. Na to je muj cas moc drahej! Online hrani je super, ale pouze tehdy pokud ma clovek more casu a nikdo ho nevyrusuje.

0/0
doporučit
31.10.2017 8:07

T10o54m16á62š 32S25e73k79e92r39e38š 2893267117190

Ja tiež nie a neznášam čakanie na login, matchmaking. Avšak prihlasovanie do online závodu pre určitú kategóriu sa spúšťa každých 20 min. To znamená chcem jazdich online treba Gr.3. Pokial prijdem po ukončení registrácie tak ano musím čakať necelých 20 min na dalšie závody v kategórii Gr.3. To však neznamená, že sa medzitým nemožem jazdiť kvalifikačku, hrať online v iných kategóriach alebo v offline módoch hry. Alebo sa trebárs hrať z detmi, priatelkou a pod. aby som mal počas závodu klud ;)

0/0
doporučit
31.10.2017 12:43

T68o18m92á92š 97S74e45k53e32r10e41š 2783447137110

Pre info, včerajší update pridáva zmeny v online modu. A to za 1 zmena trate pre online závod každý deň z původního raz za týden. A za 2 zakomponovanie "endurance" závodů. Takže tak :)

0/0
doporučit
1.11.2017 6:29

V33o69j42t84a 93E38r54b25e67n 5847297643650

Dá se to hrát ve dvou lidech nějak spolu? Myslím na dvou playstationech, že si uděláte spolu party nebo tak něco, aby bylo zaručené, že pojedete stejné závody. Dík

0/0
doporučit
30.10.2017 16:14

T44o76m57á20š 38S44e73k29e77r55e73š 2663567317150

Jop, a to následovne.

Split screen:

- Umožnuje klasické rozdelenie obrazovky na 2 časti. Stačí 1 psko a 2 dualshocky. Sedíte v jednom pokoji.

- Share-play split screen. Takže pokial by kamarát mal PSko ale nemal GT sport tak si može tiež zahrať stebou cez shareplay split-screen. V podstate sa na dialku pripoji ako hráč 2 na split screen. Potreba ale lepši internet pretože mu budeš streamovať svoj obraz.

-PSvita share-play by mal tiež fungovať pokial by kamarát nemal PS4 ale napr PSvitu.

Lobby:

- Je klasická miestnosť pre vytváranie súkromnej alebo verejnej miestnosti. 1 hráč vytvorí ostatný sa pripájajú na neho. O nastavení závodu sa dá hlasovať v parte.

0/0
doporučit
31.10.2017 6:46

O30l53d80r69i77c69h 68S94t14e31p71a63n52o50v17s73k43y 2195104752745

V žádný recenzi se nedozvím to ci mě zajímá nejvíc a to počet kol v zavodech. Nebudu si hru kupovat abych jezdil jen tři kola. To není závod. Jsou tam i další závody? A co když budu nejlepší co pak? Zajímalo by mě jakou bych měl mít motivaci k online hraní. V demu bylo vítězství naprosto bezcenné věřím že je to i v plné hře. Měl jsem všechny GT ale 7ka vypadá velmi tragicky í když jsem se na online závodění velmi těšil ale demo mě odradilo a recenze to samé

0/0
doporučit
30.10.2017 1:46

J88a13n 44D69l82o33u77h94ý 7754389710329

Takze nakup odkladam az bude GT ve sleve. Potlaceni single playeru je pro "pracujiciho" hrace proste velke minus. Nemam naladu ani cas cekat na synchro s bandou exotu na druhe strane internetu. Multiplayer v GT6 ( samotnej proces, nez clovek vyrazil na trat) byl naprosto prisernej a otravnej zabijec volneho casu.

+5/0
doporučit
29.10.2017 17:11

J34a71n 85O24n50d94r95a 6487713359487

edit: jinak mas samozrejme pravdu.

0/0
doporučit
29.10.2017 7:14

V73í90t 33G22a13b21r64i65e79l 6561266268199

Nechápu současný trend potlačování single playeru. Ne každý se chce otravovat s bandou náhodných exotů a mít možnost hrát jen když je hra populární..

+10/0
doporučit
29.10.2017 2:33

Z20d86e53n90ě73k 29K75r58a48u38s 9806630912320

kdyz hrajes online proti lidem nepotrebujes programatora na umelou inteligenci takze hra da min prace a lepsi videlky

0/−1
doporučit
29.10.2017 6:42

J48a23n 60O14n48d49r39a 6527463699297

ale oni tam maji arcade mod kde ai je.

0/0
doporučit
29.10.2017 7:12

L65u40k20á58š 25M16a18l61v75i37n95s13k31y 2298954763988

neřekl bych, že to je hlavní důvod, spíš chtěj lidi donutit aby byli furt online

0/0
doporučit
29.10.2017 22:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.