Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

V24o58j65t52ě84c28h 23S20t21r70n21a12d 4894501292305

Popisek u fotky mrtvých nácků: "Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem." ;-DR^

+25/0
doporučit
31.10.2017 3:01

V49l77a34d35i28m20í58r 61K17r77i28s89t20e36n 7456722155418

Dovoluji si s recenzí oponovat, Kulhánek by to popsat dokázal ;), ale asi by mu tam chyběla možnost brutálního zmasakrování Kelly Family.

+12/0
doporučit
31.10.2017 15:39

P49a20v57e56l 51H86e51k 8897516583691

Práce snů, hrát hru, napsat recenzi, a dostat zaplaceno R^, je snad něco lepšího?

+13/−1
doporučit
31.10.2017 8:44
Foto

P44e83t76r 30Č24e39r80n75i86c14k14ý 6985137440

Skvělá hra, kterou si užijí i majitelé starších sestav. Na mém i5-4570 + Sapphire R9 270X Vapor-X + 8GB RAM hra běží na "full" celkem obstojně.

Za mě palec nahoru.... :D

+10/0
doporučit
31.10.2017 7:01

T17o98m32á98š 83M35o47t95o57l10a 9192723924361

No môžem potvrdiť autorovu recenziu. Hra je super. Síce som nehral predošlé diely ale od začiatku Vás hra uchytí a nepustí. Cut scény sú niekedy troškú dlhšie ako by mali byť ale prinášajú do hry výrazné spestrenie. Hra je veľmi dobre optimalizovaná. Osobne ju hrám na notebooku vyššej rady (i7700HQ + Nvidia 1070m + 16GB Ram) Loadingy super rýchle a na Uber detaily dáva cez 100fps. Mám odohraté asi len 3 hodiny ale vôbec sa nenudím. Odporučujem ju každému kto má rad tieto akčné hry.

+4/0
doporučit
31.10.2017 9:55

J47a83r37o67s10l90a72v 92M51a68r95v96a63n 2967270376457

Trochu se obavam, ze me hra odradi zase uz u tutorialu, jako minuly Wolfenstein. Dneska uz si nejde jen tak jit zastrilet jako u Wolfa1, clovek se musi prokousat filmecky, pak tutorial, pak zase nejaky pribeh, pak otravne mise (co mam sakra delat) a pak az konecne muze nekoho sestrelit.

+4/0
doporučit
31.10.2017 8:09

D20a53g21m43a86r 28B90r66e33z32i47n35o76v21a 6504466534388

na jejichž popis by nestačil ani Kulhánek ;-D tak tomu neverim ;-D

+3/0
doporučit
2.11.2017 11:16

R13o75m45a98n 22P71e23t57r62e13n86k70o 2494780292

Na posledním obrázku u článku není původní Wolfenstein 3D z roku 1992, ale název je přeložen do angličtiny na „Wolfstone 3D“ a úvodní obrázek hry paroduje původního Wolfensteina v tom, že to vypadá, že ve hře hrajete za nacistu a kosíte spojence (což dává smysl ve světe, kde náckové vyhráli).

+3/0
doporučit
2.11.2017 0:10

J63o98s29e80f 92M59i64k46e10l 2768680346672

Kdybych sem dal příspěvek "Zabij si svého islamistu", tak to bude hned smazané - "neetický příspěvek"...

+3/−1
doporučit
1.11.2017 19:24

M73i57c54h59a20l 68S24t61e98l20m41a49c29h 2385653870797

Nějaká hra, kde bych si mohl zahrát za SS? :-)

+3/−2
doporučit
31.10.2017 10:34

J61i81ř68í 15O22s22i31n65a 5607772472385

Nemel by v ingame W3D strlet Rusy a na konci potkat Stalina s rotacakem?

+2/0
doporučit
3.11.2017 6:25

J44a32n 52P47i55r82a15s 1573365606796

Tak pod tohle se podepíšu také. Vše co autor napal je přesné, jen jsem ještě na žádý bug nenarazil. Možná mi to tompo hry ani nedovolilo postřehnout. Je to první hra kterou jsem si byl ochoten předobjednat a jsem rád že to dopadlo takto. Na i7 6700K a 1070 nejdu na maixmlaní možné detaily pod 90fps při FHD. Mohu doporučit všem co mají tento druh her rádi

+2/0
doporučit
31.10.2017 6:25

J63a67k64u87b 87U41r73b31á98n58e30k 6242859644616

Zjevně jsem hrál úplně jinou hru. Divný pacing v první polovině, 3 hodiny natahovaných cut scén, otravní spolubojovníci, jalový příběh s useknutým koncem ve stylu Mankind Divived, absence zajímavých lokalit, zbraní a zaporáků, divně kolísající obtížnost, zbytečná B.J.-ova rodinná historie.

+4/−7
doporučit
31.10.2017 8:30

P61e45t33r 93Š58t90ě76p33n64i87č87k11a 1728544593

Doporučuje jeden z deseti neonacistů! (ten jeden je pařmen, ale před ostatními to skrývá)

+1/0
doporučit
31.10.2017 18:34

J39i52r11i 11B15o47r57o33v42y 7347866557483

Až na to, že to na svém PC nepustím. :-( A tak radši hraji Assasins Creed Origins ( http://www.zk4.cz/8A ) Ta je lépe optimalizovaná...

+1/−1
doporučit
31.10.2017 11:33

Z65d81e92n31ě69k 33K42r11a88u86s 9436980982980

zkousel sem to u kamosa ale na em je to moc ukecany stejne jak max payne 3 prvni hodinu hrani sem stravil pomalu jen sledovanim cut scen a par zabitejma nackama od fps zanru ocekavam cistou akci a par videi,v tomhle me asi nejvic vyhovoval shadow warrior 2

+1/−3
doporučit
31.10.2017 3:26

J39o10s75e48f 28N76o23v84á59k 5241136215894

celkem dobrý titulek,

jen bych místo nácka dal "politika"

taková hra by určitě měla úspěch ;-D

+1/−8
doporučit
31.10.2017 10:34

J68i71n44d38ř53i49c80h 31Z29e79t32s89k16y 5203987222270

Kdysi jsem si koupil W1 a myslel si, že jde o normální střílečku z WW2. Když jsem viděl poletovat němce v jakých si vírech, zdlouhavě se dostávat do další mise, tak jsem to zabalil a od té doby už si hru nepustil. A když jsem viděl teď ten trailer na W2, tak už netrpělivě čekám na CoD: WaW2

0/−1
doporučit
31.10.2017 10:23
Foto

D57a34n42i94e86l 78T98o60m47s92c80h31i 1788277574425

Tyjo. Vypadá to skvěle. Jen jedna technická. V recenzi vám naskákaly nedokončené věty. ASi jste unavený, ale doplňtě to prosím :D Je to hrozný

0/−5
doporučit
31.10.2017 1:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.