Diskuse k článku

Konečně zase parádní kampaň z druhé světové. Recenze Call of Duty: WWII

Call of Duty se po devíti letech konečně vrací do druhé světové války. Hra nabízí velkolepou příběhovou kampaň, robustní síťovou složku pro hraní ve více lidech a hororově pojatou kooperaci, v níž masakrujete nacistické zombíky. A zatímco kampaň splnila to, co jsme očekávali, multiplayer má rezervy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z87d43e86n37ě22k 94Ř81e24h50á72k 7381142717

Že já tady vůbec čtu ty vaše plky a nářky........teď abych dal přednost Wolfíkovi :-P

0/0
10.11.2017 13:32

J54a40n 11P67u45l32e27c 4898907571145

6 hodin? Jako vážně? ;-D;-D

+2/−1
7.11.2017 17:29

A95l12e58š 83A98d88a13m 7620110978469

Super ne? Kdo má čas hrát 100 hodinové hry? 6 hodin akorát. K tomu navíc multiplayer

0/0
8.11.2017 2:49

M31i83l53a98n 67Š59e84l69i80g32a 7731414623503

EA dalo evidentne znackou sumu do "propagace", recenzenti hazeji vysoka skore, hraci nadavaji. Nehral jsem, takze nehodnotim, ale podle cutscene sestrihu na Youtube je ten vychvalovany pribeh dost velka hovadina, ktera je realisticka asi jako Infinite Warfare...

+1/−4
7.11.2017 14:52

M14a34t98ě30j 49L93é85b55l 2529839363862

EA? :) To asi ne, že? :)

+3/0
7.11.2017 15:59

P18a93t15r11i51k 46H53a59t83a98s 1542361456475

hral som a podla mna to je najlepsie CoD

0/−2
8.11.2017 0:07
Foto

K41a46t28k63a 24B95o56š41k73o34v58á 8469347953404

Měla jsem zato, že Call of Duty vydává Activision...nepleťte si to s Battlefieldem :-/

0/0
8.11.2017 8:08

P23e90t60r 98H38o73c10h33m89a41n 2650406235951

Ještě pořád tam nabíhá nekonečné množství nepřátel, dokud se nepřemístím za nějaký neviditelný vypínač?

Rád bych si po letech zase zahrál nějakou WW2 akci, ale tohle mne na COD strašně štve.

+4/0
7.11.2017 12:20

P40a45t92r93i20k 16H80a58t94a28s 1962471606625

Pozri sa. CoD ma svoju kostru. Taku istu aku ma Battlefield, Farcry, Angry birds, Worms, Age of Empires, hocico.

Takze neviem preco cakas ze by mali odstranovat checkpointy apod. Tie checkpointy su tam nato aby davkovali presne tu filmovu atmosferu o ktoru sa CoD snazi.

Co povazujem za vyborne na tomto diely je to ze to dobre namiesali. Plynule prechody medzi hrou a krásnymi animáciami, striedanie herneho tempa plus zaujimave necakane zvraty a minihry podobne ako v Tombraider.

Ja som sa velmi dobre bavil. Fakt je to taky herny film, spravili to odost viac filmovo ako prvotne diely z ww2. Mne to pripomenulo Mafiu, tiez taky herny film ale odost dlhsi.

Vlastne to je snad jedine co CoD ww2 singleplayeru vytknut. Keby to bolo na pokracovania, to by bolo super.

+1/−1
7.11.2017 23:57

J40o76s91e98f 29J63u53h84á62s74z 1469192678

CoD jsem hral od prvniho dilu a nepratele se vzdycky dali vystrilet, dokonce jsem to i na starsich dilech testoval - nic jsem nedelal a nechaval "partaky" to vystrilet za me. Jediny rozdil byl ten, ze AI spojencu to trvalo zamerne dlouho, aby dostal prostor hlavne hrac, a tudiz kdyz hrac postoupil, AI se prizpusobovalo a postupovalo s nim.

0/−1
8.11.2017 6:04

P92e41t86r 59H39o29c72h96m23a22n 2100536235171

Není pravda. U jedničky nevím, ale u CoD2 a CoD MW a WaW nabíhali nepřátelé donekonečna, dokud se člověk nepřemístil na určité místo. X krát jsem to zkoušel, vystřílel všechny náboje ze všech zbraní a příliv nepřátel neustával.

+4/0
8.11.2017 9:05

O44n44d62ř82e78j 54Z88a78c28h 3533300193652

Přesně tak, to bylo už u jedničky, kdy hráč sice byl "jedním z mnoha", ale dokud neudělá pomyslný krok vpřed, spolubojovníci i protivníci se pořád obnovovali.

+2/0
8.11.2017 11:48

S77t41a96n33i25s28l66a84v 33N45o15v62a23k 7208219373283

60ecek za 6hodin kampane a debilni multiplayer :-D Grafika odporna jedina vec co je na tom pekneho jsou ty filmecky nic jineho. Jsem rad ze steam vraci penize. Koupil jsem zahral jsem si 2hod a vratil. Tato hra nema cenu 60ecek. Mozna az bude ve vyprodeji za 10ecek tak to zase koupim.Rv

+7/−2
7.11.2017 12:01

Z29d64e36n27ě28k 14K35r94a80u93s 9856140612670

toho se nikdy nedockate na steamu i cod 1 furt stoji 20 ecek bez datadisku 10 ecek v akci, activision svoje hry nijak neslevnuje

0/0
7.11.2017 12:26

A16l19e19š 17A28d81a25m 7760380938509

Občas jsou tam větší slevy i na cod tituly. Viděl jsem opakovaně

0/0
8.11.2017 2:51

K58a20r27o76l 25S41e78f66c89i34k 2106530395608

sorry, ale COD je uz asi 8let jenom o multiplayeru. Normalny clovek za plnou cenu si to nekoupi kvuli pribehu :-)

0/0
7.11.2017 15:34

H22y92n96e30k 47Š71l98a29h82ů46n56e14k 4109143186459

Přesně.

0/0
7.11.2017 22:09

P14a86t97r32i76k 54H25a76t13a77s 1532341946765

presne tak. ten kratky singleplayer je len ako predjedlo, prolog pred multiplayerom. Netusim ako moze niekto pisat o 60 eurách a 6 hodinovej kampani. Aj keby ziadna kampan nebola, cod je o multiplayeri

0/−1
7.11.2017 23:50

P80a18t64r76i67k 68H31a79t18a56s 1772591906435

Ehm, ja som kupil za 105 chf, na eura neviem kolko. Okolo 90 ?

Samozrejme kvôli multiplayeru, netusim co je na multiplayeri debilne ????? tvoja hlava ci co ? Carentan si velmi rad zahram, este si musim tych 25gb stiahnut.

Grafika odporna ????? podla mna je vyborna a tie prechody medzi filmamy a hrou su paradne

0/0
7.11.2017 23:47

T39o68m37á77š 62M81i88k95u66l41i37č45k47a 6817524440935

Jako veterán CoD 2 - tahle hra je z hlediska multiplayeru sračka.

0/0
9.11.2017 21:58

M54i94c87h69a75l 94N44e36z50v76a81l 4179888752971

Jj,ta hra je otresne vypadajici odflaknuta ostuda za nelidsky prachy....

+2/0
8.11.2017 19:26

M94i33c43h72a19l 26P55o41h94o91ř21e97l45s39k33ý 1826970655225

smysl pro humor mají slušný

0/0
7.11.2017 10:56

L83u14d95v55í69k 92S41e42c36h40o21v23e59c 4511613461

Ten tank a hlavně letadlo byla katastrofa, tam se doufal, že to brzo skončí. QTE o nich radši nemluvit. Filmečky to byla paráda, to se musí nechat. A grafika...nejvíce se mě líbil les v misích Battle of the Bulge a Death Factory.

+5/−2
7.11.2017 8:16

J52a57k18u70b 84M38i48c56h73á82l83e46k 3897213537973

Asi jsem hrál jinou hru, protože krom dobře vizuálně zpracovaných filmečků to jinak za moc nestálo. Ona pařížská infiltrace aka - "Jděte do sklepa, jděte do druhého patra, najděte chlápka, jděte do dalšího patra, odejděte" zas tak skvělá nebyla, ale rozhodně noční můry budu mít z toho otřesného ovládání tanku.

+6/−2
7.11.2017 7:53

P18a33t63r24i89k 37H87a13t26a84s 1222151646795

ono aj hra dobre vyzera, pretoze prechod z filmecku do hry je plynuly tak ze to vyzera ako jeden celok. Ako neviem, co akoze mala robit ? ovladat drona a hladat spravny kontakt alebo lockpickovat zamky aby to bolo herne zaujimave ci ako ???

Proste mala najst chlapika v kanceláriách. Ide o ten cely napinavy a zabavny priebeh od zaciatku do konca. A mna to hodne bavilo, celkovo aj ti nemci ked ma kontrolovali, dobre vierohodne to vyzeralo. Normalne som trpol co ten kkt povie, ci ma neodhali.

Treba to brat ako herny film a nestazovat sa nato ze herne pasaze su priamociare

0/0
8.11.2017 0:06

P97e48t93r 76T85á40b49o56r50s98k75ý 6570986951197

Je to lepší než CoD 2 a 3?

+1/−2
7.11.2017 6:32

T57o95m45á29š 67D24u50š27e97j31o61v29s30k66ý 3677523357500

Pavel Rychtárik se nám nějak roz-mínusoval. ;-D

Dávat mínus otázce je trochu mimo ne? ;-)

Pokud jste to hrál, tak odpovězte na dotaz a pokud ne, tak netrolujte. :-P

+5/−2
7.11.2017 10:17

P19a13v84e97l 95P43ř66e67c68e76c22h25t24ě79l 5872163165379

Cod:Uo. Byla tam technika, časování granátů, omezený sprint no prostě boží

0/0
7.11.2017 12:42

P26a68t44r21i82k 96H76a78t63a78s 1292351836405

casovani coho ?

0/0
8.11.2017 0:11

P32a31t57r86i15k 71H97a49t85a11s 1562811496845

podla mna najlepsie CoD ake som kedy hral. Podarilo sa im velmi dobre navodit ten dojem interaktívneho filmu. Ak to niekomu vadi, ze hra nieje viac do hlbky, viac takticka atd jeho vec.

Mne sa takyto styl paci a beriem to ako vybornu zabavu na dva vecery pred multiplayerom. Najviac som sa vyzival v krásnych animáciách a ich plynulými prechodmi do hry, velmi sa mi pacili lekarnicky a interakcia s partakmi. Drobnost ale potesilo.

Urcite si to este raz zahram na velkej uhlopriecke v 4k

0/−1
8.11.2017 0:16

Z16d47e49n41ě59k 61K25r18a81u73s 9906120102290

ja to smazal hnedka jak se zacli obevovat prvni quicktime eventy tohle at si narvou nekam

+1/−5
7.11.2017 5:10

J63o12s88e48f 51Č38i84h90á57k 7401299100656

Vylodění v Normandii je vskutku originální a Sovětský samopal na témže místě taktéž.

+4/−2
7.11.2017 5:02

J28a29n 57P20a36v25e36l93k57a 1401793924332

Vylodění trochu odflákli, ale jinak se to zdá být dobrý:-), hlavně, že je to 2.světováR^

+1/−1
7.11.2017 2:05



Najdete na iDNES.cz