Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Konečně zase parádní kampaň z druhé světové. Recenze Call of Duty: WWII

Call of Duty se po devíti letech konečně vrací do druhé světové války. Hra nabízí velkolepou příběhovou kampaň, robustní síťovou složku pro hraní ve více lidech a hororově pojatou kooperaci, v níž masakrujete nacistické zombíky. A zatímco kampaň splnila to, co jsme očekávali, multiplayer má rezervy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z72d19e84n37ě18k 94Ř59e68h31á66k 7981262667

Že já tady vůbec čtu ty vaše plky a nářky........teď abych dal přednost Wolfíkovi :-P

0/0
10.11.2017 13:32

J68a69n 38P13u41l57e35c 4248657891245

6 hodin? Jako vážně? ;-D;-D

+2/−1
7.11.2017 17:29

A12l62e40š 31A61d68a58m 7390270468699

Super ne? Kdo má čas hrát 100 hodinové hry? 6 hodin akorát. K tomu navíc multiplayer

0/0
8.11.2017 2:49

M65i55l39a52n 60Š58e73l47i31g87a 7571414123933

EA dalo evidentne znackou sumu do "propagace", recenzenti hazeji vysoka skore, hraci nadavaji. Nehral jsem, takze nehodnotim, ale podle cutscene sestrihu na Youtube je ten vychvalovany pribeh dost velka hovadina, ktera je realisticka asi jako Infinite Warfare...

+1/−4
7.11.2017 14:52

M23a11t21ě52j 30L52é17b28l 2709349543642

EA? :) To asi ne, že? :)

+3/0
7.11.2017 15:59

P37a17t61r18i69k 97H29a97t14a82s 1722871966765

hral som a podla mna to je najlepsie CoD

0/−2
8.11.2017 0:07
Foto

K49a28t68k35a 54B31o38š37k47o67v47á 8859967923624

Měla jsem zato, že Call of Duty vydává Activision...nepleťte si to s Battlefieldem :-/

0/0
8.11.2017 8:08

P46e84t14r 97H95o30c65h84m22a28n 2580216135891

Ještě pořád tam nabíhá nekonečné množství nepřátel, dokud se nepřemístím za nějaký neviditelný vypínač?

Rád bych si po letech zase zahrál nějakou WW2 akci, ale tohle mne na COD strašně štve.

+4/0
7.11.2017 12:20

P40a38t32r55i52k 12H88a59t45a79s 1332351986685

Pozri sa. CoD ma svoju kostru. Taku istu aku ma Battlefield, Farcry, Angry birds, Worms, Age of Empires, hocico.

Takze neviem preco cakas ze by mali odstranovat checkpointy apod. Tie checkpointy su tam nato aby davkovali presne tu filmovu atmosferu o ktoru sa CoD snazi.

Co povazujem za vyborne na tomto diely je to ze to dobre namiesali. Plynule prechody medzi hrou a krásnymi animáciami, striedanie herneho tempa plus zaujimave necakane zvraty a minihry podobne ako v Tombraider.

Ja som sa velmi dobre bavil. Fakt je to taky herny film, spravili to odost viac filmovo ako prvotne diely z ww2. Mne to pripomenulo Mafiu, tiez taky herny film ale odost dlhsi.

Vlastne to je snad jedine co CoD ww2 singleplayeru vytknut. Keby to bolo na pokracovania, to by bolo super.

+1/−1
7.11.2017 23:57

J93o70s82e11f 35J45u67h96á67s89z 1109552828

CoD jsem hral od prvniho dilu a nepratele se vzdycky dali vystrilet, dokonce jsem to i na starsich dilech testoval - nic jsem nedelal a nechaval "partaky" to vystrilet za me. Jediny rozdil byl ten, ze AI spojencu to trvalo zamerne dlouho, aby dostal prostor hlavne hrac, a tudiz kdyz hrac postoupil, AI se prizpusobovalo a postupovalo s nim.

0/−1
8.11.2017 6:04

P42e55t16r 95H19o34c47h17m38a24n 2400536905721

Není pravda. U jedničky nevím, ale u CoD2 a CoD MW a WaW nabíhali nepřátelé donekonečna, dokud se člověk nepřemístil na určité místo. X krát jsem to zkoušel, vystřílel všechny náboje ze všech zbraní a příliv nepřátel neustával.

+4/0
8.11.2017 9:05
Foto

O85n48d34ř73e69j 30Z95a90c50h 3443560853662

Přesně tak, to bylo už u jedničky, kdy hráč sice byl "jedním z mnoha", ale dokud neudělá pomyslný krok vpřed, spolubojovníci i protivníci se pořád obnovovali.

+2/0
8.11.2017 11:48

S32t42a69n41i54s95l28a55v 13N38o83v24a11k 7618619643553

60ecek za 6hodin kampane a debilni multiplayer :-D Grafika odporna jedina vec co je na tom pekneho jsou ty filmecky nic jineho. Jsem rad ze steam vraci penize. Koupil jsem zahral jsem si 2hod a vratil. Tato hra nema cenu 60ecek. Mozna az bude ve vyprodeji za 10ecek tak to zase koupim.Rv

+7/−2
7.11.2017 12:01

Z52d56e44n72ě80k 57K42r26a40u35s 9866500152710

toho se nikdy nedockate na steamu i cod 1 furt stoji 20 ecek bez datadisku 10 ecek v akci, activision svoje hry nijak neslevnuje

0/0
7.11.2017 12:26

A48l32e66š 24A73d67a82m 7840570718269

Občas jsou tam větší slevy i na cod tituly. Viděl jsem opakovaně

0/0
8.11.2017 2:51

K81a20r50o58l 67S67e44f35c93i90k 2986510935508

sorry, ale COD je uz asi 8let jenom o multiplayeru. Normalny clovek za plnou cenu si to nekoupi kvuli pribehu :-)

0/0
7.11.2017 15:34

H83y37n24e23k 70Š41l15a97h66ů44n90e44k 4469873956729

Přesně.

0/0
7.11.2017 22:09

P66a98t71r55i98k 47H91a66t72a66s 1512251206795

presne tak. ten kratky singleplayer je len ako predjedlo, prolog pred multiplayerom. Netusim ako moze niekto pisat o 60 eurách a 6 hodinovej kampani. Aj keby ziadna kampan nebola, cod je o multiplayeri

0/−1
7.11.2017 23:50

P49a80t71r73i88k 40H67a70t85a39s 1212821526165

Ehm, ja som kupil za 105 chf, na eura neviem kolko. Okolo 90 ?

Samozrejme kvôli multiplayeru, netusim co je na multiplayeri debilne ????? tvoja hlava ci co ? Carentan si velmi rad zahram, este si musim tych 25gb stiahnut.

Grafika odporna ????? podla mna je vyborna a tie prechody medzi filmamy a hrou su paradne

0/0
7.11.2017 23:47

T67o33m31á55š 38M31i34k98u78l48i51č46k45a 6577504140885

Jako veterán CoD 2 - tahle hra je z hlediska multiplayeru sračka.

0/0
9.11.2017 21:58

M88i87c85h94a20l 71N72e98z65v14a94l 4239428432251

Jj,ta hra je otresne vypadajici odflaknuta ostuda za nelidsky prachy....

+2/0
8.11.2017 19:26

M93i84c98h48a45l 95P85o87h55o49ř12e32l32s52k94ý 1206300815495

smysl pro humor mají slušný

0/0
7.11.2017 10:56

L31u93d66v21í56k 60S57e56c72h26o38v85e45c 4151353511

Ten tank a hlavně letadlo byla katastrofa, tam se doufal, že to brzo skončí. QTE o nich radši nemluvit. Filmečky to byla paráda, to se musí nechat. A grafika...nejvíce se mě líbil les v misích Battle of the Bulge a Death Factory.

+5/−2
7.11.2017 8:16

J59a57k11u67b 92M13i10c40h55á18l49e50k 3557693937743

Asi jsem hrál jinou hru, protože krom dobře vizuálně zpracovaných filmečků to jinak za moc nestálo. Ona pařížská infiltrace aka - "Jděte do sklepa, jděte do druhého patra, najděte chlápka, jděte do dalšího patra, odejděte" zas tak skvělá nebyla, ale rozhodně noční můry budu mít z toho otřesného ovládání tanku.

+6/−2
7.11.2017 7:53

P40a91t21r31i37k 73H51a87t86a48s 1232711266625

ono aj hra dobre vyzera, pretoze prechod z filmecku do hry je plynuly tak ze to vyzera ako jeden celok. Ako neviem, co akoze mala robit ? ovladat drona a hladat spravny kontakt alebo lockpickovat zamky aby to bolo herne zaujimave ci ako ???

Proste mala najst chlapika v kanceláriách. Ide o ten cely napinavy a zabavny priebeh od zaciatku do konca. A mna to hodne bavilo, celkovo aj ti nemci ked ma kontrolovali, dobre vierohodne to vyzeralo. Normalne som trpol co ten kkt povie, ci ma neodhali.

Treba to brat ako herny film a nestazovat sa nato ze herne pasaze su priamociare

0/0
8.11.2017 0:06

P65e27t95r 11T45á61b28o23r56s28k93ý 6350656481207

Je to lepší než CoD 2 a 3?

+1/−2
7.11.2017 6:32

T16o10m12á31š 62D54u53š93e13j23o84v16s23k80ý 3537893387240

Pavel Rychtárik se nám nějak roz-mínusoval. ;-D

Dávat mínus otázce je trochu mimo ne? ;-)

Pokud jste to hrál, tak odpovězte na dotaz a pokud ne, tak netrolujte. :-P

+5/−2
7.11.2017 10:17

P91a52v32e53l 54P34ř42e56c27e45c91h36t12ě18l 5132763805489

Cod:Uo. Byla tam technika, časování granátů, omezený sprint no prostě boží

0/0
7.11.2017 12:42

P21a49t62r17i22k 32H91a86t59a55s 1152421126385

casovani coho ?

0/0
8.11.2017 0:11

P65a21t72r95i87k 62H55a76t88a16s 1372171116765

podla mna najlepsie CoD ake som kedy hral. Podarilo sa im velmi dobre navodit ten dojem interaktívneho filmu. Ak to niekomu vadi, ze hra nieje viac do hlbky, viac takticka atd jeho vec.

Mne sa takyto styl paci a beriem to ako vybornu zabavu na dva vecery pred multiplayerom. Najviac som sa vyzival v krásnych animáciách a ich plynulými prechodmi do hry, velmi sa mi pacili lekarnicky a interakcia s partakmi. Drobnost ale potesilo.

Urcite si to este raz zahram na velkej uhlopriecke v 4k

0/−1
8.11.2017 0:16

Z75d12e45n10ě15k 78K87r60a83u39s 9986600672730

ja to smazal hnedka jak se zacli obevovat prvni quicktime eventy tohle at si narvou nekam

+1/−5
7.11.2017 5:10

J86o50s83e42f 63Č70i89h45á16k 7881279920436

Vylodění v Normandii je vskutku originální a Sovětský samopal na témže místě taktéž.

+4/−2
7.11.2017 5:02

J60a55n 78P14a31v25e75l83k52a 1691423964592

Vylodění trochu odflákli, ale jinak se to zdá být dobrý:-), hlavně, že je to 2.světováR^

+1/−1
7.11.2017 2:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.