Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Konečně zase parádní kampaň z druhé světové. Recenze Call of Duty: WWII

Call of Duty se po devíti letech konečně vrací do druhé světové války. Hra nabízí velkolepou příběhovou kampaň, robustní síťovou složku pro hraní ve více lidech a hororově pojatou kooperaci, v níž masakrujete nacistické zombíky. A zatímco kampaň splnila to, co jsme očekávali, multiplayer má rezervy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Z81d88e84n29ě93k 29Ř17e58h26á54k 7491612667

Že já tady vůbec čtu ty vaše plky a nářky........teď abych dal přednost Wolfíkovi :-P

0/0
10.11.2017 13:32

J72a60n 93P77u86l52e74c 4188577351495

6 hodin? Jako vážně? ;-D;-D

+2/−1
7.11.2017 17:29

A93l44e91š 24A95d56a29m 7340790358309

Super ne? Kdo má čas hrát 100 hodinové hry? 6 hodin akorát. K tomu navíc multiplayer

0/0
8.11.2017 2:49

M66i85l95a61n 53Š77e48l66i65g83a 7941674353613

EA dalo evidentne znackou sumu do "propagace", recenzenti hazeji vysoka skore, hraci nadavaji. Nehral jsem, takze nehodnotim, ale podle cutscene sestrihu na Youtube je ten vychvalovany pribeh dost velka hovadina, ktera je realisticka asi jako Infinite Warfare...

+1/−4
7.11.2017 14:52

M76a79t96ě76j 37L80é73b40l 2599789983832

EA? :) To asi ne, že? :)

+3/0
7.11.2017 15:59

P25a44t30r97i30k 36H85a46t40a37s 1912891896315

hral som a podla mna to je najlepsie CoD

0/−2
8.11.2017 0:07
Foto

K39a18t68k83a 20B49o33š87k43o78v48á 8379137973484

Měla jsem zato, že Call of Duty vydává Activision...nepleťte si to s Battlefieldem :-/

0/0
8.11.2017 8:08

P91e55t46r 82H53o92c33h31m44a84n 2730406485241

Ještě pořád tam nabíhá nekonečné množství nepřátel, dokud se nepřemístím za nějaký neviditelný vypínač?

Rád bych si po letech zase zahrál nějakou WW2 akci, ale tohle mne na COD strašně štve.

+4/0
7.11.2017 12:20

P45a52t15r85i47k 58H44a31t90a94s 1882441906565

Pozri sa. CoD ma svoju kostru. Taku istu aku ma Battlefield, Farcry, Angry birds, Worms, Age of Empires, hocico.

Takze neviem preco cakas ze by mali odstranovat checkpointy apod. Tie checkpointy su tam nato aby davkovali presne tu filmovu atmosferu o ktoru sa CoD snazi.

Co povazujem za vyborne na tomto diely je to ze to dobre namiesali. Plynule prechody medzi hrou a krásnymi animáciami, striedanie herneho tempa plus zaujimave necakane zvraty a minihry podobne ako v Tombraider.

Ja som sa velmi dobre bavil. Fakt je to taky herny film, spravili to odost viac filmovo ako prvotne diely z ww2. Mne to pripomenulo Mafiu, tiez taky herny film ale odost dlhsi.

Vlastne to je snad jedine co CoD ww2 singleplayeru vytknut. Keby to bolo na pokracovania, to by bolo super.

+1/−1
7.11.2017 23:57

J86o28s81e98f 82J48u90h45á45s53z 1179772458

CoD jsem hral od prvniho dilu a nepratele se vzdycky dali vystrilet, dokonce jsem to i na starsich dilech testoval - nic jsem nedelal a nechaval "partaky" to vystrilet za me. Jediny rozdil byl ten, ze AI spojencu to trvalo zamerne dlouho, aby dostal prostor hlavne hrac, a tudiz kdyz hrac postoupil, AI se prizpusobovalo a postupovalo s nim.

0/−1
8.11.2017 6:04

P84e46t48r 34H74o92c48h28m42a94n 2320266595881

Není pravda. U jedničky nevím, ale u CoD2 a CoD MW a WaW nabíhali nepřátelé donekonečna, dokud se člověk nepřemístil na určité místo. X krát jsem to zkoušel, vystřílel všechny náboje ze všech zbraní a příliv nepřátel neustával.

+4/0
8.11.2017 9:05

O57n33d55ř86e63j 58Z42a74c57h 3663910413652

Přesně tak, to bylo už u jedničky, kdy hráč sice byl "jedním z mnoha", ale dokud neudělá pomyslný krok vpřed, spolubojovníci i protivníci se pořád obnovovali.

+2/0
8.11.2017 11:48

S74t54a16n68i41s40l80a97v 46N53o56v63a68k 7978179673843

60ecek za 6hodin kampane a debilni multiplayer :-D Grafika odporna jedina vec co je na tom pekneho jsou ty filmecky nic jineho. Jsem rad ze steam vraci penize. Koupil jsem zahral jsem si 2hod a vratil. Tato hra nema cenu 60ecek. Mozna az bude ve vyprodeji za 10ecek tak to zase koupim.Rv

+7/−2
7.11.2017 12:01

Z85d75e66n88ě12k 87K22r97a29u23s 9866520712890

toho se nikdy nedockate na steamu i cod 1 furt stoji 20 ecek bez datadisku 10 ecek v akci, activision svoje hry nijak neslevnuje

0/0
7.11.2017 12:26

A66l82e60š 82A52d87a87m 7630830288189

Občas jsou tam větší slevy i na cod tituly. Viděl jsem opakovaně

0/0
8.11.2017 2:51

K58a85r11o40l 98S89e43f66c88i81k 2156640975858

sorry, ale COD je uz asi 8let jenom o multiplayeru. Normalny clovek za plnou cenu si to nekoupi kvuli pribehu :-)

0/0
7.11.2017 15:34

H51y28n55e43k 21Š66l21a93h81ů65n96e84k 4469343246959

Přesně.

0/0
7.11.2017 22:09

P96a22t81r69i92k 38H36a95t87a24s 1952181146115

presne tak. ten kratky singleplayer je len ako predjedlo, prolog pred multiplayerom. Netusim ako moze niekto pisat o 60 eurách a 6 hodinovej kampani. Aj keby ziadna kampan nebola, cod je o multiplayeri

0/−1
7.11.2017 23:50

P84a77t95r83i66k 46H68a17t50a17s 1502471916295

Ehm, ja som kupil za 105 chf, na eura neviem kolko. Okolo 90 ?

Samozrejme kvôli multiplayeru, netusim co je na multiplayeri debilne ????? tvoja hlava ci co ? Carentan si velmi rad zahram, este si musim tych 25gb stiahnut.

Grafika odporna ????? podla mna je vyborna a tie prechody medzi filmamy a hrou su paradne

0/0
7.11.2017 23:47

T74o12m14á96š 42M73i84k17u51l26i25č58k89a 6297464320525

Jako veterán CoD 2 - tahle hra je z hlediska multiplayeru sračka.

0/0
9.11.2017 21:58

M24i84c77h64a21l 17N49e50z57v59a37l 4159418612511

Jj,ta hra je otresne vypadajici odflaknuta ostuda za nelidsky prachy....

+2/0
8.11.2017 19:26

M89i43c76h23a21l 91P20o71h36o98ř69e53l67s50k87ý 1786870135845

smysl pro humor mají slušný

0/0
7.11.2017 10:56

L97u33d16v51í19k 90S96e56c91h26o35v78e46c 4831633161

Ten tank a hlavně letadlo byla katastrofa, tam se doufal, že to brzo skončí. QTE o nich radši nemluvit. Filmečky to byla paráda, to se musí nechat. A grafika...nejvíce se mě líbil les v misích Battle of the Bulge a Death Factory.

+5/−2
7.11.2017 8:16

J98a84k69u18b 41M31i74c15h38á21l46e95k 3817163717583

Asi jsem hrál jinou hru, protože krom dobře vizuálně zpracovaných filmečků to jinak za moc nestálo. Ona pařížská infiltrace aka - "Jděte do sklepa, jděte do druhého patra, najděte chlápka, jděte do dalšího patra, odejděte" zas tak skvělá nebyla, ale rozhodně noční můry budu mít z toho otřesného ovládání tanku.

+6/−2
7.11.2017 7:53

P27a38t76r53i65k 37H35a14t30a93s 1622791196735

ono aj hra dobre vyzera, pretoze prechod z filmecku do hry je plynuly tak ze to vyzera ako jeden celok. Ako neviem, co akoze mala robit ? ovladat drona a hladat spravny kontakt alebo lockpickovat zamky aby to bolo herne zaujimave ci ako ???

Proste mala najst chlapika v kanceláriách. Ide o ten cely napinavy a zabavny priebeh od zaciatku do konca. A mna to hodne bavilo, celkovo aj ti nemci ked ma kontrolovali, dobre vierohodne to vyzeralo. Normalne som trpol co ten kkt povie, ci ma neodhali.

Treba to brat ako herny film a nestazovat sa nato ze herne pasaze su priamociare

0/0
8.11.2017 0:06

P90e16t82r 86T80á78b12o42r75s66k11ý 6410456801787

Je to lepší než CoD 2 a 3?

+1/−2
7.11.2017 6:32

T60o60m19á19š 62D30u29š55e85j61o43v57s43k14ý 3207363217350

Pavel Rychtárik se nám nějak roz-mínusoval. ;-D

Dávat mínus otázce je trochu mimo ne? ;-)

Pokud jste to hrál, tak odpovězte na dotaz a pokud ne, tak netrolujte. :-P

+5/−2
7.11.2017 10:17

P28a47v55e88l 98P29ř89e79c24e94c11h86t63ě95l 5882323505439

Cod:Uo. Byla tam technika, časování granátů, omezený sprint no prostě boží

0/0
7.11.2017 12:42

P12a70t98r20i70k 86H37a10t29a45s 1542971706555

casovani coho ?

0/0
8.11.2017 0:11

P74a29t19r61i41k 14H71a19t89a72s 1502151596845

podla mna najlepsie CoD ake som kedy hral. Podarilo sa im velmi dobre navodit ten dojem interaktívneho filmu. Ak to niekomu vadi, ze hra nieje viac do hlbky, viac takticka atd jeho vec.

Mne sa takyto styl paci a beriem to ako vybornu zabavu na dva vecery pred multiplayerom. Najviac som sa vyzival v krásnych animáciách a ich plynulými prechodmi do hry, velmi sa mi pacili lekarnicky a interakcia s partakmi. Drobnost ale potesilo.

Urcite si to este raz zahram na velkej uhlopriecke v 4k

0/−1
8.11.2017 0:16

Z74d78e61n53ě81k 68K91r19a64u29s 9366830122710

ja to smazal hnedka jak se zacli obevovat prvni quicktime eventy tohle at si narvou nekam

+1/−5
7.11.2017 5:10

J29o70s43e69f 95Č39i40h88á75k 7781709190386

Vylodění v Normandii je vskutku originální a Sovětský samopal na témže místě taktéž.

+4/−2
7.11.2017 5:02

J39a60n 19P47a30v81e76l24k54a 1661913534882

Vylodění trochu odflákli, ale jinak se to zdá být dobrý:-), hlavně, že je to 2.světováR^

+1/−1
7.11.2017 2:05







Najdete na iDNES.cz