Diskuse k článku

Promarněná příležitost i zábava. Star Wars Battlefront 2 v multiplayeru

Multiplayer očekávané akce Star Wars Battlefront 2 hodnotíme ve dvou. Zatímco Honza Srp je za toho hodného, role kata se nechtěně ujal Ondra Zach. Výsledná známka je průměrem obou hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J55i90ř23í 29D34u23š21e92k 8462721691983

střílečka ve které nejde jen a pouze a skill hráče je na střílečka na govno.

0/0
22.11.2017 18:48

M29i52c12h69a14e29l 61L60ö74f75f13e87l20m85a37n59n 7148338497410

Jsem vlastně rád za ten styl "hodný a zlý recenzent". Ve Score to kdysi také praktikovali, a z takové recenze si člověk odnese maximum informací, ať je fanda, či mu (tady konkrétně EA) nesmí přes HDD.

+8/0
21.11.2017 20:23

A19n42d54r53e55j 12N48i88k25o25l76a18j 1295726426877

Mikrotransakcie nie sú zle ak sú len kozmetické alebo v hre ktorá je zadarmo.

0/0
21.11.2017 19:50

P70e64t24e81r 55M40l77i79c86h 8354182483855

Trapas :)

- V Lol si za penize lze tez koupit hrdinu a nikomu to nevadi. Staci si nasetrit IP-body.

- Top hraci jsou vetsinou cheateri. Jim chcete zvyhodnovat nakupy? Opet je v tomhle Lolkovy system lepsi.

- Mohla by byt moznost koupit si danou jednotku na par dni za mensi pocet bodu. Nebo treba na den, za token, bonus ze hry nebo bonus za prihlaseni (NosTale denni bonus).

0/−6
21.11.2017 15:45

P61e87t23e32r 38T88l85u97č57h23o12ř 3794712446581

LoL není dobrý příklad. jedna věc je, že oni s tím začali v době, kdy MT nebyly tak "zavedené". Riskovat, že se ten obchodní model neuchytí bylo velké riziko. Navíc si kupuješ jen kosmetické změny. U této hry jde mnohdy o herní zvýhodnění.

A když už jsme u toho LoL, co takové paradoxy, jako nákup ikonek, gest, truhel s úlomky za RP, čili real money? Sami už nevědí, jak z lidí tahat prachy. Jenže oni už na druhou stranu moc prostoru nemají. Proto každá novinka z jejich strany bude potencionální absurdita. Akorát z jiného soudku, než u SWBF2 :-)

+3/0
21.11.2017 17:00

M98i94c67h46a52e48l 87L48ö19f67f84e78l64m73a66n30n 7928108127630

LoL je skutečně špatný příklad, a Riot hlavně dělá to nejzjevnější - vydá nového championa který je OP, udělá promo, všichni si ho koupí (protože v té chvíli nemají 6300 IP, nebo kolik stojí teď). Po měsíci ho nerfnou protože byl OP, vydají dalšího a cyklus se opakuje.

0/0
21.11.2017 20:26

J36a62n 84Š90l82é56g89l 8222510228113

Trapas? Lol je zadarmo!!! BF2 nikoliv... podstatný rozdíl

+3/0
21.11.2017 17:11

T83o94n28d80a 90H67e71j94l46í72k 1488143649527

Nějaké ty záběry ze hry:

https://youtu.be/AiwRIkRTvms

Nevím, kde by to vzalo těch 80% teda.

0/0
21.11.2017 11:07

P19e30t33e90r 92T19l79u68č80h31o45ř 3194762636951

Souhlasím s Ondrou Zachem. Při čtení jeho hodnocení mi pomalu vyvstávali na mysl další hry, které jsou na tom s mikrotransakcemi podobně. Mikrotransakce jsou hřebík do rakve kvalitních multiplayerovek obecně. S ohledem na případnou přítomnost MT vždy dobře rozmýšlím, kterou hru si pořídím, i když mě třeba beta verze bavily...

+2/0
21.11.2017 10:02

P57e74t96e96r 65B11i82e45l92y 6745621306

Moc fanusik starwars niesom, ale akonahle bude hra v eaccess tak si zopar kol dam a posudim sam

0/0
21.11.2017 9:39

T14o65m89á87š 58T30ö47k72ö35l66y 7316570131304

EA access nebo early access? Tak jako tak nerozumím - hra už vyšla, ne?

0/0
21.11.2017 10:08

P24e23t95e44r 80B89i17e98l88y 6965511176

to prve :) hra uz samozrejme vysla, ale na to accesse bude zanedlho zadara :) teda v ramci predplatneho

0/−1
21.11.2017 10:36

O97n51d36ř83e40j 25M40a87r74e13k 2892437862885

...mě teda upřímně řečeno autorů z DICE líto není vůbec, už jen proto co provedli se sérií Battlefield

+4/0
21.11.2017 8:10



Najdete na iDNES.cz