Diskuse k článku

Promarněná příležitost i zábava. Star Wars Battlefront 2 v multiplayeru

Multiplayer očekávané akce Star Wars Battlefront 2 hodnotíme ve dvou. Zatímco Honza Srp je za toho hodného, role kata se nechtěně ujal Ondra Zach. Výsledná známka je průměrem obou hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J49i19ř74í 10D14u62š85e41k 8782141441843

střílečka ve které nejde jen a pouze a skill hráče je na střílečka na govno.

0/0
22.11.2017 18:48

M96i88c61h98a62e31l 36L11ö50f30f86e15l92m57a33n16n 7218928207340

Jsem vlastně rád za ten styl "hodný a zlý recenzent". Ve Score to kdysi také praktikovali, a z takové recenze si člověk odnese maximum informací, ať je fanda, či mu (tady konkrétně EA) nesmí přes HDD.

+8/0
21.11.2017 20:23

A96n16d52r67e71j 58N56i92k30o46l79a19j 1525876266757

Mikrotransakcie nie sú zle ak sú len kozmetické alebo v hre ktorá je zadarmo.

0/0
21.11.2017 19:50

P36e98t79e11r 31M18l83i29c32h 8694162553395

Trapas :)

- V Lol si za penize lze tez koupit hrdinu a nikomu to nevadi. Staci si nasetrit IP-body.

- Top hraci jsou vetsinou cheateri. Jim chcete zvyhodnovat nakupy? Opet je v tomhle Lolkovy system lepsi.

- Mohla by byt moznost koupit si danou jednotku na par dni za mensi pocet bodu. Nebo treba na den, za token, bonus ze hry nebo bonus za prihlaseni (NosTale denni bonus).

0/−6
21.11.2017 15:45

P29e84t92e20r 86T89l46u93č36h13o74ř 3424792136491

LoL není dobrý příklad. jedna věc je, že oni s tím začali v době, kdy MT nebyly tak "zavedené". Riskovat, že se ten obchodní model neuchytí bylo velké riziko. Navíc si kupuješ jen kosmetické změny. U této hry jde mnohdy o herní zvýhodnění.

A když už jsme u toho LoL, co takové paradoxy, jako nákup ikonek, gest, truhel s úlomky za RP, čili real money? Sami už nevědí, jak z lidí tahat prachy. Jenže oni už na druhou stranu moc prostoru nemají. Proto každá novinka z jejich strany bude potencionální absurdita. Akorát z jiného soudku, než u SWBF2 :-)

+3/0
21.11.2017 17:00

M76i61c15h40a56e78l 22L23ö18f12f88e32l33m45a12n51n 7108638507270

LoL je skutečně špatný příklad, a Riot hlavně dělá to nejzjevnější - vydá nového championa který je OP, udělá promo, všichni si ho koupí (protože v té chvíli nemají 6300 IP, nebo kolik stojí teď). Po měsíci ho nerfnou protože byl OP, vydají dalšího a cyklus se opakuje.

0/0
21.11.2017 20:26

J93a25n 42Š10l36é39g42l 8722750368873

Trapas? Lol je zadarmo!!! BF2 nikoliv... podstatný rozdíl

+3/0
21.11.2017 17:11

T38o80n78d54a 18H11e24j81l98í17k 1718843179977

Nějaké ty záběry ze hry:

https://youtu.be/AiwRIkRTvms

Nevím, kde by to vzalo těch 80% teda.

0/0
21.11.2017 11:07

P48e46t81e23r 59T51l53u89č93h50o84ř 3804512196321

Souhlasím s Ondrou Zachem. Při čtení jeho hodnocení mi pomalu vyvstávali na mysl další hry, které jsou na tom s mikrotransakcemi podobně. Mikrotransakce jsou hřebík do rakve kvalitních multiplayerovek obecně. S ohledem na případnou přítomnost MT vždy dobře rozmýšlím, kterou hru si pořídím, i když mě třeba beta verze bavily...

+2/0
21.11.2017 10:02

P20e64t62e67r 34B12i92e47l25y 6685671406

Moc fanusik starwars niesom, ale akonahle bude hra v eaccess tak si zopar kol dam a posudim sam

0/0
21.11.2017 9:39

T26o16m14á72š 20T22ö28k11ö72l93y 7946750631114

EA access nebo early access? Tak jako tak nerozumím - hra už vyšla, ne?

0/0
21.11.2017 10:08

P56e97t61e85r 84B93i54e51l76y 6835171546

to prve :) hra uz samozrejme vysla, ale na to accesse bude zanedlho zadara :) teda v ramci predplatneho

0/−1
21.11.2017 10:36

O49n39d29ř48e24j 19M25a30r22e49k 2402477202695

...mě teda upřímně řečeno autorů z DICE líto není vůbec, už jen proto co provedli se sérií Battlefield

+4/0
21.11.2017 8:10

Najdete na iDNES.cz