Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Promarněná příležitost i zábava. Star Wars Battlefront 2 v multiplayeru

Multiplayer očekávané akce Star Wars Battlefront 2 hodnotíme ve dvou. Zatímco Honza Srp je za toho hodného, role kata se nechtěně ujal Ondra Zach. Výsledná známka je průměrem obou hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J18i16ř80í 41D14u56š17e29k 8952921431153

střílečka ve které nejde jen a pouze a skill hráče je na střílečka na govno.

0/0
22.11.2017 18:48
Foto

M12i31c20h97a10e76l 83L62ö24f21f73e87l33m56a43n21n 7928238487560

Jsem vlastně rád za ten styl "hodný a zlý recenzent". Ve Score to kdysi také praktikovali, a z takové recenze si člověk odnese maximum informací, ať je fanda, či mu (tady konkrétně EA) nesmí přes HDD.

+8/0
21.11.2017 20:23

A88n46d50r19e52j 19N89i33k37o87l28a95j 1755396826317

Mikrotransakcie nie sú zle ak sú len kozmetické alebo v hre ktorá je zadarmo.

0/0
21.11.2017 19:50

P57e40t56e67r 25M29l67i96c42h 8924172573225

Trapas :)

- V Lol si za penize lze tez koupit hrdinu a nikomu to nevadi. Staci si nasetrit IP-body.

- Top hraci jsou vetsinou cheateri. Jim chcete zvyhodnovat nakupy? Opet je v tomhle Lolkovy system lepsi.

- Mohla by byt moznost koupit si danou jednotku na par dni za mensi pocet bodu. Nebo treba na den, za token, bonus ze hry nebo bonus za prihlaseni (NosTale denni bonus).

0/−6
21.11.2017 15:45

P94e35t82e54r 85T25l65u79č10h55o90ř 3864602346351

LoL není dobrý příklad. jedna věc je, že oni s tím začali v době, kdy MT nebyly tak "zavedené". Riskovat, že se ten obchodní model neuchytí bylo velké riziko. Navíc si kupuješ jen kosmetické změny. U této hry jde mnohdy o herní zvýhodnění.

A když už jsme u toho LoL, co takové paradoxy, jako nákup ikonek, gest, truhel s úlomky za RP, čili real money? Sami už nevědí, jak z lidí tahat prachy. Jenže oni už na druhou stranu moc prostoru nemají. Proto každá novinka z jejich strany bude potencionální absurdita. Akorát z jiného soudku, než u SWBF2 :-)

+3/0
21.11.2017 17:00
Foto

M91i77c21h92a73e22l 63L62ö65f79f41e69l77m53a76n59n 7118418207410

LoL je skutečně špatný příklad, a Riot hlavně dělá to nejzjevnější - vydá nového championa který je OP, udělá promo, všichni si ho koupí (protože v té chvíli nemají 6300 IP, nebo kolik stojí teď). Po měsíci ho nerfnou protože byl OP, vydají dalšího a cyklus se opakuje.

0/0
21.11.2017 20:26

J62a45n 50Š89l23é27g50l 8562830648803

Trapas? Lol je zadarmo!!! BF2 nikoliv... podstatný rozdíl

+3/0
21.11.2017 17:11

T64o93n42d15a 63H80e23j83l10í41k 1718263749537

Nějaké ty záběry ze hry:

https://youtu.be/AiwRIkRTvms

Nevím, kde by to vzalo těch 80% teda.

0/0
21.11.2017 11:07

P55e86t35e33r 95T89l55u49č91h71o56ř 3364312796561

Souhlasím s Ondrou Zachem. Při čtení jeho hodnocení mi pomalu vyvstávali na mysl další hry, které jsou na tom s mikrotransakcemi podobně. Mikrotransakce jsou hřebík do rakve kvalitních multiplayerovek obecně. S ohledem na případnou přítomnost MT vždy dobře rozmýšlím, kterou hru si pořídím, i když mě třeba beta verze bavily...

+2/0
21.11.2017 10:02

P70e16t77e11r 98B76i74e45l48y 6225771866

Moc fanusik starwars niesom, ale akonahle bude hra v eaccess tak si zopar kol dam a posudim sam

0/0
21.11.2017 9:39

T57o20m10á89š 28T75ö45k67ö40l24y 7336870741354

EA access nebo early access? Tak jako tak nerozumím - hra už vyšla, ne?

0/0
21.11.2017 10:08

P24e11t69e57r 37B59i43e37l38y 6345931256

to prve :) hra uz samozrejme vysla, ale na to accesse bude zanedlho zadara :) teda v ramci predplatneho

0/−1
21.11.2017 10:36

O74n76d79ř50e86j 20M28a12r96e39k 2912817372595

...mě teda upřímně řečeno autorů z DICE líto není vůbec, už jen proto co provedli se sérií Battlefield

+4/0
21.11.2017 8:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.