Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

O13n56d98ř63e32j 70M36a98r36e78k 2402787882175

jeden by řekl že práce recenzenta jsou jen " samé přehlídky, parády...." ale ono je to taky brodění se v herním bahně ;-D

+16/0
doporučit
28.11.2017 8:34

A12n53t24o71n69í70n 23Ž14o31h57a 2425570248246

Nejprve jsem měl radost, jak hru ale postupně ukazovali (a že toho moc vlastně neukázali a už jen to mi začalo být divné), tušil jsem, že je zle. I úryvky dialogů co jsem slyšel mi přišli extrémně stupidně napsané. Původně jsem chtěl koupit, ale budu dělat, že tahle hra neexistuje...

+6/0
doporučit
28.11.2017 11:05
Foto

L33u27k96á43š 38N77a92v85a15r30a 2508518511259

Pěkně napsaná recenze. R^

S užíváním celé stupnice rozhodně souhlasím, ale osobně si myslím, že za tuhle prasárnu si nezaslouží víc jak 15%.

+8/−2
doporučit
28.11.2017 0:39

T46o97m52á42š 83J21a91r56e64š 4172154410

Možná bych to za 5 euro poslaných na steam peněženku 1x spustil a po minutě odinstaloval... :-) Ještě že tu máme ty placený recenzenty co podobné hnusy odehrajou za nás. Raději vytáhnou ze sklepa starý notebook a pustim si Legend of Kyrandia, nebo Polda 1 to jsou moje nej. adventury - a to ten žánr moc nehraji.

+5/0
doporučit
28.11.2017 7:41

R51o98b34e51r30t 73B55o22d75ó 2185801951493

Odpad! ;-D Mohli klidně přijít s novou značkou a zkriplit jí. Strašidelnejch baráků tu už bylo. Co přijde dalšího na řadu? Phantasmagoria do Nintenda?

+3/0
doporučit
28.11.2017 11:37

M21a24r26t47i92n 30H27a29l97i66l33o15v10i73č 3133325753629

To je ta výhoda, mít starou kraksnu doma (myslím počítač) a nehrát nové hry. Pak můžu předstírat že takový šity nevznikají a neexistují a Posel smrti má jen tři skvělé díly (a vystačil by si s jedním prvním geniálním).

+1/0
doporučit
29.11.2017 0:00

P89e38t95r 35L93i60n63h98a76r95t 2398494384273

Už po shlédnutí prvních videí jsem začal mít strach, že to nedopadne dobře. Ale že to bude až takový propadák, jak to popsal Honza, jsem nečekal. O to víc škoda, že to potopili tvůrci, kteří v minulosti již dokázali, že umí udělat dobrou adventuru.

+1/0
doporučit
28.11.2017 18:35

M55a91r72t95i74n 18B70e86r86a22n 6539415116451

No nevim, původní Posel smrti byl sice dobrá hra, ale "nejlepší česká"? Už jen ten výrazný "pixel hunting" mě tam štval...

0/−6
doporučit
28.11.2017 8:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.