Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: PlayerUnknown's Battlegrounds je nejdůležitější hra roku 2017

Stovka lidí seskočí nad opuštěným ostrovem, přežít může jen jeden. Takto jednoduchá premise stačila největšímu hernímu hitu roku 2017 k tomu, aby prodal přes 20 milionů kopií. Přečtěte si recenzi nejvýraznějšího zástupce žánru battle royale.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L78u74k21á81š 97N11o25v52o92t88n77ý 6266837808368

Upřímně nechápu tu popularitu, ta hra prostě nemá na to aby byla nějak dlouhodobě populární. Dělá si z lidí beta testery a ještě si za to nechá od lidí platit. Optimalizace je pro vývojáře sprosté slovo (počet snímků za vteřinu je na Xbox one X k smíchu). Myslím že promarnili svou šanci když měli rok náskok a za ten rok se vlastně nic nestalo. Nyní už na PS4 vystrkuje růžky Frontnite, který je nejen zdarma ale má i aspekt stavení, což je úplně další level a jenom čekám než do toho praští nějaký velký vydavatel typu EA či Ubisoft (který má k tomu hodně blízko díky svým hrám s otevřeným světem).

+3/−2
25.12.2017 17:42

T48r31u41n57g 38D94u12o91n52g 23T31h71a31n17h 5958385454497

Nechcete někdo dát hru? Mohli bychom dát BonusWeb squad ;)

0/0
24.12.2017 22:16

P95e29t60r 60L76u88h65a98n 5607975969797

Nebyl bych proti, nicméně čas budu mít až 28.12.

0/0
24.12.2017 23:55

T41r46u42n70g 62D52u91o27n87g 27T11h58a36n11h 5718615934207

Oh, prominte ze to delší dobu trvalo. Mate už čas? ;-)

0/0
30.12.2017 18:58

A45n59d81r23e90j 37N22i27k58o19l49a42j 1665656526567

Hra nie je o tom, aby ste pozerali stream. Ak to niekto robi je to jeho vec no je to stale hra, da sa to hrat. Ma problemy to je jasne a nie je ich malo. No je to stale velky priekopnik v tomto zanri. Btw nie je to na styl Hunger Games, ale na styl filmu Battle Royal.

0/0
24.12.2017 17:45

M93i69c20h54a27l 39T38o83m50á97n49e28k 9247449276

a puvodni myslenka je Hunger games je asi jaka? kopie battle royal s omackou okolo

0/0
24.12.2017 17:52

D12a55n67i79e19l 62P40a87v15l69í90k 2904966168510

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale po releasu jsou servery naprosto nepoužitelný. Stále se opakující lagy, které mě vrací na místo, kde jsem byl před vteřinou, protože server z nějakého důvodu nestíhá. Přitom v early accessu jsem takové problémy neměl. Nehraju to nějak často, většinou se mi ani nikoho nepodaří zabít. Nejsem v tom vůbec dobrej. Ale s kamarády je to docela fajn zábava.

+1/0
24.12.2017 15:46

T28r44u44n72g 58D44u44o11n94g 27T24h56a48n80h 5288565484637

To proto, že teďka jsou svátky, lidi mají volno a vyšla nová mapa. Holt když se vám najednou připojí 20mega lidí najednou...:). Doporučuju hrát na NA serverech. Ty se mi zdaj, že laguji nejmíň. Kdyžtak jestli si chcete zahrát, tak si řeknete;)

0/0
24.12.2017 22:15

D31a12n38e81i11l 58H54l50a95s 2190101

Lepší je podívat se na Gamepark, který má i videorecenzi :-)

+1/−4
24.12.2017 14:03

H37y81n25e69k 88Š86l87a35h38ů57n21e64k 4699733666949

To ještě existuje?

+3/−1
24.12.2017 15:14

H22y53n69e96k 42Š55l62a14h56ů49n13e86k 4959913396869

Nelíbí, pane šéfredaktore?

+2/0
24.12.2017 22:44

F95r46a73n25t85i74š46e31k 73S15t52u53r31m 4742550650406

Já radši GTA Online. Lepší grafika, víc různých modů a když mě to přestane bavit, můžu si dát misi, závody aut, stunts závody aut....;-)

+5/−3
24.12.2017 12:42

J69a67n 62K69a79r52e26l 26N54o95v31a90k 5756814688596

další hra pro troly a goony..

+2/−6
24.12.2017 11:59

J77o18s17e68f 20Č54i18h65á73k 7151129670656

Já hraji Fortnite. Zdarma jsem zjistil, že nemám absolutně žádný postřeh a že svět patří mladým ;-D

+11/0
24.12.2017 9:27

J67a81n 34K27o21h58l 4693657811534

Asi si taky budu muset pustit nějaký to video, protože i když už jsem byl dohromady asi 5x na druhým místě, tak pořád tomu to vítězství chybí no :-/

0/0
24.12.2017 9:25

O91n51d49ř39e19j 16K60a16s52t81e72l 8780585398205

Nic si z toho nedelej, já taky ještě nevyhrál, a to tu hru mám už pres pul roku :D

+2/0
24.12.2017 12:29

P44e47t75r 86L86u21h91a47n 5187475369217

Já mam asi štěstí, ale hru mam od srpna a 3 výhry. :D

0/0
24.12.2017 13:16

A46d66a26m 93Š54p74i49l51l11a37r 8299907542246

V duu a squadu jako v tymove hre se nam darins klukama fakt hezky. Tech vitezstvi uz mame peknou kupicku. V solu se do topu dostat da, ale ta zabava pro mne neni takova. Mam uodne tad tu cooperaci v tomto zanru. Spotovani souperu atd

0/0
26.12.2017 16:45

P44e46t85e22r 74B40i83e86l12y 6525191596

Po release je to este horsie, furt problem so serverami co nestihaju alebo su dole... render este pomalsi, takze sa mi stava ze dopadnem na zem a beham medzi stenami atd. Ale najvacsia frustracia ked strielate z okna (teda chcete) a naperete to do okenneho ramu, co ma pancierove vlastnosti, tak isto jeden drat v plote spolahlivo zastavi isty headshot... hmmm

+1/−2
24.12.2017 9:02
Foto

P39e70t28r 72H90v10o98z70d23o39v64s94k61ý 5869207307714

Tady je jasně vidět, když se nápad vezme za tu správnou stranu, že to funguje. Tahle hra není nic jinýho než dobře předělaný Day-Z. Pro mě teda nic zajímavýho, páč je to primárně PvP a to mě v Day-Z vůbec nebavilo a hrál jsem to kvůli jiným věcem, ale jak jsem psal je vidět, že dobrej nápad dobře provedenej má úspěch.

+6/−3
24.12.2017 2:52

M17i35c38h29a70l 26T46o71m67á95n35e83k 9267759706

jak to muze jit na ruku youtuberum a streamerum, nic nudnejsiho na twitchi na sledovani neni

+1/−2
24.12.2017 8:38

T79o20n38í63k 39K36u95t45t13m52a71n35n 6853568502

Myslím, že pokud někteří streameři díky PUBG získali tisíce subů, asi to pro diváka zas tak nudné nebude.

+3/−1
24.12.2017 11:17

R55i67c91h86a12r80d 94M29r73a75z66e85k 8808780369631

...jsem rad ze ani nevim co to ten sub je...

0/0
24.12.2017 12:27

V86á10c45l34a44v 49K47u62t75n81a51r 7220537988463

Však to je jasné, submisiv :-)

0/0
24.12.2017 16:07

M35i43c14h65a98l 86T80o71m28á17n84e51k 9167879796

no to na tom nechapu, viz ze na sledovani to ma hodne divaku, teda pokud si je nekteri necheatuji, uz par takovych prikladu bylo, ja se na to tkay zkousel divat ale je to hrozna nuda, 99% casu se tam absolutne nic nedeje

0/0
24.12.2017 17:52

T38o52m26á49š 90V39e66s82e74l88ý 1812212173756

Předělaný Day-Z? Nechci Vám kazit náladu, ale s Day-Z kromě PvP to nemá absolutně nic společného, co se týče herní náplně. Ano sbíráte věci a honíte se po mapě s hráči, ale tím jakákoliv podobnost končí. Hra vychází Battle Royale (což je předloha pro srágoru jménem Hunger Games).

+2/−1
24.12.2017 13:22







Najdete na iDNES.cz