Diskuse k článku

RECENZE: PlayerUnknown's Battlegrounds je nejdůležitější hra roku 2017

Stovka lidí seskočí nad opuštěným ostrovem, přežít může jen jeden. Takto jednoduchá premise stačila největšímu hernímu hitu roku 2017 k tomu, aby prodal přes 20 milionů kopií. Přečtěte si recenzi nejvýraznějšího zástupce žánru battle royale.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L49u67k15á74š 73N31o38v52o26t53n82ý 6216127288468

Upřímně nechápu tu popularitu, ta hra prostě nemá na to aby byla nějak dlouhodobě populární. Dělá si z lidí beta testery a ještě si za to nechá od lidí platit. Optimalizace je pro vývojáře sprosté slovo (počet snímků za vteřinu je na Xbox one X k smíchu). Myslím že promarnili svou šanci když měli rok náskok a za ten rok se vlastně nic nestalo. Nyní už na PS4 vystrkuje růžky Frontnite, který je nejen zdarma ale má i aspekt stavení, což je úplně další level a jenom čekám než do toho praští nějaký velký vydavatel typu EA či Ubisoft (který má k tomu hodně blízko díky svým hrám s otevřeným světem).

+3/−2
25.12.2017 17:42

T11r21u75n42g 63D12u14o80n26g 76T11h31a98n29h 5528585704927

Nechcete někdo dát hru? Mohli bychom dát BonusWeb squad ;)

0/0
24.12.2017 22:16

P90e70t56r 68L21u72h86a49n 5507315809237

Nebyl bych proti, nicméně čas budu mít až 28.12.

0/0
24.12.2017 23:55

T10r53u90n77g 51D28u31o23n36g 90T44h85a88n96h 5728105394337

Oh, prominte ze to delší dobu trvalo. Mate už čas? ;-)

0/0
30.12.2017 18:58

A73n94d21r28e21j 57N88i42k98o13l55a23j 1605816986127

Hra nie je o tom, aby ste pozerali stream. Ak to niekto robi je to jeho vec no je to stale hra, da sa to hrat. Ma problemy to je jasne a nie je ich malo. No je to stale velky priekopnik v tomto zanri. Btw nie je to na styl Hunger Games, ale na styl filmu Battle Royal.

0/0
24.12.2017 17:45

M75i56c40h30a77l 34T36o56m66á10n35e70k 9797249106

a puvodni myslenka je Hunger games je asi jaka? kopie battle royal s omackou okolo

0/0
24.12.2017 17:52

D86a20n27i57e85l 12P81a42v43l87í18k 2284286678220

Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale po releasu jsou servery naprosto nepoužitelný. Stále se opakující lagy, které mě vrací na místo, kde jsem byl před vteřinou, protože server z nějakého důvodu nestíhá. Přitom v early accessu jsem takové problémy neměl. Nehraju to nějak často, většinou se mi ani nikoho nepodaří zabít. Nejsem v tom vůbec dobrej. Ale s kamarády je to docela fajn zábava.

+1/0
24.12.2017 15:46

T39r62u86n86g 30D25u69o19n54g 49T67h63a61n21h 5318285624847

To proto, že teďka jsou svátky, lidi mají volno a vyšla nová mapa. Holt když se vám najednou připojí 20mega lidí najednou...:). Doporučuju hrát na NA serverech. Ty se mi zdaj, že laguji nejmíň. Kdyžtak jestli si chcete zahrát, tak si řeknete;)

0/0
24.12.2017 22:15

D13a67n13e42i33l 22H98l93a24s 2960421

Lepší je podívat se na Gamepark, který má i videorecenzi :-)

+1/−4
24.12.2017 14:03

H68y15n18e88k 53Š69l72a82h91ů92n83e27k 4109713186289

To ještě existuje?

+3/−1
24.12.2017 15:14

H47y29n30e21k 68Š55l42a25h98ů18n96e38k 4739863366119

Nelíbí, pane šéfredaktore?

+2/0
24.12.2017 22:44

F71r76a85n43t59i74š17e50k 57S45t69u91r28m 4502120690256

Já radši GTA Online. Lepší grafika, víc různých modů a když mě to přestane bavit, můžu si dát misi, závody aut, stunts závody aut....;-)

+5/−3
24.12.2017 12:42

J93a61n 73K92a84r72e22l 72N92o88v45a71k 5436184158656

další hra pro troly a goony..

+2/−6
24.12.2017 11:59

J81o54s33e85f 74Č67i72h22á78k 7621339850506

Já hraji Fortnite. Zdarma jsem zjistil, že nemám absolutně žádný postřeh a že svět patří mladým ;-D

+11/0
24.12.2017 9:27

J95a57n 15K37o23h79l 4343617171864

Asi si taky budu muset pustit nějaký to video, protože i když už jsem byl dohromady asi 5x na druhým místě, tak pořád tomu to vítězství chybí no :-/

0/0
24.12.2017 9:25

O13n73d70ř66e84j 71K78a23s36t63e35l 8460955788825

Nic si z toho nedelej, já taky ještě nevyhrál, a to tu hru mám už pres pul roku :D

+2/0
24.12.2017 12:29

P50e35t88r 61L23u31h49a35n 5317955409397

Já mam asi štěstí, ale hru mam od srpna a 3 výhry. :D

0/0
24.12.2017 13:16

A43d30a38m 79Š14p74i66l30l21a13r 8119867502106

V duu a squadu jako v tymove hre se nam darins klukama fakt hezky. Tech vitezstvi uz mame peknou kupicku. V solu se do topu dostat da, ale ta zabava pro mne neni takova. Mam uodne tad tu cooperaci v tomto zanru. Spotovani souperu atd

0/0
26.12.2017 16:45

P49e95t32e24r 59B61i36e53l71y 6535451986

Po release je to este horsie, furt problem so serverami co nestihaju alebo su dole... render este pomalsi, takze sa mi stava ze dopadnem na zem a beham medzi stenami atd. Ale najvacsia frustracia ked strielate z okna (teda chcete) a naperete to do okenneho ramu, co ma pancierove vlastnosti, tak isto jeden drat v plote spolahlivo zastavi isty headshot... hmmm

+1/−2
24.12.2017 9:02
Foto

P92e65t63r 48H48v69o54z42d45o92v96s82k30ý 5709397577714

Tady je jasně vidět, když se nápad vezme za tu správnou stranu, že to funguje. Tahle hra není nic jinýho než dobře předělaný Day-Z. Pro mě teda nic zajímavýho, páč je to primárně PvP a to mě v Day-Z vůbec nebavilo a hrál jsem to kvůli jiným věcem, ale jak jsem psal je vidět, že dobrej nápad dobře provedenej má úspěch.

+6/−3
24.12.2017 2:52

M46i33c12h21a23l 81T52o12m16á46n78e12k 9887589836

jak to muze jit na ruku youtuberum a streamerum, nic nudnejsiho na twitchi na sledovani neni

+1/−2
24.12.2017 8:38

T44o14n80í11k 66K72u64t41t41m17a63n56n 6973488932

Myslím, že pokud někteří streameři díky PUBG získali tisíce subů, asi to pro diváka zas tak nudné nebude.

+3/−1
24.12.2017 11:17

R87i31c78h81a35r30d 43M87r78a82z20e45k 8418330749391

...jsem rad ze ani nevim co to ten sub je...

0/0
24.12.2017 12:27

V55á43c23l48a25v 88K37u90t98n80a91r 7690137588353

Však to je jasné, submisiv :-)

0/0
24.12.2017 16:07

M53i63c22h57a56l 33T17o32m63á10n26e11k 9277559366

no to na tom nechapu, viz ze na sledovani to ma hodne divaku, teda pokud si je nekteri necheatuji, uz par takovych prikladu bylo, ja se na to tkay zkousel divat ale je to hrozna nuda, 99% casu se tam absolutne nic nedeje

0/0
24.12.2017 17:52

T33o18m66á77š 18V22e84s10e77l97ý 1932862813536

Předělaný Day-Z? Nechci Vám kazit náladu, ale s Day-Z kromě PvP to nemá absolutně nic společného, co se týče herní náplně. Ano sbíráte věci a honíte se po mapě s hráči, ale tím jakákoliv podobnost končí. Hra vychází Battle Royale (což je předloha pro srágoru jménem Hunger Games).

+2/−1
24.12.2017 13:22



Najdete na iDNES.cz