Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M84a85r83t61i77n 74R23y21š55a73v32ý 1606795753252

Zrovna teleport trigerem je pro pohyb ve VR u HTC vive standard. Ovládání sice moc intuitivní není a zasloužilo by si předělání. Kdo však má pár hodin v pár VR titulech odehráno, tak na to rychle přijde. Nastavení pro plynulý pohyb mi přijde také nedomyšlené. Jsem nicméně sám zvědav jak se s tím poperu já osobně v Unreal enginu 4 ;-D. Rád bych totiž začal jednoduší hry vyvíjet, takže určitě budu s plynulým pohybem experimentovat a pak můžu teprve vhodit rukavici do ringu ;-)

Dal jsem hře hodnocení 82%. Pvní okamžiky hry jsou perfektním zážitkem, hlavně již zmíněný výbuch atomové bomby a těsný únik předním spolu s rodinou. Sám mám 5 mesíčního syna a další brzký vývoj hry byl tedy pro mě poměrně šok. (Ještě jsem nehrál neVR verzi Fallouta 4, čekal jsem až zlevní).

Jen budu muset posílit herní grafiku R9 290 má celkem dost potíže, takže přejdu i kvůli budoucmu vývoji na GTX 1080ti.

0/0
doporučit
11.1.2018 8:06

T85o80m61á22š 56J67a84r50e56š 4972354250

Jo a díky BW za recenzi F4 VR.

0/0
doporučit
3.1.2018 11:29

T69o50m59á71š 53J59a19r60e84š 4642414430

Já hraji na 980 Ti 2* v SLI a vše běží na max bez škubnutí. Pohyb mi přišel lepší normální než teleporty (ale pozor při stavění se to opět přenastaví na teleport, po zrušení stavění se vrátí zpět na normální pohyb, jen při posunu se zúží průzor - je to lepší pak se mi nedělá blbě a vydržím ve VR déle) stealth a pipboy světlo se pouští postranními tlačítky na levém ovladači (není třeba se skrčovat) Netuší někdo jak se vyvolávají favorite tiems ? V inv si je do favorite umím přidat ale stejně při souboji přehazuji zbraně v pipboji - asi by se to na použití rychlého stimpacku hodilo. S výškou mám taky problém mám 2m a některé hry mě pak hází že mám hlavu ve stropu - řešení hrát v sedě na židli, sice to nevtáhne tolik ale pro lepší cestování - když je ho hodně je to lepší a nedělá se blbě.

0/0
doporučit
2.1.2018 10:15

M96a44r43t70i22n 96K48u84b12i72š87t35a 6782821597248

Mám tuto hru prakticky od vydání a prakticky se dá souhlasit s touto recenzí (až na pár vyjímek):

1) Hra je opravdu hodně výkonově náročná. Abych ji na PC s 1070GTX a Intel 6700 rozběhal aspoň z větší části plynule, musel jsem dle návodu z diskuse Steamu upravit konfigurační soubory a nahrát několi modů, které oklešťují nepodstatné detaily a optimalizují textury. Nyní to jde většinou bez reprojection (ale ještě jsem nebyl v Diamond city...)

2) Na pohyb nepoužívám teleportaci. Jak tu již někdo zmiňoval, kazí to dojem z prostoru. Kupodivu mi to není nepříjemné. Když jsem zkoušel port Dooma 3 tak mě z toho bylo vážně zle a docela jsem vrávoral

3) Inventář je asi opravdu jeden z nějvětších problémů. Navigace na touchpadu je dost citlivá (nevím jeslti jsem někde nepřehlédl nějaké nastavení) a rozhrání je lehce nepřehledné. Otázka zní, jak tak komplexní systém inventáře, mapy, statusů a adalších věcí upravit, aby nic nechybělo. Na druhou stranu mít na ruce "skutečný" Pip-boy má svoje kouzlo :)

0/0
doporučit
2.1.2018 0:13

N98i45n37a 63P52a59n53o69ž95k12o78v11á 9707245405318

Nevím, jestli bych hru zvládla dohrát. Mně stačí noční setkání s Páračem na monitoru, nevím, jestli bych to rozdýchala i ve VR. ;-D

+5/0
doporučit
1.1.2018 17:05

K48a27r24e22l 34K23a37š58t58a49n 9228951611336

Je nutne, aby VR hry recenzoval nekdo, komu je z nich zle? To bych chtel cist recenzi na Ultrawings.... Plynuly pohyb u Skyrim VR bych nevymenil za zadne skoky a teleportovani, ktere akorat kazi dojem z cele hry.

0/0
doporučit
1.1.2018 17:04

A91n69t10o94n61í48n 36H76o90l47í90k 8727743204280

Ma cenu psat clanky pro jednoho nadsence ? ;-)

0/−16
doporučit
1.1.2018 6:05

A47n24t87o42n65í85n 60H68o46l89í85k 8177783144120

Tak sorry, no, jsem pozadu .. pro OBA nadsence ?

0/−1
doporučit
2.1.2018 15:53

L46e56o18š 71V19e19r10n74e61r 4904940706363

Nedomyšlené ovadání ;-D

0/0
doporučit
1.1.2018 1:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.