Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

K49a45r73o66l 40S70e50f38c68i11k 2606460425498

no ja nevim panove, ale kdyz autor napise svuj vlastny NAZOR tak je to problem.. kdyz nenapise svuj nazor jenom copy&paste score z metacritics tak je zas problem. Co vlastne chcete? :-P;-D jinak tohle je preview a ne recenze

+10/0
doporučit
28.1.2018 13:41

A61d79a27m 96Š46p50i67l21l56a96r 8829267842806

No a trochu se rozepsat? Ja osobne koukam na streamy a uz se s partou hodne moc tesime az si to poridime. Chapu, ze pro vlka samotare to asi nebude. Ale my hrajem v parte a ta hra vypada paradne. Zvlast jestli todle je beta a pribude spousta obsahu!

+8/0
doporučit
28.1.2018 9:31

A51d15a61m 80K27o34v36á29č 3309249350588

Ono hodnotit hru podle closed beta, co je spíše demo s ani ne polovinou obsahu je celkem troufalé. Zábava v té hře tkví v kooperaci. My si to třeba náramně užíváme.

+6/0
doporučit
28.1.2018 7:39

J13a24n 92B27í83l87ý 8734677257439

došel jsem na druhý obrázek a dál nepokračoval. tenhle způsob psaní článků se mi nelíbí...

+5/0
doporučit
28.1.2018 19:36

M33a32t76t12e85o 38K87o75u83n24o84v68s86k62y 1490781298183

Já vám nevím.. Ondra u každého obrázku popisuje, co se děje a jak to na něj působí. Za mě v pořádku. Tolik k rozepisování.

To, že je ze hry zklamán, je jeho dojem. Na druhou stranu, ono na lodích to vždycky byla, je a bude ta, jak by řekl Salieri, běžná rutina. Tam není moc co dodat. Každý má svůj flek a svoje pokyny, co a jak a kdy.

Hry tohoto typu nejsou pro mě, ale každé zboží si najde kupce a doufám, že se to bude líbit, až to bude hotové.

+2/0
doporučit
28.1.2018 13:41

J23o42s58e12f 71Č86i47h53á27k 7391239930526

Viděl jsem stream na indiánovi a ve čtyřech to vypadalo skvěle, Zvlášť, když přibude možnost okrádat ostatní party.

+2/0
doporučit
28.1.2018 10:50

P26e65t17r 81N38o14v24o47t97n40ý 2531407200

Jako vydavat na Idnes jakoze "recenzi" na hru, ktera se testuje v beta verzi a k tomu jeste udelit 20%, to je opravdu hodne smesny. Profici hadr. Vas do toho uzavrenyho beta testu snad radsi ani nemeli poustet. Vic skody nez uzitku.

+6/−12
doporučit
28.1.2018 12:43

V72a44c36l40a76v 14N67o64v54o81t83n30ý 6609881640425

Doufám, že nejste profesionál a psaní článků nemáte ať už jako profesi či koníčka. Absloutně nedostatečné informace okolo hry. Spousta prvků jako je mechanika větru a speciální truhly, se kterými je zábava jste vynechal a ani jste nezmínil nic o tom co by mělo přijít s plnou verzí. Tohle je jako by jste hodnotil celý 3 hodinový film podle 3 minutového traileru. Progres a motivace zde částečne je. Vždy po 5ti levelech postavy si zpřístupníte nová dobrodružství. Více částí více pokladů atd.. Vám patrmě nedošlo, že beta test je od otestování základních mechanik hry, či stability servrů a odhalení chyb. Není to o možnosti zahrát si předčasne hru jak má být. Navíc máte možnos výojářům napsat nápady jak hru vylepšit a udelat zábavnější. Tak prosím své zklamání a vady hry příště poskytněte vývojářům a neodrazujte lidi od této hry když o ni nic nevíte. A hlavně! Pište podobné články až po vydání hry. Nebo po tom co vám vývojáři poskytnou exkluzivní přistup k celému obsahu hry dříve než veřejnosti tak jak to u recenzentů vetšinou bývá.

+2/−4
doporučit
29.1.2018 3:39
Foto

O20n57d62ř88e71j 67Z13a78c80h 3203740153692

Tak schválně z oficiálních fór i pohled z druhé strany

A beta should be a god indication of a game. This is just a big NO atm. If Rare manage to turn this around, i would be very supriced .

After a while we gave up, through the boredom of the game, the grouping issues and the fact that there is no in game chat (for the 4th man...some random) we have all decided to pass on buying this game as well. They say there is so much more content in the full release, but I don't believe it. Like what...some kraken and the bounty vendor they pulled from the beta? I had my 'fun' on this one...saving my $80 cdn.

I agree, this is a 20usd game. 60usd? No thanks

Well this beta isn't gonna convince me at all to buy the full game for ¤70

Especially with the whole "We wanna keep things a surprise huehue" thing. #NoMansSky

Nothing has really changed, the game world still feels completely lifeless. There's barely any sounds and the NPCs don't so much as mouth a whisper. I suspect someone at Microsoft knew that this game would be in trouble, hence why they've included it in the game pass thing (just a theory).

Rare is using all of this as an excuse to try to hide the fact that the game has nothing else to show. Hell it's the first time in 20 years of gaming that i see a beta with even less content than an alpha build.

Playd the beta for 1h... and im sick of it. Boooooring.

Agree, 3 of my friends already give up from the game.

+1/0
doporučit
30.1.2018 12:20

J24a11k15u71b 60V24l13k 4261862617182

Do hry jsem se přihlásil už na alfu pak jsem nějakou dobu vynechal a včera schválně po této odfláknuté "preview" jsem to zase zkusil pustit. Kráso to je posun jak krá.a. Už Alfa (a to tam nebylo skoro co dělat) mě bavila. A to i s random grupou. Teď mnohem lepší a to ještě není konec. Prosím pane Zachu, nedělejte v budoucnu na tuto hru recenzi!

+1/0
doporučit
30.1.2018 8:46







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.