Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Monster Hunter World vás uloví, když mu dáte šanci

Zkuste si představit obrovské draky, majestátní i divoké, ve vší jejich kráse a děsivosti. A teď si představte, že na ně pořádáte adrenalinový lov v dokonale propracované podobě, jakou vám žádná jiná hra nenabídne.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O38n22d97ř67e17j 15L49u20k92e93š 1628271455380

No...hru jsem koupil. Hrál jsem jí asi tři hodiny a docela mě to nudilo, tak jsem jí prodal. Čekal jsem mix Dark souls a Horizon Zero dawn (o hře jsem toho moc nevěděl), ale to jsem nedostal. Hra asi není pro každého :)

0/0
6.2.2018 22:45

T45o66m42á74š 55S42e95k78e39r29e31š 2833457777190

To čo som chcel som dostal a ešte niečo navyše. Za mna luxus, jak multák tak single. Musím pochváliť úžasný priestorový zvuk. So far 110 hod a stále ma to baví :)

0/0
5.2.2018 7:40

M42a46r84t54i18n 59J96a48r68o23š 8172165718396

Solovat elity v Tera taky nebylo spatne, ty classy jsou si taky podobne...

0/0
6.2.2018 16:58

J10a75n 21J74a49š60e86k 4854364588598

Náhodou jsem byl v tokyu na podzim, když bylo zrovna tokyo game show. Když jsem tehdy viděl tuhle hru naživo, tak jsem docela překvapený tak vysokým hodnocením. Minimálně multiplayer na mě tehdy působil tak, že bych neměl nikdy potřebu si ho zahrát. Asi nejsem cílovka a asi na tom ještě trochu zamakali :)

0/0
4.2.2018 20:13

H62y98n92e76k 82Š70l36a39h76ů55n18e18k 4189843406969

Skvělá hra.

0/0
4.2.2018 14:31

J28i67ř49í 69J66u78ř62i17c55a 2448843901

Hmm, tak v tomhle jsem s Geraltem zajedno. Draky nelovím. Nikdy.

+5/0
4.2.2018 10:13

M33a15r87t35i91n 18P66o30c64h96m86a77n 6388269302

No jednu obrovskou nevyhodu to ma. Na PC to vyjde nejdriv na podzim.

+7/−1
4.2.2018 8:28

M91a66r36t43i52n 62B67e28n86e87š 3912837454849

A má vůbec vyjít na PC?

0/0
4.2.2018 20:08

V30l48a85d45i16m71í66r 82K25r10i27s20t41e98n 7416882215538

ano má je to již dávno ohlášeno a navíc tady před pár měsíci bylo oficiální prohlášení proč (prý) je taková prodleva PC verze od vydání na konzolích

0/0
4.2.2018 22:25

J45o85s94e80f 22Č90i31h32á14k 7281109420186

Musím napsat, že japonské hry jdou absolutně mimo mě, ale tahle vypadá fakt skvěle. Pokud se chcete s hrou seznámit můžete juknout zde https://www.youtube.com/watch?v=74H7cSCiCWw&list=PLENCZY3HuLvBkQQUsc0ILl7IM390xe7C8

+1/0
4.2.2018 8:09

V72l81a10d26i21m50í70r 65K58r47i76s66t19e33n 7206622365388

Hrál jsem jen MHFU a Monster Hunter3rd, na psp emulátoru takže nemohu uplně komentovat nejnovější díl. Jen chci připomenout, že ve hře je 14 zbraní, každá má úplně jiný styl boje, upgrade tree jednotlivé zbraně je tak rozsáhlý že budete muset se specializovat na jeden max dva typy zbraně,

Monstra mají hit boxy, na různých částech těla je druh zbraně jinak efektivní + elemental náchylnost resistence. V článku to bylo uvedeno, ale více, některé části těla se dají rozbít odlomit useknout a tím získat dodatečný loot(např rohy drápy ocas, křídla, což je i vizuelně patrné., můžete často zabít monstrum jen mlácením torza, ale přijdete o dodatečný loot

Combat vypadá neohrabaně, někdy i úplně nesmyslně ale Capcom z toho udělal naopakk přednost. Např. jsem si všiml že si někteří hráči stěžují proč musí než použijí např. health potion zasunout nejdřív zbraň. Zapomínají ovšem, že hunter tak musí znát pohyby monstra a vědět kdy se stihne napít a kdy dostane další ránu nehealne se a často i umře, zvláště když ti bossové mívají enrage kdy jsou mnohem rychlejší silnější a mají i extra pohyby. A např, typ zbraně meč + štít má právě zrovna tu vlastnost že může pít i s vytaženou zbraní atd...

Dále nemáte nekonečně velkou tornu a máte omezený počet health potů. Je toho spousta ale nečekejte nějaký velký příběh, je tu grind , opakování zabíjení stejných monster i když na vyšších úrovních mají i extra nové pohyby. znovuhratelnost není až tak v stále nových monstrech, ale prostředí, kombinace monster i jednotlivá monstra a jejich chování udělají každý hunt jedinečným.

0/0
4.2.2018 0:44

M74i44c56h96a49l 13T18o56m63á23n11e53k 9667499176

urcite? protoze ja kdyz koukam na streamy tka casto do tech monster proste mlati hlava nehlava a pak z nej treba upadne ocas, ani by ho nekdo do nej mlatil a tak dal, prave mi prijde ze to je uplne jedno, zvlast strelci, proste pali jak sileni nebo jak maniaci behaji okolo a nic nedelaji a snazi se nedostat hit, absolutne mi to prislo bez nejake zasadni taktiky, proste repetivni , vem quest nakup vybavu, bez do lokace kde je monstrum bezmyslenkovite ho umlat , nafarmi a natez co jde a zase dokola

0/0
4.2.2018 21:46

V37l45a20d25i87m89í27r 54K93r97i19s38t71e87n 7806672945748

jak jsem řekl hrál jsem jen starší verze a navíc vždy solo. A opravdu je to znát že mlátíte tam kde máte. A hit boxy existují jak jsou benevolentní je samozřejmě otázka. K samotnému boji máte pravdu nemůžete očekávat úplné šachy (či 4 man raid ala WOW) a i na můj vkus je to občas dost zmatené. Na druhou stranu jsem viděl v Open Betě Boj s "flag" příšerou této hry nergigantem, kde byl 10m limit a bylo vidět, že to většina v kooperaci nestíhala. Já doufám že na vyšších úrovních a při časových limitech už ta kooperace bude znát. Mohu uvést příklad v MH3rd byla jeden zpočátečních minibossů, přerostlé prase které se na vás rozběhlo velkou rychlostí , stačilo kotoul do strany a sekat a to i při jeho enrage stavu. taková startovací příšerka skoro V GrRanku(opravdu vyšší obtížnost ke které se dostanete až po obravdu hodně hodin hraní) najednou tohle přátelské prasátko nejenže najednou to od něho opravdu bolelo, ale při tom svém enrage lítalo po té zóně jak zběsilé a musel jste uskakovat jak blázen. Doufám, že něco podobného bude tady.

Za sebe si myslím že to hodnocení je trošku přehnané, ale tento typ hry tady celkem nemá přílišné zastoupení a obvzláště na PC (je tu Toukiden 2 či GOD Eater ale příliš mne neoslovily.) A vím i z vlastní zkušenosti, že hra, která vypadá tak zpočátku divně vám přináší velké uspokojení, které jste ani nečekal.

U starých monster her se říkalo, že nováček tomu musí dát takových 10 hodin aby se do toho dostal a opravdu to byla pravda,(To prý teď až tak neplatí) vše má svůj smysl, ale nemusí to být pro každého.

0/0
4.2.2018 22:46







Najdete na iDNES.cz