Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Svět potřebuje více her jako je český Chuchel

Máme teprve počátek března a už tu máme druhou hru z české produkce, která má našlápnuto k celosvětovému úspěchu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M45a97r17o31s 46G47o22c 3415952807

"Chuchel sice možná vypadá infantilně, ale zaručeně pobaví i všechny dospělé."

ja som dospely a hra ma nezabavila ...dizajnovo slabulinka hra, fakt nechapem tych 90% ale absolutne, to uz ziadna kritickost sa na tomto webe neposudzuje co sa tyka ceskych hier? pretoze z hier od Amanita, ktore maju dost kolisavu uroven kvality, je Chuchel to najhorsie, co spravili ....ta hra nema ani hlavu ani patu, humor ako pre deti chodiacich do materskej skoly a pointy "scenok" su casto vycucane z prsta, nakolko ste to uz niekde videli ....hrozne nekriticka recenzia, az strach ....Chuchel nema nic, co robi dobru hru dobrou hrou....

+1/−4
7.3.2018 0:20

M75i35l19o41š 60K16r92u30m89p 2344127254

zajímavé, že jste ji hrál 16 hodin před vydáním a na novináře nevypadáte

0/0
7.3.2018 21:02
Foto

S49a46m58u48e86l 75K90u23p60k64a 9733473654862

Mozno si na komousskej trubke pozrel nejaku hodinu hrania.

0/0
8.3.2018 11:41

M24a53r52i79o 42V62á59p58e13n57í73k 4780738144499

Chuchel je slabota. Do Chrchle bych šel.

+2/−2
6.3.2018 20:59

M16a11r13t70i30n 57B69e71r97a60n 6459505826291

To bude druhý díl...

0/0
7.3.2018 8:51

V20a60š71e75k 73H91a49v77r19á91n48e64k 2905432117731

Někde jsem slyšel, že Chrchel je ten padouch, co Chuchlovi pořád bere třešničku :D

0/0
7.3.2018 13:40

B18a11r86t72o54l63o70m76ě45j 38K53u80s 2545296951223

Zajímalo by mě, jak se ten název budou snažit vyslovovat v cizině :-)

[čukl] ? ;-D

+3/0
6.3.2018 20:12

M75a38r91t95i12n 13B10e21r98a37n 6909215326641

Pravděpodobně "čačl" :-)

0/0
7.3.2018 8:55

M66a36r70t33i51n 44B62e19r74a56n 6899935396451

"čakl, čušel, čučel"... Těžko říct... :-)

0/0
7.3.2018 8:55

J48a68r32o89s94l35a88v 61D51o14š71e14k 7119748734264

No recenze mě zaujala, i když je pravda že je až příliš podivně nadšená. Hru bych si i vyzkoušel. Ale zjistil jsem že ještě není k dispozici, a na Mac asi ani dlouho nebude. Takže na ni do tý doby naštěstí zapomenu.

0/−2
6.3.2018 18:27

J72i58ř54í 79J71u27ř19i31c76a 2618583661

Ta recenze je skutečně divná a podezřelá.

+2/−3
6.3.2018 17:36

Č63e44s15t17m72í64r 72P40o15l10á26k 9958758156

Proč je tam ta stará CRT televize?

0/0
6.3.2018 16:52

J83a65k60u46b 42B87o45h58o83n40ě49k 8585736309587

"estetická stránka jejich děl je pro ně to nejdůležitější, a to často i na úkor herních mechanismů."

"v Chuchlovi nenajdete žádnou výzvu ani svobodu při řešení problémů z něj nedělá špatnou zábavu"

atd.

A v závěru hodnocení 90%. Nevím, přijde mi to lehounce zvláštní a u hodnocení 90% bych si asi představoval větší pecku, než nenáročný a krátký interaktivní večerníček.

+1/−1
6.3.2018 16:29

M11i22l42o76š 31K97r16u98m63p 2414457124

I to je zanr. A kdyz je to v zanru spicka, tak proc ne 90%

+10/−2
6.3.2018 16:54

M43a20r71t42i58n 14B65e42r53a69n 6399285706301

Přesně tak, nutno hodnotit v rámci žánru. To samé platí o filmech...

0/0
7.3.2018 8:57

J14a60k74u66b 23B90o51h80o13n86ě82k 8285536169777

Samozřejmě, tohle říkám vždycky, jenom si nejsem jistý, že tyhle komentáře mě naplňují důvěrou, že si zaslouží téměř perfektní hodnocení i v rámci takhle omezeného žánru. Toť vše

+1/0
7.3.2018 9:12







Najdete na iDNES.cz