Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pirátská hra, kterou pošlete rychle ke dnu. Recenze Sea of Thieves

Atraktivní pirátské prostředí, plavby na lodích a multiplayerové orgie. Očekávaná hra Sea of Thieves toho slibovala hodně, ale ve finále je prázdnější než vyrabovaná truhla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L76a98d86i38s28l41a27v 46J53a50r49o76š 6294679750267

Proč mi to připomíná graficky hodně ohlodaný AC IV: Black Flag?

0/−1
26.3.2018 21:33

A92d70a59m 71Š14p77i97l65l10a90r 8219107452126

To netusim :O protoze krome toho ze je tam more a lode je to uplne neco jineho

+1/0
28.3.2018 0:40

J57a32n 93N42á96d17v83o83r50n49í43k 7303508825977

Tak to máte lepší zajít na oční. Máte totiž zřejmě problém.

0/0
1.4.2018 17:10

M93a13t23t38e47o 26K36o17u20n84o97v11s31k37y 1370301278113

Předně autorovi vše dobré k svátku. A teď ke hře. Asi takhle... Až bude v akci aspoň za polovic, tak proč ne. :-)

0/0
26.3.2018 20:12

Z51d92e27n82ě85k 70V67o41d18á30k 7205376827372

Za 1255 Kč je to docela mazec.

+3/0
26.3.2018 15:00

J24a66n 16F87r97i71d96r84i31c24h 6825578979163

Solo 4/10

S kamarády 7/10

Ale i tak, po 10-20 hodinách prostě člověk narazí na to, že hře chybí obsah.

PS: voda nikdy nevypadala tak dobře jako zde.

+2/0
26.3.2018 14:45

L62a56d23i28s26l28a97v 89J79a20r26o52š 6694159170167

Mě přijde stejná, jako v AC IV: Black Flag.

0/0
26.3.2018 21:30

J96a81n 11N70á86d63v31o48r32n54í13k 7663708125107

Nesmysl

+1/0
1.4.2018 17:10

A38d71a61m 77Š61p16á90n 1218638384330

Mám nahráno 80 hodin (byl jsem už v alphě a betě) a hra mě pořád velmi baví. Rare zvolil trochu jiný přístup a celá hra je tak vlastně sandbox. Jestli vás v dětství bavilo převléct se za piráty a pobíhat po zahradě, bude vás tohle bavit taky. Jestli potřebujete kampaň a pořád k něčemu směřovat a zlepšovat se atd. hra vás tolik bavit nebude. Ale já jsem nadšený a nemůžu se dočkat co Rare se Sea of Thieves provede v následující letech. Proti verdiktu recenze nic nenamítám, jen bych chtěl aby zde zazněl i názor někoho, kdo má hru upravdu rád.

+4/0
26.3.2018 11:49

P85e94t71r 54S12v91o77b24o27d10a 7553375289987

pokud je dobrý tým, tak je to paráda. a pokud ne...

+1/0
26.3.2018 13:09

J35a73n 94N70á25d41v28o77r20n86í80k 7173368545987

Hrozná ptákovina. Vydržel jsem to hrát 45 minut a pak to šlo pryč.

+3/0
26.3.2018 10:30

J15a70k46u42b 62B76o35h76o76n52ě21k 8875566849987

Technická poznámka: editor postavy nejspíš chybí kvůli větší rozmanitosti postav. Posádka ze samých Jacků Sparrowů by asi nikoho nebavila :-)

+2/−1
26.3.2018 10:04

M81a43r42o78s 36G42o95c 3495482957

hlavne ze uplne prazdnemu Chuchelovi ste dali 90% :D :D

+3/−1
26.3.2018 9:36
Foto

M15i18c84h83a73l 93J64a32n25o22v39á19č 8937656315983

Chces vysvetlit rozdil mezi hrickou za 10euro a full price titulem za 60?

+5/−1
26.3.2018 9:45

V96á27c27l14a52v 71L91i20p14e46r73t 4567287660197

10 EUR za hru, kterou dohraju za necelé dvě hodiny, mi přijde dost. To si raději zajdu do kina...

+2/−2
26.3.2018 20:39
Foto

H30o96n46z57a 68S49r91p 9124583552658

A vy jste mu ve své recenzi dal 2/5 a vytkl jste mu "lajdácky zpracovaný vizuál." O 14 dní později pak Chuchel dostala cenu IGF za vizuální prezentaci, když porazil například Cuphead. Co to má však společného se Sea of Thieves mi uniká.

+8/0
26.3.2018 10:00

J40a71k69u72b 49B76o57h36o44n77ě31k 8445526429257

Tady bych se zastal druhé strany. Chuchel je vizuálně opravdu velmi minimalistický a mezi minimalistickým zpracováním a odfláknutím je často dost tenký rozdíl (navíc abych byl upřímný třeba mě se Chuchel vizuálně vůbec nelíbí, takže chápu, že to někdo vidí takhle)

+1/−1
26.3.2018 10:19
Foto

H74o79n37z29a 17S13r58p 9134183212578

Tak jestli takhle vypadá odfláknutá hra, tak jsem opravdu zvědavý, jak to bude vypadat, až se do toho v Amanitě opravdu opřou. :-)

Jinak rozumím tomu, že se někomu Chuchel nelíbí, ale nerozumím tomu, proč kvůli tomu pan Goč musí vést proti hře křížovou výpravu napříč celým internetem. A jelikož za své výpady ještě sbírá plusová hodnocení, cítím potřebu se k tomu také vyjádřit.

+5/0
26.3.2018 10:38

J18a62k59u15b 25B68o57h86o40n30ě49k 8415966969987

Tak od potřeby se k něčemu vyjádřit je diskuze, kdyby ta potřeba nebyla, tak tu není nikdo z nás :-)

+1/−1
26.3.2018 11:00

J90a32n 41Š97l62é92g24l 8522740228743

Vadí Vám, že vyjádřil názor? Nenapsal to nikterak agresivně... Chuchel se mi hodně líbí, ale neberu mu jeho názor....

+1/0
26.3.2018 15:31

J38a48n 62B81í68l61ý 8604907677949

nikdo tady nikomu názor nebere...

0/0
26.3.2018 16:02

V76á38c62l62a86v 65L11i94p34e47r40t 4317177210357

Odfláknutá hra to není, ale 90% je hodně přestřelené. nejlepší hra od nich je pro mě machinarium a přeji si, aby se příště udávali raději tímto směrem, než dělat omalovánky pro děti.

0/0
26.3.2018 23:03

M71i19c58h63a92l 19T83o92m49á40n18e33k 9587609876

takze to je takovy osekany risen ne?

0/0
26.3.2018 4:19

M80i15c38h14a24l 92S78v45o75b37o22d57a 3504736446165

eh ? Jako že jsou v obou hrách lodě ? Tak to je pak Gran-turismo takové osekané GTA :D

+1/0
27.3.2018 17:34

M40i50c55h96a51l 12T36o73m84á91n44e22k 9317779416

v jednom z tehc dilu se celkem cestovalo s posadkou po ostrovech a castecne hledal poklad, takze mi to proste prijde jako tato cast z risenu vyjmuta a udelana samotna hra na to tema, tot vse

0/0
27.3.2018 19:05







Najdete na iDNES.cz