Diskuse k článku

Pirátská hra, kterou pošlete rychle ke dnu. Recenze Sea of Thieves

Atraktivní pirátské prostředí, plavby na lodích a multiplayerové orgie. Očekávaná hra Sea of Thieves toho slibovala hodně, ale ve finále je prázdnější než vyrabovaná truhla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L95a57d17i13s41l68a95v 21J66a94r68o50š 6814439440647

Proč mi to připomíná graficky hodně ohlodaný AC IV: Black Flag?

0/−1
26.3.2018 21:33

A97d74a34m 41Š58p21i92l39l52a48r 8159507982886

To netusim :O protoze krome toho ze je tam more a lode je to uplne neco jineho

+1/0
28.3.2018 0:40

J19a89n 74N83á81d42v93o12r65n89í76k 7853448295967

Tak to máte lepší zajít na oční. Máte totiž zřejmě problém.

0/0
1.4.2018 17:10

M47a64t77t20e45o 43K38o97u28n66o71v25s57k90y 1480381528723

Předně autorovi vše dobré k svátku. A teď ke hře. Asi takhle... Až bude v akci aspoň za polovic, tak proč ne. :-)

0/0
26.3.2018 20:12

Z60d54e69n60ě72k 53V68o79d25á41k 7395386927302

Za 1255 Kč je to docela mazec.

+3/0
26.3.2018 15:00

J25a53n 17F29r18i13d43r21i97c53h 6405548839243

Solo 4/10

S kamarády 7/10

Ale i tak, po 10-20 hodinách prostě člověk narazí na to, že hře chybí obsah.

PS: voda nikdy nevypadala tak dobře jako zde.

+2/0
26.3.2018 14:45

L37a40d49i42s85l46a15v 75J34a85r20o17š 6594729890697

Mě přijde stejná, jako v AC IV: Black Flag.

0/0
26.3.2018 21:30

J27a12n 34N41á86d63v70o32r84n44í53k 7523508365497

Nesmysl

+1/0
1.4.2018 17:10

A74d10a37m 34Š41p27á12n 1978538874390

Mám nahráno 80 hodin (byl jsem už v alphě a betě) a hra mě pořád velmi baví. Rare zvolil trochu jiný přístup a celá hra je tak vlastně sandbox. Jestli vás v dětství bavilo převléct se za piráty a pobíhat po zahradě, bude vás tohle bavit taky. Jestli potřebujete kampaň a pořád k něčemu směřovat a zlepšovat se atd. hra vás tolik bavit nebude. Ale já jsem nadšený a nemůžu se dočkat co Rare se Sea of Thieves provede v následující letech. Proti verdiktu recenze nic nenamítám, jen bych chtěl aby zde zazněl i názor někoho, kdo má hru upravdu rád.

+4/0
26.3.2018 11:49

P16e12t52r 83S26v33o13b48o80d50a 7843655219127

pokud je dobrý tým, tak je to paráda. a pokud ne...

+1/0
26.3.2018 13:09

J98a62n 77N25á23d29v41o80r43n68í80k 7203968895427

Hrozná ptákovina. Vydržel jsem to hrát 45 minut a pak to šlo pryč.

+3/0
26.3.2018 10:30

J91a70k17u38b 87B20o81h92o78n42ě10k 8675346129457

Technická poznámka: editor postavy nejspíš chybí kvůli větší rozmanitosti postav. Posádka ze samých Jacků Sparrowů by asi nikoho nebavila :-)

+2/−1
26.3.2018 10:04

M35a28r85o49s 75G15o10c 3985892207

hlavne ze uplne prazdnemu Chuchelovi ste dali 90% :D :D

+3/−1
26.3.2018 9:36
Foto

M24i91c81h21a13l 81J63a31n37o82v60á52č 8727506935693

Chces vysvetlit rozdil mezi hrickou za 10euro a full price titulem za 60?

+5/−1
26.3.2018 9:45

V73á66c42l30a50v 97L79i74p43e77r73t 4717707550527

10 EUR za hru, kterou dohraju za necelé dvě hodiny, mi přijde dost. To si raději zajdu do kina...

+2/−2
26.3.2018 20:39
Foto

H94o11n38z88a 30S70r77p 9854603882648

A vy jste mu ve své recenzi dal 2/5 a vytkl jste mu "lajdácky zpracovaný vizuál." O 14 dní později pak Chuchel dostala cenu IGF za vizuální prezentaci, když porazil například Cuphead. Co to má však společného se Sea of Thieves mi uniká.

+8/0
26.3.2018 10:00

J51a48k24u97b 44B34o95h12o64n15ě39k 8255536809707

Tady bych se zastal druhé strany. Chuchel je vizuálně opravdu velmi minimalistický a mezi minimalistickým zpracováním a odfláknutím je často dost tenký rozdíl (navíc abych byl upřímný třeba mě se Chuchel vizuálně vůbec nelíbí, takže chápu, že to někdo vidí takhle)

+1/−1
26.3.2018 10:19
Foto

H40o22n32z17a 29S52r63p 9214893952308

Tak jestli takhle vypadá odfláknutá hra, tak jsem opravdu zvědavý, jak to bude vypadat, až se do toho v Amanitě opravdu opřou. :-)

Jinak rozumím tomu, že se někomu Chuchel nelíbí, ale nerozumím tomu, proč kvůli tomu pan Goč musí vést proti hře křížovou výpravu napříč celým internetem. A jelikož za své výpady ještě sbírá plusová hodnocení, cítím potřebu se k tomu také vyjádřit.

+5/0
26.3.2018 10:38

J55a92k40u84b 46B71o51h63o47n89ě20k 8915396599727

Tak od potřeby se k něčemu vyjádřit je diskuze, kdyby ta potřeba nebyla, tak tu není nikdo z nás :-)

+1/−1
26.3.2018 11:00

J35a30n 55Š91l45é32g59l 8142270968243

Vadí Vám, že vyjádřil názor? Nenapsal to nikterak agresivně... Chuchel se mi hodně líbí, ale neberu mu jeho názor....

+1/0
26.3.2018 15:31

J29a75n 42B44í28l70ý 8444337447109

nikdo tady nikomu názor nebere...

0/0
26.3.2018 16:02

V81á19c22l97a40v 17L19i29p76e74r41t 4967377230137

Odfláknutá hra to není, ale 90% je hodně přestřelené. nejlepší hra od nich je pro mě machinarium a přeji si, aby se příště udávali raději tímto směrem, než dělat omalovánky pro děti.

0/0
26.3.2018 23:03

M90i15c74h65a73l 37T56o27m29á79n11e24k 9187609896

takze to je takovy osekany risen ne?

0/0
26.3.2018 4:19

M51i84c96h40a33l 19S27v31o12b32o73d55a 3784506406285

eh ? Jako že jsou v obou hrách lodě ? Tak to je pak Gran-turismo takové osekané GTA :D

+1/0
27.3.2018 17:34

M69i14c41h38a92l 54T82o41m28á24n95e43k 9657329546

v jednom z tehc dilu se celkem cestovalo s posadkou po ostrovech a castecne hledal poklad, takze mi to proste prijde jako tato cast z risenu vyjmuta a udelana samotna hra na to tema, tot vse

0/0
27.3.2018 19:05

Najdete na iDNES.cz