Diskuse k článku

Nový přídavek k českému Kingdom Come je po všech stránkách trapný

Nejlepší česká hra posledních let ani napodruhé nedostala takový přídavek, jaký by si zasloužila. Milostné dobrodružství bodrého rytíře Pana Jana Ptáčka je krátké, předražené, rozbité a trapné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M14a44r41i23a64n 56B21e77n20č83a25t 4878371165884

Tady je to samý KDC fanboye koukám :D Nejvíce mě pobavili fanboyové na fcb bonuswebu, co jsou mi schopni tvrdit, že nenarazili na jediný bug v KDC.. asi jim udělám gameplay na patchi 1.7, kde je jich běhm půl hodiny hned 20 :D

0/0
25.10.2018 8:09

M75a85r91i54a54n 63B30e86n25č80a24t 4388811355104

Doporučuji fanboyum se kouknout na video, jak se vyvíjela grafika KDC od Alfa az po 1.7.. zjistíte, že neoptimalizují hru.. downgraduji ji jako krava (https://www.youtube.com/watch?v=II62R3d2TY0) např.

Pokud nadáváte na Ubisoft, laskavě nadávejte i na vávru.

+1/−2
25.10.2018 8:24

M29a86r86i56a86n 77B49e14n71č30a23t 4328171905654

https://www.youtube.com/watch?v=CSFSuOK99o8 downgrade jako kráva.!!

+1/0
25.10.2018 8:26

O11n24d58r39e15j 49M85a25t36e82j59k79a 9209358494759

no koukam na to a fakt ano... brutalni vytazeni barev kupodivu ze hry udelalo osklivejsiho bratricka beta verze a samozrejme min polygonu a modelu je taky znat.. hold FPS vladne svetu

0/0
25.10.2018 9:36

J95i49ř37í 57D24u67š49e29k 8422871181523

Tak jsem asi slepej ale já vidím jen že puvodní bylo trochu tmavší.

0/−1
26.10.2018 9:27

P49a82v43e16l 64P17e88ř57i36n66a 9760701243

Beta byla možná tmavší, možná ne tak barevná (což si nepamatuju), ale rozhodně měla mnohem propracovanější stínování, což bylo zejména znatelné v lese - hustší les, větší tma. A pak je to krásně vidět na snímku kamenolomu. Na druhou stranu se v betě stínování brutálně rozbilo v okamžiku, kdy bylo slunce nízko nad obzorem. Finální hra pak působila mnohem pložším dojmem a lesy neměly takovou atmosféru.

+1/0
27.10.2018 21:01

M47a10r40i60a93n 88B33e60n94č73a55t 4208501375534

Jsi slepej

0/0
29.10.2018 19:21

K98a90r88e85l 17U97r17b82a42n 2764464131699

Proč to pan recenzent nesrovnává třeba s jinými hrami, kde je hlavní hra za 1,5k a herní dobu má kolem 6ti hodin?

+1/0
24.10.2018 13:15
Foto

H41o85n48z23a 70S80r53p 9534123282118

Srovnávám to s jinými krátkými hrami, viz článek.

0/0
24.10.2018 13:28

J36i24ř63í 26D31u47š42e19k 8962471301823

Za 250 zaplatím oběd nebo dvě hodinky v kině. Pokud recenzent s tím trávil čas až do sobotního večera tak asi není stížnost na místě.

+1/−5
24.10.2018 8:58
Foto

M66a84r81t37i39n 12B33r77a60u22n 2854577341419

No vidíte, takže se ukazuje, že nejlepší je koupit si DVD nebo jít do kina na nějaký pořádný biják. Anebo jen tak na procházku nebo výlet do hor, namísto čučení do počítače a vztekání se u nesmyslných her.

+1/−11
24.10.2018 1:46

P68a71v37e66l 71K55a47f85k66a 8164703911295

Koupit si DVD? To se dělalo tak před deseti lety, ne?

0/0
24.10.2018 8:38

D26a55n98i70e60l 44H47a27r39t13m94a71n25n 8725264768586

Jaký je rozdíl mezi čučrním na DVD a nebo čučením na hru?

+1/0
24.10.2018 9:40

P63e50t39r 72S22v10o49b34o19d63a 4207215478943

Takže jen Váš subjektivní pocit. Navíc nesmyslný, ale to už je Vaše věc... ;-)

0/0
24.10.2018 9:51

J70i33ř40í 40J57u43ř66i86c86a 2738963311

Cože? Flákat se v kině nebo na procházce? Dekadentní. tfuj. Je třeba makat na zahradě a na baráku. ;-D

+3/0
24.10.2018 12:52

D53a97n62i75e83l 32H23a50r38t21m38a77n85n 8815854698206

DLC jsem nehrál a ani nebudu, pendlování sem a tam mám dost už v původní hře na to abych za další platil 10 éček, i když hru mám furt nainstalovanou a tak nějak jí pomalu dohrávám...jako ostatně všechno, krom toho co se dá opravdu dát na jeden zátah, hra má kouzlo, to žádná ale že bych u toho musel prosedět víkend (i kdybych ten čas měl) to fakt ne, možná za to může i těžce zabugovaný start...a to je asi největší pozitivum co se pojí s tímto DLC, patch 1.7 KONEČNĚ opravuje optimalizaci, bylo totiž trapný, že i když nemám žádné dělo a přesto můžu hrát hry jako GTA 5 nebo W3 na maximum bez většího AA bez problémů, tak tato hra dokázala dropovat v FPS naprosto neskutečně při minimálním nastavení, za to jednoznačně plus

Od vydání mi STEAM píše 132 hodin ale evidentně tam musí být započítán i čas kdy je hra "altabnutá" na liště protože jinak to není možné, teď se mám teprve dostat do kláštera...i když je fakt, že nevím jak daleko před koncem tato část je

0/0
24.10.2018 0:28

M19a37r63i28a91n 57B75e54n48č84a45t 4118291835524

ono se to těch 130hodin nabere rychle, když kvůli bugum je nutný často loadit uloženoou pozici a jakýkoliv přesun na koni, je PAIN snad ještě větší než v realitě... třeba jezdit na tom koni po lese, to si snad nikdo netroufne, zarazit se o kazdou druhou vetvicku a pak se na tak tupem ovladani otacet 10sec ...

0/−1
25.10.2018 8:11

P85a47v12e28l 80P21e10ř43i36n25a 9800301943

130 hodin po klášter se asi všemi side questy a tak 160-170 na dokončení hlavní linie odpovídá tomu, když jsem to hrál v únoru a březnu. Po klášteru nebo spíš Vraníku, který následuje, má hra poměrně rychlý spád. Respektive pár bitev a dlouhé animace.

0/0
27.10.2018 21:17

M29a12r78i56a83n 11B26e62n87č92a88t 4788701285184

https://howlongtobeat.com/game.php?id=21697 božena němcová vyprávěla úplně stejné pohádky jako vy.

0/0
29.10.2018 19:23

J76a74k64u91b 20M19a93š43e94k 6472666910387

bohuzel v dobe kdy vysla tato hra jsem objevil hru Subnautica. Subnautiku jsem dohral uz 4x. tohle jeste dohrane nemam. ne ze by to bylo spatne, ale.....

+1/−1
23.10.2018 23:56

M26a63r83t64i41n 93K33u53č65e43r31a 8719989519692

Hra mohla být dobrá, potencial byl.

Nicméně doteď nemá poradny konec vlastně je nedokoncena. Čekal jsem, že skonci ziskanim meče a pomstou a ono nic. A tech chyb8-oRv

Asi bude Kingdom Come 2.

Nehodlam platit další prachy za tyhle trapne pridavky a vzhledem k množství chyb do dvojky rozhodně nepujdu.

Nedavno se prodaval v edici hra roku Zaklinac 3 s datadisky za zlomek puvodni ceny, a byl mnohem zábavnější. Ted frci Odyssey.

Kingdom Come uz skoro nikdo nehraje. Vsichni si oddechli, když to dohrali a smazali.

Tak nemá cenu pro to vydavat prilepky.

+3/−14
23.10.2018 18:43

V84o24j35t90a 42P38a25t28k47o16s 8640128188923

Miluju takové, co svůj názor vydávají za názor všech.

+7/0
23.10.2018 23:48

J84i23ř88í 62D58u70š58e76k 8352931161863

Hmm dík za spoiler

+3/0
24.10.2018 9:00

J23á52c30h97y57m 87K46v93a91s35n62i51č66k47a 9821358686465

Nepřijde mi fér hodnotit DLC v téhle fázi. Bohužel se vyskytl bug, který délku ořeže na minimum. Je to smutné, ale stalo se. Vývojáři se k tomu postavili čelem, na rovinu řekli, že ten bug existuje a že se dělá na jeho opravě. Fér by bylo o tom informovat a s recenzí si počkat na opravu. Protože sice můžete strhávat hodnocení za velkou chybu, o samotné kvalitě DLC to ale nevypovídá zhola nic, protože ta chyba tam nezůstane, není to stav, ve kterém to zůstane na věky. Což se pravděpodobně nedá říct o skóre, které jste mu dali.

+3/−6
23.10.2018 18:29

M92i86c68h50a56l 50T46o57m20á87n20e23k 9657579646

aha takze oni daji pridavek, ktery je evidetne nejakym bugem zruseny a recenze by mela brat v potaz ze to v budoucnu bude opraveno? a co firma co to vydala, vratili hracum co si to koupili aspon cast investovanych penez? kdzy jim vydali sunt? nebo si hrac ma jen pockat, vzdyt je to ovce co?

+1/−1
24.10.2018 3:56

M47a31r37t14i93n 85B65e54r30a55n 6899315626101

Logicky se recenzuje hra ve stavu vydání. Jinak by to nedávalo ani smysl.

+5/0
24.10.2018 8:28

P16a13v21e92l 10K35a69f92k35a 8834783511165

Podle vaší logiky by se každá hra měla recenzovat až tak rok po vydání, tj. až tam nebudou bugy, všechno bude optimalizované a nejspíš už i včetně 2-3 DLCček.

+1/−1
24.10.2018 8:39

J50á87c83h14y25m 48K85v18a81s45n13i40č41k98a 9111128956365

Podle mé logiky by se v recenzi mělo zhodnotit všechno. Pokud existuje bug, který půlku hry učiní nehratelnou, tak se všechno zhodnotit nedá. Samozřejmě, že i tak se existence chyby musí projevit v hodnocení.

Představte si, že by filmová společnost odeslala do kin poškozenou verzi nového filmu a při premiéře by tak skončil od 30 minut dříve ve všech kinech, kde premiéra běžela. Hodně by se o tom asi psalo, ale nedovedu si představit, že by se hodnocení kritiků zakládala na této o 30 minut kratší verzi. Naopak, všichni by si na to zašli znovu a hodnotili celý film. Zajímalo by mě, jestli autoři recenze udělají to samé.

+2/0
24.10.2018 8:59
Foto

H94o56n36z57a 86S13r19p 9544643642228

Až to Warhorse opraví, určitě o tom napíšu, ale hodnocení jsem nestrhával jen kvůli jednomu bugu, takže s ním hýbat nebudu.

+4/0
24.10.2018 9:21

J61a44n 78B19í16l24ý 8474787667159

jednomu bugu...pokud je pravda, že k části dlc se hráč vůbec nedostane, pak je předčasný tvrdit, že hodnocení se nezmění

0/0
24.10.2018 18:51

L47u61k30á94š 38N56o96v93á38k 1930335810825

Škoda, že nejdou ve stopách CD Project Red... Od nich by se mohli všichni tvůrci učit, jak udělat pořádné DLC...

+6/−1
23.10.2018 16:46

R24o21l93a61n36d 26M22y38n41a52r 6277338508958

Pan Vávra se jen vychloubá, kolik lidí oblbnul a kolik mega mu to vyneslo a už se vůbec nedivím, že si jako sponzora vybral Bakalu. Podle mě to měli takto promyšlené už od začátku, že vydají jakous takous hru, na kterou nalákají platící hráče a pak budou vydávat už jen odbyté a odfláknuté DLC, na kterých ty skalní fandy ještě dooholí, bez ohledu na kvalitu a chyby, zkrátka stylem:"po nás potopa".

Vlastně jsou pánové Vávra a Bakala úplně stejně myslící lidé a proto si tak rozumí i v kšeftu.

+2/−18
23.10.2018 15:50

P61a88v94e87l 58M56e37d50e19k 1200352821245

Nemám rád, když někdo o druhých tvrdí, že jim vidí do hlavy, vystaví na tom případ a rovnou i rozsudek. Pardon, ale to mínus je ode mně.

+9/0
23.10.2018 15:53

R25u18d67o27l33f 50B54e37r33g98e35r 1848157788103

Tak nevím, jestli bych KDC označil za jakous takous hru , nicméně, máš právo na názor..... Jinak jo, skvělý plán... vydám hru za cca 1500 , která zabere přes sto hodin k dohrání (u mě asi 170) a pak budu lidi holit 3 DLCčky za 250... Ty prostě musíš být genius.... 8-o

0/−1
23.10.2018 15:58

M34i32l87o51š 20K33r55u97m75p 2154387924

No já to dohrál pod 50. Se všemi questy

+2/0
23.10.2018 16:01

M33a67r83i52a52n 26B90e39n24č25a44t 4598151275544

Průměrně to zabere 40 :-) To jen někdo má neustálou potřebu z KCD dělat něco, co není.. Vždycky mě pobaví, když přijde nějakej vykuk, co si tam 30 hodin trhá kytky, plácne, že je to hra na 300 hodin... když průměrný main story je 39 a completionist (všechno včetně všech archievementu 114)

0/−1
25.10.2018 8:17

J17i60ř71í 87M32a71ř31a71n 3182845133

Jak tohle může někdo nazvat nejlepší hrou???

+4/−1
23.10.2018 15:29

J93i71ř15í 83D21v29o56ř45á26k 2444981418

Napsal jsem nedávno o této hře a nazval jsem jí nepovedenou frustrační kompozicí.To jsem dostal čočku od hráčů asi vlastenců.Věřím že udělat tento hokus pokus v zahraničí bude nebude okolo toho takový humbuk.Cením snahu asi to stálo mnoho ale.......je to vopruz hraničící s trapností.A hlavně si přitom nehrajete ale pláčete vzteky.Hraji hry od vzniku počítačů a pamatuji dost.Project IGI atd.Ale pane Vávra tohle neeee.Pusťre se do mě vlastenci.

+3/−10
23.10.2018 13:04

J51i41ř62í 62Ř19e94h17o72ř 9168608286388

projekt IGI byl jen pro silné nátury, to by dneska snad ani neprošlo :-)

+1/0
23.10.2018 13:16

M52i68l53a65n 15T10r94i61b80u43č40e87k 5444517204590

To byla masochistická hra. Nemožnost uložení v průběhu mise a náhodné objevení nepřátel v místnosti, kterou hráč vyčistí, je naprosto šílená kombinace.

+1/0
23.10.2018 17:42

R48o84b69i19n 90D26o72l56e80č39e67k 3186983884948

Project I.G.I. mám na PC dodnes a nepřátelé se náhodně objevují jen v kasárenských budovách a místnostech (vždy označených značkou), pokud je spuštěn poplach. A to ukládání v průběhu taky zas tak nevadí. Ale je pravda, že na nejtěžší obtížnost je to masakr a dohrát poslední misi je terno :-)

0/0
23.10.2018 18:07

M31i64l53a65n 81T75r87i90b59u38č97e45k 5884607294310

Já tu poslední nikdy nedohrál. Právě z důvodu toho respawnu. Protože když mě potřetí zezadu zastřelil voják, který se objevil ze vzduchu za zády, docela mě to vytočilo.

0/0
23.10.2018 20:21

J59a64n 61P56e22s42l 7681430764371

Poslední misi si pamatuji i po těch 15 nebo kolika letech od dohrání. Pamatuji si z ní to, že jsem ji měl přesně nacvičenou, kde kolik vteřin počkat, kdy přesně vykouknout za roh, trochu ve stylu Na hraně zítřka, nebo Na hromnice o den více. Dostat se tímhle stylem na konec byl skvělý zážitek.

0/0
23.10.2018 23:40

J92i57ř29í 64D93u71š44e51k 8912231851653

Pokud hra musel byt dohrana timto zpusobem je to problem.

+1/0
24.10.2018 9:04

D93a65v19i80d 28D40i86r73g20a 7905781488

Nejsem zvláštní vlastenec, hra mě zatím baví.

+2/0
23.10.2018 15:35

J77a38n 39B68í18l41ý 8334237427209

no, dlc asi opravdu za moc nestojí, recenze je plná emocí i výrazů, které jindy u p. srpa nevidíme. snad je to začátek nového trendu, kdy se chyby a nedodělky her nebudou schovávat za fráze typu vývojáři potřebují více času na práci...jen tak dál a těším se na další recenze bez přikrašlování

+12/0
23.10.2018 12:58
Foto

T62o66m80á77š 80O94r87a83v79e37c 9462779945627

Nepochopim jednu vec, to nemaji betatestery nebo betu celkove?? Ja treba do dneska nemam dohranou ani tu zakladni hru, protoze mam se dvema 1080Ti jen kolem 35fps...

+3/−2
23.10.2018 12:08

M56i32l87o24š 46K50r28u46m38p 2844547844

35fps by mělo stačit každému!

0/−1
23.10.2018 12:30

D65a22v62i54d 77P34r69i51e75č69k64o 7725164948392

Jo to je ten vtip právě. Dost her nezvládá dvě 1080Ti proto se vyplatí mít jen jednu kartu.

+5/0
23.10.2018 12:45

T95o90m64á16š 49V91e60s72e55l84ý 1102352273736

Já mám s 1060 40-45 fps při full.

+6/0
23.10.2018 13:17

Najdete na iDNES.cz