Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Assassin's Creed: simulátor vraha 12. století

Budete šplhat po barácích, utíkat před strážci a samozřejmě vraždit. To vše v reáliích Blízkého Východu 12. století.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

:)

:)

:-)

0/0
23.1.2009 0:55

DUDO

ASASINS CRED 2

ASSASSIN'S CREED 2 CHCI HRÁT:-)

0/0
28.11.2008 15:42

Tarava

Řeč

Ahoj,chtěl bych jen upozornit na to že ve hře vám doktorka odpovídá na otázku,proč se v minulosti mluví současně.Je to tím,že anymus převádí starší řeč do moderní.a němčina je tam pravdu slyšet i třeba francouzština a arabština,vykřikují tak často vojáci.

0/0
19.11.2008 11:27

rexkuba

aC

dobrá hra ale na Turok nemá(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

0/0
8.7.2008 23:09

freeki

luxusní, leč jednoduchý

hodne luxusni kousek, leč štvala mě délka hry.. příliš krátké a jednoduché :(

jakmile člověk ovládne protiútoky, je úplně putna kolik nepřátel se na něj vyřítí, povraždí libovolné množství.. po dohrání už jsem jen chodil a "farmil" stráže 1vs20..

0/0
20.5.2008 17:39

Erik

kradez

pls muzete mi rict jak se kradou veci jakym cuplikem na xboxu? bylo to jen v treningu a ja to zapomel:-)

0/0
20.3.2008 15:24

Jamesson

Assassin Creed

Je GOOD !!!

0/0
16.3.2008 17:12

Kdoví

Graficky nádherný "Nesmysl"

;-D:-((Y)(Y)XXBEZTE STIM DO HAJZLU

0/0
9.2.2008 9:52

perry

Re: Graficky nádherný

A bude hur ;-D

0/0
15.4.2008 22:19

sdfh

IDIOOOOOOOOOT

ty ses fakt kus kretena...jestli to hrat nebudes tak neser a bez hrat nejakou on-line plosinovku...

0/0
31.1.2008 22:03

mad

V eng

je to zajímavý, ale v  anglii běží reklama na tuhle hru a je psaná na PS3, ten XBox dost tlačíte, kolik Vám dávaj?:-/

0/0
26.11.2007 19:14

a

a

[>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-]

0/0
24.11.2007 9:59

Petr Majer

Středověk..

Nevím jestli to víte, ale středověk byl hnusný, špinavý, zablitý, zaprášený a to tak, že nebylo poznat kdo je pán a kdo sluha !!!! CHápu že je to hra, ale spíš než do středověku bych ji řadil do žánru sci-fi !! Rozhodně !!! Kdy už někdo udělá korektní hnusný středověk se vším všudy jak to bylo. Podívejte se na Markétu Lazarovou !! Tak to bylo !!

0/0
22.11.2007 8:09

Ondra

Re: Středověk..

Markéta Lazarová je pohled do středověké střední evropy. Tato hra se odehrává na východě, tudíž na místě kde byly podmínky zcela jiné a kde taky higienické návyky byly zcela jiné než v evropě :-)

0/0
22.11.2007 20:28

Farflame

Re: Středověk..

Ve středověku šlo zatraceně poznat, kdo je pán a kdo sluha. Šaty, šperky a další doplňky byly velký rozpoznávací faktor v tom, kdo patří k jaké vrstvě a kdo je zámožnější a může si leccos dovolit. Snad jen v řeži na bojišti, v soukromí nebo třeba při dohlížení na práci, kdy měl pán na sobě jen spodní tuniku, se rozdíly na první pohled stíraly.

A jak tu bylo správně poznamenáno, Blízký východ je specifický a vypadalo to tam jinak, než v západní Evropě.

0/0
26.11.2007 17:10

Glutton

Re: Středověk..

Však tahle hra je sci-fi ne?

0/0
26.11.2007 17:29

Partta

continue

Olda:" Tak měli věštkyně a šamany ne ?? Lůďa:" Aha, no vidíš a je to jasné, tak drž hubu a hraj...!!!! Olda:" Ne já fakt nemůžu !!! Sorry ale já tomu nevěřím !!! ;-D ;-D ;-D ;-D

0/0
22.11.2007 8:01

Partta

Graficky nádherný "Nesmysl"

Olda:"Hele Lůďo, vysvětli mi prosím Tě kde se v tom středověku vzalo tolik trámů trčících z baráků, a ze zdí a věží a já nevím odkud ještě trčijou..?" Lůďa: " Nevím voe, ale je to ňáký divný, žejo voe, no kde se tam vzaly...hele ona je to ale zábaba voe, tak ne..ičuj a hraj !!!" Olda:" Hele Lůďo já fakt nemůžu pochopit kdo by v tu dobu tehdá dělal takové nesmysly...stavební !? Nebo že by ve středověku věděli, že se bude dělat ten Ašašín...a přizpůsobily tu arKitektůru ?? No asi jo, co, ne ? Lůďa: " Ty seš debil, Oldo, jak asi by to věděli ne ?

0/0
22.11.2007 8:00

Rocker

Hmm...

Po vánocích (new hw -cpu) si AC zahraju.A běda jestli se to nevyrovná Prinovy z Persie.To by u mě totiž Ubisofťáci končily...;-€

0/0
21.11.2007 18:04

Ursus

Hra

Možná, že se to opakuje, ale stejně mě to drží jako klíště. Tahle hra je skutečně skvělá. Hra roku? Asi ne, vyšel totiž Mass Effect. :o) Ale skvělá pařba? Určitě. Pro mě osobně náplest za ne až tak povedeného Zaklínače.

0/0
21.11.2007 15:35

Assassin

Mám dojem

,že pánové co tu reptají jsou rádoby intelektuálové,kteří nás chtějí ohromit svou náročností na příběh,naprosto originální a neokoukanou hratelnost a podobně.. a prostě rádi breptají a drbou. :) AC je po technické stránce první skutečně next-gen hra,nejen co se týče grafiky,ale také rozhlohy města,vonosti pohybu,dokonalých animací,interaktivity.. solidní herní doba.. Když vidím,jaké slátaniny a obludnosti dostávali v poslední době hodnocení více jak 8/10,např. Hellgate London,nebo v dřívějších dobách F.E.A.R,tak musím říct,že i přese všechny drobnosti které bych k AC měl je  devítka minimum..

0/0
20.11.2007 20:46

isolda

Re: Mám dojem

Naprostý souhlas!!

0/0
24.11.2007 14:13

Franta

hhh

THIEF BYL LEPSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0/0
20.11.2007 19:27

Rocker

Re: hhh

Thief byla bugovka!Ale sranda byla to jo...

0/0
21.11.2007 18:00

-

Největší nedostatek této hry je

že je na Xbox :-© . Jinak asi good 

0/0
20.11.2007 17:30

oldboy

Re: Největší nedostatek této hry je

jsem rád, že AC vyjde na PC až na nový rok- budou vychytány drobné nedostatky zmiňované v recenzi, a požitek ze hry bude o něco lepší- hra je mou současnou nejočekávanější, witcher mě vesměs zklamal- zejména odpudivé, demotivující,  neovladatelné souboje, a loading tak dlouhý a tak ukrutně častý, že zabírá téměř polovinu délky hry.. zkrátka ostudné- zejména pokud srovnám s cod4, kde je loading vteřinový (i s přehrávajícím videem), a save okamžitý

0/0
20.11.2007 17:45

Rocker

Re: Re: Největší nedostatek této hry je

No jasný ale Witcher je taky o něčem jinym než Cod4 -hlavně herní engine je něco jinýho.Loading mě nevadí -mě se nezdá dlouhý pre mam čtyřjadrový CPU.Vim že hodně lidí má slabší procesory takže se vyplatí si hru zahrát až pozdějc.Mě se W líbí.

0/0
11.1.2008 13:55

JA rda

Re: Největší nedostatek této hry je

naprostej souhlas.........

0/0
21.11.2007 15:02

Ursus

Re: Největší nedostatek této hry je

Holt si musíš počkat. Nebo si koupit konzoli. Při ceně konzole cca ve výšce nové grafické karty průměrného výkonu to je investice, která (podle posledních her) se vyplatí. Místo na TV stačí napíchnout na LCD a... hrát ;-D

0/0
21.11.2007 15:38

Plešoun

Re: Re: Největší nedostatek této hry je

Tak tak... naprosto mě fascinuje a nedokáži pochopit, že lidé kteří investují třeba 20 tisíc do HW aby si zahráli jednu hru (Crysis) fanaticky odmítají investovat 8 tisíc do HW aby si mohli zahrát Mass Effect, Forzu, Blue Dragon, nebo další príma hry.

0/0
21.11.2007 17:42

Earl

Re: Re: Re: Největší nedostatek této hry je

to že to nedokážeš pochopit je jen smutná recenze tvého mozku, počítač není jen na hry

0/0
21.11.2007 19:22

roko

Titulky

AC je dobrej...opakuje se to, ale souhlas s autorem...proste me to bavi. Jedina vec, ktera mi fakt hodne stve je absence anglickejch titulky. Anglicky sice vladnu, ale titulky by v mnoha pripadech pomohly. :-)

0/0
20.11.2007 12:54

Plešoun

Nevypínat pri titulcích

Jen takové info pro ty co se to chystají hrát - nevypínejte hru při titulcích... teprve po nich se dá zjistit asi nejvíce náznaků pro příští díly.

0/0
20.11.2007 8:13

Roman

recenze

Ano je to pěkné ,ale NUDA! Je to jako nablýskané auto bez motoru.Ještě ,že MM napsal,že Bioshock je lepší v jeho osobním žebříčku.Protože tahle hra je jen průměr.Hlavně hratelnost velmi upadá po půlce hry.(dokola se opakující scény-trapné)Hra roku---ani náhodou--to už by jste nebyli vůbec soudní.

0/0
20.11.2007 7:57

Raketa

good work

hra je opravdovy balzam pro oci! podle me se jedna o graficky nejlepe zpracovanou hru po xbox360 !perfektni hratelnost, zvuk, *grafika* , pribeh, atd.Ubik opet ukazal svoje kvality! Vsem doporucuji stoji to za to !R^R^;-)

0/0
20.11.2007 1:47







Najdete na iDNES.cz