Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Empire Earth 3: strategické válčení od středověku po budoucnost

Pokud nebudete držet krok, může se stát, že pojedete s koňmi vstříc tankům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N.C.

prosím o radu

Poradíte mi prosím někdo jestli si to mám koupit?

Jakou to má grafiku?

0/0
30.3.2009 16:27

Milan

bobika

treba ja to mam na plny detaily a jde mi to krasne a to mam jeste stazeny reolded tak nevim proc si porad stezujete?omg

0/0
9.3.2009 11:30

ewfw

dq

já nemám

0/0
8.3.2009 15:57

Rodriguez

Grafika na plný neni špatná

Sakra, co máte všichni furt s tou grafikou?? na plný nastavení vypadá vcelku dobře(až na stíny, čtvereček vedle čtverečku)ne? při jakym nastavení to všichni hodnotíte?

0/0
9.8.2008 22:40

Barry

grafika vs. hratelnost?

Vidím to taky tak nějak.Ačkoliv grafika je dnes hlavním tahačem v herním průmyslu.A navíc, bez pořádného grafického zážitku by to zvlášť dneska nešlo.

0/0
9.8.2008 22:17

deadkarlos

Grafika

V dnešní době se furt jede na grafiku, hlavně aby to mělo extra grafiku jako v realu, o to všem jde, ale na hratelnost nekouká už nikdo. Zlatý staré časy, staré hry jsou best tam se na grafiku nehledělo, ale na hratelnost a zábavu. Rád bych si hru zahrál, ale hrál jsem jen první misiu a pak to padalo. Žádný český patch v dohledu.

0/0
17.6.2008 18:42

Marvin

Nekupujte!!!!!!!

Tak jsem si koupil třetí díl,natěšený jak děcko o Vánocích,nainstaloval,spustil a ta hrůza!Grafika příšerná,jednotky nikde,jen pár žebráků a hryže se to až hrůza a to mám dual core a nadupanou grafiku,jedině co stojí za řeč je intro na tom se vyřádily,ale zbytek odflágly,že se nestydí,i starší hry mají lepší grafiku a nejsou tak náročné.Jsou to zbytečně vyhozené peníze.Moje hodnocení-na bodě mrazu!(Y)Rv;-O;-€:-©

0/0
13.5.2008 0:17

Rodriguez

Re: Nekupujte!!!!!!!

Naprosto s tebou souhlasím! já mám dokonce čtyřjádro(anení to žádná šunka), jednu z nejlepších grafik součastnosti a o plných detailech si můžu nechat zdát, absolutní hrůza, fiasko!! Vůbec to nechápu. Strašně mě to rozčílilo.Co dneska musí mít člověk za mašinu aby si užíval alespoň 30fps v plných d.? Je vůbec někdo komu to jede plynule na plný detaily? Moc by mě to zajímalo!!Jinak, všechno výborný až na ty nároky.;-(

0/0
9.8.2008 22:25

milan

Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

tak to mas zavirovany lamo

0/0
9.3.2009 11:32

Rodriguez

Re: Nekupujte!!!!!!!

NAprosto souhlasím.Já mám dokonce 4jádro a jednu z nejlepších grafik součastnosti a o nejvyšších detailech si můžu nechat jen zdát.Nechápu to.Je vůbec někdo komu to jede na plný detaily bez problémů?Moc by mě to zajímalo.

0/0
9.8.2008 22:31

JaM

Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

me jo :-)

c2d E8400@4,05GHz, 4GB DDR2/900, GF 9800GT 512MB

0/0
19.12.2008 0:21

Host

Re: Re: Re: Nekupujte!!!!!!!

No to urcite ty klaune :D

0/0
16.6.2009 9:04

franta

taky shánim a netuším kde by mohla být

0/0
18.4.2008 21:19

lada

cestina

nema nekdo cestinu

0/0
27.2.2008 16:40

soumen

empire earth 3

hratelnost ujde,obrazky postav u stavění nejsou moc rozeznat.grafika nepřekvapila(žadná slává) dávám tak 70%a to je z odřeníma ušima

0/0
28.1.2008 16:31

Rodriguez

Re: empire earth 3

Znáš nějakou RTS s lepší grafikou a Pokud ano, tak kolik?

0/0
9.8.2008 22:34

Hattori

Re: Re: empire earth 3

Že si rejpnu, tak Age of Empires III, Star Wars: Empire at War, určitě i Warhammer 40000, Command & Conquer (to nejnovější), no a možná ještě nějaká by se našla... Ale opravdu jde jenom o rejpnutí... u strategií je ta poslední důležitá věc grafika... vždycky si rád zahraju i Age of Empires 2, apod.

Mějte se, a pardon ;-)

0/0
15.8.2008 13:48

Rodriguez

Re: Re: Re: empire earth 3

No dobře, dobře, ale bez grafiky by to neska přece nešlo!Poslední věc to není. Spousta lidí po tom co uvidí nějakou příšernou grafiku na nové hře okamžitě prchají a nějakou hratelnost už potom ani nezkouší.

To jási někdy zahraji i Prehistorika, ale radši dvojku.(lepší grafika;-D)

0/0
16.8.2008 16:05

Arbiter

nejhorší RTS všech dob

Výborně, dávám tomu nejvyšší počet bodů v anketě o nejhorší RTS všech dob, zjednodušené pro bezmozky, neoptimalizované, zabugované na každém kroku, jednotvárné, strategičnost 0 a "rozdílnost" ras je tak na úrovni Dune 2, někde sem četl, že + je dlouhá hratelnost LOL ? Za Far East jsem po 5 tazích v Colonial Age a po 10 ve Future Age, cca 3-4 hodiny a to jenom díky tomu že to je uměle natahované misema "braň se 10 minut"

0/0
7.1.2008 8:43

laco

fdfds

samozrejme grafika dulezita neni, nicmene kdyz clovek vidi odporne gr. zpracovani a jeste navrch je hra pomala, tak se prinejmensim podivi... a kdyz se jeste pripocte herni nuda, tak je propadak na svete - nedoporucuji!!!!

0/0
5.12.2007 16:59

jamasita

Naprostá z....st

Podle hraní dema je to naprostá katastrofa a mé hodnocení by se nevyšplhalo ani na 40 %. Není tam v podstatě nic pozitivního. Grafika je strašná. ;-€

0/0
3.12.2007 22:14

Rodriguez

Re: Naprostá z....st

jaký graf detaily máš nastavený, že tak soudíš?

0/0
9.8.2008 22:36

666

???

Teda kdyz tak koukam na ty screeny tak nechapu ty HW naroky co to ma dole pod recenzi uvedeno...Tohle by melo svistet na P3 a GF 2ce 32 MB...Nehodnotim pripadnou hratelnost, ale s tema naroka trochu prestrelili, ne?

0/0
3.12.2007 19:26

david

je to S*H*I*T*

Tak taky přispěji, hru jsem zkusil, a můj názor na hru je **** co je to za blbost?, něco s tak divnou grafikou jsem fakt dlouho neviděl, samo, že nejde jen o grafiku, ale vzhle budov a jednotek je jak pro děti z 5.třídy atd...,prostě třeba ve srovnání s C&C to je bída, kdybych za to vyhodil 1000Kč to bych si pak rval vlasy:-), takže hru NEDOPORUčuju!!!!:-©RvRvRvRv

0/0
3.12.2007 16:36

marwin

Zklamani

Hral jsem demo, a nechapu jak takovymu odpadu kterej si rika hra mohli dat 70 %, to je dalsi z mnoha dukazu naproste nesmerodatnost celych techto stranek (stejne jako idnesu)

0/0
3.12.2007 13:42

Wolfling

Re: Zklamani

Ja BW pouzivam spis jako inspiraci. Kdyz tu popisou nejakou hru, ktera me zaujme, podivam se na recenze na vetsich webech (nebudu jmenovat, ale staci zagooglit 'jmeno hry review' a vypadne jich vetsinou nekolik - zahranicnich ovsem). Netvrdim, ze jsou lepsi, ale rozhodne jejich hodnoceni koreluje s mym nazorem na hru, kterou si koupim, vyrazne lepe nez hodnoceni BW - ktere je navic stazeno na skala 50%-100%, s vyjimkou pripadu, kdy recenzet hodnoti hru ze zanru, ktery mu nesedl).

0/0
4.12.2007 8:20

lk

laco

je to hnus, velebnosti...

0/0
3.12.2007 9:07

Wolfling

Re: laco

To jsem se toho dozvedel :/

0/0
3.12.2007 9:52

Archi

Re: laco

hlavně grafika ta mě těžce zklamala

0/0
3.12.2007 10:14

Michal

Re: Re: laco

Jo jo ta je na vsem desne dulezita. Je uplne jedno co ej to za hru, hlavne aby to varilo VGAcko co to jde....

0/0
3.12.2007 11:53

Archicz

Re: Re: Re: laco

neříkám nic o hratelnosti ale v dnešní době kdy se graficky předhání jedna hra před druhou to prostě bylo zklamání

0/0
3.12.2007 12:43

dfg

Re: laco

naprostý souhlas, vystihl to přesně....:-©:-©:-©

0/0
3.12.2007 16:38







Najdete na iDNES.cz