Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Speedball 2 - futuristický sport!

Fotbal a hokej už vás nudí. A co takhle úplně od píky vymyšlený, pořádně drsný sport, který nesvazují hloupá pravidla?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

zdar

nekupujte origin zbytecny vydaje

proc platit kdyz se to dááááááá stáhnouT 8-o8-o8-o;-D;-D;-D

0/0
21.2.2008 10:24

MiRRO

Re: nekupujte origin zbytecny vydaje

Nj. Kvoli takymto ludom sa vsetky hry pomaly presuvaju na len na konzole ze...

0/0
4.3.2008 20:16

MiRRO

sracka

Coze??? toto je dobra hra? Ja som to teraz hral asi 2 hodiny a furt som cakal ze ma to zacne bavit. bohuzial sa nestalo. Mne to pride akon nejaka nepodarena freewarovka a nie "najlepsi sportova hra vsech dob". Teraz mi tu urcite vsetci hovorit ze nech si idem hrat hry od EA... su to sice sracky ale rodsej budem hrat tie :)

0/0
10.2.2008 18:06

techo

kde ji koupit

zdravim vsechny. mam prosbu. uz par dni hledam kde koupit tuto hru. nevite nekdo kde ji koupit. nemuzu ji stale najit. diky moc. pls na mail

0/0
9.2.2008 22:16

michal mata

Speedball 2 na AMIZE

Nejlepsi sportovni hra vsech dob !! Na Amize jsem to s kamaradem hrali jak sileni,takovou to melo energii.Zlamali jsme asi 3x joysticky :))Pecka a nez tenhle ksunt ,tak si stahnete ten remake na Xbox live ,nebo si kupte jakoukoliv Amigu. Vyjde vas to nejspise levneji nez tahle hra.R^;-)

0/0
29.1.2008 15:54

koshman

...

puvodni SBII je pro me jednou z nejlepsich her vsech dob - cista koncentrovana zabava. cela liga sla dohrat za par hodin a za den jsem ji kolikrat dal i trikrat (ok, nemel jsem prilis rozmanite detstvi... :-) ). opravdu narez i dnes spoustu let po vydani. normalne sporty na poczaci nehraju, ale tohle byla proste cista zabava....

0/0
28.1.2008 22:09

xXx

SpeedBall 2 tournament

Jsem si tento tyden koupil nejmenovany casopis a vnem bylo Demo SpeedBallu tak jsem to nainstaloval a docela me to bavilo asi sahnu po originalce.. ;) nechapu proc deli tak nizke ohodnoceni.. :/

0/0
28.1.2008 18:30

Otakar Schön - Xentar

Re: SpeedBall 2 tournament

Nízké hodnocení vychází z toho, v jakém stavu hra v době recenzování byla - tedy hodně nedodělaná. Navíc Speedballu chybí hloubka - možnost správy týmu je mizivá - nejde ani pojmenovat hráče, natoč nějak zásadně pracovat se strategií. A bohužel velké= problémy vykazovala i online hra, teprve v pátek vydal kyloton další update s novou verzí online vrstvy (řeší potíže ve Vistě), další problém je přehnaná HW náročnost a dlouhé nahrávání. Právě technické aspekty hry jsou asi největší problém. Přeci jen, k nejrychlejšímu a nejbrutálnějšímu sportu planety by se hodil i svižný běh hry :)

0/0
28.1.2008 20:17

Wes Parmalee

A 1200

Mě to nebavilo ani na Amize... :-/

0/0
28.1.2008 14:29

Melkor

Re: A 1200

haha :)

0/0
29.1.2008 16:19

franta

Ta starsi verze byla nehratelna

Pamatuju se, jak jsem na svy ctyr osmine tuhle hru mel - ta hra byla naprosto nehratelna, pocitac me vzdycky porazil, moji panacci nedelali to, co meli :D Ale parkrat se mi podarilo soupere totalne odrovnat, az pro nej museli dojet s nositkama, to teprv zacinala ta prava zabava :D

0/0
28.1.2008 10:37







Najdete na iDNES.cz