Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Lovcem démonů už i na PC - Devil May Cry 4 recenze

Dechberoucí akční momenty, filmový střih a nová postava charismatického Nera zdobí čtvrté pokračování úspěšné série bojovek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Martin

devil may cry 4

sem na kašu ale loading nevidim,škit.

0/0
10.2.2009 23:55

Rebels

Škoda

Zdar, výborná hra ale po čase věčunu lidí co znam včetně mě přestala bavi, pořád jedno a to sami.

0/0
25.1.2009 18:18

James Bond

DMC4

NEJVETSI PARBA SVETA!!!!!!!!!!!!!!!![>-];-);-);-)

0/0
26.9.2008 14:26

ecb

optimalizace?

;-D;-D Tedy jeden analog nam nahradi mys, ale zase musime druhy nahradit klavesami stejne tak jako smerovy kriz to mame 8+4+4 tlacitek, to znamena ze nam 3 obstara prava ruka na mysi a levou rukou na klavesnici budeme obsluhovat zbylych 13 klaves v ultimatni rezbe na nejtezsi obtiznost. R^R^;-D;-D

0/0
1.9.2008 9:37

ecb

optimalizace?

Co me opravdu dostalo je ona zminena optimalizace pro klavesnici a mys. Na mem gamepadu Logitech Chillstream vyuziva hra 8 tlacitek ( 4 ve predu ) oba analogy, jeden pro pohyb, druhy pro kameru, a i smerovy kriz pro prepinani stylu danteho. Zajimalo by me jak by pani recenzentka prevedla tuto optimalizaci na klavesnici a mys.

0/0
1.9.2008 9:36

ecb

recenze

Drive jsem mel BW rad ale dat takovemu skvostu 80% to je vylozene ubohost. Naprosto nechapu jak muze takovouto hru recenzovat nekdo kdo si neni ani schopny pripojit k PC gamepad za pet set korun a tuto svoji neschopnost pote zameni za bug a ztrhne hre min 10% z hodnoceni viz recenze PS3 verze zde, popr. hodnoceni okolo 90% na jinych webech. Nemluve o tom ze analogem na gamepadu se da kamera velice casto natacet podle potreby takze odpada i tento problem. Navic se ani v jedne z recenzi tady nepise o dalsich moznostech po dohrani hry, kdy muzete charaktery dale vylepsovat a hrat na daleko tezsi obtiznosti kdy je na scene klidne 5x vic monster a s novymi komby a zbranemi probiha na monitoru opravdu neskutecna rezba podobna snad diablu. :) O kvalite screenu ktere jsou asi z rozliseni 640 na 480 low detaily radeji ani nemluvim. Opravdu jsem mel drive o BW lepsi mineni. Rv

0/0
1.9.2008 9:27

Jura

Rada pro redaktora

Na klavesnici se vyser, kup si gamepad ;)

0/0
17.8.2008 11:38

Md.Thrax

Dmc4

nemůžu souhlasit s mínusy od Autora recenze Dmc4 časté loadování neexistuje pokud hrajete na Dx10 tudíž bych tento minus smazal.Špatné ovládání na pc pokud máte aspon trošku slušnější gamepad tak vaše problémy s ovládáním zmizí.a o kameře bych řekl jedině to že Capcom už takové kamery dělá a já v tom nevidím problém kamera mi za celou hru udělala problém jenom jednou a to sem nevykonával žádnou složitější akci.já bych možná akorát řekl jako mínus že je tam menší problém s ukládáním hry ale jinak jsem byl s hrou spokojen :-)

0/0
31.7.2008 14:37

Kocik

OMG

nejhorší hra co sem hrál

0/0
24.7.2008 11:54

Martin

Re: OMG

ty si máslo luline

0/0
10.2.2009 23:59

Shaw

Help

Dostal sem podruhy danteho a sejmu bose zachranim ženskou potom ukazka a bujuju s velkou zochou jak ji mam porazit? pls

0/0
24.7.2008 11:41

Osiris

Pro ty co nevedi jak dal

Kdyz nevite jak dal, kouknete se na youtube.com tam napiste Devil may cry 4 a cislo mise napr. 13 a najde vam to navod na tu danou misi, vetsinou je rozdelen na 2-3 casti. Neni zac :-)

0/0
19.7.2008 17:09

martin

PARÁDA!!!

Tomuhle řikám HRA!!!Snad se PC vývojáři poučej a budou nám sypat něco podobnýho, protože tohle je nejlepší pařba, co jsem za poslední dobu hrál. Zkysnul jsem u toho do čtyř do rána jako za starejch časů ;-D;-D;-DR^ Možná si koupim i originálku ;-)

0/0
17.7.2008 23:12

Martas

Pomoc

Hele zdravím, nemúžu udelat tú 12 misi- prvá mise s Dantem, všude sou tý filový veci a vrací mne to stále dookola, nevíte nekdo kude správne jít ? Už sem našel i cestu dal(pod mostem) ale zase sem bloudil a prohledal všechno...

0/0
17.7.2008 18:45

Ashley

Re: Pomoc

Jediná jednoduchá hádanka ve hře a stejně se tam někdo zasekne :-). Na sloupu máš návod jak to vyřešit, je to přímo loženej klíč.

0/0
17.7.2008 22:09

Marty79

Re: Re: Pomoc

Na sloupu je návod jak projít křižovatku, co se týče fialových bariér, tak na to tam návod není, člověk se musí prokousat systémem pokus/omyl, pokud se Ti to nedaří, já tam napoprvé bloudil asi 30 minut, tak mrkni na Youtube a máš to, na konci nakopeš zadek Echidně a jedeš dálR^

0/0
18.7.2008 12:11

Jacob

pecka

na tule hru jedine s gamepadem.Ze zacatku nic moc-ted uz jsem se naucil nejake ty comba a bavim se paradne.Supr zpracovani,slusna hudba,bossove-ikldyz obcas zbytecne bloudim je to velmi intuitivni a zabavne

0/0
17.7.2008 16:38

Anonym

Konzolove ovladanie

Neviem preco vsetkym vadi konzolove ovladanie. Ked chcete hrat mysou, hrajte FPS a RTS. Ved ked si chce clovek vychutnat zavodnu hru, kupi si volant, ked napr. Princa alebo toto, tak si kupi analogovy gamepad. Ved aj ked chcete hrat FPS trochu vazne, musite si kupit hernu mys a klavesnicu, tie su omnoho drahsie ako gamepad.

Mne osobne ovladanie gamepadom vyhovuje ovela viac, mozem sa pohodlne opriet v kresle, pohyb je jednoduchsi, intuitivnejsi, su tam aj vibracie a ked chcem presne zamierit, napr. v GTA, tak vzdy mozem pouzit aj mys.

 Nechapem preco to ma vobec ovplyvnovat hodnotenie. Zle sa to ovlada, tak je to zla hra. Tak potom je napr. GTR uplne najhorsia hra, lebo na klavesnici sa absolutne neda hrat - tak preco tu dostala 85%? Podla tohoto zvlastneho zmyslania by mala dostat najviac 10%.

0/0
17.7.2008 1:14

David

DM4

Takhle spatnou hru aby clovek pohledal, holt nemam asijsky vkus. Ale pro klikare na cudl asi dobry.

0/0
17.7.2008 1:02

Filips161

SKVELE

uzasna hra sice je to len o mlateni a raz za cas nejaka ta hadanka ale je to zabava zaciatok je trochu divny ale to je asi len nezvikom ku ovladaniu po chvili je to kruteeeeeee;-D

0/0
16.7.2008 22:58

Ashley

Re: SKVELE

Kde byly ty hadanky ? Vybavuju si jednu a to bludiště v lese.

0/0
17.7.2008 0:40

Fojta

Nero?

Hele...jak je možné, že Nero je klaďas a chudák Dante záporňák? Já měl pocit, že by to mělo být naopak. Jestli jste někdo sledovali stejnojmenné anime tak tam byl Dante taky klaďas (nemluvě o tom, že Nero se tam jenom mihnul, pokud si to dobře pamatuju).

0/0
16.7.2008 16:37

Ashley

Re: Nero?

* SPOILER ALERT *

Nechtěli ti zkazit překvapení, Dante je taky klaďas.

0/0
16.7.2008 17:00

Marty79

Re: Nero?

Pokud celou hru dohraješ, pak pochopíš, že Nero i Dante jsou kladní a rozjedou to ve velkém stylu.

0/0
16.7.2008 17:05

Fojta

Re: Re: Nero?

Aha! Tak sorry za spoiler, já si právě říkal, že je to nějaké divné, že v tom seriálu byl Dante klaďas a Nero víceméně taky. Dík.

Jinak hra je podle mě skvělá. Hrál jsem zatím jenom demo, ale překvapilo mě jak moje grafika skvěle stíhá a řekl bych, že takhle dobrou akci jsem už dlouho nehrál. Ideální na odreagování.

0/0
16.7.2008 17:47

Ashley

Re: Re: Nero?

Nero ale zdaleka není takovej sympaťák jako Dante V.

0/0
16.7.2008 21:00

John

DMC4

Hrál jsem DMC3 special edition a byla to pořád jedna z nejlepších pařeb co jsem na PC kdy hrál a už i ona trojka by strčila do kapsy co se zábavnosti a kvality týče leckterou exkluzivní hru která vyšla na PC. A co se zmiňované DMC4 týče ... P E R F E C T I O N !!!

Konzolové hry jsou to nejlepší co herní trh může nabídnout a proto je Capcom momentálně na prvním místě v mém žebříčku výrobců kvalitních a zábavných PC her.

0/0
16.7.2008 14:52

Ali G.

Re: DMC4

DMC4 som odinstaloval po 5 minutach... priserne nieco, konzolove ovladanie = absolutna tragedia, ziadne ze optimalizacia na PC (nejaka mys + klavesnica, naco..., kupte si gamepad) a kokos ze vyskocis a ked striels, postava poskakuje stale na rovnakom mieste vo vzduchu... keby som strielal zo samopalu, najskor by som v tom vzduchu este stupal, des... priserna sracka

0/0
16.7.2008 15:20

Ken

Re: Re: DMC4

Ty jsi tu hru vůbec nepochopil...

0/0
16.7.2008 15:45

junior1099

Re: Re: Re: DMC4

To se teď ozval velký fanoušek DMC, ne?;-O

0/0
16.7.2008 21:20

martin

Re: Re: Re: Re: DMC4

Jdi do háje, prostě tu hru nepochopil, no ;-O(Y)(Y)

0/0
17.7.2008 23:09

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: DMC4

no jo, to je makačka na bednu.

0/0
20.7.2008 17:51

Vocas

Re: Re: Re: Re: Re: Re: DMC4

tva mama je makacka na bednu... ;-( chudaku

0/0
2.8.2008 0:46

I

PC

Tuhle hru jsem stahnul a pak mi to spadlo takze pak pojedu od znova ...

imho na konzolich se to pojede lepsi

PS:XBOX-F*CK a PS3 totezzacinaji mit stale vetsi exkluzivitu nez PCckari [samo je mi jasny ze je to lidma ktery stahujou z netu]a navic jsou konzole slabsi nez PC[aspon ja to muzu rict] ...

0/0
16.7.2008 14:16

Ashley

Re: PC

To je v pohodě, za pár let se to vyřeší PS3 a Xbox emulátorem ;-D.

0/0
16.7.2008 14:35

hlub

Re: Re: PC

prozatim by mne stacilo aby se vyresil stoprocentne (nebo alespon vetsinou) funkcni emulator PS2ky ...

0/0
16.7.2008 19:55

...

Re: Re: PC

seš dobrej naivka no (Y) ....

0/0
16.7.2008 20:23

marty24

Re: Re: PC

Haha,ještě není funkční ani emulátor na ps2 a už by si chtěl na next-gen konzole.

0/0
17.7.2008 20:13

Blebt

hmm

Nikdy jsem nepochopil tyto hry...:-/

0/0
16.7.2008 13:32

im

Re: hmm

Tak sem nic nepis,kdyz to nechapes))))Co?

0/0
17.7.2008 5:25

xmacala

je to v poho

Na Xboxu je to v poho

0/0
16.7.2008 13:10

neis

DMC4

Jsem moc rád, že něco podobného vyšlo i na PC. Je to strhující akce u které se člověk parádně odreaguje. Perfektní grafika a hudba. Tak kvalitně optimalizovanou hru jsou dlouho neviděl. Když srovnám FPS s některými hrami, které DMC4 grafiky nesahají ani po kotníky, tak se mi chce zvracet! Takle má vypadat po vizualní stránce next-gen hra!  V

0/0
16.7.2008 12:28

Ashley

Re: DMC4

Grafika je pěkná, ale už je na tom vidět jak konzolím dochází dech. Chodíš po úzkejch cestičkách a mrňavejch místnostech, svět je rozsekanej na několik desítek takovejhle miniarén a před každou je loading. Čekal jsem bitky se stovkama démonů, ale jestli někde bylo 10 nepřátel najednou, tak je to moc.

U konzolovejch her platíš za detailní vizuální stránku tím, že prostor ve kterým se pohybuješ je hrozně omezenej a najednou máš na scéně slabejch 10 npc.

Kromě toho tohle je po Mass Effectu, Assassin's Creed a Gears of War čtvrtá konzolová hra, kterou hraju v 1920x1200, plný detaily s 60+ fps. Buď udělaj Xbox 460, anebo na tu zastaralost současnejch konzolí brzo dojedou :-).

0/0
16.7.2008 12:59

neis

Re: Re: DMC4

Jo to máš pravdu, přesto je optimlizace fakt super...  Bohužel to, že konzolím dochází dech je mínus i pro PCčkáře s nabušenými kompy, jelikož hry budou graficky dělané tak, aby šly hlavně na konzolích. Snad jedinou hrou je Crysis a myslím, že bude dlouho i poslední. Na HRY jsou asi fakt lepší konzole...nízka investice a 4 roky jistota, že si zahraješ ty nej hry bezproblému, nehledě na to, že třeba sporty jsou na kompu uplně o ničem =(

0/0
16.7.2008 14:11

Malfik

Re: Re: DMC4

Chystá se XboX 720.

0/0
16.7.2008 17:47

Tom

Re: DMC4

Ten tvuj prispevek trochu nechapu, proc bys srovnaval FPS? DMC4 neni zadna FPS,nebo myslis jako FPS snimky za sekundu?

0/0
16.7.2008 13:06

neis

Re: Re: DMC4

jo měl jsem napsat fps...samozřejmě, že jsem mysle frame per second ;)

0/0
16.7.2008 14:12

John 22

Re: DMC4

Jo jo, vypadá to fakt parádně. I když nemám žádný hustý stroj, tak jsem to rozjel na max. detaily. Špatné je akorát to ovládání, i když na gamepadu se to dá zvládnout v pohodě, takže neni o čem diskutovat když tam nedali myš. Jinak parádní rubačka.

0/0
16.7.2008 18:25

Miro

hmm

dalsie konzolova hlupost

0/0
16.7.2008 11:53

Ashley

Rubání

Btw na konzolích je hodně takovejhle rubacích her, už se ani nedivím, proč jsou v diskuzích tak agresivní.

0/0
16.7.2008 10:22







Najdete na iDNES.cz