Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z vylepšeného NHL 09

Zahráli jsme si nový ročník oblíbeného NHL a vyzkoušeli všechny novinky - lepší práci s holí i mód "Be a Pro".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

ahoj

hej kdo tu hraje nhl 09 a kdo má kod na nhl 09 :-)

0/0
4.6.2009 16:35

svedak

Kody

Ahoj  kdyz to chci nainstalovat jaky tam jsou kody prosim?diky

0/0
5.4.2009 9:47

mati

PS

lidi mam problem kopil sem si domu PS3  a chci si treba zahrad  killzone2  púo netu mam ps3 pripojenou k netu ale porad to pise  toto   You must sign up for playstationNetwork   (80130183) a  me se nejde ani registrovat na  playstation store nejde mi stahovat ale net mi na ps3 jede prohlizec mijede normalne ale jak rikam nejde hrad online a nejde mi ten playstation store  prosim o radu kdo stim ma zkusenosti  uz si nevim rady   dekuji :(:-(

0/0
4.3.2009 13:57

ěčě+

ěrr

Prosim jaka je PS2 verze.Nikde neni recenze tak nwm jak se zhorsila ://nebo naopak

0/0
26.2.2009 22:56

Bára

rada

Ahoj, poradil byste mi někdo, jak si uložím vytvořeného hráče? Díky

0/0
9.2.2009 12:28

megbe

nutne potrebuju registracni kod nhl 09

 lidicky prosim vas nemate ¨registracni kod na nhl 09 moc mi to pomuze dik [>-]

0/0
2.2.2009 1:49

krauzik

dadada

pls newite jak se delaji zakroky z golmanem?pls diky napiste na icq 191330684

0/0
22.11.2008 20:47

alien

eh

Reactec: Říkáš, že jsi hrál hokej..A vy jste tam vůbec nebránili, neexistovalo střední pásmo, najížděli jste jak dementi a pořád dělali to samé?No a páni brankáři byli joudové, na které platily ty samé finty dokola?

Jak každý s mozkem ví, toť jen základní kostra minulých, stávajících a navždy budoucích syndromů všech tzv. sportů od EA shits.

I kdyby nic, tak žádnej kolektivní sport bez pořádné obrany s tím sportem nemá co dělat.Nevím, sportu (bohužel pro ea) rozumím, fotbal a basket jsem hrál resp. hraju, v hokeji se vyznám a v ea hokejích nevidím skoro nic s opravdovým hokejem společného.Asi máme jiná měřítka a pokud bys skutečně hokej hrál, zajímala by tě jeho simulace, herní inteligence protihráčů, spoluhráčů a brankářů, a hratelnost, ne nějaké bezcenné animace a podobné nedůležité hovadiny na jeden večer.A práce s hokejkou nebo fyzika puku jsou hezká věc, ale retardované hráče, brankáře a špatnou hratelnost jaksi nevyváží.

0/0
13.8.2008 23:55

machete

Re:XBOX vs PC některé komenty nechápu

Xbox je jenom hračka pro děti. Pokud chcete pořádný přístroj do budoucna berte PS3.

Xbox je označovanej za next.gen přístroj ale přitom nepodporuje žádný next gen formát!!!! Hahahahahahahahaa

0/0
12.8.2008 10:35

ji

Re: Re:XBOX vs PC některé komenty nechápu

Prijd si zahrat a budes po hrani brecet jako maly kluk a rikat ze to chces taky.. ;-D;-D;-D

0/0
19.8.2008 13:10

dfztzgf

hjdf

:-©:-©:-©

0/0
9.8.2008 15:09

Reactec

Nejlepsi hokej

Nevim, ale NHL 07 se mi proste libi vic, cele se to chova tak nejak lepe, nehlede treba zapasy ve ctyrech proti AI jsou absolutni rezba.. Hrajeme to tak v NHL 08 a uz prez rok nas to porad neprestalo bavit.. NHL 2k6 byla lepsi nez Opozice, ale pak uz se to neopakovalo.. Samozrejme se bavim o XBOX 360 verzich. Pokud mluvime o pocitacove, tak je, pokud tedy je 2k8 i na pc stejne jako na Xboxu asi lepsi o dost lepsi. A to se nehlasim k fanouskum ea. Auta od ea nesnasim, (Gran turismo, PGR 4 a  hlavne miluju Forzu 2) naposledy to u EA bylo NFS Porsche. U fotbalu je muj favorit Pes.. Takze o nejake arkadovosti nemuze byt rec.. Prave ze ta hokejka v ruce je neco absolutne Super! Jelikoz jsem hral hokej zavodne v detstvi a kvuli zraneni pak prisel konec, tak Vam muzu rict, ze se me po vsunuti NHL 08 vzdycky udela dobry pocit.. Jak uz prace z hokejkou, tak naprosta simulace puku, krasne animace, proste vse..

0/0
6.8.2008 10:35

Reactec

Re: Nejlepsi hokej

Jo a jeste nekdo mluvil o presnych strelach pod viko, staci zapnout manualni strelbu a ubrat presnost strelby v Gameplay nastaveni. Take je u NHL 08 az moc bodychecku, kroscecku a vubec celkove te tvrdosti. Naopak jsem trochu pridal u akcelerace, ale jen o bod ci dva.. To co pred sebou uvidite je pak nesrovnatelne lepsi, nez 2k8..

0/0
6.8.2008 10:43

Reactec

Re: Re: Nejlepsi hokej

ta tvrdost se da samozrejme ubrat take..

0/0
6.8.2008 10:44

lin88dros

PC nebo PS2

Zdravím všechny.Četl jsem recenze a byl jesm smutný na vylepčení do pc.Chtěl jsen se zeptat zda ovládání hokejky a kariéra hráče bude na ps2.Bude také hra opsahovat finskou a švédskou ligu?Díky za odpovědi.

0/0
28.7.2008 13:10

Suspa

dotaz

vy co mate zkusenosti, jaky je prosim rozdil nezi XBoxem a PS3? jinymi slovy - co je lepsi koupit pro zacatecnika? dik

0/0
28.7.2008 11:09

ondra

Re: dotaz

doporucuju spise PS3..Online hrani zdarma a jinak nevidim rozdil v PS3 a Xbox360..PS3 mozna o neco malinko vykonejsi + bluray mechanika tot vse

0/0
28.7.2008 11:35

Ursus

Re: dotaz

Co se konzolí týče, je to jedno - pár detailů, viz post nademnou. Vybírej podle her, které vycházejí. Pro XBox360 máš teď větší portfolio, na PS3 ale zase máš některé exkluzivní tituly.

Pro PS3 je toho dost naslibováno, ale zatím to vypadá na odklady.

A nakonec poslední věc ke zvážení - herní portfolio pro PS3 je zaměřeno hlavně na japonský trh, naproti tomu XBox360 je zaměřen víc západoevropsky/americky.

Podle tohohle zvaž, která konzole se ti oplatí víc. Pokud tě to chytne, stejně skončíš, jako někteří jiní - budeš mít nakonec obě.

0/0
28.7.2008 13:50

Miky

XBOX vs PC některé komenty nechápu

Nechapu proč si někteří lidé místo toho neustálého naříkání nenašetří raději těch pár tisícovek co za xbox dají (a není to 50 ani 30 tisíc) místo toho že v každé diskuzi na téma HRA NA XBOX nadávají že na PC je to horší.Prosímvás máme x let po next-gen revoluci takže je to asi jako stěžovat si že na počítači z roku 98 se mě excel načítá pomalej než na tom dnešním.Bud si zajdete na pár dnů na brigádu a ten xbox si kupte nebo nechápu co vás vede k  tomu pomlouvat něco co nemáte.Ano na PC je to naprosto strašné a nesrovnatelné s verzí na xbox.Jsou to dvě uplně jiné hry.Ano tak to prostě je.Ale máme rok 2008...Já si taky neštěžuji že na mém starším a horším mobilu mám piškvorky  zatímco nová nokie má 3D Dooma...Vážně nechápu

0/0
27.7.2008 1:56

photoblocker.cz

Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

a o to preci jde, narikaj a brecej,ale je to jen tah, aby si lidi prave ty konzole koupili. na netu se da koupit ps3 nebo xbox360 za 4.000,- staci jen "umet" ty nabidky najit, ja je nasel R^

0/0
27.7.2008 11:22

m.

Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

sorry, ale placas nesmysly ... co kdyz to krabicku v hnusnym rozplizlym rozliseni se ctyrma cudlikama, koleckem, ctvereckem a dalsima nesmyslama proste nechceme? nejde o to, zda na to mame, nebo ne ... ale proste to nechceme .. stejne uz se do toho cpou harddisky, dvd mechaniky, pridavny pameti a cetr vi co vsechno jeste, takze jedinej rozdil mezi timhle plastovym kramem a poradnym PC je jen v zastaralym zelezu, ktery to obsahuje a na ktery se ty gamesy optimalizujou

0/0
28.7.2008 10:58

Ursus

Re: Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

No, tak to máš potom prostě smůlu a my se ti můžeme akorát ;-D;-D;-D

0/0
28.7.2008 11:00

m.

Re: Re: Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

Klido se smejte. :-) PC tu vzdy bylo a vzdy bude. Klidne si ty plastovy kramy kupujte kazdej rok novy a novy, kdyz jste tak hloupi. Jedine uplne slepej blazen nevidi, ze ty konzole obsahuji uz davno zastaraly odpad PC zeleza a doufam, ze se zase pohrne vyvoj hodne dopredu, aby na vas microsoft za ty kramy vycucal co nejvic.

0/0
28.7.2008 11:14

Ursus

Re: Re: Re: Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

Nebudeš tomu věřit, ale směji se ti a sedím přitom u PC. Věř tomu nebo ne, ale koupí konzole se nezavazuješ k tomu, že na PC už nešáhneš. ;-D

0/0
28.7.2008 13:46

Munky

Re: Re: Re: Re: XBOX vs PC některé komenty nechápu

Co to s prominutím meleš? Každej rok? TO SPÍŠ PRÁVĚ PC MŮŽEŠ KAŽDEJ ROK MĚNIT. A rozlišení? Nevim, hraju na LCD TV a jsem s tim rozlišením spokojen. Jsi asi hódně náročnej člověk, to holt člověk nic nenadělá, že...

0/0
28.7.2008 19:47

ondra

EA

dik za nasmerovani,ty jsi tady sef..

0/0
27.7.2008 1:23

ondra

leda bobek

bobek bobecek blbecku

0/0
26.7.2008 22:13

Ondrasheek

Re: leda bobek

reakce na OBJEKTIVNI CLANEK Jokera kterej jebe Admini CZNHL

0/0
26.7.2008 22:43

jok775

Re: leda bobek

V diskusních fórech dodržujte zásady slušnosti, příspěvky obsahující vulgární slova budou vymazány!

Ty jsi chytrý jako já před 20ti lety ,ale teĎ už jsem vyrostl :-)

0/0
26.7.2008 23:29

jok775

Re: leda bobek

Ondro ,ale pokud jsi četl tak tady EA nikdo nevěří ,takže chtělo by to jinou adresu fóra ,třeba EAsports.com tam tohle nikdy neuvidíš ,přeji ti krásné EA čtení ;-)

0/0
26.7.2008 23:34

Munky

Proč?

Zajímalo by mě, proč EA neudělá nějakej odemykatelnej obsah... jako starý dresy nebo hráči ze síně slávy.... u Pro Eva to funguje a je sranda hrát za klasickou brazílii se Socretesem, Pelém, Zicem a dalšíma... tak proč to neudělat i v hokeji... představa týmu s Gretzkym, Lemieuxem, Philem Espositem, Marcelem Dionnem a mnoho, mnoho mnoho dalších... no neříkejte, že by se to neuchytilo.... prostě LEGENDY

0/0
26.7.2008 19:28

daniel

omluva

Omlouvám se všem, že jsem byl tak sprostý. NHL na PC ( EA Sport) a i konzole ( občas ) si to zaslouží. Ještě jednou omlouvám se. Už se nebudu rozčilovat. Nemá to smysl. ;-)

0/0
26.7.2008 18:28

Jirka

Boleslav

Je tam Boleslav?

0/0
26.7.2008 11:19

ondra

Re: Boleslav

nene dali tam Kometu protoze Boleslav je prasiva píííí  čaV

0/0
26.7.2008 12:01

jok775

velké objektivní preview

Dnes asi večer na www.cznhl.com moje plné preview o NHL09(X360/PS3) ;-)

0/0
26.7.2008 10:32

maso

no

 je to v pici,ted uz tam nebude ani Jagr:-©

0/0
26.7.2008 9:50

PumliCZ

Nechapu

Nechapu, co mate s tim Be a Pro, vzdyt tohle umelo uz stary NHL 98 od EA. Importovat si vlastni fotku na xicht a pak si hrat svyho hrace... Zas po 10 letech objevena novinka. No jediny co od EASports ma jeste cenu hrat je Madden a PGA :(

0/0
25.7.2008 22:45

Repry

Re: Nechapu

Nevím, ale nezdá se mi, že stejný model Be a Pro z letošního ročníku už někdy byl. Možná se ale pletu. Importovat vlastní fotku je něco jiného, zde v 09 je možné sledovat kamerou svého hráče téměř z pohledu 3. osoby a provázet ho několik sezon s vidinou postupu do "A" týmu. To by byl jediný důvod koupě PC verze, ale podle posledních zpráv tento mód obsahovat nebude, takže alespoň ušetřím peníze. Ale doufám, že se Take 2 NIKDY EA neprodá. Začíná se spekulovat o jiném zájemci. Ale představa, že této "báječné" firmě spadne do rukou Mafia 2 mě naprosto děsí. Když vidím jejich politiku a srovnám to s firmami jako Blizzard, Valve, Ubisoft a další, je mi z EA naprosto zle.

0/0
25.7.2008 23:13

onrda

Re: Nechapu

nechapes co? s online kamosema zalozis tym,kazdy hraje za sveho hokejistu 6vs6 ve svetove lize kterou tvori jen manualne ovladani hraci!!!!!! Zaroven si vytvoris hraci kartu kterou si muzes sam navrhnou a na ni se ti budou zobrazovat statistiky..to vsechno v Be a Pro dynamicke kamere !!! navic Ba a pro by mela byt zabava i offline..Prober sa me to prijde naprosto uzasnej multiplayerR^

0/0
26.7.2008 0:13

Ursus

Re: Nechapu

Holt jsi ten smysl toho nepochopil.

V Be a pro nejedeš za tým, ale za hráče a když budeš špatný, hraješ na farmě, když dobrý, tak v Detroitu.

0/0
28.7.2008 11:03

feese

diváci

Může mi někdo vysvětlit, kam čuměj všichni ty diváci? Ani jeden z nich nesleduje hokej.

0/0
25.7.2008 22:18

Repry

PC

Super, tak na PC nabude Be a pro mod. Tak to si to můžete vážení z EA strčit do pr...e ! Fakt nechápu, že se pořád divíte, že to na PC nikdo nekupuje. Nikdo normální by si to toiž nepořídil. Evidentně si myslíte, že když vydáte další ročník neskutečné slátaniny, že za to někdo zaplatí, když je to pár let to samé? Opravdu brilantní marketing EA, gratuluju.

0/0
25.7.2008 21:11

Nik

Xko

Zdravim vsechny kdo maji konzole Xko a PS3 to bude zase hokej :-)) ;-D

0/0
25.7.2008 17:21

ondra

Re: Xko

jojo EASHL se bliziiii[>-]

0/0
25.7.2008 18:14

Louder

Stále hodně chybí

Stále chybí hra u mantinelu - dolování puků a přetahovaná, dost základní prvek hokeje, navíc NHL je stále dost trhané a počítač přihrává naprosto hyperaktivně a nerealisticky. NHL má k nějakému hokejovému zážitku hodně daleko - arkáda.

0/0
25.7.2008 17:04

ondra

Re: Stále hodně chybí

(Y).Online bude fajnR^[>-]

0/0
25.7.2008 18:12

neis

Re: Re: Stále hodně chybí

jedině 6vs6..jinak jsou tam udajně pořád stejné bugy až na střílenou přihrávku...takže on-line jde do kytek

0/0
25.7.2008 18:30

Daniel

ostatní

Vždyť třeba FIFA 09 vypadá na pc pěkně. Ne ?

0/0
25.7.2008 15:41

Daniel

konzole

Do prdel... prdel... prdel... že existují konzole.

Kdyby nebyly konzole máme perfektní hokej především na pc.

Zatím o pc verzi je teprve začátek a během měsíců se toho může ještě hodně změnit.

0/0
25.7.2008 11:07

mike

Re: konzole

pochybuji, že by mělo EA zájem o to, že vloží finance do vývoje a pak jim hru většina lidí zpirátí :-(...na konzolích prostě firma vydělá víc...o tom to je také...a navíc letos tam má být česká extraliga....spousta vychytávem nových...za zkoušku to stojí ;-D

0/0
25.7.2008 11:13







Najdete na iDNES.cz