Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Drakensang: Hardcore staromódní RPG

Stýská se vám po staré škole her na hrdiny? Drakensang je jejím ryzím zástupcem a potěší všechny milovníky komplexních pravidel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

barla bug

Kecy, funguje, bych to sem asi nedaval, kdybych to nemel vyzkouseny, tak drz....

0/0
16.9.2009 19:12

Host

BB

chapes ze nemuzes brat tydle recenze doslova? kdyz sou opsany + ok vymysleny z 10minut pareni hry

0/0
18.8.2009 17:49

Host

Posádka..

Abyste jednoho člena posádky mohli vyměnit, musíte do domu znovu

napochodovat. To by se jistě dalo lépe vyřešit přes rychlé menu....Nevim ale za tohle jsem spise rad nez abych to hre vycital..vyresit to rychlym menu by nejspise vedlo k prepinani spolubojovniku podle aktualni prisery a take s zjednonuseni hry a boju..a to by nebylo ono...:-)

0/0
12.8.2009 23:07

Host

Ardo's Murder

cao lidi hele ajk sem v tom druhym meste mam vyresit nejakou vrazdu normalne sem si pridal toho trpaslika a tu holku a ted mi to pise find Ardo's Murder nevite co mam udelat?

0/0
17.7.2009 14:45

Host

Re: Ardo's Murder

no mas riešiť vrazdu

0/0
17.7.2009 16:28

Host

Re: Re: Ardo's Murder

¨no ale jak?

0/0
17.7.2009 18:13

Host

Re: Re: Re: Ardo's Murder

pocuvaj co ti vravia v dialogoch a pouzi dennik, kde su questy. Proste budes musiet prekecnut niektore postavy a ono ta to povedie dalej. Predpokladam ze bude problem v tvojej anglictine ale tolko by si mal rozumiet za ktorou postavou a kam ta hra posiela a co mas zhruba robit.

0/0
17.7.2009 20:01

Demiurg

Tfuj!

Nejvíc staromódní je na téhle hře grafika:-©

0/0
7.3.2009 17:06

.

Re: Tfuj!

lol ty chudák, grafika nepatrí medzi špičku ale rozhodne neurazí, naopak . Navyše sa dá stiahnuť oficiálny high res texture pack.

0/0
7.3.2009 21:04

lp

Re: Tfuj!

co se ti na ní nelíbí, je to ve stylu série Gothic. Mně se líbí moc

0/0
28.4.2009 20:27

Legio9

barla bug

Tady mate reseni:

Stahnout editor:

http://fab-dev.de/drakensang/DrakensangEditor0.7_x86.zip

otevrit, a dvakrat poklikat se zmacknutym shiftem pravym tlacitkem na obrazek u editoru

A suuup, Barla se objevi u vas, tam kde mate ten save;-D

0/0
1.3.2009 1:29

bb

Re: barla bug

he he to ti nebude fungovat. securom uz identifikoval tvoju verziu ako palenku a bude ti odteraz vytvarat stale nove a nove bugy. barla je len zaciatok:DD

0/0
1.3.2009 1:57

Host

Re: Re: barla bug

Kecy, funguje, bych to sem asi nedaval, kdybych to nemel vyzkouseny, tak drz....

0/0
16.9.2009 19:14

Jakee

jazyk

taky shanim ceštinu nebo angličtinu kdyby ste nahodou věděli kde to sehnad byl bych moc rad kdybyste mi odpověděli na mail diki moc

0/0
21.8.2008 19:23

Daniel

Jazyk

prosím nevíte na kterých stránkách sehnat angličtinu nebo češtiunu nebo něco prostě at tomu rozumím děkuji prosím o zaslání odpovědi na mail děkuji vám mocR^

0/0
20.8.2008 15:27

joe

.

konečne nejaká hra v nemčine a ne v té zkurwené angličtine! Heil Hitler!

0/0
17.8.2008 14:08

jj

Re: .

daj sa vysetrit psychos ....  (Y)

0/0
17.8.2008 15:41

ohohj

Re: Re: .

heb naňho, on iba chce byť zaujimavy

0/0
14.12.2008 21:49

Grafik

to vypadá zajímavě

třeba stihnu, než to vydaj v angličtině, dohrát wizardry 7 :x)

0/0
15.8.2008 17:08

sxg

Re: to vypadá zajímavě

Mojich 9min, z nemčiny som dutý...

http://www.youtube.com/watch?v=p2qKVk3s_3Q

0/0
15.8.2008 19:39

khelek

velka bida

fakt by mne zajimalo proc je jako negativni vec vedena technicka stranka hry. Sam jsem si ji zahral a cetl jsem nemecke testy a vsude byla jenom chvala za to ze hra ma jen minimum bugu, ale vypada to ze autor v zivote nehral poradne zabugovane rpg. Jenom mohu doporucit aby si zahral  Gothic 3 bez vsech patchu aby se dostal zpatky do reality.

0/0
15.8.2008 16:32

Flash

Re: velka bida

Gothic 3 se dal v zakladu v pohode hrat,dohral sem ho bez patchu kdyz vysel.

Ale pokud by se melo zminit zabugovene RPG tak urcite Dungeon Lords v zakladu.

Jinak drakensang je v pohode,vypada hezky a fajn se hraje.Neni treba okolo nej mrmlat.

Autor recenze chvilku zahral sehnal info po netu a sepsal,ostatne tak se to dnes dela.

Recenze jsou k nicemu uz delsi dobu a zkusenejsimu hraci jsou naprosto k nicemu.

0/0
15.8.2008 18:38

jj

Re: Re: velka bida

DL bolo jednoducho nedokoncene.Ako keby to niekto vydal tak v stadiu 60 % dokoncenosti.Skoda.

0/0
15.8.2008 20:03

Flash

Re: Re: Re: velka bida

DL Collectors Edition je dokoncena a prakticky bez bugu.fajn hra;-D

0/0
15.8.2008 20:36

Nasir

Re: Re: velka bida

G3 se hrát možná dá, ael zabugovaný byl až hrůza. Taky jsem četl, že Drakensang je překvapivě dobře odladěný, takže pan recenzent si asi vymýšlí. Vlastně ani nenapsal, jakými neduhy hra trpí, takže ten odstavec na mě působí dost nevěrohodně, jako výmysl člověka, který hru hrál chvíli a protože nenašel zjevný bug, tak si něco přimyslel.

0/0
26.8.2008 11:11

Nasgol

Re: velka bida

Jojo Ghotic 3 ;-D;-D;-D

0/0
16.8.2008 9:22

hm

Re: velka bida

tak ja jsem zakejsnul ve meste ferdok, prijdu k baraku, reknou ze dedula je mrtvej, tak jdu za straznym a muzu se na nej uklikat a ten vul ne a ne se mnou mluvit (a to mam opatchovanou verzi 1.01), takze pro me hra timto skoncila :-©. zkousel jsem reload, jit jinam a vratit se atd. proste nic. porad se mnou nechce mluvit, pritom v questech to pise, at za nim jdu a pokecam... takze zakys navzdy (vinou technickeho razu)

0/0
18.9.2008 15:53

bb

Re: Re: velka bida

To je známy Barla bug (máš pohovoriť s nejakou Barlou). Vraj sa vyskytuje v cracknutej verzii a existuje nanho riesenie, len daj do vyhladavaca Barla bug. Ale vraj su tam dalej v hre aj dalsie podobne bugy a vraj cracknuta verzia nici aj savy. No nic asi to bude treba kupit (aj ked vraj to robi aj ludom s originalkou ale neviem ci sa im da verit ze maju origo).

0/0
6.1.2009 23:16

Host

Re: velka bida

Nevim no gothic 3 jsem si objednaval uz pred vydanim,a nejak mi nepripada ze je silene zabugovany,pothe nestahuju a hru jsem dohral asi 7x a nevim co se vam porad nelibi..jinak Dransang vidim jako zajimavou rpg a jeden z mala novych titulu co mne bavil..

0/0
5.8.2009 2:49

Elpin

Kde koupit

Z kometaru jsem vyrozumel, ze anglicka verze vyjde az za pul roku. CDProjekt ani xzone tuto hru nema v nabidce ani v nemcine. Muzete mi vysvetlit proc ctu recenzi na hru pul roku pred tim nez si ji muzu koupit? To uz na ni davno zapomenu a zahraju si ji? Ne :-(

0/0
15.8.2008 12:15

JeDicz

Re: Kde koupit

Koupit si ji můžeš. Stačí si vybrat :)

http://astore.amazon.de/bewahrerderwe-21/detail/B000IOMVUU

ale anglická verze zkrátka vyjde na jaře.

0/0
15.8.2008 13:09

Elpin

Re: Re: Kde koupit

Jiste, ze zahranici jde objednat cokoli, ale tahle moznost neni prilis schudna. Navic ta zminka ze neni k sehnani jen podtrhovala to, ze recenze tak brzo pred "pouzitelnym" vydanim hry nema zadny smysl. Hlavni namitka je to, ze anglicka verze je v nedohlednu.

Rad bych zde odkazal na recenzi datadisku ke Gothic 2. Jeho recenze zde na bonuswebu vysla az po prelozeni datadisku do anglictiny. Uvadet recenzi hry, ktera u nas nejde koupit a je jen v nemcine je rekl bych bulvarni.

0/0
15.8.2008 15:55

Honza

Re: Re: Re: Kde koupit

Co přsně podle tebe znamená slovo bulvární? :-)

0/0
15.8.2008 16:07

Elpin

Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Nemuzu za to, ze neznas vyznam toho slova.

0/0
15.8.2008 17:36

Earl

Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

tak to jste si kvit

0/0
16.8.2008 15:02

koumak

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

bulvární

nízké úrovně, nehodnotný, senzacechtivý

0/0
17.8.2008 8:34

Elpin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Presne tak, tohle je cela tato recenze.

O nizke urovni informovali kluci podemnou (autor jen zahral par minut a sepsal par info o hre z web stranek), nehodnotna protoze se prodava jen v nemecku a jen v nemeckem jazyce a senzacechtiva je duvod, pro ktery vznikla.

Jinak bych chtel opet odkazat na prispevek ktery jsem vlozil na konec tohoto tematu a kterym ho z me strany uzaviram.

0/0
17.8.2008 12:47

Richmond

Re: Re: Re: Kde koupit

Jasně a hry, které vyjdou v angličtině recenzovat až je někdo přeloží do češtiny, ne? :) To je mi argument...

0/0
15.8.2008 16:11

Elpin

Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Hra vydana v nemcine je minena jen pro nemecky trh. Hra vydana v anglictine je minena pro celosvetovy prodej. Uz chapes?

0/0
15.8.2008 17:36

Richmond

Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

A proč by se nemohla recenzovat německá verze? Jenom proto, že ty neumíš německy? Nebo protože to není v Čechách k dostání? V době kdy jsem si kupoval první Excalibury, tak tam byly recenze JENOM na hry, které v ČR koupit nešly :) to bys musel ignorovat celej časák v tý době! :)

0/0
16.8.2008 1:06

Elpin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Prirovnani s Excaliburem je velmi nefer a mimo misu. Tehda byla jina doba. Vylezli jsme z komunismu, u nas se nedalo koupit nic, natozpak hry, ktere byly celosvetove teprve na svem zacatku.

Jinak bych rad odkazal na reakci, kterou jsem uvedl na konci tohoto vlakna a kterou tuhle debatu z me strany uzaviram.

0/0
17.8.2008 12:43

JeDicz

Re: Re: Re: Kde koupit

Moc se omlouvám, ale já si hry v cizině kupuju úplně normálně. Každý měsíc tak 1-2kusy, většinou za 1/3 ceny v CZ, nevidím v tom problém, pokud umíte německy a máte o tuhle hru zájem tak není nic lehčího než si ji objednat z ciziny. Buď tedy máte problém s němčinou, nebo máte jen zájem kritizovat, vymlouvat se na problém při objednávání hry z ciziny je opravdu zbytečné.

0/0
15.8.2008 22:47

Milan

Re: Re: Re: Re: Kde koupit

To si ty hry necháváš poslat poštou jo? Jestli jo tak by mě zajímalo jak ti to může vyjít o třetinu levnejši.. když musíš platit poštovný a "Clo"? se ještě platí nebo ne to nevim ..

0/0
16.8.2008 11:47

Milan

Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Ja jenom že když jsem si objednaval s Ameriky chraniče tak me to zase o tolik levnější nepřišlo když se si přičetl poštovny a clo.

0/0
16.8.2008 11:49

JeDicz

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Kupuju v EU, žádné clo, žádné poštovné, případně nízké poštovné od 30 do 90kč, podle obchodu.

0/0
16.8.2008 20:36

JeDicz

Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Uvedu jen anonymní příklad, hra XY je v ČR běžně k dostání za 900Kč (nejdražší cenu jsem namátkou nalezl 1756Kč ;-D ) , jsou tu eshopy, které ji prodávají i za 500kč plus poštovné.... mě stojí i s poštovným 285Kč. Clo v rámci EU neplatím. DPH je v ceně. Samozřejmě některé tituly jsou zase levnější v ČR, je to podle distributora a světových prodejů té hry.

0/0
16.8.2008 20:47

Manatar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Tak tomu moc nevěřím. Uveď, které obchody prodávají nové zboží v takové ceně, nikoliv z druhé ruky. A to opravdu nové zboží, ne že si najdeš jeden zlevněný titul prodávaný přes web, ale jinak je realita úplně někde jinde. Ceny co uvádíš jsou tak z eBaye, pokud má člověk zrovna štěstí, navíc tam poštovné platíš vždy (až na řídké výjimky). Taky jestli sis všiml, kolik her u nás stojí třeba 600 nebo jen 300 Kč (po zlevnění a někdy i jako nové). A ještě BTW - v EU nekoupíš českou verzi.

0/0
28.8.2008 13:54

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Inu nekoupis ale kdo by ji potreboval ze??:-Pnevim to rapidni slevneni o 700 oproti nasemu trhu se mi moc nezda...skoda ze neuvedl jmeno hry a eshopy kde ceny nasel...kdyz jsem se totiz dival na par eshopu napr v anglii,francii a italii tak jsem nikdy nevidem tak propastny rozdil..maximalne o 200 ci 300 stovky,a o objednavani z jine casti sveta ani nemluvim

0/0
5.8.2009 2:58

uzivatel

Re: Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Ono bohuzel vec se ma tak, ze treba mne se vyplati kupovat hry v Cine (konkretne HK), protoze ceny jsou tak nizke, ze se to vyplati. Postovne pres pul zemekoule je nizsi, nez kolik chce vetsina ceskych shopu.

No a kdyz nahodou stopi zasilku celnici a ja musim doplatit DPH, tak to stale vyjde o nekolik stovek levneji nez z CR... jedina nevyhoda je, ze se chvili ceka, ale vzhledem ke kvalite sluzeb ceske posty to neni obcas takovy rozdil.

0/0
17.8.2008 17:15

Pavel

Re: Re: Re: Re: Kde koupit

Ahoj, muzes mi napsat nejake internetove obchody, kde lze za rozumnou cenu bez velke prirazky za dopravu hru koupit. Nemecky narozdil od mnoha zde v diskuzi umim nastesti plynule a na Das schwarze Auge jsem jako maly vyrustal. Diky moc!!

0/0
19.8.2008 22:20







Najdete na iDNES.cz