Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Space Siege CZ - ten šmejd z vesmíru nám prostě nedá pokoj

Akční RPG ve vesmíru sice není takový nářez, jaký nám byl celou dobu slibován, ale i tak se hraje vcelku dobře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tormentr

Jsou lepší scifi RPG

Nějak mě to taky nechytilo, je škoda, že postavou se nedá klávesami hýbat a myší mířit a střílet. V tomto směru je mnohem lepší asi Restricted Area a nebo Aliens Vengeance 2, to byly aspoň poádné řežby. tohle není akční RPG, ale spíš akční arkáda. Škoda, ja se tak těšil :-(

0/0
26.8.2008 11:53

Survivor

Změnit ovládní? pomoc

Nevíte náhodou někdo jak změnit ovládní na klávesnici, ruzné rychloklávesy, např. lékárnička, mapa, nebo sebrání všech věcí ??? Díky za odpověď !

0/0
25.8.2008 20:27

peto

instalacia

Hra mi neide nainstalovat, pise ze nie je dost miesta to je pravda ale na druhom disku je a ked zadam cestu na D, vipise mi to to iste. Uz som raz mal takyto problem s inou hrou, a pamatam si ze trebalo nieco zmenit v registroch, len uz neviem co a ako a neviem to uz najst na nete.

0/0
25.8.2008 8:48

noname

naprosta blbost

Jak tohle mohlo dostat 65 procent. Hra vubec nemotivuje k nejaky taktice. Navic kdyz vas zabijou tak se objevite znava v nedaleke mistnosti, ale nepratele, ktere jste zabili uz tam nejsou znova. Tudiz nema cenu kupovat si lekarnicku, proste prijdete do mistnosti, postavite se na jedno misto, strilite tak dlouho nez vas zabijou, nacte se ulozena pozice o 3 mistnosti dal, dobehnete zpatky, stojite a strilite. Takhle se to opakuje celou hru. Nuda nejvetsi.

0/0
24.8.2008 9:42

turbo

neco jako votunena stodvaca

kdyz ji z dalky slysite prijizdet,tak si rikate,ze to bude nejakej nabusenej stroj(preview) ...kdyz to v dalce vidite,tak to vypada docela dobre(demo),ale kdyz se to konecne dobelha k vam,tak zjistite,ze to je hnusne splacanej kus srotu od nejakyho Vency z Horni Dolni(plna hra),jen to na sobe ma nalepky spickovejch firem z oboru(Chris Taylor) ...sotva to drzi pohromade, hluk to dela jak osmilitrova corvette,ale ma to problemy porusit dopravni predpisy i mimo mesto,natoz na dalnici ...takhle nejak na me tahle hra pusobi ...jako hodne zprasenej radoby-tuning od nejakyho zakomplexovanyho mamlase,kterej si potrebuje za kazdou cenu honit ego(a vzhledem k jeho dusevnimu stavu nejen to)

0/0
23.8.2008 16:34

Honza

HArvey

Co je an tom ravdy že když se ke ěm přidá harvey sem ve čtvrtině hry? ještě sem u toho nestrávil ani hodinu.... jak je to vubec dlouhý? moc dlouho mě to abvit nebude

0/0
19.8.2008 16:25

Torlan

Re: HArvey

Moc dlouho te to bavit nebude mne to bavilo 30 minut a navic je to stereotip jak svina vse se odehrava na lodi a vsechny lokace vypadaj uplne stejne i nepratele sou furt ti sami dokola a nema to ani trochu pravidla d@d je uplne jedno cim do koho strilis kdyby tam byla ohniva potvora tak v tehle hre bys ju plamenometem zabil a k tem lokacim jedina zmnena co postrehnes je velikost jednotlivejch mistnosti a ze misto vpravo zahnes vlevo proste nuda

0/0
19.8.2008 22:04

Šenstygl

Re: HArvey

Je to pitomost. Vyhozené peníze po půl hodině sem to zabalil a šel pařit piškvorky ty maji alespoň nějakou herní náplň.

0/0
22.8.2008 16:15

Vitto

Titan Quest

Připomíná mit o Titan quest budoucnosti ovšem z horší kvalitou.

0/0
18.8.2008 17:55

Repry

Re: Titan Quest

Jediný, čím to připomíná Titan Quest je pohled kamery. Jinak tam chybí úplně všechno. To bys mohl napsat, že Titan Questu se podobá i Tiberium Wars.8-o

0/0
18.8.2008 20:06

Torlan

Pekna Blbost

Teda nevim ale nez tohle to si radsi zahraju restricted area je tam vic predmetu expy a vic vylepsovani postavy a ty cyber implantaty tam sou taky a je jich tam hafo a aj setovi no nevim ale pripada mi to jako by okopirovali restricted area a jeste k tomu blbe pakna nuuuuudaaaaaaaaaa po 30 minutach sem to smazal

0/0
18.8.2008 17:22

wispp

je to good : )

uz to mám dohraný.. Expy tam nejsou, clovek 'leveluje' kdyz dodelava questy a misto itemu padaji soucastky na upgrady..  Jinak to není tak  špatný, akorát imho moc jednoduchý a ke konci už trochu stereotyp. 

0/0
18.8.2008 15:46

Shob

tuhle recenzi nechapu

V jednom odstavci pisete, ze clovek muze najit tolik a tolik ruznych zbrani a cybernetickych soucastek. A o kousek dal pisete, ze ve hre zadne predmety nejsou. 8-o

0/0
18.8.2008 13:50

Shob

Re: tuhle recenzi nechapu

Jo a absence zkusenosti za zabite potvory nemusi byt automaticky blbost. A taky se vsadim, ze pribeh nebude tak spatnej, jak pisete.

Proste pitoma recenze. Rv

0/0
18.8.2008 13:55

Gustav

Re: Re: tuhle recenzi nechapu

Ano, nechapes.

0/0
18.8.2008 19:05

Repry

Re: Re: Re: tuhle recenzi nechapu

Recenze má pěknou úroveň a to, že to nechápeš je jen tvůj problém. Zkus si to přečíst znova.

0/0
18.8.2008 20:08

qreluMx

Re: Re: Re: Re: tuhle recenzi nechapu

Asi by recenze pusobila profesionalneji, kdyby se v ni neobjevovaly vyrazy typu "blbost", "nechapu, ci to byl napad", "ultrahnusny kurzor" a podobne. Nyni mam pocit, ze neni recenze objektivni, nybrz silne ovlivnena autorovym osobnim nazorem, pricemz autor je 14 lete dite...

0/0
18.8.2008 22:07

R

Re: Re: Re: Re: Re: tuhle recenzi nechapu

0/0
19.8.2008 9:29

Repry

Re: Re: Re: Re: Re: tuhle recenzi nechapu

Recenze budou vždy subjektivní. Těžko udělat článek o hře, aby nebyl ovlivněn osobními pocity. Docela ty ro byla blbost, nemyslís? Recenze jsou založeny na pocitu daného autora článku. Nikde není psané, že s tím musíš souhlasit, ale pokud je shoda hodnocení víc článků a autorů na danou hru, tak to víceméně bude pravdivé.

0/0
19.8.2008 9:32

Honza

nebo jinak

Nebo by se to dalo řešit podobně jako v Hellgate, prostě by se daly rozebrat na součástky popřípadně u fantasy rpg na materiál a ten by se dal prodat nebo by se z nich dalo vyrobit nové předměty, ty pak okouzlit apod.

Ty miliony peněz se vyhazovaly např. o diabla za náhodnou koupi a mohl tam být i setovej předmět.

0/0
18.8.2008 11:19

Krchy

rghb

Demo mi ukazalo ze by to mohla byt dobra hra a tesim se na to az to projdu...

0/0
18.8.2008 9:47

Shob

Re: rghb

Souhlas. Vypada to dobre.

0/0
18.8.2008 13:51

KKING

Premety

Abych pravdu rekl tak neni nic otranvejsiho nez halda predmetu ktere jsou cloveku na nic. Napr v jinak super TQ  je je jich tam na tisice ale vsechno jen odpad na prodej a to je stejne  naprd protoze u obchodnika se pozdeji neda vubec nic koupit, takze ma clovek miliony ale jen tak aby je mnel. Uz je ani nesbira a jen ceka na nejakou tu setovku ktera treba  dve hodiny neprijde...

0/0
18.8.2008 1:06

delosombres

Re: Premety

Tak jako furt lepší, než kdyby tam žádný předměty nebyly. Jinak ten příklad který uvádíš platí snad pro jakékoliv RPG. Kdyby si nacházel jen samé dobré věci, tak by to bylo celkem o ničem.

0/0
18.8.2008 3:52

Tom

Re: Re: Premety

Fakt je, že ta hra zní jako tragédie.Dungeon Siege 3 bude také s jednou postavou, proti tomu nic nemám, ale jestli to bude takhle....jinak ty předměty, to je fakt.Hodilo by se něco jako v Dungeon Lords, že by se ty zmetkové hned převedly na nějaké drobáky....divné, ale ve hře to bylo fajn.

0/0
18.8.2008 7:22

Repry

Re: Re: Re: Premety

V Dungeon Siege měl také přírodní mág kouzlo Přeměna, kterým dokázal předměty přetvořit na peníze. Moc užitečné kouzlo, sice se vrátilo o něco méně zlata, ale nemuselo se pořád běhat do města.

0/0
18.8.2008 10:40

.

Re: Re: Premety

H0WN0

0/0
18.8.2008 11:58







Najdete na iDNES.cz