Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sid Meier´s Civilization Revolution – trenažér mírotvorce

PC strategie na konzolích opakovaně probouzejí skepsi až pesimismus. Nicméně zkušenosti tvůrců pomalu ale jistě rostou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Petr

Multiplayer

Netušíte jestli jde multiplayer hrát jen na jedné konzoly, stejně jako některé starší civilizace pro pc? Nebo jsem odkázán pouze na síť?

0/0
26.12.2008 15:15

pepé

dvojku smažím furt

tohle je na mě už moc komixový a nedá se na to dívat ani na obrázku:-P

0/0
2.9.2008 11:48

Idiriz

Dobrá hra

Mě osobně se hra líbila. Viz http://tinyurl.com/civ-rev-4 víc zaměřená na multipalyer. Ale pořád skvěle zábavná a hratelná. I když jednotlivé matche trvají ca dvě hodinky. Aspon se k ní dostanou i příležitostnější hráči.

0/0
31.8.2008 16:38

Jay_L

Díky

Ach ne, co se to stalo? Nevěřím svým očím! Místo laciných postpubescentních fórků mezi řádky, stylistické neohrabanosti, psaní v první řadě o sobě a pak teprve něco o hře samotné, tu vidím svižnou, s lehkostí a zralým humorem napsanou recenzi, která jakoby chtěla naznačit, že psaní o počítačových hrách už není jen výsada vlastní důležitostí přemožených postpubescentů z časopisů, kteří obsahovou kvalitu museli kompenzovat přikládáním plné hry. Jméno poněkud exotické, výsledek skoro až brilantní. Děkuji, příteli za Váš styl, pečlivé zaujetí i nadhled, jakým jste hru rozebral. Někteří idioti si možná budou myslet, že jste si pochvalu na sebe napsal sám - vycházím z vlastních zkušeností s daným fenoménem - ale s tím já už nic neudělám. Doufám, že Vás tu ještě uvidím.

0/0
29.8.2008 20:44

Ravager

Re: Díky

Emanuel na hrad!

I když nevěřím, že jméno Emanuel je pravdivé, tak recenze od toho jistě zkušeného novináře patří k těm nejlepším na celém BonusWebu. Jsou vtipné, o hře mnohé poví a je radost je číst. Tomuto pánovi bude jednou patřit celý BonusWeb!!!

0/0
30.8.2008 12:47

Kubista

Re: Díky

Pod to se podepisuji, opravdu dobře napsaná a zábavná recenze. Akorát mi z ní pořád nějak nevyplývá těch 80% ;).

0/0
31.8.2008 2:12

Earl

Re: Díky

nudné oddrkotání faktů s rádoby nadhledem a dikcí snaživého premianta - dočíst do konce byl boj se spánkem - brilantní? fušeřina

0/0
1.9.2008 0:56

BWEmanuel

Re: Re: Díky

No proto, Earle.

0/0
1.9.2008 11:29

Jay_L

Re: Re: Díky

Rozeber to borče, pak tě teprve budu brát vážně... :-P. Zatím jen hlaholíš jak major Urválek v pubertě.

0/0
1.9.2008 18:05

luki

Colonizace

Velké naděje vkládám do nové kolonizace, už se těším až zase budu prodávat rum indiánům :-)

0/0
29.8.2008 9:32

benediktspinoza

nejlepsi civilizace byla ta uplne prvni

clovek neztrace cas nejakymi animacemi, strategicka rozhodnuti se delala nad jenoduchou mapou (stejne jako v generalnich stabech za WWII), vizualizace souboje musketyru s rytiri nikoho nezajimala, :-)

0/0
29.8.2008 9:17

tec2do

Re: nejlepsi civilizace byla ta uplne prvni

JJ. Zlatý civ1... I když mě se více líbil CivNet (grafika o malinko lepší) a hlavně podpora hotseat pro (ted uz si nepamatuju presne) 7-8. A to bylo maso, když přišli spolužáci :-)

0/0
29.8.2008 12:20

Wolfling

Re: Re: nejlepsi civilizace byla ta uplne prvni

No... kazdemu co jeho jest. Dvojka byl datadisk, ale vynikajici a trojka prisla s kulturou, ktera mi v jednicce (a podobnych hrach - Call to Power, Alpha Centauri) bolestne chybi.

Nostalgii po civ1 slycham dost casto, ale nechapu ji.

0/0
2.9.2008 11:17

Oldis_rab

hodnoceni nejak

moc nefunguje, pretahnul sem na 40%, klikl na hodnotit, a ted ctu vase hodnoceni 95%, dobra finta, kdo vam za to zaplatil?

0/0
29.8.2008 5:37

Honza

Re: hodnoceni nejak

šmarjá proč se to češí uplně dycky... chápu že nejsi třeba pravidelnej čtenář, ale snad nemusí bejt člověk einstein aby pochopil že avše hodnocení je průměr ze všech čtenářskejch hodnocení, ne jen to tvoje. Ale nevim, možná Bonuswebu platěj firmy miliony a já se mejlim.

0/0
31.8.2008 8:33







Najdete na iDNES.cz