Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

NHL 09 – až na pár drobností dobře hratelný hokej

V letošním ročníku hokejové série NHL můžete hrát nejen za svůj oblíbený tým, ale i jen za jednoho hokejistu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

blbosti

vy mate starosti ;-D

0/0
9.6.2009 13:55

Host

dotaz!

prosim ,pomozte!da se hrat v nhl09 vubec normalni sezona,bez toho,abych musel hrat Be a pro?nejak to nemuzu najit!

0/0
6.6.2009 22:30

Zebra11

Jak nastavit nastavení

Psalo se, že se musí trošku pohrát s nastavením aby to bylo hratelný. Mohli by jste mi poradit, jaké přesně nastavení nastavit a jak. Děkuji.

0/0
13.5.2009 14:53

warioss

warioss

cau njak se maš:-(;-D:-/;-(

0/0
7.5.2009 9:32

Džared

HUMUS

Posledni a vlastne jedine dobre NHL je 2000, 01 a 02  posledni roky to co vychazi ma lepsi grafiku, ale zabavnost? hnus. kde je ta jednoducha primocarost, srazit k zemi, vzit puk, klicka, gol? Dat solidni chek, tak ten hrac musi byt rozjety z pulky hriste a mit alespon 150 kilo. Kde se podelo napadani hracu po odpiskani? jet sam na brankare a udelat mu blafak je skoro nemozne. Proste hnus, cela EA jde do sracek a nhl poslednich 5 let jde jednim smerem (Y)

NHL 2000 4rever [>-][>-][>-]

0/0
21.4.2009 18:36

lipa.77

nhl 09

zdar při bitce mi nereaguje klávesnice.můžete poradit.dik

0/0
22.2.2009 1:17

pavel

ps2 NHL 09

Na 09 jseam se těšil jak blázen ,ale jsem strašně zklamaný protože to co se píše v recenzi platí pro xbox a ps3:-/,v modu be a pro můžu ovladat jen utočník nebo obrance a ne i brankáře,a nehraji jen za jednoho ale za jednoho hrače ze všech čtyř řad atd:-(.Je to stejné jak 08 akorát že přibyla ruská liga takže hru hodnotím záporně,na ps2 a pc se uplně vykašlaliRv ;-€a jestli chci nějaké zlepšení musím přikoupit ps3 nebo xbox.:-)

0/0
19.11.2008 20:40

Ilendor

NHL 09 na XBOX 360

na XBOXU 360 proběhl update hry..nevíte co řešil? čekal jsem opravu....že si konečně zahraji funkční Dynasty mód s českou extraligou a  nic se neděje...neopraveno.

0/0
12.11.2008 5:31

tonda

onlain hraní

hej a ty to umíš hrát jako online hru napiš my na 493996538 díky mocR^  alemě se zdá že nhl 09 je to samy jako nhl08;-O

0/0
8.11.2008 18:55

johnny

NHL

Sice sem nehrál nhl 05 az 09 ale mam 04 a to me dost bavi.

newm proc nevezmou 04 a daj tam ty dobry novinky bylo by to nabušený jak svin

0/0
6.11.2008 18:30

Petr

Nesmysl ve hře

Zkuste hrát  za Českou republiku turnaj ,gól dáte s třeba Eliášem a hlasatel v čechách na stadionu jednou zahlásí čecha "Samuelsona" dáte gól Jágrem a hlásí Crosbyho.

Na blití!!! Rádoby profíci EA SPORT... FUJ

0/0
6.11.2008 9:17

Ilendor

NHL 09 na XBOX 360

už někdo zjistil, jak se dá hrát normální česká axtraliga?

0/0
5.11.2008 15:35

bigposi

Re: NHL 09 na XBOX 360

sice nevim jestli ti to bude vyhovovat,ale ceskou extraligu muzes hrat na modu tournament.jenom vymenis stavajici staty za kluby ceske extraligy akorat je chybicka v tom ze srtatu je 16 a nase ehl ma jen 15 muzstev.zbytek uz urcite znas jak vse nastavit.bohuzel jinak to nelze

0/0
5.11.2008 18:50

Marty79

Re:

No, Extraliga má pouze 14 týmů;-D

0/0
8.11.2008 17:08

Freddie

-

Nevím proč to udělali tak debilně.

0/0
5.11.2008 7:09

Václav

onlain hraní

EA to skazili uplně tím  onlain hraním přes IP adresi je to na houby už jsem nhl09 vrátil a pokud to bude s onlain hraním i příští rok stejné tak jí kupovat určitě nebudu[>-];-O

0/0
4.11.2008 21:12

slachtys

nhl 09 pc

Už mně dost štve že NHL 02 je dost podobný NHL 09. Jedinej rozdíl jsou soupisky. Vůbec nechápu proč si tvůrci z EA nedají trochu více práce verzi pro počítače. Každej nemá herní konzoli! Hlavně že se ve všech možných recenzích básní jak je to skvělá hra... na počítač teda NE!;-€

0/0
4.11.2008 20:56

Chami

:-!

OMG na PC stejný jako 06,07,08... Sotva nainstaluju a zahraju si prvni zapas asi po roce na nejvyssi uroven 10 min tretina a vyhra 11:1... 80 strel za zapas, hmmm realnej hokej :-©:-©:-©:-©

0/0
4.11.2008 20:33

Freddie

Otázka 2

A vůbec,hraji NHL 09 na PC a když hraji Be a pro mod,tak když moje postava je na střídačce nebo je vyloučená,hraji za jinou postavu.Proč?

0/0
1.11.2008 19:46

SgtMarty

Be a Pro

Tak to to máš ouplně stejně jako já, přijde mi, že v tý recenzi mají o dost jinčí verzi hry, taky při be a pro když nehraje moje postava, hraju za někoho jinýho (což mě nebaví) a navíc ti moji hráči jsou strašní bembeci a vůbec mi nepřihrajou i když sem sám mezi kruhama a oni mají prostoru s pukem hafo. Navíc taky nezačínám, jak se píše v recenzi, někde na farmě, ale v normálním týmu a to hned v první lajně, takže nějaká snaha se vypracovat tím skončila. Jak je tohle možný? Mám ve hře někde něco blbě nastavený?

0/0
2.11.2008 22:26

Raa

Re: Be a Pro

Jestli to nebude tim ze to hrajes na PC a recenze byla pro konzole :-)

0/0
7.5.2009 11:35

Freddie

Otázka

Proč na jiných konzolí je NHL lepší něž na PC???

0/0
1.11.2008 19:36

xy

rozlišení

ahojky prosím o radu jak změnit rozlišení na 1920x1080. Ny ní to nabízí maximálně 1600x1200, díky moc

0/0
30.10.2008 17:22

Majkl

rada

Nevíte někdo, jestli se nějak zásadně bude lišit NHL09 proPS2 od NHL09 pro PS3? Tím nemyslím grafiku, ale hratelnost a provedení hry? Mám NHL 07 na PS2 a vadí mi, že se stačí naučit jednu až dvě akce a člověk vyhraje i v nejtěžším módu skoro každý zápas, je na to nějak myšleno ?

0/0
30.10.2008 11:22

JAmes

Re: rada

No já jsi myslím že se NHL 09 verze ps2 liší od ps3 hodně, zjistil jsem že nhl na ps2 když jsi dám nejtežší tak je tam porážím jak v minulím díle. Navíc ps3 verze je težší a náročnější ikdyž je tam to klasické ovládání, ale zase je divné, že ps2 verze má podobmé schopnosti jak z minulého dílu. Prostě se asi tvurci na verzi ps2 a pc vykašlali.X;-)

0/0
22.11.2008 18:06

Tommy

Zmena kamery

To je peklo. Doted jsem nezjistil jak nastavit fixni kameru v modu BA A PRO. To jeji polozeni se k ledu pri najezdu na souperovu blanku je totalni laps. Nevite nekdo kde to vypnout. Dikes.

0/0
29.10.2008 17:21

Chris Fehn

NHL 09 PC

Je to uplně stejný jak NHL 08 není tam skoro nic novýho vypadá to že to tvůrci o5 schválně zmrvili co se týče verze na PC...

0/0
29.10.2008 10:03

vlkovec

NHL 09 PS3

Chlapi, nechápu do uživatelské hodnocení(74%??), do teď jsem hrál NHL(92-08) jen na PC...nedávno jsem si pořídil PS3 takže NHL 09 byla jasná volba :-). Pro mě jasných 100%, o tak špičkovém hokeji se mi na PC ani nezdálo. Toť můj názor;-)

0/0
22.10.2008 21:43

Marty79

Extraliga

Ještě jedna zvláštnost:V menu Moje NHL, dále pak sestavy, Extraliga...je tam na uvedeno "NOVÉ" a u toho je poznámka:Možnost hrát Extraligu se 14 týmy, tak kde to sakra je???Mám verzi XBOX360.

0/0
22.10.2008 16:57

Stanley22

!

hojte prosim vas je nhl 09 pro ps3 Ml.Boleslav?dekuji:-)

0/0
2.10.2008 16:48

Marty79

Re: !

Ne, je tam sezóna 2007/2008:-/

0/0
19.10.2008 12:33

Micky

Re:Nhl sux

když tomu nerozumíš,tak do toho nekecej!Rv:-©

0/0
30.9.2008 20:23

Nallthaniell

Flashback

Ted je to pravda trochu od tematu konzolove NHL, ale kdyz zapatram v pameti, tak se NHL nijak vyrazne, az na grafiku nezmenila. Od doby NHL 93 mi to osobne prijde porad to samy. Porad jsou tam stejny chyby a obtiznost hry spociva stale v tom, ze kdyz si proste pocitac usmysli vyhrat, vyhraje.

0/0
30.9.2008 20:08

Driv..

Nhl sux

Hovadina jako kazde nhl,jak to muze nekdo hrat takovou stupydni hru:-©

0/0
25.9.2008 17:32

se

Re: Nhl sux

jseš trotl(Y)(Y)(Y)(Y)

0/0
28.9.2008 6:55

ivo

nhl

;-D;-D je to dobra hre as na malickosti proste super

0/0
23.9.2008 17:30

Mirek

Jak nastavit ceskou ligu?

Zdravim,

nevite nekdo, jak zacit hrat jednu z evropskych soutezi? Chci si zahrat ceskou ligu (celou sezonu s play-off), ale nikde tuto moznost nevidim. Pritom ceske tymy muzu nastavit na pratelak, ale ne jako samostatnou ligu.

Diky vsem za radu.

0/0
21.9.2008 8:56

Mick

Re: Jak nastavit ceskou ligu?

No, taky to řeším. EA jsou prostě dementi a taková volba tam nikde není... Menší chybička... :) Serou se se soupiskama a vším možným a pak si můžeš zahrát maximálně přátelák... Co říct, než "idioti"

0/0
26.9.2008 15:41

Ajvn75

Be a Pro

Nevite prosim, jestli v PC verzi bude Be a Pro? Diky

0/0
15.9.2008 14:51

Ajvn75

Be A Pro a PC?

Zdar, prosim nevite nekdo s jistotou, jestli Be A Pro bude i v PC verzi nebo nikoliv a PCckari si mohou nechat zajit chut? Dekuju.

0/0
15.9.2008 14:45

Good luck

Re: Be A Pro a PC?

Podle všech dostupnejch informací v PC verzi Be A Pro bude :-)

0/0
17.9.2008 20:16

2prac

Re: Re: Be A Pro a PC?

Ve Score psali že Be a Pro nebude ale EA nevěřte

0/0
21.9.2008 16:05

Fero

Re: Re: Be A Pro a PC?

Be a pro tam je ale silně okleštěné .. zapněte si starý NHL fixujte na jednoho hráče má máte to skoro na stejno ... tak je to v PC verzi ... žádný probojování z farmy, pokyny trenera ve hře ani to sřidání tam není .. navíc nemůžete být golman ..

0/0
26.10.2008 12:40

ROSES LIVE

Je to recenze PS3 nebo PC verze ??

V odkazu na nakup hry je odkaz na PC verzi. Jsem znacne zmaten. V clanku se take nikde neobjevuje text PS3 az dole ;-€ Tak jaka je to verze?

0/0
14.9.2008 19:13

xpavel

Re: Je to recenze PS3 nebo PC verze ??

v clanku se objevuje text PS3 hned na zacatku recenze (u nazvu)...

0/0
15.9.2008 9:44

Mirek

Re: Re: Je to recenze PS3 nebo PC verze ??

No to opravdu jsou... Pac k cemu tam ty tymy potom jsou. Pratelak jsem v NHLce snad nikdy ani nehral. Tohle musel opravdu vymyslet nejaky "inteligent", protoze to si jinak nedovedu vysvetlit.

Ale dik za reakci, ted aspon vim, ze to tam opravdu neni.

0/0
26.9.2008 21:38

Daniel Zháněl

Soupisky

Z jeké sezony tam jsou soupisky naší ligy?Je třeba ve spartě už Výborný s Ručinským atd?

0/0
13.9.2008 17:54

Sephiron

Re: Soupisky

Z minulé sezóny, čili Výborného a Ručinského nehledej. David je sice k mání v Columbusu, takže není problém hodit ho do Sparty, ale Ručinský ve hře vůbec není. Nezbývá, než vytvořit v tzv. Kreační zóně;-D. Stejně tak i Straka, popř. Petrovický. Ale Jágr už je v Omsku:-P

0/0
13.9.2008 20:40

Vanislav

Doufam,

ze to zase nebude sra*ka, ve ktere prvni zapas po nainstalovani, hran na nejtezsi optiznost skonci 15:14 pri 10min na tretinu....

0/0
12.9.2008 7:39

Mick

Re: Doufam,

no, tak v prvé řadě píše se "obtížnost" a ne "optížnost" :) a v řadě druhé, až hru naistaluješ a uhraješ 15:14, tak se ozvi ;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
26.9.2008 15:43







Najdete na iDNES.cz