Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Too Human – s Vikingy navěky

Vikingská mytologie ve futuristickém prostředí? Zní to to dobře, ale provedení je již horší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Dirty

Super hra

tá hra je vynikajúca... niečo ako diablo mi na Xku dávno chýbalo!!! Ale niekomu nemusí sadnúť ale to skôr ľudom čo také hry action rpg nehrávajú. Ten komu sa páčilo diablo bude na výsosť spokojný.

0/0
19.9.2008 13:28

Geff

opak je pravdou

Tahle je totiž naopak výborná. Určitě překvapení tohoto léta. Je to takový mix Diabla a Devil May Cry. Takže vyčítat hře hloupé diaglogy je zbytečnost. Naopak zasazení severské mytologie je perfektní a pokud ji člověk alepoň trochu zná (či si alepoň něco načetl na wikipedii) ocení nápaditost autorů.

0/0
17.9.2008 23:40

Galařík

Re: opak je pravdou

No základy mytologie se slušně dají načíst tady

http://cz-gameblogger.blogspot.com/2008/08/too-human-specil-seversk-mytologie-2-dl.html

0/0
18.9.2008 7:46

nobody

katastrofa

tak toto je naprosta katastrofa nemohu pochopit ze by na tomto silicon knights pracovali temer 10 let, uvazim li ze eternal darkness a ostatni jejich hry nevyvijeli ani 1/2 casu co tohle

0/0
17.9.2008 15:33

joe Kozomrd

Re: katastrofa

Musim souhlasit ta hraje vubec neni dobra.Toto rozhodne nekoupim.On uz jim pohrozil i MS neco ve stylu jeste jednou vydate takouvou tragedii na Xbox360 a muzete si delat hry uz jenom pro PS3 snad si to chlapci vezmou k srdci:-)

0/0
17.9.2008 17:13

Blade

Re: Re: katastrofa

CO? ta hra je dobrá vy katastrofy.Nejdřív jí dohrajte a potom si berte k srdci rady zaujatého recenzanta.Je to bomba ale na Star Wars TFU to nemá no...

0/0
17.9.2008 19:55

Mpik

Re: Re: Re: katastrofa

Too Human mě vubec nechytlo,a ani trochu se mi ta hra nelíbí prostě mi nějak nesedla...ale teď hraju sw tfu a to je fakt výborný,pravda Blade

0/0
17.9.2008 20:59

Merla

Re: Re: Re: katastrofa

Ja osobne na recenze jiz moc nedam. Recenzenti maji dle me jiz tak trochu prefesionalni deformaci. Hraji a recenzuji kde co a dost casto se stava, ze maji dost vysoke naroky na to co by je samotne zaujalo a bavilo. Stejne tak je to s recenzenty co pisou o novych filmech. Kdybych mel dat na recenze, tak si zahraju tak 1az 2 vylozene pecky co za rok vyjdou a to je vse s tim ze bych prisel o zabavu z tech podle nich obycejnejsich kousku Nemam jinak nic proti recenzentum. :-)

0/0
19.9.2008 10:13







Najdete na iDNES.cz