Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Pure - povedené frenetické závody plné triků

Natúrujte čtyřkolky a vystřelte do neuvěřitelně svižných a zábavných závodů, které se odehrávají zejména na skokáncích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

George63

strašný

opravdu strašná hra

0/0
16.5.2009 10:50

´dominik

0000000000000

[>-][>-](Y)[>-][>-]                                                                [>-][>-];-O;-O[>-];-)(Y)(Y)          kreteni beste dobrdele  zkazuje lada schovanec  z  kosic dis pojedete nahor  posledni ulicka na levo

0/0
29.4.2009 12:10

´dominik

1000000000000000000000000000000000000000000000000

[>-][>-](Y)[>-][>-][>-][>-];-O;-O[>-];-)(Y)(Y)

0/0
29.4.2009 12:07

CJ

si k.0K.0T ani si to nehrál !!

nevíš o čem mluvíš k.k.t

0/0
13.4.2009 14:03

Raggamuffin

recenze od vola

hele tohle ma bejt reklama na hru ci co?? ta recenze mi fakt neprijde objektivni... hra je nudna od zacatku do konce... az na libivou grafiku tu clovek nenajde nic co by jeste nevidel... podivnej fyzikalni model, podivny ovladani a hlavne malo triku delaj z tyhle hry prumernou... kdyby aspon autori dali dohromady atv a bajky, nebo to nak stridali... proste nuda na nudnejch ctyrkolkach... slabejch 65procent...

0/0
21.1.2009 13:12

cj

Re: recenze od vola

si no :-©:-©

0/0
13.4.2009 14:06

[zener]

Re: recenze od vola

Zrejme jsi nepochopil urceni hry. Nejedna se o simulaci, ale o arkadu. Proto se nesmis divit, ze je fyzikalni model podivny :) A malo triku... jestli Ti nejakych 50 triku pripada malo, pak mas asi pravdu. Nehlede na to, ze kazda postava ma svoje vlastni specialni triky. A kdyz k tomu pridas stejne triky delane v back(front)flipu, triky se nasobi :) Podle me naprosto genialni hra :)

0/0
16.5.2009 0:00

Jirka

pure

preklad do cestiny.kde ho najit.dekuji[>-]

0/0
5.1.2009 11:42

xxx

postavi

hele jaktože v tý hře nemám vydět postavi pls?:-(

0/0
25.12.2008 14:39

tomas

skoky

skoky se delaji tim podrzet mezernik v kopci a tesne pred koncem kopce ho pustit pitomce;-D;-O;-O8-o:-©

0/0
25.12.2008 11:20

mencicek

LOADING

Jestli se vam to dlouho loaduje, tak zmacknete behem toho loadingu ALT+TAB, coz vas hodi na jinou aplikaci do windowsu. Hru neuvidite ale uslysite na pozadi. Pak se k ni zase ALT+TAB vratite. Nevim proc ale takhle se to loaduje rychleji.

0/0
22.12.2008 13:37

Geron

Jak se delaj skoky ?

Já nwm jak se dělaj delší skoky ja vždicky skočim a mam rychlost jako kra** a skočim málo přitom ty protivníci ( PC ) skočí až někam do pr*** a rychlot maj menší tak pls jak dosáhnu toho že udělam větší skok ? Předem děkuji... ???

0/0
22.12.2008 9:09

Geron

Re: Jak se delaj skoky ?

Lol řekne mi to někdo ? Tady se neodpovídá nebo co ? Rv;-)

0/0
23.12.2008 8:37

CJ

Re: Re: Jak se delaj skoky ?

chvíli před skokem drž talčítko pro skok který chceš zrovna předvést (Basic tricks - advanced tricks - Pro tricks )8-o

0/0
13.4.2009 14:05

Anonym

Neskutečně dlouhý loading

i plna hra

0/0
13.12.2008 11:28

Bogar

pískání

Hoj šinci. Hele ma někdo podobný problém že při načítani hry mu začne pískat v repráku jako při zpětné vazbě po 4-5s to ustane a vypne se mu hudba. Potom jak najedu do oken pustím třeba winamp začne to samé pískaní ktere po stejné době ustane. Až restart to zruší. Jinak je to luxus pařba

0/0
12.11.2008 9:29

Hanz

triky

Prosim váš mohl by mi někdo vysvetlit jak se delaji triky? jsem hned na začatku, bohužel moje angličtina je slabá a nastaveni klaves jsem nic nevyčetl nic to nedela když neco zmačku prosim porad te mi. děkuju

0/0
2.11.2008 20:05

MikeM

Re:

Odrazit a defaultne je to 1, 2, 3 a 4 na klavesnici vlevo..:-)

0/0
10.11.2008 15:55

Harden

Loady...

Lidi ten loading je chyba hry... loaduje to, ale kontrolka HD při loadu nesvíti... Mě to třeba třvá zrhuba 2 minuty... jsou lidi co jen 15 sekund... ale těm co to trvá 2 minuty jako mně a přitom na to stroj mají dostatečný, tak stačí jenom v průběhu loadingu přeskočit pomocí alt tab na plochu počkat nějakých 12 sekund dokud nezačne hrát hudba a můžem vesel pálit... :-D Pařba je to nádherná, ale doufám, že bude nějaký ten patch na opravu těch loadingu... protože i to přeskakování mezi plochou a hrou je dost otravné... Kvuli těm loadům bych byl k nim velice kritický, jelikož ty loady jsou ukrutné.. Ale nadruhou stranu je to dost dobré spestření oproti jinným závodním hrám typu NFS...

0/0
30.10.2008 18:52

Harden

Re: Loady...

Jo a ještě něco... ty special triky se dělají za pomocí Q musíš mít fullnutý "trickmeter" ale abych řekl pravdu tak mě to taky skoro nikdy, žádný speciální trick nehodí... nevím jestli je to tím, že mám z netu warez či co... pokud není chyba u mě a dělá to i na originálce tak bych za to nedal ani korunu...;-O

0/0
30.10.2008 18:55

buj0n

Re:

Hvězdičkový triky se dělají "q". Povedlo se mi stoupnout na čtyřkolku a hrát na kytaru :O

0/0
16.11.2008 8:47

Kamílek

Neskutečně dlouhý loading

V demu mi šíleným způsobem vytáčel skoro nekonečný loading, takže člověk víc čekal než hrál. Dělalo to jen demo a nebo se chová plná hra stejně? Pokud je to i v plné hře, potom takhle vysoké hodnocení nechápu.

0/0
24.10.2008 5:00

Honza

Triky

Poradte jak se dělaj triky? Opravdu je jich ve hře jen těch pár co se dělaj stiskem jednoho ze tří tlačítek trikovejch a šipky do nějakýho směru? Co třeba znamená když seberu hvězdičku a otevře se mi čtvrtý - super trick? jak se dělá? A taky mi nejde udělat salto? je na to nějakej fígl? když držim šipku dopředu nebo dozadu tak to endotočim i když je to jump jak kráva.

0/0
5.10.2008 21:14

Krchy

kjsndf

zdar...mozna su hlupy, ale jak se delaj naky obtiznejsi triky? murt delam jen zakladni

0/0
5.10.2008 13:46

bob

pecka

je to pecka fakt prdel neni to naky crysis coz je dalsi bezducha sgtrilecka typu nejlespi fps  na svete a za  3 mesice se to trvdi o jiny ale to je muj nazor .jen muj.ale zpatky ke hre mam ji teda na xkach ale to fakt prdel proste blato a hc

0/0
1.10.2008 20:30

Slim

nechapu

no nechapu ty co to tu sjizdej. Hra je to vyborna hratelnost skvela a zase po dlouhy dobe me neco bavi hodne coz treba crysis me prestalo bavit po peti minutach hrani. Jo loadingy sou dlouhy ale aspon si za tu dobu muzu v hlave projit co kde na trati je

0/0
29.9.2008 19:06

...

Re: nechapu

Jo tak když hraješ na Pc tak chápu tvoje nadšení....jinak mě to docela taky dost chtlo nemůžu si stěžovat je to dobrý :)R^

0/0
29.9.2008 22:16

dancer

a uplne nejvetsi demence

a uplne nejvetsi demence je dochazeni benzinu.. to je fakt blbost jak mraky.. behem jednoho kola ti dojde trikrat benzin?? wtf

0/0
29.9.2008 17:18

Kavingo

Re: a uplne nejvetsi demence

Tys tu hru ani nehrál co? Nebo si to jenom nepochopil? Každopádně chyba je u tebe a ne ve hře...

0/0
29.9.2008 18:47

ESO

Re: Re: a uplne nejvetsi demence

To s tim benzinem je v pohode? Stejnou trat zkousim potreti a ani jednou jsem ji nedojel.Mam cekat az se prede mnou znova objevi palivo?

0/0
29.9.2008 20:38

Thorus

Re: Re: Re: a uplne nejvetsi demence

to myslite vazne ? ;-D Zkus obcas trochu sledovat co ti tam rikaji pred zavodem, ju?

0/0
29.9.2008 20:58

dancer

Re: Re: a uplne nejvetsi demence

ano chyba je ve me te sem rozmazleny hrama nad kteryma nekdo premyslel (nekdo jiny nez marketaci)

0/0
2.10.2008 18:16

domazla

Re: a uplne nejvetsi demence

mozna by si mel zbirat ty bonusy ktery ti zmrazej benzin ze ti neubejva

a tam nejde o to dojet trat ale bazbirat co nejvic bodu za

triky...nneumim anglicky tak mi taky trosku trvalo nez sem na to prisel

;-D

0/0
5.10.2008 19:49

dancer

hodnoceni?

ehm.. ono to dostalo vic nez crysis warhead? vzyt jezdeni v aute v crysis je zabavnejsi nez tadleta nfs kravovina.. max 40%.. max

0/0
29.9.2008 17:16

icy

Re: hodnoceni?

další co nedokáže akceptovat jiný názor než jeho ;-D

0/0
30.9.2008 15:09

dancer

Re: Re: hodnoceni?

další co nedokáže akceptovat jiný názor než jeho

0/0
2.10.2008 18:14

dancer

ovladani

nevim jak vam ale mi prislo to ovladani / chovani vozu fakt hrozne, po peti minutach me to totalne prestalo bavit, vsechny pohyby hrozne predskriptovane (nedelalo to nahodou EA?).. jenom ctyrkolky jsou nuda (i kdyz editor je docela povedeny).. zlaty Motorstorm

0/0
29.9.2008 17:11

marik

demo?

existuje demo? popr kde?

0/0
29.9.2008 16:53

Dhatz

zpras ená konveze

zase někdo neumí udělat konvert způsobem aby se to na PC nemuselo cpát s nižšíma texturama. sice si jich až na ty stup1dně stereotypní koleje nevšímám,ale když to hraje někdo jiný tak je to ku rwa znát. A nechápu proč to nemá freeride když už se s tím modelem prostředí sr4li. čekal jsem sandbox,ale toho nejsou schopni,né na PC když umí jen na konzolích a díky tomu nejsou schopni udělat pořádný port. strašná arkáda,ale ta stavba čtyřkolek je pro kutily dostatečný důvod k opakování toho mála triků a nepřiměřeným loadingům.

0/0
29.9.2008 16:02

Beowulf

Re: zpras ená konveze

Jo chlapče, buď si zvykni nebo si vyliž a nebreč tady.

0/0
29.9.2008 16:48

naf

pure

skvela hra, ale ty loadingy jsou katastrofa....

0/0
29.9.2008 14:45

domazla

Re: pure

tjn...uz sem myslel ze mi exnul comp ;-O

0/0
5.10.2008 19:50

Fremer

Super

Jako,  když se chceš kochat přírodou máš si zahrát jinou hru. Tohle je o motorech, blátě a závodění... Fakt super hra :)R^

0/0
29.9.2008 13:01

James

multiplayer

Ahoj!

Nevíte někdo, jestli lze hrat ve vice lidech i na jednom PC?

THX

0/0
29.9.2008 10:57

Carlos

PC HARDWARE GRAFIKA !

no na pc jsem to měl na full detaily a mam i xbox 360 a to se neda srovnat na pc jdeš ke zdi a jeto hnus (Y);-O

0/0
29.9.2008 6:12

Thorus

Re: PC HARDWARE GRAFIKA !

tak nechod ke zdi, tahle hraj e o zavodech, a ne na to aby sis prohlidnul zed kdyz do ni nabouras ;-D i kdyz tebe asi nic jinyho nez ty zdi, stromy a kameny nebudou zajimat ;-D

0/0
29.9.2008 9:52

bordo84

pure

coze? mozno vy na pc tam mate na xboxe su textury uplne detailne aj zblizka

0/0
27.9.2008 19:40







Najdete na iDNES.cz